2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benm 3 tane hastane çıkışım var diğerleri 0-3 aylık aldım

Canım bende şimdi sana yazcaktım naptın sonuçları diye, bende merakla bekliyorum hadi hayırlı haberler yaz inşallah..
melikecim sana birşey soracağım.geçen kapakli makarna yaptım dedin ya ne kadar yiyorsun?bende aldım deneyeceğim bakalım şekeri nasıl etkiliyor.buarada şeker ölçümlerini ne sıklıkta yapıyorsun?
Kuzum kepekli makarna şekeri etkilemiyo hiç, yani atıyorum bulgur pilavı yediğimde ne kadarsa o kadar çıkıyo... Pişirirkende bir yemelik yapıyorum yani yaklaşık bir çorba kasesi kadar.. Onu ana yemeğin yanında yiyorum. Sadece makarna yediğinde yanında ekmek yada çorbadan birini kaldırıyorum o kadar... Şekerimi eskiden her öğünden sonra ölçüyodum ama kahvaltı ve akşam yemeğini evde yaptığım için artık onları ölçmüyorum çünkü hep düşük çıkıyo.. Sadece öğle yemeğinden 1 saat sonra ölçüyorum (iş yerinde yiyorum) o ölçümleri de doktora söylüyorum her gidişimde... Zaten ölçümlerden çok bebeğin gelişimine bakıyo.. bu hafta 1 hafta öne geçmiş o yüzden çarşamba endokrinolojiye gitcem bakalım...

canım benim maşaAllah bir hatim bitirmişsini bencede yeni başlama, onun yerine doğumun kolay ve sağlıklı olması için okuyabildikçe meryem suresini oku.... Meryem süresinin doğumu kolaylaştırdığı söylenir, birde sürekli elinle karnını sıvazlayarak aşağıdaki duayı oku... ki Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

selamlar bende 32 haftalık hamıleyım şu anda aynı durum bendede var
bide benım karnım daha aşşağıda sankı çok zorlanıyorum.
üstelik çalışıyorum
ve alışverış falanda yapmadım bebeğime bakalım çok yormadan yapmam gerek bir an önce

Canım benim de öyle hiç yeni doğan almadım ama istersen bi tane de 5li al ben öyle yaptım.Hastane çıkışları dışında hepsi 0-3 aylık.

dr a soramadım cnm önümüzdeki hafta randevum benm sertleşmeler üst tarafta oluyor bakalım dr gittiğimde ne diyecek fazlada düşünmek ve korkmak istemiyorum.çünkü korktuğum herşey başıma geliyor

Canım bebişlerimiz kaç kilo olcak hiç belli değil en büyk problemde giysiyle bez o yüzden.. Yenidoğanı çok alsan belki kilolu doğcak yada çabuk kilo alcak 1 ay sonra giydiremiycez falan.. O yüzden en iyisi her ölçüden yedekli 1-2 tane almak.. gerisini de doğduktan sonra ihtiyaca göre alırız inşallah

İşte ben orda bi katakulliye getireyim diyorum :)) 3 şubatta ben 35+3 olcam.. Sonraki hafta işe gelirsem 36. haftam dolmuş olcak 37ye girmiş olcam dimi? :)) yani 36+0 da ayrılmak istiyorum lütfen lütfen lütfennn valla 1 hafta daha derlersede yarıda keserim Yelden hiç halim kalmadı iple çekiyorum 3 şubatı

Kızlar iş yerindeki kız mutfağı temizlemiş çamaşır suyuyla genzim yanıyo ve midem bulanmaya başladı kokudan başım da ağrıyo zehirledi mi yoksa beni?Mutfağa en yakın masa da ben oturuyorum:18:

kızlar dün ocak annelerinde bebeğin kanala inip inmediğini kontrol etmek için şu yöntemi deniyorlarmış sırtını duvara dik olarak yasla bacakların gergin olacak bir ayağının topuğunu diğer ayağının parmak ucuna değdirebiliyorsan inmememiş demekmiş bize daha çok var ben denedim gayet rahat değdiriyorum

ayy ne gzl Allah kabul etsin cnm..bnde hatime uğraşıyorum daha yarısındaym sn ne gzl btrmişsin..bitiremessem diye düşünme nolcak okuduğun kdr ne gzl olr baştan başlaman..bnce dene

Canım bence olur,37.haftada sayılıyosun sonuçta.Zorlanıyosan öyle yap iyi olur senin için.....

bu duayı biliyorum çok faydalı her namazdan sonra dua ediyorum bebiş için hayalimdeki gibi koca karnımla 9 ay doldurup çatır çatır doğum yapmak istiyorum kucağıma versinler diye kızımı buarada alışveriş işide yattı hevesimde kursağımda kaldı artık ablama sipariş veririm o beğensin alsın

Kızlar iş yerindeki kız mutfağı temizlemiş çamaşır suyuyla genzim yanıyo ve midem bulanmaya başladı kokudan başım da ağrıyo zehirledi mi yoksa beni?Mutfağa en yakın masa da ben oturuyorum:18:

cnm hmn çık ordan temiz hava al koku geçinceye kdr girme bnce..bebişten önemli değil ya sn can taşıyosun ve öyle kimyasalları solumak tehlikeli olabilir izin iste bi süre durumu belirtip temiz havaya çık..

cnm dikkat et kapı pencere açın biraz havalansın yada yoğurt iyi derler yoğurt ye istersen

Canım aman o kokuyu almamamız lazımmış, ben bi iki kere domestosla lavobo sildim birinde annem gördü çok kızdıı bi daha dokunmadım ( sen biraz açık havaya çık mide bulantısı devam ederse bi doktora görün istersen???

dr a soramadım cnm önümüzdeki hafta randevum benm sertleşmeler üst tarafta oluyor bakalım dr gittiğimde ne diyecek fazlada düşünmek ve korkmak istemiyorum.çünkü korktuğum herşey başıma geliyor

sorarsın doktora gittiğinde canım..Allah korusun çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla atlatalım bu günleride...

canım biraz hava al ve yoğurt ye... iyi gelir...

Benimde gayet rahat değiyooo :)) demek ki daha var..
Canım bence olur,37.haftada sayılıyosun sonuçta.Zorlanıyosan öyle yap iyi olur senin için.....
Öle yapcam valla Özge yaa, dolmadı filan derlerse de 1 hafta eksik olsun napıyım onu bi şekilde hallederim en kötü yıllık iznimi kullanırım ama şu an 1 gün bile gelme deseler bayram etcem valla çok zor geliyo bu karda kışta.. Allah çalışanların yardımcısı olsun çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…