2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bendede devamlı oluyor canım damla damla renksiz kokusuz, dr. sordum muayenelerde suyum normal cıktı idrar olabilir dedi önemi yok dedi. ama sende tabii dr. una sor

Son düzenleme:
NİGOLİ canım çok teşekkür ederiz odamız için..

ah kuşum, bende denemedimki bunu, Defne minikken net yoktu evde, iş işten geçince buldum bunu

ama çay kaşığıyla içtiği kadar verilebilir.. sonuçta doğal.. ilk 6 ay anne sütü haricinde bişey vermeyin diyolar ama gazlı bebekler için bi dünya ilaç kullanıyoruz. milupanın filan çayları var 2.haftadan itibaren diye.. saygılar bizden

Allah görsün cnm boşver..hakka giriyo..bnm üstümdekileri bi görsen onunda o yaşlarda bi kızı var ama kızmı yoksa kadınmı bilmiyorum heralde çivi topuk giyiyo tepemde bazen beynime işliyo çin işkencesi gibi..bide o topuklarla koşturuyo..annemlerin evinin karşısındada bi kadın var hiç abartmıyorum kadın camdan içeri girmiyo..karda kışta yağmurda doluda kadın sürekli bişi silkeliyo..bulamadı poşet gazete don çorap fln silkeliyo..bu bi hastalık yani..kızıyla konuşmuştum bi ara yemek yerlerken sofra bezine telini koymuş kız sn tabi onuda silkele tel aşada paramparça gece vakti tel arıyolar bahçede :)) Allah sabır versin bize ne diyelim

cnm geç döllenme olduğu senin nasıl anlaşıldı benim dr mal mı ne hiçbişey söylemiyo sadece her gittiğimde bebeği yine besleyememişsin diyo insanın siniri bozuluyor 25 kilo aldım beslicem diye:43

Ben ilk hamılelık için kan testi yaptırdığımda hamılelığim ordaki değerelere göre 5 haftalıktı ama sat 27 mayıstı onla uymadı. Bide 2 lı tarama testınde ne cıkarsa o doğruymuş benımkı orda satımla yıne uyumsuz oldu satımı 7 hazırana çektıler. 2 li testeki ölçümlere göre belirlediler geç döllenme olduğunu. En son belirlenen satıma göre hersey uyumlu gidiyor.

bnm ilerlememe grk yok valla bn şimdidende tutamıyorum demiştm geçen gün kaçırma gibide değil hani tutamıyorum çok rahat bi şekilde akıyo sanki bna ait değilmiş gibi.üstelik çişim yokken..belki peri_m de öyle olunca su sanmıştır..altına kaçırmış olabilirsin

Teşekkür ederim canımm bende kaydettim çayı dediğin gibi doğal en azından inş. çok gaz sancısı çekmezlerde yinede bulunsun bi kenarda

Canımm boşver sen o doktoru öyle düşünüp üzme kendini oda nasıl bi doktormuş anlamadım bazları da bi garip oluyorlar 2li testte de çıkmış geç döllenme olduğu takma fazla kafana

Maşallah bebeğine canım böbreklerindeki sorunun geçmesine çok sevindim inşallah bundan sonra da her şey yolunda gider doğum konusunda da her şey gönlünce olur inşallah

Maşallah iyi haberler almak çok güzel evde dinlenip bebeğini bekleyebilirsin bundan, sonra neye karar verirsen hayırlısı olsun inşallah.

Maşallah her şey yolundaymış benim doktorum 38'de falan dedi çatı muayenesi için.

Ben de tamamen normal istiyorum inş.herşey yolunda gider de öyle olur.

kızlar bende korkmama rağmen normal doğum istiyorum daha önceki doğumumda normal oldu o zaman yapabildiysem yine normal doğurabilirim diye düşünüyorum ıkınmayıda öğrendim gerçi o zaman küçük bebek çıkardım şimdiki daha büyük bakalım son anda sezo çıkmazsa imşallah ALLAH hepimize kolay doğum nasip etsin doğum olayınıda fazla düşünmemek lazım akışına bırakmak lazım

normal doğum tamamen içgüdüsel bişi mi, yoksa doğumdan önce bazı nefes alma-verme, ıkınma tekniği gibi şeylerin bilinmesi mi gerekiyo, bu tür eğitimler veren hastaneler falan var ya, bana gereksiz gelirdi ama sen şimdi ıkınmayı öğrendim deyince, ben acaba ben ıkınmayı biliyo muyum, dedim kendi kendime :))

kızlar bu arada bir arkadaşımız çatı kontrolü kaçıncı haftada yapılıyor diye sormuş doktor beni 2 hafta sonra çağırdı yani 36 haftalıkken çatı ve pelvis kemiği kontrolü yapacakmış.
34 haftalık oğlum kontrolleri 2 haftada/1 e düşürdü.

internette de rahatlıkla bulabileceğin nefes alıp verme teknikleri var cnm. sancı sırasında, sancı doruk yaptığında, sancı sakinleştiğinde, ıkınmaman gerektiğinde ... gibi. seminerde hoca anlatmıştı ama uyguluyormuyum bir sor:) bir de bel, sırt, bacak,rahim kaslarını güçlendirici hareketler var. onları da aklıma geldikçe yapıyorum. nette var. seminerde hocanın anlattığının aynısı bir çoğu. faydasını görürüz diye umut ediyorum, başlayalım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…