- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.541
benim hamilelikten önce ve hamileliğin başında geceliklerim, eşofmanlarım oluyordu ve modelleri güzeldi, geçenlerde artık iyiyce büyüdüğüm için evde giymeye ucuz bir gecelik aldım, anne modeli, zaten sizler gibi bende oturamıyorum, kalkamıyorum, yan dönemiyorum ya, eşim yardım ediyor, ters dönmüş tosba gibiyim, bu anne modeli gecelikten sonra da her seferinde üşenmeden 'YARDIM EDEYİM TEYZEEEEEEE' diye dalga geçiyor gıcık, ama ne yapayım yalnız hareket edemiyorum.
Canım bizim cadı dönerse tamamen normal düşünüyorum acaip bi rahatlık var bende cahil cesareti olsa gerek birde doğumla ilgli hiç bişi ne okuyorum ne bakıyorum nede kimsesin deneyimlerini dinliyorum gidip çatır çatır doğurup gelcem diyorum sorana neyime güveniyorsam artık bu kadar
cnm geç döllenme olduğu senin nasıl anlaşıldı benim dr mal mı ne hiçbişey söylemiyo sadece her gittiğimde bebeği yine besleyememişsin diyo insanın siniri bozuluyor 25 kilo aldım beslicem diye:43
Ben ilk hamılelık için kan testi yaptırdığımda hamılelığim ordaki değerelere göre 5 haftalıktı ama sat 27 mayıstı onla uymadı. Bide 2 lı tarama testınde ne cıkarsa o doğruymuş benımkı orda satımla yıne uyumsuz oldu satımı 7 hazırana çektıler. 2 li testeki ölçümlere göre belirlediler geç döllenme olduğunu. En son belirlenen satıma göre hersey uyumlu gidiyor.
Allah yardımcın olsun cnm..inşallah snide erken yollamayız hastaneye..neyse bebek sağlıklı olsunda bi şekilde geliveriyolar işte dünyaya..
prensesine maşşşallah canım.. 7,5 cm az olsa bile kontrolde olacaksın doktorunun takibindesin canın sıkılmasın hayatım istirahat et mutlaka..
Geçmiş olsun canım, ama iyi haber, hala Gamze kadar riskli değilsin, bebiş de günbe gün büyüyor.
Güzel anneler selamlar sizebişey söylemek istiyorum nolur bana gücenmeyin benim lütfen kimse şuraya bebeğim şu kilo olmuş yazmayın ya elimde değil kafaya takıyorum benimki niye zayıf diye hormonlar tavan yaptı sinirlerim bozluuyo milletin 32.haftada 2500 gr benimki 35.haftada 1780gr diye gece kuruyorum
Güzel anneler selamlar sizebişey söylemek istiyorum nolur bana gücenmeyin benim lütfen kimse şuraya bebeğim şu kilo olmuş yazmayın ya elimde değil kafaya takıyorum benimki niye zayıf diye hormonlar tavan yaptı sinirlerim bozluuyo milletin 32.haftada 2500 gr benimki 35.haftada 1780gr diye gece kuruyorum
Aslında göründüğü kadar büyük değiller sütyenin içine takılabılıyorlar. Bende cok buyuk sanmıştım resımde:) ama oyle değiller gögüs pedleride ilk zamanlar gögüs ucunu kurutuyormuş ve yara yapıyormuş dıyorlar. yeni doğum yapan arkadasım dedi hemen emzırdıkten sonra bunu sütyenın içine koyuyormuş ve süt boşuna akmıyormuş içindeki sütlede emzıreden gögüs ucunu siliyormuş. zaten ilk 40 gun zor cıkarız dışarı ondan sonra ped daha ii tabıkı dışarda ben ıkısındende aldım
Herkese selam kızlar, bayağı sayfa birikmiş yine çok az bakabildim.
Bende bugun kontrole gittim.suyum 7,5 cm halen oldukça kritik seviyede ama kızım birazcık daha büyümüş çok şükür. Doktorumuz çarşamba tekrar görmek istedi. Daha sıkı kontrolde olucam sanırım. Dualarınız için hepinize teşekkürler...
Gamzecim, kalbim,dualarım ve en iyi dileklerim seninle ve kızınla...
arkadaşlar bu bahsettiğimiz şeyin adı ne? göğüs pedi değil bunun da adı di mi? ve tek kullanımlık mı ped gibi? nasıl bir şey?
canım inş. artar miktarı içini ferah tut. dr. da kontrol edecek nasılsa.
Işılcımmm ne güsell yemek de hazır olacak kahve de bende geleyimmi ben çook tembelim ya her akşam eve gidip yapamıyorum yemek
Aynen öyle canım yata yata biz mi büyüces kuzular mı bilemedimAh ben de yapabilsem banyoooo sular yok bizim yaa çıldırıcam dün de yoktu gündüz ama gelmişti hemen şimdi sabahtan beri yokkk Benim böcüm Ereğli'de o yüzden yemek yapmıcam,ohh açılırsın komşuyla muhabbet ederken
Kesin değil canım haftaya cuma gelebiliriz dediler du bakalım nasıl olacak,çok ağır hissediyorum ben artık kendimi zorlanıyorum valla.Eşimin dayısının gelme ihtimali var 2 çocuğuyla o da diyor onlar yapar yemekleri ay ben de kendi evimde başkasına yemek vs yaptıramam ki bilemedim gittii:44:
Herkese selam kızlar, bayağı sayfa birikmiş yine çok az bakabildim.
Bende bugun kontrole gittim.suyum 7,5 cm halen oldukça kritik seviyede ama kızım birazcık daha büyümüş çok şükür. Doktorumuz çarşamba tekrar görmek istedi. Daha sıkı kontrolde olucam sanırım. Dualarınız için hepinize teşekkürler...
Gamzecim, kalbim,dualarım ve en iyi dileklerim seninle ve kızınla...
Göğüs kalkanı canım adı
Özellikleri:
Bu ultra yumuşak göğüs kalkanları göğüs uçlarını sürtünmelerden korumak ve sızan anne sütünü biriktirmek içinsütyenin iÇine giyilir.
Hava geçirir kalkanlar acıyan veya çatlak göğüs uçlarının daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur. Nazik basıncıyla şiş göğüsler rahatlar.
Delikler hava sirkülasyonunu sağlar.
Anne Sütü Koruyucu Kalkanlar (deliksiz kısım) göğüs pompası kullanırken veya emzirirken sızan anne sütünü toplar.
Kullanmadan önce evdeki bir elektrikli ya da mikrodalga buharlı sterilizörde, kimyasal bir solüsyon kullanarak ya da kaynatarak steril edilebilir.
Aldığı Ödüller: Mother & Baby Award for Excellence
Kalite Belgeleri: 2002/72/EC, EN 71 bl3, BS EN 1400
Paket İçeriği:
2 AVENT Delikli Göğüs Kalkanı
2 AVENT Süt Toplama Kalkanı
2 AVENT Silikon Masaj Yastıkları
benimde martın 10 unda allahın ıznıyle oğlum olucak salı gunu dr a gıttım 30+5 gunluk gebeyken bebegımın kılosu 2300 gr ve boyu 43 cm cıktı dr um bana sekerım olup olmadıgını sordu olmadıgını soyledım ultrasona gore tam 3 hafta onden gıdıyormus oglum boyle gıderse erken almak zorunda kalabılırız dedı benım boyum 1,57 ve gebelıgım boyunca 13 kılo aldım tasıyamıyabılırsın dedı bu benım 2, gebelıgım kızımı sezeryan olmak zorunda kaldım (gunluk iğne vuruldugum ıcın gebelıklerımde) 3200 gr dogdu 38. haftada bu bebegımı 38.haftadan once vermek ıstemıyorum iç organlarının gelişimi açısından sız boyle bırsey duydunuzmu arkadaslar zaten sezeryan olanlar 2 hafta onceden doguruyolar bana mantıksız geldı..ne dersınız..
Kızlar ben hasta oluyorum boğazlarım falan ağrıyor öksürüyorum, işyerinde salgın vardı herkes yataklık oldu, benimki daha başında galiba ama bebişe bir zararı olur mukorkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?