2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin bağışıklığa değil de mikrobun varlığına yokluğuna mı bakıldı acaba ayy bilemedim ama diğerlerinde de negatif yazdığına göre normaldir hepsi.

benim ismimi niye eklemiosunuz ya, denizliden cinsiyet erkekk, isim belli deil
doğum tarihi 16 mart 2012

Son düzenleme:

Hıçkırık olabilir hıçkırdığında öyle oluyor benim tempolu kalp atışı gibi.

canım umudumm eğer olağandışı bir durum olsa doktorun sana derdi
bence sen hiç aklını bulandırma yemeye devam et
ama her zaman yani sırf hamileyken değil
iyi pişmemiş eti güzel yıkanmamış sebzeyi yeme
öperim seni kocamann

canım benim oğluşumun yatağı böyle.şimdi ikincide de kullanıcam.çok kullanışlı oluyo.ilk 6 ay kadar korkuluğu indirip kullandım .yataktan kalkmaya başlayınca korkuluk yukarda kullandım.3 sene kullandım ikinciye hamile kalınca büyük oğluma başka yatak aldık.kısacası rahat kullanışlı oluyor bence.

sağol canım bana da adı çok itici geliyo ped almayı düşünüyorum ama kafamda da soru işareti olmuştu. hatta yatağa serilen pedlerden mi alsam diye de düşünüyorum eve gelince kullanılır mı ki

canım sezeryan olacaksa gece boyu pedler yeterli oluyor.Özellikle kotexin gece pedi tam ideal diğer pedlere göre daha geniş ve yumuşak çok rahat tavsiye ederim.

Ayşen teyzesi,Işıl Teyzesi teşekkür ederiz
Demek Aden'in mavisi var ayy ayyy yaşasın dönence kardeşliği

ebet güneş teyzesi biz alalı cok oldu chıccodan birde şu uyku arkadaşı diye bişey var ondanda aldık chıcco onda tavana yıldızlar çıkıyo gece lambası gibi bide müzikli ondanda al kızçeye...............sen baktınmı korumalıklara......

bu hasta bezi nerde satılıyo arkadaşlar? o da bebek bezi gibi koca bi paket mi alınıyo?ay hiç bilmiyorum ben bunları

marketlerde bebek bezlerinin yanında oluyo genelde cnm..önceden lazım olmadığı içn insanın dikkatini çekmiyo bnde bilmiyodum baktm bebek bezleriyle beraber oluyo genelde üstünde yazıyo hasta bezi diye..normal bebk bezi gbi paketlerde..canbebenin fln var yanlış htrlamıyosam beyaz pakette olanlar dikkatimi çekti hep..markasını tam htrlamıyorum..

günaydın kızlarrrr ay akşamları ayaklarımda aacaip bi kaşıntı oluo allahım 2 gündür çıldırtıo beni sizdede oluomu yoksa bütün gün çorap e ayakkabıylayım ondanmı bulamadım bi türlü

günaydın kızlarrrr uzun zamandır giremedim nete yeni fırsat bulabildim nasılsınızz???? benim ara ara ağrılarım başladı dr. böyle devam ederse hastaneye yatıracagını söyleyince ailem ve kız kardeşim geldiler erken doğum olur diye yiğenimde var tabii ondan bana fırsat kalıp nete giremedim bir türlü.. dr. en geç 37 haftada alacagını söylemişti bebişleri şimdi ise gelişimlerine bakıp daha erken alabilecegini söylüyorr yani heran herşey olabilir benim içinn herşeyin hayırlısı artıkk dualarınızı eksik etmeyinn kızlarrr öpüyorum hepinizi fırsat buldukca girmeye çalışacagımmmm

Günaydınnnn güzel anneler. dün doktorum demir ilacımı değiştirdi daha önceleri Ferrum kullaıyordum şimdi ise Ferplex Fol dye bi şuruba başladım yani 10 15 tane tüp şeklinde. yarım sabah yarım aksam yemeklerden 45 dk önce içiyorsun. tadı da küçükken kullandıgımız İbufen gbi kokmuyorda pek sevdim :)) Kan değerlerim düşüktü o yüzden değiştirmiş :S

bnde arasıra bi kaşıntı tutuyo ama öyle sık değil..belki ayaklarımıza çok sıcak basıyo o yüzden belkide akşama kdr ayakkabının içindeyse ayakların dikkat etde mantar fln olmasın..eve gelince güzelce yıka ayaklarını sonra iyice kurula her akşamda temiz pamuklu bi çorap giy cnm..

Kuzum bendede var kaşıntı hem ayaklarımda hem karnımda :S bende alerji falan oldum sanıyordum demekki olağanmış :))

Canımm bebişlerine erken kavuşcaksın demek Allah hayırlı kılsın inşallah. doktorun zaten gelişimleri için iğnelerini yapacaktır senin. sen içini ferah tut. bi kucagımıza alabilseydik hayırlısı ile bebişleri yaa.

günaydın kızlar. gece cok kötü oldum ya kızım böbreğime baskı yapmış sanırım bi uyandımki nefes bile alamıorum nasıl sancı var anlatamam evdede tekdim eşim gececiydi kıvrandım durdum( sizinde böyle oluyormu kızlar?

bnde yatarken bi taraftan bi tarafa dönerken kötü oluyorum bazen resmen ciğerlerime asılmış gibi biri aşağı çekiyomuş gbi nefessz kalıyorum..yürürkende bazen öyle oluyo aşağı düşcekmiş gbi..yani böyle ciğerlerimde bi yük hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…