- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.521
Aynen öyle canım yata yata biz mi büyüces kuzular mı bilemedimAh ben de yapabilsem banyoooo sular yok bizim yaa çıldırıcam dün de yoktu gündüz ama gelmişti hemen şimdi sabahtan beri yokkk Benim böcüm Ereğli'de o yüzden yemek yapmıcam,ohh açılırsın komşuyla muhabbet ederken
Kesin değil canım haftaya cuma gelebiliriz dediler du bakalım nasıl olacak,çok ağır hissediyorum ben artık kendimi zorlanıyorum valla.Eşimin dayısının gelme ihtimali var 2 çocuğuyla o da diyor onlar yapar yemekleri ay ben de kendi evimde başkasına yemek vs yaptıramam ki bilemedim gittii:44:
Sağol canım evet onlar sağ olsunda çatlayan basenlerime iştahsızlığa geceler yatakta sırtüstü kalmış tosbaa gibi debelenmeye razıyımm
Eşler çok öenmli zaten ne güzel seninki de yardımcı oluyormuş süper baba o zaman çok sevindim.Şimdiden kolay gelsin canımAyy canım çok yorma kendini,ben çok şükür gayet hızlıyım ama yinede dikkat etmem lazım.Ben de kimseye bişey yaptıramam evde,tek yardımcı eşim olur.Bi de şimdi uzaktan misafir gelince eşimin bütün akrabaları görmeye gelicek en çok o yorucak beni her akşam birileri gelir artık:18::18:Amannn ne yapapıyım her zaman olan bişey değil sonuçta...Yazında biz gidicez bebişle kısmetse iade-i ziyaret
sırtüstü kalmış tosbaa kısmında koptum. demekki tek ben değilmişim
sırtüstü kalmış tosbaa kısmında koptum. demekki tek ben değilmişim
Eşler çok öenmli zaten ne güzel seninki de yardımcı oluyormuş süper baba o zaman çok sevindim.Şimdiden kolay gelsin canım
O tosbaadan bir tane daha var yatağa yatar sağa sola zor döner,kanepeden kalkarken yaşlı nineler gibi oflaya puflaya kalkarrAmannnn kuzularrr için değerrr yerim ben onları yerrrr
Hihihi kuzum sen benim kanepeden iniş şeklimi görsen sırt üstü yatmışsam önce yan dönüyorum ordan aşağı sıvışıyorum yavaşca eşim hep dalga geçiyor ama ne yapayım kalkamıyorum birde uzanıdığım zaman kalkamya çalışırken bi sizliyor kemikler mecbur seramoni yapıyorum yavaş yavaş yoksa fena oluyorum
Eşler çok öenmli zaten ne güzel seninki de yardımcı oluyormuş süper baba o zaman çok sevindim.Şimdiden kolay gelsin canım
O tosbaadan bir tane daha var yatağa yatar sağa sola zor döner,kanepeden kalkarken yaşlı nineler gibi oflaya puflaya kalkarrAmannnn kuzularrr için değerrr yerim ben onları yerrrr
Zaten hop diye kalkarsam sana da oluyor mu bilmiyorum kramp giriveriyor kasıklarıma.Aynen ben de sen gibi ağır çekimde kalkıyorum.Böcüm ayaktaysa diyorum şu ninene bi yardımediver de doğrulsun
Kızlar iyi akşamlar;
Kendinize ve bebişlere iyi bakın 30 ocakta görüşmek üzere
Sizi özliycem
Kızlar iyi akşamlar;
Sizi özliycem
Kızlar iyi akşamlar;
Sizi özliycem
canım benim hamileliğimin ilk aylarında başladı bu. ilk olarak enfeksiyınla başladı. akıntım çoktu... günde 3-4 kez çamaşır değişiyordum öyle şüphelendim. test yaptım ve enfeksiyon çıktı... daha sonra hamileliğimin 6. ayından sonra kaşıntı (halen devam ediyor), yanma oluştu. mantarda akıntı özellikle beya renkte oluyor... doktor bu enfeksiyonun mantara dönüştüğünü söyledi... bugün 3. cü fitilimi verdi. tek kullanımlık bir kutu... farklı bir marka umarım işe yarar... anlayacağın enfeksiyon hiç geçmedi... hamileliğimden önce böyle birşey yoktu. çoğu hamilelikte çoğu kişide oluşuyormuş. şekerde, enfeksiyonda başıma geldi... olsun bebeklerimiz iyi olsunda biz katlanırız bu acıya...
hiç zannetmem yapsaydı bnde yapardı o zmnda akrep Nalan gibi olmazdım..iştahımı hiç bişi kesemiyo maşallah:26::26::26: Kan ilacı yaparmı böyle birşey kızlar iki gündür onu içmeye başladıktan sonra olduçünkü şuan açım ama canım hiiç bişey yemek istemiyor
Herkese selam kızlar, bayağı sayfa birikmiş yine çok az bakabildim.
Bende bugun kontrole gittim.suyum 7,5 cm halen oldukça kritik seviyede ama kızım birazcık daha büyümüş çok şükür. Doktorumuz çarşamba tekrar görmek istedi. Daha sıkı kontrolde olucam sanırım. Dualarınız için hepinize teşekkürler...
Gamzecim, kalbim,dualarım ve en iyi dileklerim seninle ve kızınla...
Bende bugun kontrole gittim.suyum 7,5 cm halen oldukça kritik seviyede ama kızım birazcık daha büyümüş çok şükür. Doktorumuz çarşamba tekrar görmek istedi. Daha sıkı kontrolde olucam sanırım. Dualarınız için hepinize teşekkürler...
Kramplar kasıklarıma değilde sanki belime giriyormuş gibi oluyor kuzum sonrada hööönkk diye kitleniyorum zaten kendme zor geliyorum rahat hareket etmeyi özledim hobaaa deyim yüz üstü kendimi yatağa atmayı özledimmm çoraplarımı ve ayakkabılarımı tek başıma giymeyi bile özledim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?