2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh ahhhhh kızlar o bel ağrılarını kalça kitlenmelerini bide bana sorun;( ayakkabılarımı çorabımı pantolonumu giyip çıkarırken eşimi çağırıyorum, ilk başlarda söylememi bekliyodu şimdi hazır kıta,yanımda bitiyo :) salıondaki koltuğu yatak şeklinde açtık rahat uzanayım diye,wc ye kalkıyodum dün, bi ucndan bi ucuna sürünüyodum:) eşimde kapı kenarından beni izliyomuş, bende ahh uhh diye yardım istiyorum :) baktım kıss kıss gülüyo ayy rezil oldum:)

aynen bendede cahil cesareti var o anda neler yapıcaz bilmiyorum

cnm çok saol cevabın için ben kan tahlili yaptırmadım ama hamişliğimin başından beri geride hiç haftasıyla uyumlu olmadı

Allah yardımcın olsun cnm..inşallah snide erken yollamayız hastaneye..neyse bebek sağlıklı olsunda bi şekilde geliveriyolar işte dünyaya..
prensesine maşşşallah canım.. 7,5 cm az olsa bile kontrolde olacaksın doktorunun takibindesin canın sıkılmasın hayatım istirahat et mutlaka..
Geçmiş olsun canım, ama iyi haber, hala Gamze kadar riskli değilsin, bebiş de günbe gün büyüyor.

hepinize teşekkürler kızlar, bu topicin ne kadar destek olduğunu, ne kadar yardımcı olduğunu zor zamanlarda daha da çok anlıyor insan.
Sizleri tanımasam da, bilmesem de bütün mart anneleri,hepinizi çok seviyorum.
Hepinize iyi haftasonları, hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın.

Güzel anneler selamlar sizebişey söylemek istiyorum nolur bana gücenmeyin benim lütfen kimse şuraya bebeğim şu kilo olmuş yazmayın ya elimde değil kafaya takıyorum benimki niye zayıf diye hormonlar tavan yaptı sinirlerim bozluuyo milletin 32.haftada 2500 gr benimki 35.haftada 1780gr diye gece kuruyorum

oyyy canımsın yaa üzme kendini bebeğin sağlıklıysa gerisi boş, kilosunu çok dert etme, sağlık sorunu olmasında son haftalarında toparlar, doğduğunda da tospiş olur inşallah:)

ay kıyamam çöreğime, tamam tamam söz, zaten benim oğlan da zayıf işime gelir öğrenmemek.

canımm sütlüçöreğimm kıyamam ben sana
boşver sen kiloyu önemli olanı sağlıklı olması
unutmaki her çocuğun gelişimi farklıdır
bende bir ara arkadaşlar bebeğin tekmesiyle uykudan uyandım falan yazınca
benimki niye öyle değil diyordum
hatta ben ilk gebeliğimdede öyle uykulardan tekmeyle uyanmadım
demekki her bebek ayrı ayrı yeterki canı içinde sağlıklı olsun
sen onu tombiş tombiş yaparsın

ay bnde millet yazıyo şu hafta şu kdr kilo hatta nettende bakıyorum bnmki tombiş çıkıyo niye o kdr kiloluki diye korkuyorum ya kilolu olurda normal doğuramassam şu hafta şu kdrsa inş bidahaki aya şu kiloyu geçmez diye kafama takıyorum..bnde aksine zayıflık hastasıyım belki kendm çok kilo aldığım için zayıf olan her şeye özeniyorum...takma cnm valla ne güzel minnak bi bebeğin var yaa doğumuda kolay olur ama hiç mrk etme doğduktan sonra zayıf bebekler çok kilo alıyo kilolular zayıflıyo neden bilmiyorum şu ana kdr gördüklerim hep öyle..

Sen neyı takıosun arkadasım?? Kılosuz olması saglıksız oldugu anlamına gelmezkı saglıgı gelısımı yerındeyse ıstıosa 2 bucuk dogsun bende korkuorum kılo alck rahat cıkaramıcm dıye:))) Normal sınırda olsn bana yeter 28 haftalkken bana 1165 dedı mısal ben sımdı korkuorum cıkana kadr cokmu buyucek dıye bana 3 kılo yeter dıorum hıc kafana takma dr saglklı norml sınırlar ıcınde dıosaaa daha ne olsn:))

canımm hiç düşünme öyle şeler benim bebişte öyle 33. haftada 1610 gr çıktı..allaha şükür sağlığıyla ilgili hiçbişeyi yok organlarıda sağlıklı..ama kilo olarak geriden geliyo..artık seviniyom bile normal istiyorum doğumda kolay olur..bende nie benimki zayıf diyodum hep..herkesin boyu kilosu hamile kalmadan önceki kilosu farklı olduğu için bu fark..doktor korkma 2500gr olur dedi doğuma kadar düşün yani

arkadaşlar bu bahsettiğimiz şeyin adı ne? göğüs pedi değil bunun da adı di mi? ve tek kullanımlık mı ped gibi? nasıl bir şey?

canım inş. artar miktarı içini ferah tut. dr. da kontrol edecek nasılsa.

üzülme canım bebişin kilosu bence çok düşük değil sağlıklı olduktan sonra bak ben bebişimin kilosunu bilmiyorum devlet hastanesine gidiyorum orda boy kilo sölemiyolar hadi onu geçtim bebişide göstermiyolar dr un herşey güzel bebişte iyi demesi yetiyooo

Göğüs kalkanı canım adı

Özellikleri:

Bu ultra yumuşak göğüs kalkanları göğüs uçlarını sürtünmelerden korumak ve sızan anne sütünü biriktirmek içinsütyenin iÇine giyilir.
Hava geçirir kalkanlar acıyan veya çatlak göğüs uçlarının daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur. Nazik basıncıyla şiş göğüsler rahatlar.
Delikler hava sirkülasyonunu sağlar.
Anne Sütü Koruyucu Kalkanlar (deliksiz kısım) göğüs pompası kullanırken veya emzirirken sızan anne sütünü toplar.
Kullanmadan önce evdeki bir elektrikli ya da mikrodalga buharlı sterilizörde, kimyasal bir solüsyon kullanarak ya da kaynatarak steril edilebilir.

Aldığı Ödüller: Mother & Baby Award for Excellence
Kalite Belgeleri: 2002/72/EC, EN 71 bl3, BS EN 1400

Paket İçeriği:
2 AVENT Delikli Göğüs Kalkanı
2 AVENT Süt Toplama Kalkanı
2 AVENT Silikon Masaj Yastıkları

Işılcımmm ne güsell yemek de hazır olacak kahve de bende geleyimmi ben çook tembelim ya her akşam eve gidip yapamıyorum yemek

kızlar buyrun gelin valla sevinirim ben misafiri seviyorum kendim cok gzemediğim için biri gelince hoşuma gidiyo eski fit zamanım olsa oooo dünyayı gezerdim.......şimdi bütün gün evde yat kalk uyu minnakkım doğsunda onla çıkarıcaz acısını......

hmmm çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için işe yarıycaksa almak lazım

benimde martın 10 unda allahın ıznıyle oğlum olucak salı gunu dr a gıttım 30+5 gunluk gebeyken bebegımın kılosu 2300 gr ve boyu 43 cm cıktı dr um bana sekerım olup olmadıgını sordu olmadıgını soyledım ultrasona gore tam 3 hafta onden gıdıyormus oglum boyle gıderse erken almak zorunda kalabılırız dedı benım boyum 1,57 ve gebelıgım boyunca 13 kılo aldım tasıyamıyabılırsın dedı bu benım 2, gebelıgım kızımı sezeryan olmak zorunda kaldım (gunluk iğne vuruldugum ıcın gebelıklerımde) 3200 gr dogdu 38. haftada bu bebegımı 38.haftadan once vermek ıstemıyorum iç organlarının gelişimi açısından sız boyle bırsey duydunuzmu arkadaslar zaten sezeryan olanlar 2 hafta onceden doguruyolar bana mantıksız geldı..ne dersınız..

benim arkadaşım 37de sezaryenle doğurdu bebiş iri olduğu için, 37 de 4 kilo doğdu. zaten sezaryen olacağı için 10-15 gün erken alıyorlar canım, Organ gelişimi zaten tamamlanmış oluyor, 37de de ciğerleri de hazır hale gelince erken alabiliyorlar bildiğim kadarıyla. Senin yine 38-39u bulur canım, çok da erken almazlar bence, korkma

Kızlar ben hasta oluyorum boğazlarım falan ağrıyor öksürüyorum, işyerinde salgın vardı herkes yataklık oldu, benimki daha başında galiba ama bebişe bir zararı olur mu korkuyorum

Kızlar bebişlerin kilolarına bu kadar takmayın önemli olan sağlıklı olmaları, ama fazla kilo almasınlar, doğum zor olmasın vs diye sakın kilo almalarını engellemeyin, bir süre aç kalınca, içeride hareket etmeye halleri kalmıyor bebişlerin, eziyet etmeyin bebişlere. Kilo daha çok kemik yapısıyla ilgili, minyon ve kız bebişler daha hafifken, anne ya da babası iri kemikli olan bir de erkek olan bebişler daha ağır çıkabilir çok normal. Anne ve babanın doğum kilosu çok etkiliyormuş zaten.

Sağlıkla doğsun kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…