2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada 32+0 olmuşuz kızlaarr
yeni farkediyorum tickerdan. halbuki sabah, 32+0 da alınan raporu aldım ( son 3 haftaya kadar çalışabilir diye ) neyse farkettiğime şükür bu unutkanlıkla

cnm öncelikle çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun Rabbim en kısa sürede bebişini kucağına almayı onu emzirmeyi koklamayı nasip etsin bu günleri düşünerek sabret sende dualarımız sizinle...

Aslında göründüğü kadar büyük değiller sütyenin içine takılabılıyorlar. Bende cok buyuk sanmıştım resımde:) ama oyle değiller gögüs pedleride ilk zamanlar gögüs ucunu kurutuyormuş ve yara yapıyormuş dıyorlar. yeni doğum yapan arkadasım dedi hemen emzırdıkten sonra bunu sütyenın içine koyuyormuş ve süt boşuna akmıyormuş içindeki sütlede emzıreden gögüs ucunu siliyormuş. zaten ilk 40 gun zor cıkarız dışarı ondan sonra ped daha ii tabıkı dışarda ben ıkısındende aldım

canım ben eğitim falan almadım zaten çok erken doğum olduğu için herşey doğum anında gelişti hani kabız olunza ıkınırsın ya onun gibi bişey ama doğumda daha çok ıkınman gerekiyo

enfeksiyon mantar felan olduğu nası anlaşılıyo..nası bi akıntı oluyo..??

canım benim hamileliğimin ilk aylarında başladı bu. ilk olarak enfeksiyınla başladı. akıntım çoktu... günde 3-4 kez çamaşır değişiyordum öyle şüphelendim. test yaptım ve enfeksiyon çıktı... daha sonra hamileliğimin 6. ayından sonra kaşıntı (halen devam ediyor), yanma oluştu. mantarda akıntı özellikle beya renkte oluyor... doktor bu enfeksiyonun mantara dönüştüğünü söyledi... bugün 3. cü fitilimi verdi. tek kullanımlık bir kutu... farklı bir marka umarım işe yarar... anlayacağın enfeksiyon hiç geçmedi... hamileliğimden önce böyle birşey yoktu. çoğu hamilelikte çoğu kişide oluşuyormuş. şekerde, enfeksiyonda başıma geldi... olsun bebeklerimiz iyi olsunda biz katlanırız bu acıya...

Maşallah bebeğine canım böbreklerindeki sorunun geçmesine çok sevindim inşallah bundan sonra da her şey yolunda gider doğum konusunda da her şey gönlünce olur inşallah

sağol canım... hepimiz için inşallah...

Son düzenleme:
Kızlar bende bi iştahsızlık başladı yaa acaip bişey açıkıyorum ama canım hiç bişey yemek istemiyor getirdiğim meyveleri bile yemeyi unutyorum akşamları da öyle yemek yerken midem bulanıyor neden olur sizde de varmı böyle bişey

ayy cnm keşke ben de iştahsz olsam. dünyaları yiyorum yine de doymuyorum. sürekli bir yeme isteği içindeyim

benim iştahımda fena halde artış var. bugün doktorda tartılmayı unuttum ya... eve gelince aklıma geldi...
ama bende mide yanması başladı buda bebeğin saçlı olmasındanmış bunu doktor değilde annem söylüyor...

bnm de bi ara çok yanmalarım oldu. 4boyutlu ultrasonda da bebişim saçlı görünüyordu

ayy cnm keşke ben de iştahsz olsam. dünyaları yiyorum yine de doymuyorum. sürekli bir yeme isteği içindeyim

:26::26::26: Kan ilacı yaparmı böyle birşey kızlar iki gündür onu içmeye başladıktan sonra olduçünkü şuan açım ama canım hiiç bişey yemek istemiyor

Canım bende de bi ara oldu mide yanması ama o aralar bebişin başı aşağıdaydı mideyle ne alaksı var diye düşünyordum şimdi yukarda ama yanma da yok geçti

:26::26::26: Kan ilacı yaparmı böyle birşey kızlar iki gündür onu içmeye başladıktan sonra olduçünkü şuan açım ama canım hiiç bişey yemek istemiyor

ben kan ilacı olarak maltofer kullanıorum hem de günde 2ye çıktı. ben de tam tersi iştah artışı mevcut. ama belki farklı bir ilaç farklı etki yapıyor olabilir

Canım bu aralar bazen bana da oluyo ama yiyiyorum genede bebiş için aksatmıyorum hiçbişeyi.Benimm midem bulanmıyo ama...

ben kan ilacı olarak maltofer kullanıorum hem de günde 2ye çıktı. ben de tam tersi iştah artışı mevcut. ama belki farklı bir ilaç farklı etki yapıyor olabilir
Kuzum benim ilac santafer fort mu ne öyle bişey anlamadım onu almaya başladım iştahsızlık da başladı
Canım bu aralar bazen bana da oluyo ama yiyiyorum genede bebiş için aksatmıyorum hiçbişeyi.Benimm midem bulanmıyo ama...

Canım öğlen gittim yemeye zorladım biraz ama çok afedersiniz çıkacak gibi oldu hepsi bıraktım azıcık yedikten sonra doktora sorsam mı acaba :44:

İlacın falan mı değişti belki ondandır canım.Sor istersen dra.Ben de günde 2 tane içiyorum kan ilacını aylardır ama hiç iştahımı etkilemedi neyseki

fearness 32 haftan bitmiş hayırlı olsun, benimde Allah'ın izniyle 33 bitti. tahminen 40-41 gün sonra sezercikle doğuracağım inşallah

cnm ben de kan ilacı kullanıyorum günde 3 kez hatta. zorlayarak yiyorum birçok şeyi. ama haptan mıdır bilemeyeceğim bu bulantılarım ve iştahsızlığım. çünkü başından beri böyleyim ben

fearness 32 haftan bitmiş hayırlı olsun, benimde Allah'ın izniyle 33 bitti. tahminen 40-41 gün sonra sezercikle doğuracağım inşallah

Hadi bakalım hayırlısı artık zaman iyice azaldı...Ben de zaman azaldıkça garip olmaya başladım valla.Rüyamda birden karnım büyüme ve yırtılmaya başladı.Karnım küçük ya birden çok büyüycek diye bekliyorum ondan heralde

cnm ben de kan ilacı kullanıyorum günde 3 kez hatta. zorlayarak yiyorum birçok şeyi. ama haptan mıdır bilemeyeceğim bu bulantılarım ve iştahsızlığım. çünkü başından beri böyleyim ben

Canım şimdi yan etkilerine baktım ilaçın bulantı yapıyormuş öyle yazıyor ondan olabilir belki ilk başlarda çok çektim bulantılardan 3. aydan sonra geçti ama bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…