2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canım çok yorma kendini,ben çok şükür gayet hızlıyım ama yinede dikkat etmem lazım.Ben de kimseye bişey yaptıramam evde,tek yardımcı eşim olur.Bi de şimdi uzaktan misafir gelince eşimin bütün akrabaları görmeye gelicek en çok o yorucak beni her akşam birileri gelir artık:18::18:Amannn ne yapapıyım her zaman olan bişey değil sonuçta...Yazında biz gidicez bebişle kısmetse iade-i ziyaret

Eşler çok öenmli zaten ne güzel seninki de yardımcı oluyormuş süper baba o zaman çok sevindim.Şimdiden kolay gelsin canım
sırtüstü kalmış tosbaa kısmında koptum. demekki tek ben değilmişim

O tosbaadan bir tane daha var yatağa yatar sağa sola zor döner,kanepeden kalkarken yaşlı nineler gibi oflaya puflaya kalkarrAmannnn kuzularrr için değerrr yerim ben onları yerrrr

sırtüstü kalmış tosbaa kısmında koptum. demekki tek ben değilmişim

Hihihi kuzum sen benim kanepeden iniş şeklimi görsen sırt üstü yatmışsam önce yan dönüyorum ordan aşağı sıvışıyorum yavaşca eşim hep dalga geçiyor ama ne yapayım kalkamıyorum birde uzanıdığım zaman kalkamya çalışırken bi sizliyor kemikler mecbur seramoni yapıyorum yavaş yavaş yoksa fena oluyorum

Zaten hop diye kalkarsam sana da oluyor mu bilmiyorum kramp giriveriyor kasıklarıma.Aynen ben de sen gibi ağır çekimde kalkıyorum.Böcüm ayaktaysa diyorum şu ninene bi yardımediver de doğrulsun

Sağol canımValla tam süper baba sağolsun...

Zaten hop diye kalkarsam sana da oluyor mu bilmiyorum kramp giriveriyor kasıklarıma.Aynen ben de sen gibi ağır çekimde kalkıyorum.Böcüm ayaktaysa diyorum şu ninene bi yardımediver de doğrulsun

Kramplar kasıklarıma değilde sanki belime giriyormuş gibi oluyor kuzum sonrada hööönkk diye kitleniyorum zaten kendme zor geliyorum rahat hareket etmeyi özledim hobaaa deyim yüz üstü kendimi yatağa atmayı özledimmm çoraplarımı ve ayakkabılarımı tek başıma giymeyi bile özledim kuzum

özgecim iyi tatiller bizi unutma olurmu...
kendine iyi bak. çok yorulma...

cnm akıntı zaten ne renk olurki beyaz olduğu zmn sağlıklı diye biliyodum..bndede beyaz akıntı oluyo arada bir kaşıntı oluyo ama idrar tahlilim temiz çıktı bişi demedi dr..bndede mi mantar var yani :44:

:26::26::26: Kan ilacı yaparmı böyle birşey kızlar iki gündür onu içmeye başladıktan sonra olduçünkü şuan açım ama canım hiiç bişey yemek istemiyor
hiç zannetmem yapsaydı bnde yapardı o zmnda akrep Nalan gibi olmazdım..iştahımı hiç bişi kesemiyo maşallah

Herkese selam kızlar, bayağı sayfa birikmiş yine çok az bakabildim.

Bende bugun kontrole gittim.suyum 7,5 cm halen oldukça kritik seviyede ama kızım birazcık daha büyümüş çok şükür. Doktorumuz çarşamba tekrar görmek istedi. Daha sıkı kontrolde olucam sanırım. Dualarınız için hepinize teşekkürler...

Gamzecim, kalbim,dualarım ve en iyi dileklerim seninle ve kızınla...

Allah yardımcın olsun cnm..inşallah snide erken yollamayız hastaneye..neyse bebek sağlıklı olsunda bi şekilde geliveriyolar işte dünyaya..

prensesine maşşşallah canım.. 7,5 cm az olsa bile kontrolde olacaksın doktorunun takibindesin canın sıkılmasın hayatım istirahat et mutlaka..

benim hamilelikten önce ve hamileliğin başında geceliklerim, eşofmanlarım oluyordu ve modelleri güzeldi, geçenlerde artık iyiyce büyüdüğüm için evde giymeye ucuz bir gecelik aldım, anne modeli, zaten sizler gibi bende oturamıyorum, kalkamıyorum, yan dönemiyorum ya, eşim yardım ediyor, ters dönmüş tosba gibiyim, bu anne modeli gecelikten sonra da her seferinde üşenmeden 'YARDIM EDEYİM TEYZEEEEEEE' diye dalga geçiyor gıcık, ama ne yapayım yalnız hareket edemiyorum.

Geçmiş olsun canım, ama iyi haber, hala Gamze kadar riskli değilsin, bebiş de günbe gün büyüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…