2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benm 3 tane hastane çıkışım var diğerleri 0-3 aylık aldım

Canım benim de öyle hiç yeni doğan almadım ama istersen bi tane de 5li al ben öyle yaptım.Hastane çıkışları dışında hepsi 0-3 aylık.

1-2 parça daha yeni doğan alayım bari ne olur ne olmaz..

Hastane çıkışımız halamız almış:))))
Eki Görüntüle 327431

cnm cok güzelmiş amutlu amutlu güzel günlerde kullansın minnak kuzu...

bedriyecim geçmiş olsun bol bol dinlen sen şimdi muayne oluncada hep tetikde oluyosun belkide bizimkide açıldı ama anlamıyoruz dr hiç kontrol etmiyo zamanınmızda azaldı annesi artık kızçeyi çıkma çıkma deyip sıkma rahat bırak rabbim hepimiz için hayırlısını versin enfeksyon içinde bolca su iç...ayaklarını üşütme birde sirkeli ılık su ile yıka o kısmını ...rabbim seni ve meleğini korusun...

bu arada güneşcim.........30. haftanız kutlu olsuncnm...

periiiimm................seninde 30. haftan kutlu olsun. cnm...

masiva .......cnm sanada cok geçmiş olsun...parolu aeşin cıktığında alabilirsin bende içmiştim....

Kızlar çıktım hava aldım biraz,şimdide ayran içiyorum ama daha kendime gelemedim.Evde kesinlikle kullanıyorum eşim yapıyo herşeyi o kadar dikkat ediyorum ama işteki kızı da uyardım ama o da kullanmış bulundu.

hayırlı uğurlu olsun canım.. kalan haftalarda hayırla çabucak geçsin
ben çıkıyorum kızlar doktora gidiyoruz kızım bakalım ne alemde gamzedende iyi haberler alırım inşallah
Alevcim güzel haberlerle gelmen dileğiyle
çok geçmiş olsun canım.. neyse ki parol etki etmişte düşmüş ateşin.. zaten vücut ateşle tepki gösteriyor enfeksiyonlara..
Hastane çıkışımız halamız almış:))))
Eki Görüntüle 327431
güle güle giysin Uras paşa.
hadi hayırlı olsun canım. bi ticker yapsanya takip etmek daha kolay olurdu
Kızlar iş yerindeki kız mutfağı temizlemiş çamaşır suyuyla genzim yanıyo ve midem bulanmaya başladı kokudan başım da ağrıyo zehirledi mi yoksa beni?Mutfağa en yakın masa da ben oturuyorum:18:
Özgecim camı aç bi hava al ve yoğurt ye mutlaka. senin bide migrenin var.. iyice tetikler şimdi o
:)))) bunu ben ilk gebeliğimde denemiştim:)) düz bi yere sırtını dayayıp oturuyosun ayakları uzatıp üstüstü değdirmeye çalışıyosun. ben değdirememiştim son zamanlar ama kızım yinede aşağı inmemişti.. kesin doğruluğu yok gibi

kızlar oğluşun yatağına cibinlik alcamda..nette nerden bakabilirim güzel modelleri olan bi site biliyomusunuz? nerelerden alabilirim

Kızlar kızlar gelemmiiii
Göbeenizden öpem mi :)
slm şişko gacılarr bugun cok iyiyizzz
beşiğimizzde geldi
dün ananemizle gardrobu düzellttik daha dogrusu ben tarif ettim annem duzeltti
ogluma abısınden kocaman 3 tane cekmece kaldı :))) mınık kıyafetlerını yıkadık astık nasıl tatlılar anlatamam

Slm kızlar nasılsınız biraz geçmişi okudum Gayem ,Gamze ,Berkerdem hepinize geçmiş olsun kızlar dualarım sizinle inş. sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi Özgecim dikakt et kendine canım camı falan aç havalansın migren de var iyice tetikler o koku şimdi.
Kızlar dün beşik ve araba bakmaya çıktık baya bi dolaştık ama ben karar veremedim çok kararsız kaldım en iyisi annemle gitmek galiba modeller arasında gidip geldim ama karar veremedim dün çok yürüdüğüm için mi ne bu gün acaip sancım var birde dünden sonra çok afedersiniz idrarımı yaparken değilde yaptıktan 1-2 dk sonra bıçak saplanması gibi oluyor yarına randevu aldım doktora gidecem inş.enfeksiyon fln çıkmazz :18::18:

kızlar oğluşun yatağına cibinlik alcamda..nette nerden bakabilirim güzel modelleri olan bi site biliyomusunuz? nerelerden alabilirim

canım besıgın tekstılını aldın mı ben hem park yatak hem ahsap besık aldım ılk ayları ıcın ahsap besıgın ıç tekstılını netten ararstırdım urfa besıkcısıne yaptırdım tavsıye ederım cok guzel modeller var

Sağol canım başım ağrıyo ama geçer inş.sağolsun 10 kere söyledim kullanma diye ama unutmuş.Sen de dikkat et canım kendine çok yorma artık.İnş.bişey çıkmaz canım...

ya bz bi tanıdıktan aldık böle hani klasik bebek yatağı gbi altında çekmeceleri var önü asansörlü parmaklık fln..daha gelcek bu hafta içi hiçbişeyini almadım..cibinlik alcam bide yatağın içine ne alınır uyku setimi yoksa nevresim takımımı hiçbi bilgim yok bebek yatağıyla ilgili..

Kızlar bi yandan da kitap okuyorum ilginç gelen yerleri size de yazayım :)

"Doğumdan hemen sonra annenin karnının üzerine bırakılan bir bebek, 30 dakika sonra sürünerek annenin memesine ilerliyor ve memeyi kavrayıp emmeye başlıyor. Burada bebeğe yol gösteren meme ucundan salgılanan bir madde olduğu düşünülüyor. Araştırmada bir memeyi yıkayıp, diğerini yıkamıyolar. Yeni doğan bebek yıkanmamış olan memeyi tutuyor."

Demek ki memeleri yıkamadan vercez :))

canım senın uyku setı alman lazım rahat edersın yorgancıogluna bakabılırsın netten yda funybaby cok kalıtelı ve guzel

İlginç gerçekten memeye kadar gitmesi,paylaşım için sağol canım...

bunu duydm gçn..bebek içgüdüsel olrk solucan gbi hareketlerle memeyi buluyo meme ucunun koyu olmasıda ona iten faktörlerdenmş

canım alimlerin çoğu hamilelikte olabildiğince fazla hatimi tavsiye ediyolar..ben hatta güvendiğim bi alimden 6 hatim tavsiyesini duydum..üç tane bitirdim ben, dördüncüdeyim şimdi...öyle çok da zor olmuyo, sabah 10 sayfa, akşam 10 sayfa okuyunca, günde 1 cüz, ayda 1 hatim oluyo..adet de yok nasılsa...ben doğuma kadar 6 yı hedefliyorum nasip olursa...bebek ne kadar kuran duyarsa o kadar iyi.yalnız olunca da sesli okuyorum...

hey maşallah Allah nazardan saklasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…