- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.021
Hoşbulduk kızlar.Benimde kastettiğim bi çoğunuzun içtiği ama benim içmediğim,doktorunda yazmadığı folik asitti.burdaki yazılarla ve netten araştırmalarımla hiç bi yan etkisinin olmaması sebebiyle eczaneden alıp içmeye karar verdim.Bugün eşime söyledim,eczaneden sorup alacak;ama az önce telefonda konuşurken oda netten bakmış bu ilaca,8haftalıktan sonra içilmesine gerek yokmuş gibilerinden yazı okumuş.bana ne diyorsun alayımmı yinede dedi,kafam karıştı,eczacıya sor al dedim;ama sizlerinde fikrini almak istiyorum.Ne dersiniz?Doktora gidecek zamanımızda yok üstelik
Hoşbulduk kızlar.Benimde kastettiğim bi çoğunuzun içtiği ama benim içmediğim,doktorunda yazmadığı folik asitti.burdaki yazılarla ve netten araştırmalarımla hiç bi yan etkisinin olmaması sebebiyle eczaneden alıp içmeye karar verdim.Bugün eşime söyledim,eczaneden sorup alacak;ama az önce telefonda konuşurken oda netten bakmış bu ilaca,8haftalıktan sonra içilmesine gerek yokmuş gibilerinden yazı okumuş.bana ne diyorsun alayımmı yinede dedi,kafam karıştı,eczacıya sor al dedim;ama sizlerinde fikrini almak istiyorum.Ne dersiniz?Doktora gidecek zamanımızda yok üstelik
Lachesis İNŞALLAH GÜZEL HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ CANIM BENDE BULANTI FALAN YOK NE BULURSAM YİYORUMSENİNDE GEÇER İNŞALLAH YAKINDA BİŞEYİN KALMAZ
ben bu gün kokosh olduğumu söylemişmiydim kırmızı topuklu ayakkabı giydim bi dk cetvelle ölçeyim 7,5 cm topuğu var sonra bi komşu gördü sen hamiş deilmisin ne işin var topukluyla dedi amaaaa çok canım çekti dedim belki bi daha giyemem dedim gerçekten fena sıktı ayaklarımı onlardamı şişti netopuklu giyilmesmi hamişken ? ama beyaz elbisenin altına ne gicem ben :84: babette hiç giymedim hayatımda ayak yere yapışık gibi duruyo sevmiyom ben bebişimin annesi paspal mı olsun :83::80:
merhaba hanımlar ben aslında uzun süredir bu sitedeyim ama yazmak şimdi içimden geldi. korkularım rahat bırakmıyordu.14 mayısta bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum. şimdi yine hamileyim:))en son 19 haziranda adet oldum. benide listeye eklerseniz sevinirim.biraz stresli bir hamillelik geçiriyorum. diğerindede böyle kuruntu yapmıştım. hatta doktora gitmeden önceki gece rüya görmeyen ben bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımızı görmüştüm aynen öylede oldu. şimdi de düşük tehtidim var. 10 gün istirahattayim. tabi şüphelerden kaçışım yok maalesef( gerçi bu sefer minişimizin kalp atışalrını doktor gösterdi. bu iyi bişey yat dinlen dedi. ve tabiki progestan kullanıyorum. bu sefer daha ümitliyim. olmakta istiyorum. sayenizde daha iyi olacağımı inanıyorum. çünkü benim gibi vesveseli değilsiniz..,
doktor çok bilgisayar kullanma dedi onun için pekte yetişemeye bilirim her zaman.
herkese sevgiler...
merhaba hanımlar ben aslında uzun süredir bu sitedeyim ama yazmak şimdi içimden geldi. korkularım rahat bırakmıyordu.14 mayısta bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum. şimdi yine hamileyim:))en son 19 haziranda adet oldum. benide listeye eklerseniz sevinirim.biraz stresli bir hamillelik geçiriyorum. diğerindede böyle kuruntu yapmıştım. hatta doktora gitmeden önceki gece rüya görmeyen ben bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımızı görmüştüm aynen öylede oldu. şimdi de düşük tehtidim var. 10 gün istirahattayim. tabi şüphelerden kaçışım yok maalesef( gerçi bu sefer minişimizin kalp atışalrını doktor gösterdi. bu iyi bişey yat dinlen dedi. ve tabiki progestan kullanıyorum. bu sefer daha ümitliyim. olmakta istiyorum. sayenizde daha iyi olacağımı inanıyorum. çünkü benim gibi vesveseli değilsiniz..,
doktor çok bilgisayar kullanma dedi onun için pekte yetişemeye bilirim her zaman.
herkese sevgiler...
herkese sevgiler...
Sana katılıyorum canım, sonuçta hepimiz erişkin insanlarız çok şükür. böyle bi şeyi de kimsenin yapıcağını zannetmiyorum.AMANN GENEDE ZOR BULUNAN Bİ ŞEYLER YAZMASIN KİMSE CANIMIZ MANIMIZ ÇEKER NE ME LAZIM BU GÜNE KADAR İYİ GİTTİK ATLARIZ SONRA BİRBİRİMİZE GÖZÜMÜZ DÖNER YEMEK DİYE
ŞAKA Bİ YANA MAŞŞALLAH DİYELİM BİZİM TOPİKTE TARTIŞMA FALAN OLMADI HİÇ ÇOK ŞÜKÜR
:))) biri benden mi bahsetti:)) ilk 3 ay isteksizlik normalmiş canım. 2 üç ayda ise artış oluyormuş:))))))doktor ilişki normal devam edebilir dedi ama ben korkuyorum o yüzden bişey yapamıyoruz zaten canımda hiiiççç istemiyo nedense:26:
Sorma!! bende bi görümce varki evlere şenlik. Telefonda bi konuşmaya başlar, ben ancak hee hıı diyebilirmkızlar bu arada size birşey soracağımm
etrafınızda size akıl verenler varmı?
ayyy şimdiden sıkıldım ben çıldıracağımmm yaniii, herkes doktor herkes bilgili , herkes annee vallahi sıkıldım yaa , yok şöyle yapma bana böyle oldu, yok havuzamı gireceksin, uçağamı bineceksin onu giyme, bunu yeme, çok kilo almaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıkıldım yani. her bebek, her kadın her vücut farklıdır, sonra kafamda çeşitli senaryolar kurup kendime depresyonlardan depresyon seçiyorum geceleri rüyalarımda kabus görüyorum. üfff dolmuşum vallahii
Canım Yarın pıtpıtları duymuş mulu bi anne olarak gelirsin inşallah.Selam kızlar herkese, ben de bütün gün işyerinde olduğumdan her zaman ve herkese yazıyorum, keşke vaktim olsa da yazsam. evim işe uzak, trafiğe de denk gelince eve de geç gidiyorum, yemek yaptık yedik hop uyku malesef, pek zaman kalmıyor hiçbirşeye, o yüzden kusura bakmayın, herkese yazmak imkansız. Baya da kalabalığız maşşallah:) O yüzden afsanım lütfen alınma.
Benim bugün 7. haftam doldu, yarın kalp atışlarını duymak ve bebişimizi görmek için doktora gidicez, ve ilk defa kendi doktoruma gidicem, o yüzden çok heyecanlıyım:)
Mide bulantılarım geçen haftaya göre baya azaldı, ekşimeler yanmalar, aç kalınca kusmalar devam ediyor ben de aç kalmaya dikkat ediyorum, paso yiyorum, şimdiden kilo aldım:S İnşallah bebişim iyidir, keyfi yerindedir. Bu arada kuruyemişlerden acaip tiksiniyorum, ceviz badem falan kokusuna bile tahammül ediyorum, aslında yemem lazım ama çok zor
ben bu gün kokosh olduğumu söylemişmiydim kırmızı topuklu ayakkabı giydim bi dk cetvelle ölçeyim 7,5 cm topuğu var sonra bi komşu gördü sen hamiş deilmisin ne işin var topukluyla dedi amaaaa çok canım çekti dedim belki bi daha giyemem dedim gerçekten fena sıktı ayaklarımı onlardamı şişti netopuklu giyilmesmi hamişken ? ama beyaz elbisenin altına ne gicem ben :84: babette hiç giymedim hayatımda ayak yere yapışık gibi duruyo sevmiyom ben bebişimin annesi paspal mı olsun :83::80:
Daha fazla dayanamadımmm:)Oku oku nereye kadarEfem bendeniz de mart annişi olma yolunda ilerliyorum.Son Sat tarihim de 20 haziran 26 mart beklenen doğum tarihi:)Kesemizi gördük kalp atışını duyayım öyle yazayım derken dayanamadım:)Bu arada perşembe günü randevum var,pıtıcıkları görmeye gidiciss bakalımm çok heyecanlıyım sizler gibi.Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinler
uykucu prensesimiz sonunda teşrif ettiler.. canım bayağıdır dikkatimi çekiyordun. İçimden geçiriyordum hep niye okuyo sadece diye:)) Hoşgeldin aramıza
merhabalar mart ayı güzel anneleri..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,hayli ilerlenmiş,hızınıza yetişmek ne mümkün maşallah..:)
bugün doktora gittim ve sonunda;
kese göründü keseee5 haftalık dedi bana ama sanırım + gününü söylemedi ... 15 gün sonra tekrar kontrol var
çok mu geriden geliyorum ne:)ama bu bile iyi geldi bana
sonrasında fizik tedaviye de göründüm,doktor halime acımış gibiydi,ilaç veremiycem,kas gevşetici veremem ,bi tek egzersiz nasıl olcak der gibiydi...
mimarım bilgisayarı fazla kullanmaktan kas zedelenmesi olmuş,bi kaç gün çizim yasağı var bakalım hayırlısı,o ara fazla takip edemeyebilirim..
herkes kendine dikkat etsin
fazla eğilmeyin,fazla uzanmayın
Daha fazla dayanamadımmm:)Oku oku nereye kadarEfem bendeniz de mart annişi olma yolunda ilerliyorum.Son Sat tarihim de 20 haziran 26 mart beklenen doğum tarihi:)Kesemizi gördük kalp atışını duyayım öyle yazayım derken dayanamadım:)Bu arada perşembe günü randevum var,pıtıcıkları görmeye gidiciss bakalımm çok heyecanlıyım sizler gibi.Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinler
hayırlı olsun inşallah perşembe günü görürsün kuzunun pıt pıtlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?