2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım testler hakkında çok ayrıntılı bilgim yok aç karnına yapıldı kan ve idrar testi sanırım şekere kan değerlerine hastalık olup olmadığına bakıyorlar. tabiki bilgi almak hepimizin hakkı ama işte malesef doktorların bazıları böyle ilgisiz davranmaları hoş değil bize bilgi vermek onların görevi valla bu internet olmasa sırf onların söylediklerine kalsak kör cahil dolaşırdık ortalıkta allahtan kendimiz araştırıyoruz ben İzmirdeyim canım Atatürk Araştırma hastanesine gidiyorum. banada sadece folic asid verdiler şimdilik. benimde elimde olsa doktorun odasına taşıncam orda yatcam kalkcam :1: ama malesef işte gel diyince gidiyorum . özeller daha ilgilidir mutlaka ben daha nerde doğum yapacağıma falan karar vermedim tabi bakıcam artık araştırıcam... hepimiz inşallah içimize sinecek şekilde sağlıkla hayırla görürüz o günleri :nazar:

aaa cnm ben de izmirdeyimm... ben de egepolde doğum yapmak istiorum bana çok uzak olduu için şimdilik başka bi yere gidiorum. 6.ayımda fln egepole geçmeyi planlıorum bakalım kısmet.

kızlar selaam..ben bugün çok kötüyüm midem bulanıyo sabahtan beri..öneriniz varmı??
ben limon sıkıp içtim biraz geçti yine başladı..:50:

canım aslında Puantiyem söylenecek herşeyi söylemiş. bence herşeyi oluruna bırak. bırak kim seninle uğraşırsa uğraşsın. sen dünyanın en değerli varlıpına sahipsin. onun kıymetini bil ve yeğenimizide üzme lütfen...

insanın başına ne gelirse stresten gelir. unutma...

haklısın cnm ama ben de ister istemez dert ediorum alışık deilim böyle şeylere. benm ailem hiç böyle insanlar deildir, eşimin aile yapısı çok farklı neyseki eşim çok ii bir i,nsan ve beni çok sevioo. biz ikimiz çok mutluyuz bide bebeğimiz gelse tam olucak

offf aynen bende okadar huzursumki kötü günler geçirdim çok stresli eşim ve ailesi yüzünden okadar ağladım üzüldümki ama bebeğim için üzmemeye çalışcam kendimi çünki şuan herşeyden daha önemli..evlenmeden önce ne kadar toz pembeymiş hayat 7 senedir birlikte olduğum ilk aşkım herşeyim dediğim insanla evlenirken oysa evlilik 2 kişilik değilmiş ailelerlede evleniyomuşuz.ailelerden hiçbir zaman kopulmaması lazım o ayrı bişe ama evlilik 2 kişiliktir ailede bebişlerimiz olunca:)

evet cnm gerçekten öyle.. keşke biraz daha hoşgörülü olsa herkes birbirine karşı, karşımızdaki kişinin de bi başkasının evladı olduunu unutmasak keşke. oğullarımız olursa biz de kayınvalide olucaz, aman böyleleri gibi olmayalım

nasılsınız güzel anne adayları .....
ben fazla giremiyorum aşırı derecede halsizim ve bi kaç gündür şiddetli bi baş ağrım oluyor +belimde kopacak gibi ağrıyor özellikle sağ kısmı yani bebeğimin olduğu kısım ...anlayacagınız herşey mevcut şuan ....inş en kısa zamanda geçer....

ya kızlar çok merak ediyorum bebişini hisseden war mı ????

aaa cnm ben de izmirdeyimm... ben de egepolde doğum yapmak istiorum bana çok uzak olduu için şimdilik başka bi yere gidiorum. 6.ayımda fln egepole geçmeyi planlıorum bakalım kısmet.

ben hatayda otoruyorum canım bende daha hiç araştırmadım bakalım o günler bi gelsinde hayırlısıyla sen iyi bir yer duyarsan banada söyle

ben fazla giremiyorum aşırı derecede halsizim ve bi kaç gündür şiddetli bi baş ağrım oluyor +belimde kopacak gibi ağrıyor özellikle sağ kısmı yani bebeğimin olduğu kısım ...anlayacagınız herşey mevcut şuan ....inş en kısa zamanda geçer....

geçmiş olsun canım dinlen bol bol.. nerdeee daha herhalde erken canım ya hele ilk bebeklerde 16. haftadan sonra falan diyolar ???

ben hatayda otoruyorum canım bende daha hiç araştırmadım bakalım o günler bi gelsinde hayırlısıyla sen iyi bir yer duyarsan banada söyle

sgk anlaşmalı özel hastaneler içinde en iisi egepol die duydum, şifa hastanesinde fiyatlar biraz daha uygunmuş. ben ağırlıklı olarak egepolü araştırıorum. şuan kontrollerime çiğli kordon kliniğe gidiorum bana yakın die. egepol sana yakın aslında düşünebilirsin sende. olumlu şeyler duyuyorum orayla ilgili hep

ben bu gün beyaz bi elbise giydim nedense kendimi deniz anası gibi hissediyorummmm çok tuhafım yawwww daha bişey yemedim yicek bişey bulamıyorum burda hep kebapçı var bu sıcakta olmazki zaten normal zamanda yiyemiyodum :20: bebişimin hoşuna gidecek hafif bişey yemem lazım ama nerden nasıl bulcam offff açımda :64:

geçmiş olsun....
bebeğimi hissetmeyi o kadar çok istiyorum ki bilemezsin canım...hatta hemen doğum zamanı gelsin istiyorum...
zaman su gibi aksın ve bebeklerimiz kucağımıza sağlıkla zamanında gelsin inşallah...AMİİİNNN...

geçmiş olsun canım dinlen bol bol.. nerdeee daha herhalde erken canım ya hele ilk bebeklerde 16. haftadan sonra falan diyolar ???

saol cnm bnm ...zaten ewde bol bol dinleniyorum...
keşke hemen hissedebilsek bebişimi hissetmeden hamileliğimin tadını çıkartamıcam galiba .....:19:

geçmiş olsun....
bebeğimi hissetmeyi o kadar çok istiyorum ki bilemezsin canım...hatta hemen doğum zamanı gelsin istiyorum...
zaman su gibi aksın ve bebeklerimiz kucağımıza sağlıkla zamanında gelsin inşallah...AMİİİNNN...

AMİNNNNNNNNNNNNN,
ahh cnm ahhhh aynen bende senin gibi düşünüyorum özelliklede eşim hergün hadi ne zman doğcak hemen doğsa diye söylnip duruyor :1:
hayırlısıyla o günlerde gelecek inş...sabırla bekliyoruzzzzz....:66:

AMİNNNNNNNNNNNNN,
ahh cnm ahhhh aynen bende senin gibi düşünüyorum özelliklede eşim hergün hadi ne zman doğcak hemen doğsa diye söylnip duruyor :1:
hayırlısıyla o günlerde gelecek inş...sabırla bekliyoruzzzzz....:66:

ben cinsiyetini öğrenmeden rahat edemiycem artık alışverişe başlamak için sabırsızlanıorum.....

saol cnm bnm ...zaten ewde bol bol dinleniyorum...
keşke hemen hissedebilsek bebişimi hissetmeden hamileliğimin tadını çıkartamıcam galiba .....:19:

canım hoşgeldin... çok ara veriyosun ama topiğimize küserim bak :1::1::1:

siz iyi olunda, ilerde bol bol görüşürüz:))

ilk gebeliklerde en erken 16 haftalıkken hissedilirmiş ama ben 19 haftalıkken hissetmiştim. bu kez sanırım 14 haftada hissedilmeye başlanıyormuş. Hayırlısı olsun.

EDACM canım hoşgeldin. İlk sayfada listemizdeki bilgileri verirsen ekleyim listemize.

hayırlı cumalar. Rabbim evlatlarımızı korusun bize bağışlasın inşallah. acılarını yokluklarını göstermesin. AMİN...

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.Şu anda 6+6 günlük hamileyim.2 haftadır acayip bulantılarım var.Hiçbirşey yiyemiyorum sadece çok az çorba kraker leblebi bunlarla gün geçiriyorum.Su bile içemiyorum.Bu durumda olanınız varmı?Tek şansım şuanda çalışmıyorum tatildeyim okul zamanı böyle olsaydım ne yapardım.Ayrıca aşırı halsizim devamlı uyuyorum.Ne olacak bu halim bilemiyorum.Eskiden çok hareketliydim şimdi kedi gibi yatıp duruyom.

Back
X