- 23 Nisan 2011
- 2.757
- 678
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #2.921
Canım testler hakkında çok ayrıntılı bilgim yok aç karnına yapıldı kan ve idrar testi sanırım şekere kan değerlerine hastalık olup olmadığına bakıyorlar. tabiki bilgi almak hepimizin hakkı ama işte malesef doktorların bazıları böyle ilgisiz davranmaları hoş değil bize bilgi vermek onların görevi valla bu internet olmasa sırf onların söylediklerine kalsak kör cahil dolaşırdık ortalıkta allahtan kendimiz araştırıyoruz ben İzmirdeyim canım Atatürk Araştırma hastanesine gidiyorum. banada sadece folic asid verdiler şimdilik. benimde elimde olsa doktorun odasına taşıncam orda yatcam kalkcamama malesef işte gel diyince gidiyorum . özeller daha ilgilidir mutlaka ben daha nerde doğum yapacağıma falan karar vermedim tabi bakıcam artık araştırıcam... hepimiz inşallah içimize sinecek şekilde sağlıkla hayırla görürüz o günleri
![]()
aaa cnm ben de izmirdeyimm... ben de egepolde doğum yapmak istiorum bana çok uzak olduu için şimdilik başka bi yere gidiorum. 6.ayımda fln egepole geçmeyi planlıorum bakalım kısmet.