- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.001
selam bayanlar,güzel anne adayları.ilk annelliğim ve ilk tecrübem olduğu için bende yardım almak,paylaşım yapmak için bugün bu kulübe üye olmaya karar verdim.bazen o kadar çok sorulaırm oluyorki hamileliğe dair,en yakın cevap anahtarı olarak pc'mi ve bu siteyi uygun görüyorum.şuanda sorularım aklımdan uçtu gitti.şöyle başlayayım öncelikle.25yaşında 9aylık evliyim.8haftalıkda hamileyim(bu son kelimeye halen alışamadım,çok garip geliyo:))kilom şuan 49 ve 1.65boyundayım.ikili test iç,n 9eylülde randevu aldım ve şuana kadar sonuncusu 10gün önce olmak üzere 2kez doktora gittik.usg çekildi ve 2tahlil yapıldı ve doktor herşey normal dedi;ama kafam rahat değil.bişeyler eksik gibi geliyo bana nedense.galiba korkuyorum bi sorun çıkmasından.sizler ne diyorsunuz bu duruma.Birde Rabbim izin verirse yarın 10gün sürecek bi umre yolculuğumuz var eşimle.15Ağustosta döneceğiz Türkiyeye.neler önerirsiniz bana.ayrıca hiçbi hapta içmiyorum.Beslenmemide herkes yetersiz buluyo,daha çok olumsuzlaşıyorum
progestan kullandıkça arttı sanırım sızılar ben ondan şüphelendim ama p.tesi sorcam doktora
selam bayanlar,güzel anne adayları.ilk annelliğim ve ilk tecrübem olduğu için bende yardım almak,paylaşım yapmak için bugün bu kulübe üye olmaya karar verdim.bazen o kadar çok sorulaırm oluyorki hamileliğe dair,en yakın cevap anahtarı olarak pc'mi ve bu siteyi uygun görüyorum.şuanda sorularım aklımdan uçtu gitti.şöyle başlayayım öncelikle.25yaşında 9aylık evliyim.8haftalıkda hamileyim(bu son kelimeye halen alışamadım,çok garip geliyo:))kilom şuan 49 ve 1.65boyundayım.ikili test iç,n 9eylülde randevu aldım ve şuana kadar sonuncusu 10gün önce olmak üzere 2kez doktora gittik.usg çekildi ve 2tahlil yapıldı ve doktor herşey normal dedi;ama kafam rahat değil.bişeyler eksik gibi geliyo bana nedense.galiba korkuyorum bi sorun çıkmasından.sizler ne diyorsunuz bu duruma.birde rabbim izin verirse yarın 10gün sürecek bi umre yolculuğumuz var eşimle.15ağustosta döneceğiz türkiyeye.neler önerirsiniz bana.ayrıca hiçbi hapta içmiyorum.beslenmemide herkes yetersiz buluyo,daha çok olumsuzlaşıyorum
selam bayanlar,güzel anne adayları.ilk annelliğim ve ilk tecrübem olduğu için bende yardım almak,paylaşım yapmak için bugün bu kulübe üye olmaya karar verdim.bazen o kadar çok sorulaırm oluyorki hamileliğe dair,en yakın cevap anahtarı olarak pc'mi ve bu siteyi uygun görüyorum.şuanda sorularım aklımdan uçtu gitti.şöyle başlayayım öncelikle.25yaşında 9aylık evliyim.8haftalıkda hamileyim(bu son kelimeye halen alışamadım,çok garip geliyo:))kilom şuan 49 ve 1.65boyundayım.ikili test iç,n 9eylülde randevu aldım ve şuana kadar sonuncusu 10gün önce olmak üzere 2kez doktora gittik.usg çekildi ve 2tahlil yapıldı ve doktor herşey normal dedi;ama kafam rahat değil.bişeyler eksik gibi geliyo bana nedense.galiba korkuyorum bi sorun çıkmasından.sizler ne diyorsunuz bu duruma.Birde Rabbim izin verirse yarın 10gün sürecek bi umre yolculuğumuz var eşimle.15Ağustosta döneceğiz Türkiyeye.neler önerirsiniz bana.ayrıca hiçbi hapta içmiyorum.Beslenmemide herkes yetersiz buluyo,daha çok olumsuzlaşıyorum
doktor ilişki normal devam edebilir dedi ama ben korkuyorum o yüzden bişey yapamıyoruz zaten canımda hiiiççç istemiyo nedense:26:
bebek büyüdüğü için olabilir canım tam bilmiyorum ama..
Benimde kociş yazık rahat artık.. Adamın canını çıkarıyodum hamile kalcam diye gün aşırı gün aşırı işten geç geliyodu bekliyodum yarasa gibi bayılıyodu uykusuzluktan yorgunluktan zavallı ben kaçmasın yumurtam diye atlıyodumHamile kaldımda adam selamete erdi yazık hiç sesi soluğu çıkmıyo dinleniyo uyuyo rahat rahat :90: Gözü göresi kalmadı :90:
nasılsınız kızzlar.
benim bugün sabahtan beri ara ara sağ kasığımda kramplar oluyorr, benim elma şekeri büyüyor kendine yer açıyor galibaaa
kızlar bu arada size birşey soracağımm
etrafınızda size akıl verenler varmı?
ayyy şimdiden sıkıldım ben çıldıracağımmm yaniii, herkes doktor herkes bilgili , herkes annee vallahi sıkıldım yaa , yok şöyle yapma bana böyle oldu, yok havuzamı gireceksin, uçağamı bineceksin onu giyme, bunu yeme, çok kilo almaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıkıldım yani. her bebek, her kadın her vücut farklıdır, sonra kafamda çeşitli senaryolar kurup kendime depresyonlardan depresyon seçiyorum geceleri rüyalarımda kabus görüyorum. üfff dolmuşum vallahii
olmazmıı canım onlardan hepimizde varr çokcaaa merak etme sennn aynı şeyleri yaşatıyorlar demekki bunlarr
kızlar bu arada size birşey soracağımm
etrafınızda size akıl verenler varmı?
Ayyy şimdiden sıkıldım ben çıldıracağımmm yaniii, herkes doktor herkes bilgili , herkes annee vallahi sıkıldım yaa , yok şöyle yapma bana böyle oldu, yok havuzamı gireceksin, uçağamı bineceksin onu giyme, bunu yeme, çok kilo almaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıkıldım yani. Her bebek, her kadın her vücut farklıdır, sonra kafamda çeşitli senaryolar kurup kendime depresyonlardan depresyon seçiyorum geceleri rüyalarımda kabus görüyorum. üfff dolmuşum vallahii
doktor bize haftada en fazla bir ilişki olsun ay sonuna kadar dedikocişim çıldırmak üzere. başka dra gidelim, aylardr süründürüo beni dio
Hoşbulduk kızlar.Benimde kastettiğim bi çoğunuzun içtiği ama benim içmediğim,doktorunda yazmadığı folik asitti.burdaki yazılarla ve netten araştırmalarımla hiç bi yan etkisinin olmaması sebebiyle eczaneden alıp içmeye karar verdim.Bugün eşime söyledim,eczaneden sorup alacak;ama az önce telefonda konuşurken oda netten bakmış bu ilaca,8haftalıktan sonra içilmesine gerek yokmuş gibilerinden yazı okumuş.bana ne diyorsun alayımmı yinede dedi,kafam karıştı,eczacıya sor al dedim;ama sizlerinde fikrini almak istiyorum.Ne dersiniz?Doktora gidecek zamanımızda yok üstelik
çokk gıcıkk oluyorum insanın moralini bozmaktan başka işe yaramıyorlar.
hoşbulduk kızlar.benimde kastettiğim bi çoğunuzun içtiği ama benim içmediğim,doktorunda yazmadığı folik asitti.burdaki yazılarla ve netten araştırmalarımla hiç bi yan etkisinin olmaması sebebiyle eczaneden alıp içmeye karar verdim.bugün eşime söyledim,eczaneden sorup alacak;ama az önce telefonda konuşurken oda netten bakmış bu ilaca,8haftalıktan sonra içilmesine gerek yokmuş gibilerinden yazı okumuş.bana ne diyorsun alayımmı yinede dedi,kafam karıştı,eczacıya sor al dedim;ama sizlerinde fikrini almak istiyorum.ne dersiniz?doktora gidecek zamanımızda yok üstelik
Gidiyorum geliyorum yazıyorum kimsede bi cevap vermiyor valla oğlumun 2010 ekim bebeklerinden görüştüğü bir sürü arkadaşı var ama bu bebeğim bu grupta arkadaş edinemeyecek galiba kendine neyse..
Ben kendi başıma fırsat buldukça bakarım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?