2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben kafama göre folic asite başladım dr gittiğimdede ben içiyorum dedim iii yapmışsın devam et dedi....10 haftanın içindeyim bırak demedi bildiğim 12 haftaya kadar içiliyo ama çokta emin deilim

Lachesis İNŞALLAH GÜZEL HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ CANIM BENDE BULANTI FALAN YOK NE BULURSAM YİYORUM SENİNDE GEÇER İNŞALLAH YAKINDA BİŞEYİN KALMAZ

Canım bence eczaneden hemen git al, folbiol var günde 1 tane içiyorsun 1-2 tl bişey, hiçbir yan etkisi de yok ben 1 senedir içiyorum. O yoksa folic plus var o da günde 3 tane olması lazım eczane söyler, o da 10-12 tl bişey galiba, bence hemen iç, ne kadar içsen kardır.

ben bu gün kokosh olduğumu söylemişmiydim kırmızı topuklu ayakkabı giydim bi dk cetvelle ölçeyim 7,5 cm topuğu var sonra bi komşu gördü sen hamiş deilmisin ne işin var topukluyla dedi amaaaa çok canım çekti dedim belki bi daha giyemem dedim gerçekten fena sıktı ayaklarımı onlardamı şişti ne topuklu giyilmesmi hamişken ? ama beyaz elbisenin altına ne gicem ben :84: babette hiç giymedim hayatımda ayak yere yapışık gibi duruyo sevmiyom ben bebişimin annesi paspal mı olsun :83::80:

Son düzenleme:

Canım bence eczaneden hemen git al, folbiol var günde 1 tane içiyorsun 1-2 tl bişey, hiçbir yan etkisi de yok ben 1 senedir içiyorum. O yoksa folic plus var o da günde 3 tane olması lazım eczane söyler, o da 10-12 tl bişey galiba, bence hemen iç, ne kadar içsen kardır.

Lachesis İNŞALLAH GÜZEL HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ CANIM BENDE BULANTI FALAN YOK NE BULURSAM YİYORUM SENİNDE GEÇER İNŞALLAH YAKINDA BİŞEYİN KALMAZ

Çok sağol canım, aman hiç bulanmaz inşallah. İştah çok güzel bişey:)

Bel ağrısı yaptığından önermiyorlar canım, bir de tabi düşme tehlikesi var diye, dengeni sağlamakta zorlanıyorsun tabi ilk aylarda sorun olmaz sanırım:)

Bu arada önceki mesajım 2 kere gelmiş kusura bakmayın kızlar.

merhaba hanımlar ben aslında uzun süredir bu sitedeyim ama yazmak şimdi içimden geldi. korkularım rahat bırakmıyordu.14 mayısta bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum. şimdi yine hamileyim:))en son 19 haziranda adet oldum. benide listeye eklerseniz sevinirim.biraz stresli bir hamillelik geçiriyorum. diğerindede böyle kuruntu yapmıştım. hatta doktora gitmeden önceki gece rüya görmeyen ben bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımızı görmüştüm aynen öylede oldu. şimdi de düşük tehtidim var. 10 gün istirahattayim. tabi şüphelerden kaçışım yok maalesef( gerçi bu sefer minişimizin kalp atışalrını doktor gösterdi. bu iyi bişey yat dinlen dedi. ve tabiki progestan kullanıyorum. bu sefer daha ümitliyim. olmakta istiyorum. sayenizde daha iyi olacağımı inanıyorum. çünkü benim gibi vesveseli değilsiniz..,
doktor çok bilgisayar kullanma dedi onun için pekte yetişemeye bilirim her zaman.
herkese sevgiler...

Hayırlı olsun bebişin tatlım, içini ferah tut, herşeye stres yapma. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)

akşam akşam patron sinirlerimi zıplattı....c.tesi öğlene kadar işe geliyorum iş güç yok bu ara boşu boşuna geliyorum resmen birde servisde yok c.tesi 3 araba deiştirip işe geliyorum sıcak bi yandan tuhaf tuhaf kokan insanlar bi yandan karnım çok belli deil diye kimse yer vermiyor hoş verenlerde koltuğa yapışıyo adama ben artık gelmeyeyim c.tesileri dedim her hafta olmaz bu hafta gelme o zaman dedi....1 de çıkıyom işten 5-6da ancak gidiyorum eve sanki istanbulda çalışıp ankarada oturuyorum....boş araç bekliyorum çünkü 1 saat...offff kocişe desem bu haftalık izin verdi bırak işi diyecek sanki millet kuyrukta c.tesi günü bizim şirketin kapısında

Hoşgedin aramıza canım hiç kötü düşünme hep olumlu düşün pozitif olll Allahın izniyle bebişlerimizi Sağlıklı sıhhatli kucagımıza alacagız inş..

HAYIRLI OLSUN CANIM MAŞALLAH HEMEN KALMIŞIN ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN VALLA BEN HERKESE DİYORUM GÜZEL DÜŞÜNÜN GÜZEL OLSUN VESVESENİN ZARARI VAR YARARI YOK BAK KALBİNİ DUYMUŞSUN BEBEĞİNİN İLAÇTA KULLANIYORSUN DİNLEN BOL BOL DUA ET RABBİM ONU KORUR MERAK ETME

Sana katılıyorum canım, sonuçta hepimiz erişkin insanlarız çok şükür. böyle bi şeyi de kimsenin yapıcağını zannetmiyorum.
Aman aman tü tü tü tüüüüü maşallah diyelim, inşallah da hiç olmaz öyle tartışmalar.
doktor ilişki normal devam edebilir dedi ama ben korkuyorum o yüzden bişey yapamıyoruz zaten canımda hiiiççç istemiyo nedense:26:
:))) biri benden mi bahsetti:)) ilk 3 ay isteksizlik normalmiş canım. 2 üç ayda ise artış oluyormuş:))))))
Sorma!! bende bi görümce varki evlere şenlik. Telefonda bi konuşmaya başlar, ben ancak hee hıı diyebilirm( sonra da hadi görüşürüz deyip kapatır!!! ilk hamileliğimde onu yapma bunu yapma uzanma etme vs vs.. şuan daha bilmedikleri için çoooook rahatım. ama eğer olurki yine söylemeye kalkarsa TECRÜBELİYİM ARTIK ABLACIM HERŞEYİ BİLİYORUM deyip konuyu kapatırım!
Canım Yarın pıtpıtları duymuş mulu bi anne olarak gelirsin inşallah.

hastayım senin yazılarına.. İçinden ne geçiyosa direk yazıya döküyosun:))

canım 4 cm kadar topuğa normal diyolar. fazlası hem seni yorar, hemde artık zarar.

Son düzenleme:
Daha fazla dayanamadımmm:)Oku oku nereye kadarEfem bendeniz de mart annişi olma yolunda ilerliyorum.Son Sat tarihim de 20 haziran 26 mart beklenen doğum tarihi:)Kesemizi gördük kalp atışını duyayım öyle yazayım derken dayanamadım:)Bu arada perşembe günü randevum var,pıtıcıkları görmeye gidiciss bakalımm çok heyecanlıyım sizler gibi.Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinler

merhabalar mart ayı güzel anneleri..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,hayli ilerlenmiş,hızınıza yetişmek ne mümkün maşallah..:)
bugün doktora gittim ve sonunda;
kese göründü keseee 5 haftalık dedi bana ama sanırım + gününü söylemedi ... 15 gün sonra tekrar kontrol var
çok mu geriden geliyorum ne:)ama bu bile iyi geldi bana
sonrasında fizik tedaviye de göründüm,doktor halime acımış gibiydi,ilaç veremiycem,kas gevşetici veremem ,bi tek egzersiz nasıl olcak der gibiydi...
mimarım bilgisayarı fazla kullanmaktan kas zedelenmesi olmuş,bi kaç gün çizim yasağı var bakalım hayırlısı,o ara fazla takip edemeyebilirim..
herkes kendine dikkat etsin
fazla eğilmeyin,fazla uzanmayın

uykucu prensesimiz sonunda teşrif ettiler.. canım bayağıdır dikkatimi çekiyordun. İçimden geçiriyordum hep niye okuyo sadece diye:)) Hoşgeldin aramıza

uykucu prensesimiz sonunda teşrif ettiler.. canım bayağıdır dikkatimi çekiyordun. İçimden geçiriyordum hep niye okuyo sadece diye:)) Hoşgeldin aramıza

Çoookk teşekkür ederim Pollyanna'cım.Evet dimi sessiz sessiz hergün takipteydimm:)Sabah uyandığım gibi okuyorum hepinizi.İlk hamilelik olduğu için aman yok kese göründü aman kalbi attı yok 2 li test şok üstüne şok oluyor bana hep bir kaygı denizinde oradan oraya.Ama eskisi gibi değilim sizleri okudukça daha da rahatlıyorum,çok teşekkür ederim hepinize

Tebriklerrr life84 sırada pıtıcıkları duymak var,bu kadar heyecanlı ve uzun bir süreç off off kolaylar gelsin bize:)

hayırlı olsun inşallah perşembe günü görürsün kuzunun pıt pıtlarını

Sustu sustu çenesi düştü diyeceksinizzzEeet aynen öyle oldu.Ama aklıma takıldı yazmam lazım.Bulantısı olan arkadaşlar benim de bu hafta başından beri başladı annemin önerisyle karanfil alıyorum.Çok da iyi geliyor.Malum gaz problemi de var bebişler minnacık göbükler kocamanKaranfil gaz için de iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…