- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.341
sorarsın doktora gittiğinde canım..Allah korusun çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla atlatalım bu günleride...
Canım bebişlerimiz kaç kilo olcak hiç belli değil en büyk problemde giysiyle bez o yüzden.. Yenidoğanı çok alsan belki kilolu doğcak yada çabuk kilo alcak 1 ay sonra giydiremiycez falan.. O yüzden en iyisi her ölçüden yedekli 1-2 tane almak.. gerisini de doğduktan sonra ihtiyaca göre alırız inşallah
cnm benm 3 tane hastane çıkışım var diğerleri 0-3 aylık aldım
Canım benim de öyle hiç yeni doğan almadım ama istersen bi tane de 5li al ben öyle yaptım.Hastane çıkışları dışında hepsi 0-3 aylık.
Hastane çıkışımız halamız almış:))))
Eki Görüntüle 327431
slm kızlar moralim çok bozuk geçmişide okumadan yazıyorum herkes iyidir inşallah ben dün sabah kasık ağrım oldu demiştim akşama kadar bişey yoktu saat 9 da yine başladı acilen hastaneye gittik hemen alttan baktılar canım çok acıdımalesef 1 cm açılmam varmış sonra nst ye bağladılar kasılma çıkmadı zaten ortada dr yok almış başını gitmiş sonra geldi idrar tahlili istedi idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı eve gönderdi ben dr sordum açılma ne olacak ilerlermi dedim yatçaksın dedi hep dua ediyorum sizde dua edin erken doğum yapmak istemiyorummmm
hayırlı uğurlu olsun canım.. kalan haftalarda hayırla çabucak geçsinGünaydınlar herkese,kahvaltımızı yaptık evi biraz toparladık geldikk.
Çok üzüldüm gamzecim inşallah bebiş sağlıkla gelir ,artık 30.haftalara geldiğimiz için bebişler gelişimini baya baya tamamlamış oluyorlar Allah yardımcınız olsun iyi haberlerini bekliyoruz.
Aaaa bugün bizim 30.haftamız olması lazım du bi bakim :44:
Alevcim güzel haberlerle gelmen dileğiyleben çıkıyorum kızlar doktora gidiyoruz kızım bakalım ne alemde gamzedende iyi haberler alırım inşallah
çok geçmiş olsun canım.. neyse ki parol etki etmişte düşmüş ateşin.. zaten vücut ateşle tepki gösteriyor enfeksiyonlara..Herkese selam,
Dn baya ateşlenmiştim, ve en son dayanamayıp teyzemi aradım, kendisi ebe hemşire, oda buradaki arkadaşlarm gibi parol iç dedi, ki eşimde zaten nöbetçi ezcaneye çoktan gitmişti, Teyzem bir tane iç yat, sabah kalktığında yine ateşin olursa doktora git, ama kalktığında ateşin olmazsa geçici enfeksiyondur, hamilelikte ara ara olur gitmene gerek yok dedi... Çok şükür sabah 6dan beri ara ara ölçüyorum 36.4 çıkıyor.... Çok şükür iyiyim, gecenin bir yarısı buradan arkadaşlarımızı telaşlandırdım, hakkınızı helal edin...
Neyse en geçmişi okuyayım
güle güle giysin Uras paşa.Hastane çıkışımız halamız almış:))))
Eki Görüntüle 327431
hadi hayırlı olsun canım.ohhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhh biz de girdik 30. haftamızaaaaaaaaaaaaa :)ama çizelgemiz olmadığından göremiyosunuz tabi, bana sölemek düştü bu durumda :)hep özeniyodum amannn çok güzelmiş 30 larda olmak, artık bebeğime daha yakın hissediyorum :)))
Özgecim camı aç bi hava al ve yoğurt ye mutlaka. senin bide migrenin var.. iyice tetikler şimdi oKızlar iş yerindeki kız mutfağı temizlemiş çamaşır suyuyla genzim yanıyo ve midem bulanmaya başladı kokudan başım da ağrıyo zehirledi mi yoksa beni?Mutfağa en yakın masa da ben oturuyorum:18:
:)))) bunu ben ilk gebeliğimde denemiştim:)) düz bi yere sırtını dayayıp oturuyosun ayakları uzatıp üstüstü değdirmeye çalışıyosun. ben değdirememiştim son zamanlar ama kızım yinede aşağı inmemişti.. kesin doğruluğu yok gibikızlar dün ocak annelerinde bebeğin kanala inip inmediğini kontrol etmek için şu yöntemi deniyorlarmış sırtını duvara dik olarak yasla bacakların gergin olacak bir ayağının topuğunu diğer ayağının parmak ucuna değdirebiliyorsan inmememiş demekmiş bize daha çok var ben denedim gayet rahat değdiriyorum
kızlar oğluşun yatağına cibinlik alcamda..nette nerden bakabilirim güzel modelleri olan bi site biliyomusunuz? nerelerden alabilirim
Slm kızlar nasılsınız biraz geçmişi okudum Gayem ,Gamze ,Berkerdem hepinize geçmiş olsun kızlar dualarım sizinle inş. sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi Özgecim dikakt et kendine canım camı falan aç havalansın migren de var iyice tetikler o koku şimdi.
Kızlar dün beşik ve araba bakmaya çıktık baya bi dolaştık ama ben karar veremedim çok kararsız kaldım en iyisi annemle gitmek galiba modeller arasında gidip geldim ama karar veremedim dün çok yürüdüğüm için mi ne bu gün acaip sancım var birde dünden sonra çok afedersiniz idrarımı yaparken değilde yaptıktan 1-2 dk sonra bıçak saplanması gibi oluyor yarına randevu aldım doktora gidecem inş.enfeksiyon fln çıkmazz :18::18:
canım besıgın tekstılını aldın mı ben hem park yatak hem ahsap besık aldım ılk ayları ıcın ahsap besıgın ıç tekstılını netten ararstırdım urfa besıkcısıne yaptırdım tavsıye ederım cok guzel modeller var
kızlar oğluşun yatağına cibinlik alcamda..nette nerden bakabilirim güzel modelleri olan bi site biliyomusunuz? nerelerden alabilirim
Kızlar bi yandan da kitap okuyorum ilginç gelen yerleri size de yazayım :)
"Doğumdan hemen sonra annenin karnının üzerine bırakılan bir bebek, 30 dakika sonra sürünerek annenin memesine ilerliyor ve memeyi kavrayıp emmeye başlıyor. Burada bebeğe yol gösteren meme ucundan salgılanan bir madde olduğu düşünülüyor. Araştırmada bir memeyi yıkayıp, diğerini yıkamıyolar. Yeni doğan bebek yıkanmamış olan memeyi tutuyor."
Demek ki memeleri yıkamadan vercez :))
Kızlar bi yandan da kitap okuyorum ilginç gelen yerleri size de yazayım :)
"Doğumdan hemen sonra annenin karnının üzerine bırakılan bir bebek, 30 dakika sonra sürünerek annenin memesine ilerliyor ve memeyi kavrayıp emmeye başlıyor. Burada bebeğe yol gösteren meme ucundan salgılanan bir madde olduğu düşünülüyor. Araştırmada bir memeyi yıkayıp, diğerini yıkamıyolar. Yeni doğan bebek yıkanmamış olan memeyi tutuyor."
Demek ki memeleri yıkamadan vercez :))
canım benim maşaAllah bir hatim bitirmişsini bencede yeni başlama, onun yerine doğumun kolay ve sağlıklı olması için okuyabildikçe meryem suresini oku.... Meryem süresinin doğumu kolaylaştırdığı söylenir, birde sürekli elinle karnını sıvazlayarak aşağıdaki duayı oku... ki Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
canım senın uyku setı alman lazım rahat edersın yorgancıogluna bakabılırsın netten yda funybaby cok kalıtelı ve guzel
canım alimlerin çoğu hamilelikte olabildiğince fazla hatimi tavsiye ediyolar..ben hatta güvendiğim bi alimden 6 hatim tavsiyesini duydum..üç tane bitirdim ben, dördüncüdeyim şimdi...öyle çok da zor olmuyo, sabah 10 sayfa, akşam 10 sayfa okuyunca, günde 1 cüz, ayda 1 hatim oluyo..adet de yok nasılsa...ben doğuma kadar 6 yı hedefliyorum nasip olursa...bebek ne kadar kuran duyarsa o kadar iyi.yalnız olunca da sesli okuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?