2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bakayım şu videoya merak ettim.
Of biz çok yorulduk kuzumla,dolap ve çekmece içi düzenleme işine bi girdik belim koptu resmen Sırtım ağrıyor şimdi,bol bol dinlenmek lazım ama içim durmuyor yaf

yavrum benm içim gitti içim sonra dedim ki yok benden bi cacık olmaz ben asla yıkayamam bebegimi yaa ölürüm korkudan kesin. yavrum bide güzelki misler gbiii bizde kavussak artık zaman gecsede yaaa

Ya izledim ama ben o kadar çok ağlarsa kıyamam yıkamayıveririm kuzumuYa da bırakırım annem yıkasın valla.Ay ben bebeklerin ağlamasına hiç dayanamıyorumm ya

Ya izledim ama ben o kadar çok ağlarsa kıyamam yıkamayıveririm kuzumuYa da bırakırım annem yıkasın valla.Ay ben bebeklerin ağlamasına hiç dayanamıyorumm ya

bide bunlar doktor hemsire işi biliyorlar o zaman bukdr aglıyorsa ben elimi sürsem düşünemiyorum :S annem yıkar benmde yoksaaa bende o cesaret nerdeee

kızlar korkmayın yaa evt insanın içi gidiyo ama düşünsenize onu bööle güzeel yıkadıkk bornozuna sarıp misler gbi yataa koydukk bide bebe yağıyla o minnak bedenine masaj yaptıkk o kdr rahatlarkii mışıl mışıl uyurr..sonra bebekler zaty gülmüyoki hep ağlıyo kndilerine misyon edinmiş keratalar :)) o yzndn korkmayın böle şlap şlap vurcan hafiften totişine öpcen koklıcan ayaklarını.. konuşuyomda bakalm icraata gelince napcam

bide bunlar doktor hemsire işi biliyorlar o zaman bukdr aglıyorsa ben elimi sürsem düşünemiyorum :S annem yıkar benmde yoksaaa bende o cesaret nerdeee

Evet bebiş ağlıyor bunlar gülüyor alışmışlar tabi aynen ben de diek oturur ağlarımn elim ayağım birbirne dolaşır.Geçen gün bir tanıdığımızın bebişi kanepede yatıodu daha 24 günlüktü ay kusacak güneş kafasını yan çevir dediler ay ben bi fena oldum nasıl kaçacağımı bilemedim ya boğulursa die.Beceriksiz bi anne olacak benden sanırım

yok cnm mrk etme alışırız heralde o kdrda değil..biz bakcaz sonuçta alışmak zorundayız..başka bebeklerin anneleri var onların sorumluluğu altında oldukları içn bize zor geliyo ama bzm sorumluluğumuz altında bizim bakımımıza muhtaç olan şeyleri heralde öylece başkalarına bırakamayız mecbur alışcaz :))

Ya ben daha bebişi tutmasını bilmiyorum çoğu kişi alışık yeğeninden filan umarım analık içgüdülerim kuvvetlidir her şey içimden gelir:)).., annem de illa ben bakiim die hevesli diil tabi ilk 1-2 ay yanında dururum dio da üfff çok zor bi de bakıcı bulmak lazım.. şimdi mutlu mutlu geleceği düşünmeden anı yaşıyorum neyse bebiş bi sağlıkla gelsin de heralde zamanla oturur her şey.

yıkarsınız hanımlar:))) hiiiç korkmayın.. ilk 2-3 hafta annenizden filan yardım alırsınız(imkan varsa), sonra kendiniz yıkarsınız. bebekler ilk doğduğunda kendi başlarına ağlayıp geri susuyorlar:) düşününki sezeryan oldunuz, epiduralin etkisi 4-5 saatten önce geçmiyor, e bebek her ağladığında kucağınıza alma şansınızda yok diyelim.. ne olacak??? o yüzden hiiiç kafanızı takmayın. erken doğum yapıp bebeğini küvezde bırakmak zorunda kalan annelerin bebekleri, o cihaz içinde ağlayıp ağlayıp susuyorlar.. BU ARADA GAMZE GELDİ YİNE AKLIMA.. İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR.. HAYIRLI HABERLERİNİ ALMAK NASİP OLSUN İNŞALLAH.

valla ben fena tırstım itiraf :S :S :S
yavrum benim bana muhtac düşünmesi bile böle içimi acayip ediyo. ben kardeslerime bile bakmadım ki hep okuyordum büyüdükleri dönemde baska da cocuk görmedm.
hatta ben daha cocugum anneme hiç bukdr ihtiyacım olcagını bilmezdim uzak olsa herhalde benm elim ayagım birbirine dolanmıstı coktan.

Aynen öyle canım.. İcraata gelince de yaparsın muhakkak.. diyorum ya, emzirmek bile öyle bişey ki, sanki daha önceden yapmışsın gibi.. birde zaten bebeğin yanağına meme ucunu değdirdiğin an bebek hemen kafasını çevirip meme aranıyor:) sonrada yapışıveriyor..
BİRDE ANNEM HEP DERDİ Kİ, BANYO YAPARKEN KARNINI OKŞA Kİ BEBEĞİN SUYU SEVSİN.. DUYURULUR ARKADAŞLAR...
bebekler banyo yaptıktan sonra çok güzel rahatlıyorlar, birde bebe yağıyla masaja bayılıyorlar.. 40 ları çıkmaya yakın veya o aralar gülümsemeye başlıyorlar.. belki 1 aylıkken bile başlayabilirler:)) o ilk gülümsemeler o kadar tatlı ki:) Defne 2,5 aylıkken bildiğiniz kahkaha atıyordu:))

Son düzenleme:
sevgili malkoç sabah haberini okudum birşey yazamadım yoğundum
ama gün boyu sana dua ettim inşallah herşey yolunda gider
sağ salim kavuşursun bebeğine

kızlar merhaba,

öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim, dualarınızı lütfen eksik etmeyin en çok ihtiyacımız olan şey dualarınız...

hemen neler olduğunuda anlatayım,

sabah rutin kontrol için geldim hastaneye önce nst herşey yolunda, sonra ultrason muayenesi ve doktor şokta 2 cm su bulabildi oda su sayılmaz derecesindeydi, kordonun çevresi eğer su bulunamaz ise hesaplanırmış.Diğer doktorları çağırdı doktorum ve onlarda aynı cevabı verdi. Hemen yatış işlemlerim yapıldı ve serum verilmeye başlandı, saat 2 de tekrar ultrasona alındım yaklaşık 4 saat sonra idi ilkinden ve bu sefer 8 cm su bulundu ama çokda güvenilir bir rakam değil anlık değişimler gösteriyor çünkü. Bunun üzerine bugün doğuma almaktan vazgeçti beni, mümkün olduğunca içeride tutmaya çalışıyor bebeği, bu gece hastanedeyiz, 3 saatte bir nst ve aralıklı olarak serum veriliyor, yarın sabah tekrar ultrason kontrolü var eğer azalma varsa yarın doğum, eğer 10 cm e kadar çıkarsa hastanede yatış devam, 10 cm den fazla çıkarsa eve gönderecek 2 günde bir kontrol olacak.

suyun azalması bebekte ani ölümlere neden oluyormuş risk belli, ve riski ne kadar tolere edebilirsek o kadar direnicez....

son durum budur bizden kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…