- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.501
Hadi bakalım hayırlısı artık zaman iyice azaldı...Ben de zaman azaldıkça garip olmaya başladım valla.Rüyamda birden karnım büyüme ve yırtılmaya başladı.Karnım küçük ya birden çok büyüycek diye bekliyorum ondan heralde
fearness 32 haftan bitmiş hayırlı olsun, benimde Allah'ın izniyle 33 bitti. tahminen 40-41 gün sonra sezercikle doğuracağım inşallah
Hadi bakalım hayırlısı artık zaman iyice azaldı...Ben de zaman azaldıkça garip olmaya başladım valla.Rüyamda birden karnım büyüme ve yırtılmaya başladı.Karnım küçük ya birden çok büyüycek diye bekliyorum ondan heralde
Canım şimdi yan etkilerine baktım ilaçın bulantı yapıyormuş öyle yazıyor ondan olabilir belki ilk başlarda çok çektim bulantılardan 3. aydan sonra geçti ama bende
bana anadolusağlıktan hep mesaj geliyor aynı böyle yazmışlar kuzum bu haftalarda rüyanızda karnınızın yırtıldığını bebeğin dışarı çıkması gibi değişik rüayalr göre bilirisiniz diye hem sen bizi ne zamandır göbüş resmindem mahrum bıraktın bi resim eklede görelim senin kibar göbüşünü
Valla doğruymuş sana gelen mesajlar.Ben de bu sabah o kadar resim çektim eklemek için ama yanlışlıkla silindi ekleyemedim.Artık en kısa zamanda eklerim canım:))))9 gün izindeyim misafir geliyo diye,evde de internet yok bizim.İzin dönüşü eklerim kısmet olursa.Ayyy özliycem valla sizi(
sağol pollycim.sana da hayırlı sezercikler diliyorum:) ben şimdilik normal doğurayım diyorum, neyime güveniyorsam
sağol özgecim. zaman azalıyor hakikaten. hergün değişik saçmalık ötesi rüyalar görüyorum5 dakika kestireyim diye yatsam bile rüya görüyorum nasıl oluyorsa
çok geçmiş olsun canım. zor bir durum biliyorum. ama bebişlerimiz için katlanıcaz ne yapalım. kuzucuklar sağolsun
Bizde seni özliycez kuzummmiyice dinlen diycem ama pek mümkün olmayacak galiba
Canım bence sen hiç bekleme yapın öyle geçen gün doktorda 37 haftalık birini gördüm benim karnım ondan büyüktübana da son ayın mı diye soruyorlar Herkesin yapısı farklı işte
Yok canım nerdeee daha çok yorulurum ben ama olsun eşim evde neyseki o bana yardım eder,o yüzden biraz rahatım.
Canım sen yinede çok yorma kendini kimse alınmaz yani bu halde fazla ilglienmemene sen iki kişisin sonuçta ve çok az kaldı doğuma
Öyle yapmaya çalışıcam canım,dikkat etmek gerekiyo artık.Şimdi eve gidip temizlik yapıcam yarın erken geliyolar çünkü.Eşim sağolsun valla o yardım etmese hiç bişey yapamam.
O zaman kendine ve bebişine çooookk iyi bakk kuzum dönüşte 9 günümüz daha gitmiş olacakEşinden de Allah razı olsun bu kocişler olmasa ne olurdu halimiz
Ne uyudum ne uyudum ya ben yataktan kalkamıyorum artık kızlar.Yastığı gördüğüm gibi hhooppp uyuyuveriyorum
Sular da yok evde,böcüm de yokkk ühühühühü
Özgecim misafir zor bu dönemde bize de haftaya gelebilirler henüz kesinleşmedi ama Allah kolaylık versin canım dikkat et kendine herşeyi kendin yapmaya çalışma sakın
özgecim kendini yormamaya çalış, babanla bi konuşmanızda babanın eşinin biraz daha kalabileceğini söylemiştin. ne oldu o iş.. hep beraber 9 gün mü kalacaklar?? seni de özlüycez bea..
yata yata karpuz gibi olucaz güneşcim bende öyleyim valla neyse banyo yaptımda açıldım birazdanda yemek işine geçicem birde karşı komşu kahveye gelicekmiş dahada uyumam
...
Ne uyudum ne uyudum ya ben yataktan kalkamıyorum artık kızlar.Yastığı gördüğüm gibi hhooppp uyuyuveriyorum
Sular da yok evde,böcüm de yokkk ühühühühü
Özgecim misafir zor bu dönemde bize de haftaya gelebilirler henüz kesinleşmedi ama Allah kolaylık versin canım dikkat et kendine herşeyi kendin yapmaya çalışma sakın
Aynen öyle canım yata yata biz mi büyüces kuzular mı bilemedimyata yata karpuz gibi olucaz güneşcim bende öyleyim valla neyse banyo yaptımda açıldım birazdanda yemek işine geçicem birde karşı komşu kahveye gelicekmiş dahada uyumam
...
Zor ama ne yapalım işte,olsun olduğu kadar yaparım bende.Sana misafir geliyo demek kolay gelsin şimdiden.Sen de çok dikkat et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?