2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız kızzlar.
benim bugün sabahtan beri ara ara sağ kasığımda kramplar oluyorr, benim elma şekeri büyüyor kendine yer açıyor galibaaa

bence herşey gayet yolunda gözüküyor bende 10+1 im. 2 kere kontrole gittim herşey yolunda dedi. 13+4 iken 3. kontorele gideceğim tarama testleri için. yalnız folik asit almıyormusun? birde beslenme ile ilgili aklında sorular varsa bir beslenme uzmanına git istersen, ben uzmana giderek besleniyorum. bana daha doğru geliyor. doğru düşündüğüm şeylerin aslında yanlış olduğunu görmüş oldum. bu kadar küçük olduğu için bebişlerimiz insan ister istemez korkuyor. içimizi ferah tutalım, sağlıcakla kucağımıza gelecek bebişlerimiz cukkk cukkk süt emecekler

hoşgeldin canım hayırlı olsun bende senin kadarım anlattıkların normal durduk yere olumsuz düşünüp kendinide bebişide üzme güzelce ye iç bizim gibi göbüşü büyüt biz bide folic asid kullanıyorruz doktor sana vermedimi ?

hoşgeldin cnm...
benm de ilk hamileliğim ve ben de zaman zaman telaşlanıorum gereksiz şeyleri aklıma takıyorum. bazen içim huzursuzlanıyor olmadık yerde. sanki hep kötü bişeyler olcak gibi geliodu bi ara da. bebeişimizi kaybetme korkumuz olması çok normal bence. ilk hamileliğimiz olduğu için de acemiyiz napalım:)
bence tadını çıkar. doktor normal demiş sonuçta, bişey olsa söylerdi herhalde. beslenmen için doktorun sana öneride bulunmadımı? folik asite fln başladınmı?

ne kadar çok yeni arkadaş katılmış aramıza.. hepiniz hoşgeldiniz yeni hamişler.....
mart ayında nüfus artışı olucak ülkede

kızlar bu arada size birşey soracağımm
etrafınızda size akıl verenler varmı?
ayyy şimdiden sıkıldım ben çıldıracağımmm yaniii, herkes doktor herkes bilgili , herkes annee vallahi sıkıldım yaa , yok şöyle yapma bana böyle oldu, yok havuzamı gireceksin, uçağamı bineceksin onu giyme, bunu yeme, çok kilo almaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıkıldım yani. her bebek, her kadın her vücut farklıdır, sonra kafamda çeşitli senaryolar kurup kendime depresyonlardan depresyon seçiyorum geceleri rüyalarımda kabus görüyorum. üfff dolmuşum vallahii

doktor ilişki normal devam edebilir dedi ama ben korkuyorum o yüzden bişey yapamıyoruz zaten canımda hiiiççç istemiyo nedense:26:

bende ilk gittiğimde dr yapabilrsiniz dedi ama ben bebeğim orda diye düşünmekten bişey yapamam diye kaçtım sonrada dr yasak dedi kociş yoktu yanımda uydurdum sanıyo sanki

kociş bana diyoki alacağını aldın hiç yanaşmıyon artık ama istemiyom napiyimmmm ama böylede olmuyo masum masum peşimde dolanıyo her akşam kocişim ne zaman razı olcam diye :13:

tebrik ederim annecik allah tamamına erdirsin....canım doktora gittiğine göre sana gerekli olan hap ve vitaminleri dr un önermesi gerekiyor....sana en doğru bilgiyi ancak dr verebilir....öncelikle haftasına göre boyu normalmi deilmi onu sorabilrsin gerekli olan şeyleri dr önerir mesela benim doktorum her gittiğimde 1 kişilik ye 2 kişilik yeme diyo

nasılsınız kızzlar.
benim bugün sabahtan beri ara ara sağ kasığımda kramplar oluyorr, benim elma şekeri büyüyor kendine yer açıyor galibaaa

ayyyyy o şekerler var yaaaa ne zıpır onlar içerde koşturuyolarmı napıyolar anlamadımki

ne kadar çok yeni arkadaş katılmış aramıza.. hepiniz hoşgeldiniz yeni hamişler.....
mart ayında nüfus artışı olucak ülkede

olmazmıı canım onlardan hepimizde varr çokcaaa merak etme sennn aynı şeyleri yaşatıyorlar demekki bunlarr

Hoşbulduk kızlar.Benimde kastettiğim bi çoğunuzun içtiği ama benim içmediğim,doktorunda yazmadığı folik asitti.burdaki yazılarla ve netten araştırmalarımla hiç bi yan etkisinin olmaması sebebiyle eczaneden alıp içmeye karar verdim.Bugün eşime söyledim,eczaneden sorup alacak;ama az önce telefonda konuşurken oda netten bakmış bu ilaca,8haftalıktan sonra içilmesine gerek yokmuş gibilerinden yazı okumuş.bana ne diyorsun alayımmı yinede dedi,kafam karıştı,eczacıya sor al dedim;ama sizlerinde fikrini almak istiyorum.Ne dersiniz?Doktora gidecek zamanımızda yok üstelik

doktor bize haftada en fazla bir ilişki olsun ay sonuna kadar dedi kocişim çıldırmak üzere. başka dra gidelim, aylardr süründürüo beni dio

canım ben daha kimseye söylemedim ama söyleyince öyle olur eminim annem bile habire onu yeme bunu içme yok ağır kaldırma falan diye 10 kere söylüyo artık

doktor bize haftada en fazla bir ilişki olsun ay sonuna kadar dedi kocişim çıldırmak üzere. başka dra gidelim, aylardr süründürüo beni dio

vallahi doktor bize herşey yolunda cinselliğe aynen devam dedi eşimin yanında ardındanda tatile gittik her gece her gecee , neyse eve döndüktee dedim yeter bir durr, senden alacağımı aldım kirlenmiş bir mendil gibi kenara attım hadi güle güle

canım ben doktoruma sordum 13.haftaya kadar içilecek folik asit demişti,sen al ozamana kadar kullanırsın,sonradan elevit denilen vitamin hapına geçersin,genelde öle oluyo,folikten sonrada elevit..

aslına bakarsan hamile kalmadan 3 ay önce başlamak gerekiyomuş folik asite ama ben öğrenince başladım sen yinede al iç canım zararı olmaz hem için rahat etsin ayrıca ben doktora sordum 18. Haftada bırakırsın dedi her telden bi ses çıkıyo napalım artık

Selam kızlar herkese, ben de bütün gün işyerinde olduğumdan her zaman ve herkese yazıyorum, keşke vaktim olsa da yazsam. evim işe uzak, trafiğe de denk gelince eve de geç gidiyorum, yemek yaptık yedik hop uyku malesef, pek zaman kalmıyor hiçbirşeye, o yüzden kusura bakmayın, herkese yazmak imkansız. Baya da kalabalığız maşşallah:) O yüzden afsanım lütfen alınma.

Benim bugün 7. haftam doldu, yarın kalp atışlarını duymak ve bebişimizi görmek için doktora gidicez, ve ilk defa kendi doktoruma gidicem, o yüzden çok heyecanlıyım:)
Mide bulantılarım geçen haftaya göre baya azaldı, ekşimeler yanmalar, aç kalınca kusmalar devam ediyor ben de aç kalmaya dikkat ediyorum, paso yiyorum, şimdiden kilo aldım:S İnşallah bebişim iyidir, keyfi yerindedir. Bu arada kuruyemişlerden acaip tiksiniyorum, ceviz badem falan kokusuna bile tahammül ediyorum, aslında yemem lazım ama çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…