- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.041
bende cok sinir oldum:/ bu ne ya zaten hamilesin bakılcak haldesin bide başkalarınamı hizmet ediceksin:S ne insafsızlar yaa:S bence sen hasta dur böle yatak döşek falam kadın sana bakmak zorunda kalsın sonra dayanamaz kendi gitmek ister zaten. ben olsam öyle yapardım valla. hamile kaldımdan beri daha su bile bardağa doldurup içmedim çevremdeki herkes etrafımda pervane.
Canım babamı aradım evde kimse yok bizim dediğimiz tarihte dönsün dedim ama yok,herşeyi söyledim ikna edemedim.
neyse o zaman hiç canını sıkma cnm ben senin annenin yerinde olsam inada gelirim oda rahatsız olsun gitsin diye ama malesef annelerimiz bizim gibi değiller
hay Allah:/ senin adına cok üzüldüm valla sinirim bozuldu. Allah az bişeyde olsa merhamet versin yüreklerine de çekip gitseler:/
Ayy benim annem gelse kesin kavga falan çıkar çok sinirlidir,en iyisi ayrı ayrı...Yoksa sonum hiç iyi olmaz valla[/QUOT
seni böyle arada bırakmalarıda ne kadar yanlış ama bunu anlamak işlerine gelmez tabi neyse sen sıkma canını
inş. istediğin gibi hallolur canımGüzel anneler günaydın,
Ben 4 ten beri uyanığım ve 1 saattir telefon başında stresli anlar yaşıyorum...
Dünden beri arabanın kaskosu için uğraşıyorum geçen hafta aldığım fiyat teklifi 400 tl artmış ama verdikleri teklif 10 ocak a kadar geçerlidir yazısı vardı,bende bu ibareye bağlı olarak 2 gündür bastırıyorum, birazda hamileyim rahatsızım bakın üzüyorsunuz beni bu iş bitsin hastaneye gidicem tekrardan diye duygu sömürüsüde yapıyorum bakalım sonuç ne olacak şuan ayağa kalkmış durumda birbiriyle ilişkili firmalar...
benm hastanemde dr um gecede olsa geliyor ek para yok ama bazı hastanelerde var duydum ben de.cnım heryerde olmaz ben burda duydum belki sizin orda yoktur
yani şöyleki senden kimse para isteyemez zaten ama işte ilgilenmiyorlarmış
ama araştırmada öyle değil eğer yakınsa araştırma hastanesini tercih et
benimde çok yakın değil dün sordular nerde oturuyosun diye bende söyledim dediler bişey olursa hemen ara ambulans yollayalım dedilerr
oysaki ben bişey olsa atlarım taksiye giderim eğer eşim yanımda değilse
yani ilgilerinden memnun kaldım
detaylı incelemeleri üstünkör geçiştirmemeleri çok iyi
sabahı bekle doktor gelsin demediler en azından
o zaman ne olacak diyelimki gece doğum başladı sabah doktorun gelmesini beklicem özelde
iğne vuruyoruz bekletiyoruz filan diyorlarda ben psikolojik olarak doktorumun yanımda olmasını isterim rahatlarım
tanımadığım ebeler hemşireler olsun sabaha kadar doktor bekle olcak iş değil yani
doktor olsun arada kontrol etsin yine sabaha kadar bekleyeceksem beklerim ama öbür türlü gerilirim
o doğumun olacağı varsada olmaz
gece çaktırmadan odalarıda gezdim zaten temiz güzledi
söylücem tek odada yatayım dicem oda çok zaten
arkadaşım tek odada kalmış banada tek oda versinler oluyosa annemle rahat ederiz kapatırız kapıyı açarız televizyonu kafam dağılır daha çabuk toparlanırım
yanımda zorluk yaşayan biri olsa bende geriliyorum topalanamıyorum napiiim
tickerım zaten 10 gün fln geriden gelio.
ben bu hafta gecen hafta gittiğim doktora göre 34. haftaya girdiğimi sanıyordum. bugn başka bi dra gittim ve 35. haftadasın dedi.(2 doktora birden gidiyorum). ikisinin arasnda 1 hafta fark var ya nasıl olurki böyle bişey
Ayy benim annem gelse kesin kavga falan çıkar çok sinirlidir,en iyisi ayrı ayrı...Yoksa sonum hiç iyi olmaz valla[/QUOT
seni böyle arada bırakmalarıda ne kadar yanlış ama bunu anlamak işlerine gelmez tabi neyse sen sıkma canını
Yıllardır böyle işte,hep arada kalıyorum,ayrılan onlar ama işte olan bize oldu arada..Kısmet böyleymiş ne yapalım...Yapıcak bişey olmadığına göre en iyisi umursamamak ama bazen yapamıyorum.Sizinle paylaşmak iyi geldi ama çok sağolun...
maaş. canım eline sağlık çok güzel.
inş. istediğin gibi hallolur canım
benm hastanemde dr um gecede olsa geliyor ek para yok ama bazı hastanelerde var duydum ben de.
sıkma canını canım ne kadar güvenilirler ortada işte sen kendine dikkat et dua et hayrlısıyla gelsin bebişin.
cnm ne yazsam diye baktım baktım bişey bulmadım netice bitarafta baban bitarada annen sen artık aradaki köprüyü oluşturucaksın sakin olmalısın ki bebeğinde üzülmesin hepimiz bişeyleri takıp üzülüyoruz şun en güzel dönemimizde malesef....belki geldiklerinde sıkılırlar ve erken gitmk isterler belkide sana gerçekten yardımcı olacaklardır en iyisi olayları akışına bırakman olucak anneciğinde onlar gidince gelir nede olsa onlar sık sık gelip gidemiyecekler anladığım kadarıyla.......
Şu an moralim çok bozuk, az önce annemle konuştum, bu ayın 20.de ankaraya alışverişe gittiğimizde dönüşte annemde bizimle gelecek on gün yanımda kalacaktı... bu zamana kadar anneannem kanser tedavisi gördüğü için annemde kalıyordu ve annem hiç yanıma gelemedi... haftaya anneannem dayımlara geçecek, bizde alışverişimizi yapacaktık... ama babaannemde-dedem kışın birer ay avlatlarında dururlar, bana şu gün gelin dediği halde annemi dinlemediler, kendi kafalarına göre hareket ettiler... ve tam bizim gideceğimiz gün babaannemle-dedemde geliyormuş ve bir ay kalacaklarmış... yani annem yine gelemeyecek...ya babaanemle-dedemi anlayamıyorum, çok şükür evlatları bakıp bakmama konusunda ses çıkarmıyorlar, hatta severek bakıyorlar, hiç değilse onların gelin dediği zamanlarda gelseler, evlatlarınında bir yuvası- çocukları-torunları olabileceğini düşünemeyip kendi kafalarına göre hareket ediyrlar
halbuki annemle hayaller kurmuştuk, alışverişi yapacaız, bebişin eşyalarını birlikte hazırlayıp, beşiğni birlikte kuracaktık, of ya off
canım benim yaa, bu kadar olur, ben mesajı yazdıktan sonra geçmişi okuyayım dedim, senin mesajını gördüm, sende belli ki annen gelemeyeceği için çok üzülmüşsün, çünkü mesele sadece babanın eşinin gelmesi olsaydı bu konuyu daha önce paylaşırdın burda... canım benim hayırlısı, yalnız benim kafama bir şey takıldı, anladığım kadarıyla baban gelmeyecek, baban eşini hemde kendi çocuğuda olmayan birisinin evine bu kadar uzun süreli nasıl gönderebiliyor.... benim babam annemi annesinin evine en fazla üç gün izin verirdi...şimdi cuma-cumartesi-pazar afyonda kalıyor ve annemide yanında götürüyor, bazende iş olmuyor sadece cumartesi kalıyor, o bir günde bile götürüyor annemi yanında, senden bir gün bile ayrı duramam diyor ki, senin babanın bu kadar usun süreli göndermesine şaştımÇok sinirlerim bozuldu yaa iş yerinde olmasam ağlıycam şimdi.10 gün sonra babamın eşi ve küçük kardeşim geliyo bize misafirliğe hatta sırf o yüzden izin aldım 8-9gün kalıp dönücekti,şimdi babam aradı biraz daha kalsın diyo...Ben evde yokum çalışıyorum diyorum olsun bişey olmaz evde oturur diyo yaaa deli olucam...O hafta kendi annem gelicekti şimdi o da gelemiyo...
Şu an moralim çok bozuk, az önce annemle konuştum, bu ayın 20.de ankaraya alışverişe gittiğimizde dönüşte annemde bizimle gelecek on gün yanımda kalacaktı... bu zamana kadar anneannem kanser tedavisi gördüğü için annemde kalıyordu ve annem hiç yanıma gelemedi... haftaya anneannem dayımlara geçecek, bizde alışverişimizi yapacaktık... ama babaannemde-dedem kışın birer ay avlatlarında dururlar, bana şu gün gelin dediği halde annemi dinlemediler, kendi kafalarına göre hareket ettiler... ve tam bizim gideceğimiz gün babaannemle-dedemde geliyormuş ve bir ay kalacaklarmış... yani annem yine gelemeyecek...ya babaanemle-dedemi anlayamıyorum, çok şükür evlatları bakıp bakmama konusunda ses çıkarmıyorlar, hatta severek bakıyorlar, hiç değilse onların gelin dediği zamanlarda gelseler, evlatlarınında bir yuvası- çocukları-torunları olabileceğini düşünemeyip kendi kafalarına göre hareket ediyrlar
halbuki annemle hayaller kurmuştuk, alışverişi yapacaız, bebişin eşyalarını birlikte hazırlayıp, beşiğni birlikte kuracaktık, of ya off
Yakın bir aradaşım var, bana annem sağ olsaydı da hiç değilse telefondan sesini duysaydım demişti.... bu sözünü hatırlayarak teselli buluyorum... Çok şükür ki, sağlar, Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin hepimizede inşaAllah başka zamanlarda birlikte oluruzCanım yaa üzülme planlar tutmuyo işte bazen.Ben de benzer durumda sayılırım.Ama yapıcak bişey yok malasef annelerimizde daha sonra gelirler.
canım benim yaa, bu kadar olur, ben mesajı yazdıktan sonra geçmişi okuyayım dedim, senin mesajını gördüm, sende belli ki annen gelemeyeceği için çok üzülmüşsün, çünkü mesele sadece babanın eşinin gelmesi olsaydı bu konuyu daha önce paylaşırdın burda... canım benim hayırlısı, yalnız benim kafama bir şey takıldı, anladığım kadarıyla baban gelmeyecek, baban eşini hemde kendi çocuğuda olmayan birisinin evine bu kadar uzun süreli nasıl gönderebiliyor.... benim babam annemi annesinin evine en fazla üç gün izin verirdi...şimdi cuma-cumartesi-pazar afyonda kalıyor ve annemide yanında götürüyor, bazende iş olmuyor sadece cumartesi kalıyor, o bir günde bile götürüyor annemi yanında, senden bir gün bile ayrı duramam diyor ki, senin babanın bu kadar usun süreli göndermesine şaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?