- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.081
merhaba herkese
inşaAllah herkes iyidir bebikleri de tabiki...gelilşmelerimi yazayım dedim
dr a gttik nts mizi gösterdik ciddi bir ağrı görmedi.. ama her ihitmale karşı yani erken doğum riski olduğu için ciğerleri gelişşsin diye iğne verdi. bir de fitil verdi günde iki kere..biz iraslında vurdurup vurdurmammakta kararsız kaldık çünkü hiçbir bilgimiz yoktu..ama sağolsunlar bir kaç arkadaş(kk dan ) gündüz cevap dönmüş. kokulacak bir şey değil diye.. sonra da doktorumza gene danıştık o da dedi ki tedbir amaçlı sadece dedi..
içim rahat etti ve vuruldum.zaten ablam da doktor.nlara söylemiyecektik aslında ama gene bir danışalım dedik..vurdur dedi..
dr um ama erken doğum riskim olduğu için bol bol dinlen uzat ayaklarını iş yapma dedi...2 hafta yatış yani..sonra inş zaten 31 hafta olcam ozamana kdar dikkat edecekmişim..benden şimdilik bu kadar...iyiki de odasını falan düzenlemişmz boyatmıısz kılık kıyafetini almışız diyorum.az bir ekisğimz kaldı onları da babaıs gider alır...
bellli bir süre cevap atamayabilirm....eşim artık neti yasaklıyor yatmıyorsun dinlenmiyorsun nete giriyorsun sürekli diye kızdı...şimdi bir kitap verdi elime bitcek bu kitap diyor
bakalım ona başlıyacam...eşim kzıdı mı tam kızar bugün kızdı bana mesela..
rabbim yavrularımıza hayırlı ömürler versin..öpüyorum hepinizi...
İki çeşit yaptım süsümüzü oylamanıza sunuyorum.Eki Görüntüle 321207 Eki Görüntüle 321206 Eki Görüntüle 321208
1- Hangisi güzel?
2- Renkler çok mu açık olmuş? (Her şey sarılıyken ve çokken daha koyu renk gözüküyor)
kızlar tahlil sonucum cıktı açlık normal tokluk sınır 140 benimki 142 çıktı.....
dr gösterdim şeker hstası değilsin ama sınırdasın yediklerine ve yapay gıdları hayatından cıkar ekmek hamur işi tatlı bunları kes otamatik düşer dedi.........sizne düşünüyorsunuz.....sizce normalmi....
Tam mühendis gerçektenBizimki de titizdir ama seninki kadar değil neyse en azından elinden geliyor bir arkadaşımın kocası en ufak şeyde usta çağırıyor buna da şükür
2. numara hangisi anlamadım ama nazar boncuğu üstte takılı olan yani arka fon beyaz olan ....İki çeşit yaptım süsümüzü oylamanıza sunuyorum.Eki Görüntüle 321207 Eki Görüntüle 321206 Eki Görüntüle 321208
1- Hangisi güzel?
2- Renkler çok mu açık olmuş? (Her şey sarılıyken ve çokken daha koyu renk gözüküyor)
Canım çok yüksel değilmiş gözün aydın yinede,biraz dikkat erdersen düşer dr dedikleri zaten çokda faydalı şeyler değil...
evett aynen öyle dedii
benden sonra doğum yapan kadın felç olmuş hiç iyi değil dedi üstelik kendide epudral olduu
ve bu tek söylediği değil 1 ay öncede bana bebeğim öyle güzelki annelik öyle güzelki gerçi sen bu duyguyu daha bilemezsin doğumuna çoook var demiştii
bugünde bunları dedii
erkek bebek istiyorlardı kızları oldu bizim oğlan
sürekli kız bebek en güzeli kız gibisi yok iyiki kız olmuş diyoo bende kızları çok seviyorum arkadaşımın kızına bayılıyorum
benim oğlum olacak allah sağlıklısını versinn kızda olsa oğlanda olsa başımın üstünde yeri varr hiç farketmez bizim için
geçmiş olsun canım dikkat et kendinebende çok güçsüz düşüyorumm o kadar dikkat ediyorum yediklerime ama çok güçsüz kalıyorumm 2 haftadır soğuk algınlığım geçmedii üsteleyip duruyo
İki çeşit yaptım süsümüzü oylamanıza sunuyorum.Eki Görüntüle 321207 Eki Görüntüle 321206 Eki Görüntüle 321208
1- Hangisi güzel?
canım sanada geçmiş olsun dikkat etmemiz lazım çok bu havalardagünaydın güzel anneler ben hasta oldum yaa başım boğazım fena ağrıyor
Hadi bakalım doktor ve eş sözü dinlene,bol bol yatıla dikkat edile sonra iyileşiverileee:)Dikkat et kendince canımmerhaba herkese
dr a gttik nts mizi gösterdik ciddi bir ağrı görmedi.. ama her ihitmale karşı yani erken doğum riski olduğu için ciğerleri gelişşsin diye iğne verdi. bir de fitil verdi günde iki kere..biz iraslında vurdurup vurdurmammakta kararsız kaldık çünkü hiçbir bilgimiz yoktu..ama sağolsunlar bir kaç arkadaş(kk dan ) gündüz cevap dönmüş. kokulacak bir şey değil diye.. sonra da doktorumza gene danıştık o da dedi ki tedbir amaçlı sadece dedi..
içim rahat etti ve vuruldum.zaten ablam da doktor.nlara söylemiyecektik aslında ama gene bir danışalım dedik..vurdur dedi..
dr um ama erken doğum riskim olduğu için bol bol dinlen uzat ayaklarını iş yapma dedi...2 hafta yatış yani..sonra inş zaten 31 hafta olcam ozamana kdar dikkat edecekmişim..benden şimdilik bu kadar...iyiki de odasını falan düzenlemişmz boyatmıısz kılık kıyafetini almışız diyorum.az bir ekisğimz kaldı onları da babaıs gider alır...
bellli bir süre cevap atamayabilirm....eşim artık neti yasaklıyor yatmıyorsun dinlenmiyorsun nete giriyorsun sürekli diye kızdı...şimdi bir kitap verdi elime bitcek bu kitap diyor
O da var en azından çaba harcıyorlar,benimki kapıların kapağını tutturamadı kapanmıyorlarrTam mühendis gerçektenBizimki de titizdir ama seninki kadar değil neyse en azından elinden geliyor bir arkadaşımın kocası en ufak şeyde usta çağırıyor buna da şükür
1- Hangisi güzel?
günaydın kızlarrrr bugün kontrolümüz var nerdeyse 3 haftadır görmüodum oğluşumu bakalım büyümüşmü çok özledim miniğimi
günaydın güzel anneler ben hasta oldum yaa başım boğazım fena ağrıyor
merhaba herkese
slm kızlarrrr
biz de bugün 30. haftamızı tamamladık. çooooooook mutluyuz umarım geriye kalan 10 haftamızı da güzelce geçiririz
1- Hangisi güzel?
biz bugün 31 olduk geriye 7 haftamız kaldı...........yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu darısı arkadaşlarımın başına
biz bugün 31 olduk geriye 7 haftamız kaldı...........yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu darısı arkadaşlarımın başına
o kocadan 1 adette bizim evde var cnm....
2. numara hangisi anlamadım ama nazar boncuğu üstte takılı olan yani arka fon beyaz olan ....
cok saol cnm bugün kendi dr göstericem sonucu azalttım bende yediklerimi şeker kullanmıyorum ama cnm hep tatlı istiyo.......
büyümüştür annesi oh ne güzel gör bebeğini ben de 10 gün sonra görücem inşallahhgünaydın kızlarrrr bugün kontrolümüz var nerdeyse 3 haftadır görmüodum oğluşumu bakalım büyümüşmü çok özledim miniğimi
geçmiş olsun cnm ilerlemeden önlemini al derimgünaydın güzel anneler ben hasta oldum yaa başım boğazım fena ağrıyor
tebriklerrrr
slm kızlarrrr
biz de bugün 30. haftamızı tamamladık. çooooooook mutluyuz umarım geriye kalan 10 haftamızı da güzelce geçiririz
2.si daha güzel cnmİki çeşit yaptım süsümüzü oylamanıza sunuyorum.Eki Görüntüle 321207 Eki Görüntüle 321206 Eki Görüntüle 321208
1- Hangisi güzel?
kızlar göbek deliği ağrıyan varmı aranızda.benimki bazen ağrıyorda(
1- Hangisi güzel?
Herkese günaydın
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
sğl cnm teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?