- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.181
benmde yürürken oluo o his, sanki düşcek diom elimle tutasım gelio:) ama böbrek olayı cok zor yaa inş bida olmaz hcbirimizinde başına gelmez felaket kıvrandım cünkü
günaydın kızlarrrr uzun zamandır giremedim nete yeni fırsat bulabildim nasılsınızz???? benim ara ara ağrılarım başladı dr. böyle devam ederse hastaneye yatıracagını söyleyince ailem ve kız kardeşim geldiler erken doğum olur diye yiğenimde var tabii ondan bana fırsat kalıp nete giremedim bir türlü.. dr. en geç 37 haftada alacagını söylemişti bebişleri şimdi ise gelişimlerine bakıp daha erken alabilecegini söylüyorr yani heran herşey olabilir benim içinn herşeyin hayırlısı artıkk dualarınızı eksik etmeyinn kızlarrr öpüyorum hepinizi fırsat buldukca girmeye çalışacagımmmm
iyi akşamlar kızlar çoğunuzun mutlu haberlerini aldıkça oğluşumla mutlu oluoruz bizde maşallah hepimize tütütütü.. kızlar ya bişi sorucam ben park yatak almaktan vazgeçtik eşim o paraya değmez bu ne böyle bezden iki değnekten bişey yapmışlar ben yatırmam buna oğlanı diyince bizde sallanıp sabitlenebilir büyümeyen bebek karyolası almaya karar verdik 4 yasından sonra odasını genç odası olarak hazırladık şu an oda da yok bebek içi düşünmüorum ayırmayı çünkü. ama 29 haftalık oldum hastayımda çıkamıorum biyere metrobüs minibüs otobüste yasakladı doktor maskoya gidip almak istiyprdum olmadı istikbal bellona çilek çok kötü fiyatlarda şişik alternatif yok alan arkadaşlarvar gördüğüm kadarıyla derin olsun istiyorum güvenliği için ve asansörlü olanlar arıza çıkarır mı acaba? şu sitedekiyle benzer ölçüde alan varmı varsa gerçekte nasıl görünüşü derinmi bbek düşermi ayaklanınca filan korkuorum bilgilendirirseniz çok sevincem Asansrl ( 4 Kademe ) 70*130 Derin Bebek Karyolas - Sallanr Ve Sabitlenebilir Bebek Karyolalar - BEBEK KARYOLALARI - Bebe Mobilya Market
günaydın................................
cnmcım bezmi alem araştırma hastanesi ben bi kere gece aciline gittim hem muayaene de çok ilgilendiler hemde hiç alakası yokken emin olmak için nts ye falan soktular sonra tüm kan tahlili isteyip sarılık olduğumuda onlar buldu biraz suratsız bi ebe dolanıyo ortalıkta ama dr da 15 dk da bi gelip ebeyi kontrol ediyo talimat veriyo için rahat olsun onların acil yenidoğanlarını falanda gördüm süper. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
canım bir yerde şekerlerin düşmediğini yazmışsın.diyetle düzene girdi diye biliyordum ben.ne durumdasın?hangi sıklıkla ölçüyorsun şekerini?
Günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrrr uzun zamandır giremedim nete yeni fırsat bulabildim nasılsınızz???? benim ara ara ağrılarım başladı dr. böyle devam ederse hastaneye yatıracagını söyleyince ailem ve kız kardeşim geldiler erken doğum olur diye yiğenimde var tabii ondan bana fırsat kalıp nete giremedim bir türlü.. dr. en geç 37 haftada alacagını söylemişti bebişleri şimdi ise gelişimlerine bakıp daha erken alabilecegini söylüyorr yani heran herşey olabilir benim içinn herşeyin hayırlısı artıkk dualarınızı eksik etmeyinn kızlarrr öpüyorum hepinizi fırsat buldukca girmeye çalışacagımmmm
Günaydınnnn güzel anneler. dün doktorum demir ilacımı değiştirdi daha önceleri Ferrum kullaıyordum şimdi ise Ferplex Fol dye bi şuruba başladım yani 10 15 tane tüp şeklinde. yarım sabah yarım aksam yemeklerden 45 dk önce içiyorsun. tadı da küçükken kullandıgımız İbufen gbi kokmuyorda pek sevdim :)) Kan değerlerim düşüktü o yüzden değiştirmiş :S
Ben de o ilaçtan kullanıyorum ama sabah akşam birer şişe içiyorum ben kansızlık olduğu için...
Günaydınn kızlar nasılsınız bebişler nasıl ben uzun bi aradan sonra ilk defa deliksiz uyudum harika bi duyguymuşşbebişin hareketlerini bile hiss etmemişim sabah bi kalktım kociş kalkmış kahvaltısını yapmış işe gidiyor uyuyorum diye kaldırmamış beni aşkımmm kızım da hala uyanmadı benden mi etkilendi ne oda uyuyo hala minnak kızım bütün gece onu gördüm rüyamda daha bi özledim kızımı hepinize bol tekmecikli günler diliyorummm
mervishko hastanede calısıorum zaten ve yarında rutin kontrollerim var, nezamandır idrarımı tahlil ettirmiodum haklısın yarın onuda ekleteyim kontrollere bi bakılsın inş öle bişey yoktur sanada cok cok gecmiş olsun cnm bnm:/
nee günde 2 şişe mi :S bana da kansızlık için günde 1 yeter dedi yeter inş :S süt ürünleri almıcaksın 45 dk falan diince iice işkillenmiştim ay zaman geçsin doguralım artık nolur yaa
mübarek basıma gelmeyen hastalık kalmadı ne dayanıksız bünyem varmıs ya((
Sonunda rahat bir uyku uyumuşsun canıminş.böyle uyursun,ben de rüyamda doğum yapmıştım ama öyle çabuk doğuruyorum ki nasıl doğduğunu bile anlamıyorum Kundaklayıp kucağıma veriyolardı uymuktan emmiyordu bile oğlum Artık çok merak ediyorum sağlıla alalım kucağımıza zamanı gelince inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?