2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler uyuyan güzel:)(prensesin uykusu)

venüs,polyanna,denizenderya bi kaç yazınıza bayıldım harikasınız maşallah..

diğer mart anneleri gibi tabi...

topuklu ayakkabı konusunda ben de zorlanıyorum,diyorum kısa topuk bişey giyeyim maşallah koca ayakkabılıkta bulabilene aşkolsun..

bikaç ayakkabı alayım dedim ayakkıbacıya gittik,eşim de ben de beğenmedik yine gözüm topuklu ayakkabılara takıldı,alamadım çıktım

ille de topuklu

Son düzenleme:
ıyı aksamlar hatunlar nasılsınızzzzzzz

baya bı kaynatmssınız ohhhhhh

yenı gelen arkadaslar hosgeldınızz :)) sefalar getırdınızz

:):)duydum tabi duymaz mıyım hayırlısıyla gelsinler inşallah..sağlıklı sıhhatlice hepimizinki

Amin inşallah hepsi sağlıklı olsun üzmesinler annişleriBu arada teyzem inşaat mühendisi onun da senin gibi artık kronikleşmiş ağrıları var maalesef.Meslek hastalığı haline geliyor sanırım.Yarım saatte bir kalkıp ofis içinde dolaşmaya çalış:)

:):)duydum tabi duymaz mıyım hayırlısıyla gelsinler inşallah..sağlıklı sıhhatlice hepimizinki

Amin inşallah hepsi sağlıklı olsun üzmesinler annişleriBu arada teyzem inşaat mühendisi onun da senin gibi artık kronikleşmiş ağrıları var maalesef.Meslek hastalığı haline geliyor sanırım.Yarım saatte bir kalkıp ofis içinde dolaşmaya çalış:)

evet hareketsizlikten maalesef..düzeleyim de az inş bolca gezeyim ara verip..tabi egzersizde şart

ıyıyım canım bugun daha ıyıyım bulantım olmasına ragmen kusmam olmadı alısmaya basladım sanırım :)))

Bugun bayağı bi hamiş katıldık anlaşılan
Arada kaynamayayım diye hatırlatmak istedim,beni de ekler misiniz?
SAT: 4 haziran, Muhtemel doğum tarihi:10 Mart

Herkese iyi haftasonları...

canım benım bulantım ve kusmam asırı ıdı serrum takılıyodu 1 haftadır kusmuyorum en azındann ıyıyım karafılı nasıl yapıyosun agzınamı alıyosun tane olanlardan mı

canım benım bulantım ve kusmam asırı ıdı serrum takılıyodu 1 haftadır kusmuyorum en azındann ıyıyım karafılı nasıl yapıyosun agzınamı alıyosun tane olanlardan mı

Ooo senin baya ciddi o zaman.En kısa zamanda geçer az kaldı ama.Evet tane olanlardan alıyorum ağzıma çiğniyorum.Biraz acı ama ii gelio.

canımn denıcem bakalım nasıl ıyı gelecekmı ınsallah ıse yarar
kızlar gorusmek uzere ben kacarrrr

Bir uğrayıp slm vereyim dedim. Bütün annişlerin mide bulantısız bir hamilelik geçirmesi dileğiyle iyi akşamlar hanımla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…