- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.321
kızlar bişe sorcam benim hastane çıkışının içinde bi ayaklı alt üst takım bide pijama alt üst takım var yeni doğan olarak geri bütün kıyafetlet 0-3 aylık onlar ilk zamanlar olcakmı bebişe yoksa bi kaç tane daha yenidoğanmı alsam yada 1tanede 5 li hastane çıkışımı alsam napsam bişe diyin..
Canım bende şimdi sana yazcaktım naptın sonuçları diye, bende merakla bekliyorum hadi hayırlı haberler yaz inşallah..MELYCHE, cnm dün tahlilleri verdik adam gece 2 kere aramış bnde duymamışım başke yerdeydi tel. ay sonra baktım gece 11 bçkta kim arar dedm içim ürperdi kötü bişimi oldu diye birine o saatte geride dönemedm..neyse sbh hazırlandk gtcz sonuçları almaya bidaha aradı meğer hastanedenmiş labratuardan aradılar sonuçlarda gecikme olmş bugn öğledn sonra gelin dedi..eşimde işe gtmesi grkiyodu..gidemedk..şimdi netten baktm sonuçlara idrar tahlili çok şkr temiz enfeksiyon fln var diye korktm yokmş bişi..kan tahlilindede normal ama bikaç değer yüksek düşük fln yazıyo şimdi dr.a ulaşmaya çlştm baksn sonuçlara ona göre iğne grkiyosa yrn gidiim diye..1 saat sonra arayın yoğun dedi asistanı..bakalm mrkla bekliyorum..
Kuzum kepekli makarna şekeri etkilemiyo hiç, yani atıyorum bulgur pilavı yediğimde ne kadarsa o kadar çıkıyo... Pişirirkende bir yemelik yapıyorum yani yaklaşık bir çorba kasesi kadar.. Onu ana yemeğin yanında yiyorum. Sadece makarna yediğinde yanında ekmek yada çorbadan birini kaldırıyorum o kadar... Şekerimi eskiden her öğünden sonra ölçüyodum ama kahvaltı ve akşam yemeğini evde yaptığım için artık onları ölçmüyorum çünkü hep düşük çıkıyo.. Sadece öğle yemeğinden 1 saat sonra ölçüyorum (iş yerinde yiyorum) o ölçümleri de doktora söylüyorum her gidişimde... Zaten ölçümlerden çok bebeğin gelişimine bakıyo.. bu hafta 1 hafta öne geçmiş o yüzden çarşamba endokrinolojiye gitcem bakalım...melikecim sana birşey soracağım.geçen kapakli makarna yaptım dedin ya ne kadar yiyorsun?bende aldım deneyeceğim bakalım şekeri nasıl etkiliyor.buarada şeker ölçümlerini ne sıklıkta yapıyorsun?
canım benim maşaAllah bir hatim bitirmişsini bencede yeni başlama, onun yerine doğumun kolay ve sağlıklı olması için okuyabildikçe meryem suresini oku.... Meryem süresinin doğumu kolaylaştırdığı söylenir, birde sürekli elinle karnını sıvazlayarak aşağıdaki duayı oku... ki Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasınne güzel benim eşim anlamaz öle şeylerden bende hatim indiridim bebiş için inşallah kabul olur aslında bidaha okumak istiyorum ama koca karnımla zor oluyo bide doığuma kadar yetiştiremesem diye korkuyorum malum ne olcam belli değil
kızlar hiçkimse kendini yormasın bu saatten sonra bende biraz ayakta kalıp yorulsam şeyim sanki kopup düşcekmiş gibi ağrıyo bütün yük oraya biniyo sanki..ve rahmin sertleşiyo bununda sürekli olması iyi değil benim karnım normalde yumuşaktır 2 gün taş gibi oldu ödüm koptu doktor 1 gün boyunca aynı sertlikte kalırsa gel dedi..doğum habercisiymiş..çok yürüyünce yorulunca oluyo daha çok bana..evde tam olarak işleri yapamıyorum gördükçe bunalıyorum ama napim saldım artık olduğu kadar üstün körü yapamıyorum benden bebeğimden önemlimi..annnemi bekliyom gelince yapar artık
kızlar bişe sorcam benim hastane çıkışının içinde bi ayaklı alt üst takım bide pijama alt üst takım var yeni doğan olarak geri bütün kıyafetlet 0-3 aylık onlar ilk zamanlar olcakmı bebişe yoksa bi kaç tane daha yenidoğanmı alsam yada 1tanede 5 li hastane çıkışımı alsam napsam bişe diyin..
doktor bişe söylemediyse bişe yoktur..bide üst taraf değil alt kısın rahim ağzının bulunduğu yer sert olunca..sertleşebilir ama sonra yumuşuyosa bişe olmaz dedi doktor...bende geçen gün çok korktum çamaşırım su gibi ıslandı karnıma ağrılar giriyodu bide semsert olmuştu ahada doğurcam dedimneseki şimdilik bişe yok iyimiş herşey..
ohhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhh biz de girdik 30. haftamızaaaaaaaaaaaaa :)ama çizelgemiz olmadığından göremiyosunuz tabi, bana sölemek düştü bu durumda :)hep özeniyodum amannn çok güzelmiş 30 larda olmak, artık bebeğime daha yakın hissediyorum :)))
Bencede 30 lara gelmek çok güzel...yaklaştığını hissediyo insan...
Ben önceden yeni doğan bebişi kucağıma alamazdım hala korku var içimde ama insanın kendi kuzusu olunca cicilerini de giydiririzz kucağımıza da alırızzz koklar koklar dururuzAyyyyy çok heyecanlanıyorum ben bu aralar.
ben deeee...zaman akmıyo artık sanki....çok merak ediyorum ve da çok heyecanlanıyorum...
Hepimiz öyle canım artık miniklerimizi kucağımıza almak istiyoruz,inş.sağlıkla gelir kuzucuklar...Dün akşam görümcemdeydik eşin mi çocuğun mu gibi saçma bi soru soruldu herkes çocuğum dedi ama bana böyle söylemeleri biraz saçma geldi açıkcası,böyle bi kıyaslama yapılamaz.Ben mi yanlış düşünüyorum...
hakkaten saçma bi soru...ikisinin yeri ayrı...ama malesef herkes eşini yeterince sevemeyebiliyor...o durumda çocuğum demesi normal...
Dün akşam kanepede yatıyordum, eşimde yere oturdu ve duudaklarını karnıma dayayarak bildiği süreleri okumaya başladı.Eşim hamile olduğumu öğrendiğimden beri bunu yapardı, ama son 10-15 gündür yapmaz olmuştu... Eşimin okumaya başlamasıyla bebeşim tam eşimin dudaklarının olduğu yere hafif hafif vurmaya başladı... o kadar hoş bir sahneydi ki, bebiş vurdukça eşim costu, okumaya devam etti, eşim okudukça oğlum costu... nasıl hoşuma gitti aralarında ki bu iletişim
ayy,maşallah size, ne tatlı.....eşinle miniğin ne güzel de anlaşmışlar....
:)) ewt ii oldu valla, çok zor geliyo artık sabahları işe gitmek falan, neyseki az kalmış :))... 37. hafta dolunca mı, yoksa 37 ye girdiğinde mi izni başlatıcaksın... benim 8 şubat çarşamba 37. hafta doluyo...
ne güzel benim eşim anlamaz öle şeylerden bende hatim indiridim bebiş için inşallah kabul olur aslında bidaha okumak istiyorum ama koca karnımla zor oluyo bide doığuma kadar yetiştiremesem diye korkuyorum malum ne olcam belli değil
İşte ben orda bi katakulliye getireyim diyorum :)) 3 şubatta ben 35+3 olcam.. Sonraki hafta işe gelirsem 36. haftam dolmuş olcak 37ye girmiş olcam dimi? :)) yani 36+0 da ayrılmak istiyorum lütfen lütfen lütfennnvalla 1 hafta daha derlersede yarıda keserim Yelden hiç halim kalmadı iple çekiyorum 3 şubatı
canım benim maşaAllah bir hatim bitirmişsini bencede yeni başlama, onun yerine doğumun kolay ve sağlıklı olması için okuyabildikçe meryem suresini oku.... Meryem süresinin doğumu kolaylaştırdığı söylenir, birde sürekli elinle karnını sıvazlayarak aşağıdaki duayı oku... ki Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
Kızlar iş yerindeki kız mutfağı temizlemiş çamaşır suyuyla genzim yanıyo ve midem bulanmaya başladı kokudan başım da ağrıyo zehirledi mi yoksa beni?Mutfağa en yakın masa da ben oturuyorum:18:
Kızlar iş yerindeki kız mutfağı temizlemiş çamaşır suyuyla genzim yanıyo ve midem bulanmaya başladı kokudan başım da ağrıyo zehirledi mi yoksa beni?Mutfağa en yakın masa da ben oturuyorum:18:
dr a soramadım cnm önümüzdeki hafta randevum benm sertleşmeler üst tarafta oluyor bakalım dr gittiğimde ne diyecek fazlada düşünmek ve korkmak istemiyorum.çünkü korktuğum herşey başıma geliyor
Benimde gayet rahat değiyooo :)) demek ki daha var..kızlar dün ocak annelerinde bebeğin kanala inip inmediğini kontrol etmek için şu yöntemi deniyorlarmış sırtını duvara dik olarak yasla bacakların gergin olacak bir ayağının topuğunu diğer ayağının parmak ucuna değdirebiliyorsan inmememiş demekmiş bize daha çok var ben denedim gayet rahat değdiriyorum
Öle yapcam valla Özge yaa, dolmadı filan derlerse de 1 hafta eksik olsun napıyım onu bi şekilde hallederim en kötü yıllık iznimi kullanırım ama şu an 1 gün bile gelme deseler bayram etcem valla çok zor geliyo bu karda kışta.. Allah çalışanların yardımcısı olsun çok zorCanım bence olur,37.haftada sayılıyosun sonuçta.Zorlanıyosan öyle yap iyi olur senin için.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?