- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.461
Kızlar bu arada salı günü benim idrar tahlilinde ilhihap çıkmıştı doktor idrar kültürü istemişti bugün aldım sonuçlarını bakteri ürememiş yani temiz çıkmış şükür
kızlar tünaydın lütfen bana acil cvp verin, iç çamaşırımda dün gece de bu sabah da ıslaklık wardı, renksiz su gibi, çok korktum dr u aradım ama hastası warmış ulaşamadım kendisine, sizde de böyle olan warmı ???
Canım sen yazınca şöyle bi zorladım kendimi de yok bende hatırlayamıyorum tek aklımda kalan gece gözlerimi kapatıp sabah alarmla zar zor uyanmakk
Sayın deneyimli anne bu çayı bebişlere ne kadar veriyoruz hani anne sütü dışında bişi vermeyin fln diyorlar ya saygılar efemm:):)
ayyyyyyyyy yazmassam çıldıracağım!!!!
üst katımda oturan kadından nefret ediyorum!!!!!!
3 yaşında kızı var çocuk ortalığı yıkacak derecede ağlıyor, kadın hiç tınlamıyor yaaaa...hasta ruhlu bi kadın!! bi ev günde 2-3 kez elektrikli süpürge ile süpürülürmü Allah aşkına!!!! ve bu hergün aynı hergün!!!
öyle de şirret bişey ki, konuşulmuyor bile.. kaç kez tartıştık, inadına daha çok yapıyor.. ahhh ev sahibi olmayacak ki, ben ona yapacağımı bilirdim...
Allah'ım biliyor, Allah'a havale ettim...
beeeennnnn....
yaklaşık 1 haftadır filan azıcık azıcık oluyor.. bu sabah daha fazlaydı.. ama paniğe gerek yok bence. az önce bişey paylaştım, bebekler artık yavaş yavaş aşağı inmeye başlıyor, buda mesaneye baskıyı artırıyor haliyle.. yine de için rahat edecekse git doktora ama bişey çıkacağını sanmam.. ki ilerleyen haftalarda afedersin çişimizi bile tutmamız zorlaşacak.
NİGOLİ canım çok teşekkür ederiz odamız için..
ah kuşum, bende denemedimki bunu, Defne minikken net yoktu evde, iş işten geçince buldum bunu
ama çay kaşığıyla içtiği kadar verilebilir.. sonuçta doğal.. ilk 6 ay anne sütü haricinde bişey vermeyin diyolar ama gazlı bebekler için bi dünya ilaç kullanıyoruz. milupanın filan çayları var 2.haftadan itibaren diye.. saygılar bizden
cnm geç döllenme olduğu senin nasıl anlaşıldı benim dr mal mı ne hiçbişey söylemiyo sadece her gittiğimde bebeği yine besleyememişsin diyo insanın siniri bozuluyor 25 kilo aldım beslicem diye:43
Ben ilk hamılelık için kan testi yaptırdığımda hamılelığim ordaki değerelere göre 5 haftalıktı ama sat 27 mayıstı onla uymadı. Bide 2 lı tarama testınde ne cıkarsa o doğruymuş benımkı orda satımla yıne uyumsuz oldu satımı 7 hazırana çektıler. 2 li testeki ölçümlere göre belirlediler geç döllenme olduğunu. En son belirlenen satıma göre hersey uyumlu gidiyor.
Merhaba herkese...
kontrolden geldik. size onları yazayım sonra geçmişe bakalım... çünkü 2 gündür yoğunluktan giremedim...
oğlum 34 haftalık olmuş. 2280 kg. suyumda iyimiş. bebeğin böbreklerinde idrar birikmesi geçmiş. yani binlerce kez maşallah bebeğime herşey yolunda...
kaşıntı için farklı bir fitil verdi... brde bunu deneyeceğim... doğumuda konuştuk...
beklenen doğum tarihim 3 marttı. şeker olduğu için o tarihe kadar bekletmem dedi normal doğumu çünkü bebeğin kilosu fazla olacağı için omuz çıkması, kol çıkması gibi sorunlar olabilir dedi... bu yüzden 3 marttan önce suni sancı ile normal doğum olur dedi. bende dedimki ben sezeryan düşünüyorum... o da dediki normal doğum sezeryana göre daha zor bir işlem eğer anne buna istekli olmazsa ben seni şartlandıramam normale. annenin normal doğuma istekli ve kararlı olması lazım dedi. ozaman 39. hafta gibi alırız bebeği dedi. ama bence ozamanda kalmaz çünkü bebeğin kilosu ozamanda fazla olur gibi geliyor bana... nst ye girmedim. şimd gerek yok dedi birdahaki randevum 10 şubat ozaman girersin dedi... diğeri 20 şubat eğer nst de sancılarım çıkarsa 39. haftayıda beklemeyiz...
açlık şekerim 85 çıktı. yani iyi...
bizden haberler bu kadar. umarım herkes iyidir...
kızlar normal doğum düşünenler epidural normal mi yoksa tamamen normal mi düşünüyosunuz??
ben çarşamba çalışamaz raporumu aldım.34 haftalık oldu.artık evdeyim.gitmişken muayenemi de oldum.bebek doğum opzisyonunda.2300 ağırlığında herşey normal sanırım.şubatın ilk haftası tekrar gideceğim.dün bütün gün hastaydım yattım.sanırım midemi üşüttüm.sürekli midem bulandı.hiçbişey yiyemedim.bugün daha iyiyim.bu arada bebeğimin kalbindeki parlamayı görmediğini söyledi.içim daha da rahatladı.şimdi tek düşüncem normal doğum mu ameliyatlı mı?ameliyat olursa da sadece bel aşağısını mı yoksa tamamen mi bayıltarak mı.tıpta tam adını bilmiyorum.ama tam olarak bayılınca ayılması zor oluyor diyorlar.tamamen doktoru mu dinlesem?
merhaba kızlar bızde şimdi kontrolden geldık herşey yolunda çok şükür.ya bu çatı muayenesı kacıncı haftada oluyoyaaaa en cok ondan tırsıyom:)normal dogum ıstıyorum bıde dogum kolay gıbı ama o muayene benı korkutuyo nedense:)
polly bir yasin de benden canım
oh oh ne güzel gözünüz aydın.geçmiş gitmiş olsun.
Ben de tamamen normal istiyorum inş.herşey yolunda gider de öyle olur.
kızlar bende korkmama rağmen normal doğum istiyorum daha önceki doğumumda normal oldu o zaman yapabildiysem yine normal doğurabilirim diye düşünüyorum ıkınmayıda öğrendimgerçi o zaman küçük bebek çıkardım şimdiki daha büyük bakalım son anda sezo çıkmazsa imşallah ALLAH hepimize kolay doğum nasip etsin doğum olayınıda fazla düşünmemek lazım akışına bırakmak lazım
normal doğum tamamen içgüdüsel bişi mi, yoksa doğumdan önce bazı nefes alma-verme, ıkınma tekniği gibi şeylerin bilinmesi mi gerekiyo, bu tür eğitimler veren hastaneler falan var ya, bana gereksiz gelirdi ama sen şimdi ıkınmayı öğrendim deyince, ben acaba ben ıkınmayı biliyo muyum, dedim kendi kendime :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?