2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktordan geliyorum bebeğimde böbrek kanalı genişliği olduğunu söyledi ama %90 geçici bi durum değil bi kaç haftaya geçer inş dedi
bilgisi olan varsa yazsın içim hiç rahat değil

Merhaba Sevgili Mart Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Mart Anneleri, bu kalp Mart Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

seninki yine iyiymiş tek başına kuruyo sanırım.benimki daha almadan arkadaşını aradı kurarız di mi birlikte diyeD

bende çok güçsüz düşüyorumm o kadar dikkat ediyorum yediklerime ama çok güçsüz kalıyorumm 2 haftadır soğuk algınlığım geçmedii üsteleyip duruyo

sana da geçmiş olsun canım.çok şükür bu sene öyle aman aman soğuk algınlığı geçirmedim çok şükür.dikkat et kendine,bol bol dinlenmeden geçmiyo hamilelikte hiçbir şekilde..

Ay Güneş sen çok yaşa ya!!! Nereye bağladın olayı Taşır mı deyince ben de espri yaptım kendimce Kurarsın dengeyi bugün bir arkadaş anlattı çocukla düşmemek için yaptığı manevraları.Hangisi içine sinecekse deneyip karar ver gıcırdama işi hallolur bence.
Bu arada isterse yardıma gelsin benimki seninkine

İşte biz de ilk başta onu düşündük en azından şifonyerle takım olsun diye ama renk farkı çok fazlao resmen mavi gri gibi birşey,bizim aldığımız düz beyaz onda bile çok az da olsa renk farkı var.Aman çok zor siz de bir an önce alır kurtulursunuz umarım.
kızlar doktordan geliyorum bebeğimde böbrek kanalı genişliği olduğunu söyledi ama %90 geçici bi durum değil bi kaç haftaya geçer inş dedi
bilgisi olan varsa yazsın içim hiç rahat değil
Böreklerinde problem çıkan arkadaşlar oldu ama hemen hemen hepsinin bi süre sonra doktor takibinin ardından normale döndü.Umarım seninki de normale döner,ama kanal genişliği ilk kez duydum doktorun en iyisini biliyordur,çok güvenemiyorsan başka bir doktora daha görün istersen.
seninki yine iyiymiş tek başına kuruyo sanırım.benimki daha almadan arkadaşını aradı kurarız di mi birlikte diyeD
Benimki bana rağmen kuruyor bir de,hem bir işe yaramayıp hem de yok orası öyle oldu yok burası böyle oldu diince postalandım odadan
Hemen inceleyelim Kazen tabiki yardımcı olmak isteriz.Hemen bakıyorum verdiğin linke.

Ayşen'cim ben kararsız kazım olduğum için sen bakma bana,en iyisini sen yaptın aldın çıktın ohhhh

Çok mersi efem ama seninki parça artırıyormuşBenimkini görsen elinde metre arkasına çakacağı çivileri bile ölçüp ölçüp çakıo,tam mühendis kendileri.Evlenmeden önce de öyleydi,perde yaptırıcaz aşkım diyordum perdenin şurasın şu olsun vs elimde veri yok diyorduYahuuu perdee bu perdee ne verisiiiDurun ben şunun fotoları çekeyim bizim kuzuya derim baban bu kaa çok çalıştı senin için

merhaba herkese

inşaAllah herkes iyidir bebikleri de tabiki...gelilşmelerimi yazayım dedim
dr a gttik nts mizi gösterdik ciddi bir ağrı görmedi.. ama her ihitmale karşı yani erken doğum riski olduğu için ciğerleri gelişşsin diye iğne verdi. bir de fitil verdi günde iki kere..biz iraslında vurdurup vurdurmammakta kararsız kaldık çünkü hiçbir bilgimiz yoktu..ama sağolsunlar bir kaç arkadaş(kk dan ) gündüz cevap dönmüş. kokulacak bir şey değil diye.. sonra da doktorumza gene danıştık o da dedi ki tedbir amaçlı sadece dedi..

içim rahat etti ve vuruldum.zaten ablam da doktor.nlara söylemiyecektik aslında ama gene bir danışalım dedik..vurdur dedi..

dr um ama erken doğum riskim olduğu için bol bol dinlen uzat ayaklarını iş yapma dedi...2 hafta yatış yani..sonra inş zaten 31 hafta olcam ozamana kdar dikkat edecekmişim..benden şimdilik bu kadar...iyiki de odasını falan düzenlemişmz boyatmıısz kılık kıyafetini almışız diyorum.az bir ekisğimz kaldı onları da babaıs gider alır...
bellli bir süre cevap atamayabilirm....eşim artık neti yasaklıyor yatmıyorsun dinlenmiyorsun nete giriyorsun sürekli diye kızdı...şimdi bir kitap verdi elime bitcek bu kitap diyor

bakalım ona başlıyacam...eşim kzıdı mı tam kızar bugün kızdı bana mesela..
rabbim yavrularımıza hayırlı ömürler versin..öpüyorum hepinizi...

geçmiş olsun cnm kendinede cok dikkat et ....

cnm geçmiş olsun sen bol bol yat umarım bebeğin zamanında gelir hakkında hayırlısı olsun....

slm kızlarrrr
biz de bugün 30. haftamızı tamamladık. çooooooook mutluyuz umarım geriye kalan 10 haftamızı da güzelce geçiririz

Tam mühendis gerçekten Bizimki de titizdir ama seninki kadar değil neyse en azından elinden geliyor bir arkadaşımın kocası en ufak şeyde usta çağırıyor buna da şükür

İki çeşit yaptım süsümüzü oylamanıza sunuyorum.
1- Hangisi güzel?
2- Renkler çok mu açık olmuş? (Her şey sarılıyken ve çokken daha koyu renk gözüküyor)

günaydın kızlarrrr bugün kontrolümüz var nerdeyse 3 haftadır görmüodum oğluşumu bakalım büyümüşmü çok özledim miniğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…