- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.381
bnde izledm şmdi bi yandn gözlerimden yaşlar geliyo bi yandn izliyom valla şu yenidoğanları izleyince çok duygulanıyorum yaa o kdr savunmasız çaresizlerkii..bide 9 ay o suyun içinde bi tuhaf olmuşlar birden havaya çıkınca hey Allahım yaa nelere kadirsin
Ya izledim ama ben o kadar çok ağlarsa kıyamam yıkamayıveririm kuzumuYa da bırakırım annem yıkasın valla.Ay ben bebeklerin ağlamasına hiç dayanamıyorumm ya
kızlar Face de Hürriyet Aile bir video paylaşmıs yeni dogmus bebek nasıl yıkanır dye güzel video ama öldüm resmen izlerken minnacık bebiş yaa bide güzelki içim gitti. bence izleyin.
videoya bayıldımm yaa nasıl bakcaz biz bu bebişlere çok korkuyorum :))
bide bunlar doktor hemsire işi biliyorlar o zaman bukdr aglıyorsa ben elimi sürsem düşünemiyorum :S annem yıkar benmde yoksaaa bende o cesaret nerdeee
Evet bebiş ağlıyor bunlar gülüyor alışmışlar tabi aynen ben de diek oturur ağlarımn elim ayağım birbirne dolaşır.Geçen gün bir tanıdığımızın bebişi kanepede yatıodu daha 24 günlüktü ay kusacak güneş kafasını yan çevir dediler ay ben bi fena oldum nasıl kaçacağımı bilemedim ya boğulursa die.Beceriksiz bi anne olacak benden sanırım
kızlar korkmayın yaa evt insanın içi gidiyo ama düşünsenize onu bööle güzeel yıkadıkk bornozuna sarıp misler gbi yataa koydukk bide bebe yağıyla o minnak bedenine masaj yaptıkk o kdr rahatlarkii mışıl mışıl uyurr..sonra bebekler zaty gülmüyoki hep ağlıyo kndilerine misyon edinmiş keratalar :)) o yzndn korkmayın böle şlap şlap vurcan hafiften totişine öpcen koklıcan ayaklarını.. konuşuyomda bakalm icraata gelince napcam
kızlar korkmayın yaa evt insanın içi gidiyo ama düşünsenize onu bööle güzeel yıkadıkk bornozuna sarıp misler gbi yataa koydukk bide bebe yağıyla o minnak bedenine masaj yaptıkk o kdr rahatlarkii mışıl mışıl uyurr..sonra bebekler zaty gülmüyoki hep ağlıyo kndilerine misyon edinmiş keratalar :)) o yzndn korkmayın böle şlap şlap vurcan hafiften totişine öpcen koklıcan ayaklarını.. konuşuyomda bakalm icraata gelince napcam
Alev de gelmedi hala o öğrenmiştir durumunu aslında(
Alev de gelmedi hala o öğrenmiştir durumunu aslında(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?