2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm sıkma canını gaye arkadaşımızın durumu senden daha riskli suyu azalmış oda iğne vuruluyor bu hepimizde olabilir o yüzden bebeğinin iyi olsunda erken gelmesi gerekiyorsada o zman bişey yapamazsın inşallah zamanında gelir ama

Canım çok yüksel değilmiş gözün aydın yinede,biraz dikkat erdersen düşer dr dedikleri zaten çokda faydalı şeyler değil...

Tam mühendis gerçekten Bizimki de titizdir ama seninki kadar değil neyse en azından elinden geliyor bir arkadaşımın kocası en ufak şeyde usta çağırıyor buna da şükür

o kocadan 1 adette bizim evde var cnm....

2. numara hangisi anlamadım ama nazar boncuğu üstte takılı olan yani arka fon beyaz olan ....
Canım çok yüksel değilmiş gözün aydın yinede,biraz dikkat erdersen düşer dr dedikleri zaten çokda faydalı şeyler değil...

cok saol cnm bugün kendi dr göstericem sonucu azalttım bende yediklerimi şeker kullanmıyorum ama cnm hep tatlı istiyo.......

Herkese günaydın

arkadaşına kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş diyorum yani sonuçta bizim yavrumuz kız yada erkek olduğuna Allah karar veriyo bende kız çocuklarını çok seviyorum ama oğlumdan da vazgeçmem dediğin gibi başımın üstünde yeri var pıtırcığımın bana da patronun erkek çocukları yaramaz olur diyo şimdiden daha kucağımıza almadan kehanetlere başlıyolar Allah akıl versin böylelerine

bende çok güçsüz düşüyorumm o kadar dikkat ediyorum yediklerime ama çok güçsüz kalıyorumm 2 haftadır soğuk algınlığım geçmedii üsteleyip duruyo
geçmiş olsun canım dikkat et kendine

canım ikiside çok güzel eline sağlık ama 2.si 1 adım önde :)
günaydın güzel anneler ben hasta oldum yaa başım boğazım fena ağrıyor
canım sanada geçmiş olsun dikkat etmemiz lazım çok bu havalarda

Hadi bakalım doktor ve eş sözü dinlene,bol bol yatıla dikkat edile sonra iyileşiverileee:)Dikkat et kendince canım
Tam mühendis gerçekten Bizimki de titizdir ama seninki kadar değil neyse en azından elinden geliyor bir arkadaşımın kocası en ufak şeyde usta çağırıyor buna da şükür
O da var en azından çaba harcıyorlar,benimki kapıların kapağını tutturamadı kapanmıyorlarrBugün tekrar bakacakmış 1 aya biter bu
2. yani face e eklediğin daha güzel canım

biz bugün 31 olduk geriye 7 haftamız kaldı...........yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu darısı arkadaşlarımın başına

Herkese Günaydın...

günaydın kızlarrrr bugün kontrolümüz var nerdeyse 3 haftadır görmüodum oğluşumu bakalım büyümüşmü çok özledim miniğimi

canım güle güle git. hayırlı haberlerle gel...

canım geçmiş olsun... bol vitamin al canım...

canım geçmiş olsun. inanıyorum iğneler sana ve bebişine iyi gelecek... sen baştada çok sorunlar atlattın ama hepsi gelip geçti bak... sen bol bol dinlen...

slm kızlarrrr
biz de bugün 30. haftamızı tamamladık. çooooooook mutluyuz umarım geriye kalan 10 haftamızı da güzelce geçiririz

gözün aydın canım...

canım eline sağlık. 2 numara daha süslü beğendim...

arada sütlü tatlı yersin canım ya da bi parça bitter işe yarar belki...

günaydın kızlarrrr bugün kontrolümüz var nerdeyse 3 haftadır görmüodum oğluşumu bakalım büyümüşmü çok özledim miniğimi
büyümüştür annesi oh ne güzel gör bebeğini ben de 10 gün sonra görücem inşallahh

geçmiş olsun cnm ilerlemeden önlemini al derim

slm kızlarrrr
biz de bugün 30. haftamızı tamamladık. çooooooook mutluyuz umarım geriye kalan 10 haftamızı da güzelce geçiririz
tebriklerrrr

2.si daha güzel cnm

kızlar göbek deliği ağrıyan varmı aranızda.benimki bazen ağrıyorda (

benim acıyor bazen çok gerildiği zaman cildim özellikle çok yemek yeyip göbeğimi şişirdiğimde patlayacak sanıyorum

Kızlar bişey sorucam benim akşamdan beri karnım küçüldü sanki,zaten yok iyice gitti:18:Normal mi?Bebiş kıpır kıpır ama neyseki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…