2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benmde yürürken oluo o his, sanki düşcek diom elimle tutasım gelio:) ama böbrek olayı cok zor yaa inş bida olmaz hcbirimizinde başına gelmez felaket kıvrandım cünkü

benmde yürürken oluo o his, sanki düşcek diom elimle tutasım gelio:) ama böbrek olayı cok zor yaa inş bida olmaz hcbirimizinde başına gelmez felaket kıvrandım cünkü

canım geçmiş olsunn bende gecen hafta acilen hastaneye gittim kasık böbrek agrısından meger kum döküyormusum idrar testinde kum kristalleri cıktı :S bulantı kusma bas dönmesi nabız çok fenaydı. eger cok zorladıysaki ben o gece gözümü kırpamamıştım doktorunla görüş bi idrar kan testi yapılsın mutlaka.

hayırlısı olsun cnm bebişlerin sağlıkları yerindeyse gerisi önemli değil

Cicila Cicila T-2410 Büyüyen Beşik 60*120 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

cnm ben bunu aldım ama daha kurmadım genel olarak herkesinde aldığı bu tarz beşikler o yüzden bende bunu tercih ettim

canım bir yerde şekerlerin düşmediğini yazmışsın.diyetle düzene girdi diye biliyordum ben.ne durumdasın?hangi sıklıkla ölçüyorsun şekerini?

Günaydınn kızlar nasılsınız bebişler nasıl ben uzun bi aradan sonra ilk defa deliksiz uyudum harika bi duyguymuşş bebişin hareketlerini bile hiss etmemişim sabah bi kalktım kociş kalkmış kahvaltısını yapmış işe gidiyor uyuyorum diye kaldırmamış beni aşkımmm kızım da hala uyanmadı benden mi etkilendi ne oda uyuyo hala minnak kızım bütün gece onu gördüm rüyamda daha bi özledim kızımı hepinize bol tekmecikli günler diliyorummm

canım bir yerde şekerlerin düşmediğini yazmışsın.diyetle düzene girdi diye biliyordum ben.ne durumdasın?hangi sıklıkla ölçüyorsun şekerini?

cnm 330 toklukla başlamıştık biz 130 a kadar düştü son hafta dün tokluk 270 oldu tekrar hergün açlık tokluk ölçüyorum yarın randevum var bu hafta full yüksek gidiyo,eğer bi değişiklik olmazsa insüline başlanacak.

kendine dikkat et cnmcm bizide haberdar et.

mervishko hastanede calısıorum zaten ve yarında rutin kontrollerim var, nezamandır idrarımı tahlil ettirmiodum haklısın yarın onuda ekleteyim kontrollere bi bakılsın inş öle bişey yoktur sanada cok cok gecmiş olsun cnm bnm:/

Dikkat et kendine canım,hayırlısı,sağlıkla gelsin bebişler inş.:)

Ben de o ilaçtan kullanıyorum ama sabah akşam birer şişe içiyorum ben kansızlık olduğu için...

Ben de o ilaçtan kullanıyorum ama sabah akşam birer şişe içiyorum ben kansızlık olduğu için...

nee günde 2 şişe mi :S bana da kansızlık için günde 1 yeter dedi yeter inş :S süt ürünleri almıcaksın 45 dk falan diince iice işkillenmiştim ay zaman geçsin doguralım artık nolur yaa
mübarek basıma gelmeyen hastalık kalmadı ne dayanıksız bünyem varmıs ya ((

Sonunda rahat bir uyku uyumuşsun canıminş.böyle uyursun,ben de rüyamda doğum yapmıştım ama öyle çabuk doğuruyorum ki nasıl doğduğunu bile anlamıyorumKundaklayıp kucağıma veriyolardı uymuktan emmiyordu bile oğlumArtık çok merak ediyorum sağlıla alalım kucağımıza zamanı gelince inş.

inşallah cıkmaz kuzum yaaa öle bişe. Allah yardımcın olsun. ben yeni bitirdim antibiyotigimi Zinnat kullandım o da gebelik kategorisi B olan bi antibiyotik tırsa tırsa içtim valla. bir de bulantı için Emedur verdi ama onu kullanmadım o da C kategorisi Allah korusun ya çocugumdan önemli mi . kendi doktoruma gidememiştim acil gttgm için hastaneye. doktorum Emedur u iiki kullanmamışsın dedi :S

Uzun bir süredir günde iki tane içiyorum,sabahları erkenden içiyorum kahvaltıya kadar bir saat falan geçiyor zaten akşamda daha etkili olması için yemekten 2 saat sonra mandalina ya da portakalla birlikte içiyorum.Akşam eve gittiğimde çok acıkmış oluyorum bekliyemem o yüzden sonra içiyorum.

İnş.öyle çabucacık olur doğumlarımız kuzum hep o var ya aklımızda artık hep rüyalarda bebeklerle doğumlarla ilgli galiba senle haftalarımız aynı kuzum 2 gün geçsin de bizde 30 lu haftaları görelim artık :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…