2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şanslıymışsın canım valla ne güzel,benim öyle olmaz olan eşime olur öyle yapsam.

hay Allah:/ senin adına cok üzüldüm valla sinirim bozuldu. Allah az bişeyde olsa merhamet versin yüreklerine de çekip gitseler:/

Günaydın kızlar
Sonunda bitti nasıl olmuş teyzeleri
Eki Görüntüle 323826 Eki Görüntüle 323825

maaş. canım eline sağlık çok güzel.

inş. istediğin gibi hallolur canım

benm hastanemde dr um gecede olsa geliyor ek para yok ama bazı hastanelerde var duydum ben de.

sıkma canını canım ne kadar güvenilirler ortada işte sen kendine dikkat et dua et hayrlısıyla gelsin bebişin.

Sağol canım teşekkür ederim...

cnm ne yazsam diye baktım baktım bişey bulmadım netice bitarafta baban bitarada annen sen artık aradaki köprüyü oluşturucaksın sakin olmalısın ki bebeğinde üzülmesin hepimiz bişeyleri takıp üzülüyoruz şun en güzel dönemimizde malesef....belki geldiklerinde sıkılırlar ve erken gitmk isterler belkide sana gerçekten yardımcı olacaklardır en iyisi olayları akışına bırakman olucak anneciğinde onlar gidince gelir nede olsa onlar sık sık gelip gidemiyecekler anladığım kadarıyla.......

Şu an moralim çok bozuk, az önce annemle konuştum, bu ayın 20.de ankaraya alışverişe gittiğimizde dönüşte annemde bizimle gelecek on gün yanımda kalacaktı... bu zamana kadar anneannem kanser tedavisi gördüğü için annemde kalıyordu ve annem hiç yanıma gelemedi... haftaya anneannem dayımlara geçecek, bizde alışverişimizi yapacaktık... ama babaannemde-dedem kışın birer ay avlatlarında dururlar, bana şu gün gelin dediği halde annemi dinlemediler, kendi kafalarına göre hareket ettiler... ve tam bizim gideceğimiz gün babaannemle-dedemde geliyormuş ve bir ay kalacaklarmış... yani annem yine gelemeyecek...ya babaanemle-dedemi anlayamıyorum, çok şükür evlatları bakıp bakmama konusunda ses çıkarmıyorlar, hatta severek bakıyorlar, hiç değilse onların gelin dediği zamanlarda gelseler, evlatlarınında bir yuvası- çocukları-torunları olabileceğini düşünemeyip kendi kafalarına göre hareket ediyrlar

halbuki annemle hayaller kurmuştuk, alışverişi yapacaız, bebişin eşyalarını birlikte hazırlayıp, beşiğni birlikte kuracaktık, of ya off

Son düzenleme:

Haklısın canım aslında en iyisi akışına bırakmak...Ama sıkılıp gitme gibi bi durum söz konusu bile olmaz.Neyse bakalım görcez.Aslında biraz bende biraz kardeşimde kalıcaktı ama işler değişince hep bende kalcak şimdi.Evde olsam bu kadar dert etmiycem ama çalışıyorum bi de doğum günüme kadar kalıcak bari erken saate bilet alalım

Canım yaa üzülme planlar tutmuyo işte bazen.Ben de benzer durumda sayılırım.Ama yapıcak bişey yok malasef annelerimizde daha sonra gelirler.

canım benim yaa, bu kadar olur, ben mesajı yazdıktan sonra geçmişi okuyayım dedim, senin mesajını gördüm, sende belli ki annen gelemeyeceği için çok üzülmüşsün, çünkü mesele sadece babanın eşinin gelmesi olsaydı bu konuyu daha önce paylaşırdın burda... canım benim hayırlısı, yalnız benim kafama bir şey takıldı, anladığım kadarıyla baban gelmeyecek, baban eşini hemde kendi çocuğuda olmayan birisinin evine bu kadar uzun süreli nasıl gönderebiliyor.... benim babam annemi annesinin evine en fazla üç gün izin verirdi...şimdi cuma-cumartesi-pazar afyonda kalıyor ve annemide yanında götürüyor, bazende iş olmuyor sadece cumartesi kalıyor, o bir günde bile götürüyor annemi yanında, senden bir gün bile ayrı duramam diyor ki, senin babanın bu kadar usun süreli göndermesine şaştım

yaa rakadaş nedir bu etraftaki insanlardan çektiğiniz anlamadım kimse kimseyi düşünmüyor olanda benim mart anneleri arkadaşlarıma oluyor canlarını sıkıyorlar valla sizin yerinize ben üzülüyorum ister istemez çözüm düşünüyorum ama malesef boş

özge ve masiva Allah size sabır.böyle düşüncesizlrede Allahım akıl fikir versin.şu anda en önemli olan sizlersiniz bazı kişiler bunları anlamıyor yada gülüp geçiyolar,zavallılar.kendi başlarına gelse nasılda olmaz olmaz diye çingene gibi bağırırlar

Canım yaa üzülme planlar tutmuyo işte bazen.Ben de benzer durumda sayılırım.Ama yapıcak bişey yok malasef annelerimizde daha sonra gelirler.
Yakın bir aradaşım var, bana annem sağ olsaydı da hiç değilse telefondan sesini duysaydım demişti.... bu sözünü hatırlayarak teselli buluyorum... Çok şükür ki, sağlar, Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin hepimizede inşaAllah başka zamanlarda birlikte oluruz(

Son düzenleme:
yaa istanbuldaki arkadaşlar ben bulamıyorum telefonda nicerly numarası olan varmı özleden göndersin merak ettim çok uzun süre oldu girmiyorrr

böyle şeyler okuyunca deliriyorum ben...insanlar nekadar düşüncesiz oluyoo ben anlamıyorum..dünde ben annemle kapışıyodum az kaldıı..anneannem bizle yaşıyodu ya artık gitti..bebeğin odası geldi falan artık..badana boya derken 15 20 gün oldu gideli tamamen...şimdi annemde kalıyo..anneme her gittiğimde annem tutturuyo git anneanneni öp diye...ya niye öpüyorum ben bu kadını sürekliiiiii...sanki şam da oturuyolar...karşı apartmandalarr..nerdeyse hergün görüyorum..ben sevmiyorum öyle şap şap öpüşmeyiii..dün misafiri vardı gittim..arkamdan dürtüyo anneanneni öp diye..ay yeter dedim yaaaa..her geldiğimde öp öp..hastaaa..hapşırıyo tıpsırıyooo..ben niye gidip öpiim yani şimdi onuuu...deliriyorum yaaaaa...ay var ya elimde olsa gidicem bööyleee uzaklarda doğurucam çocuk büyüyüncede gelicem gerii...ben çevremde çok insan sevmiyorum yaaa..

Benim babam hiç öyle şeylere takılmaz hatta bide istediğin kadar kal demiş bana bile sormadan...Kadını sadece 2 kere gördüm o da bir iki gün.Babam martta gelicek.Dedemle babaannem var yanlarında ikisi aynı anda gelemiyo...Artık yapıcak bişey yok dediğin gibi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…