- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.561
benimde martın 10 unda allahın ıznıyle oğlum olucak salı gunu dr a gıttım 30+5 gunluk gebeyken bebegımın kılosu 2300 gr ve boyu 43 cm cıktı dr um bana sekerım olup olmadıgını sordu olmadıgını soyledım ultrasona gore tam 3 hafta onden gıdıyormus oglum boyle gıderse erken almak zorunda kalabılırız dedı benım boyum 1,57 ve gebelıgım boyunca 13 kılo aldım tasıyamıyabılırsın dedı bu benım 2, gebelıgım kızımı sezeryan olmak zorunda kaldım (gunluk iğne vuruldugum ıcın gebelıklerımde) 3200 gr dogdu 38. haftada bu bebegımı 38.haftadan once vermek ıstemıyorum iç organlarının gelişimi açısından sız boyle bırsey duydunuzmu arkadaslar zaten sezeryan olanlar 2 hafta onceden doguruyolar bana mantıksız geldı..ne dersınız..
kuzum çok geçmiş olsun üşütme kendini, yat dinlen, bol ıhlamur iç..
Çok sağol canım, Allahtan haftasonuna geldi de yatıp dinlenirim inşallah bir sorun çıkmazsa. Haftaya da 37ye kadar çalışabilir raporu alıcam, inşallah kötülemem de doktor sen çalışmazsın diye raporu vermemezlik yapmaz
kızlarrrrr bi hemşire tanıdığımız bana doppler getirdi bebeğimin kalp atışlarını istediğim zaman dinlemem içinher gün dinlesem acaba zararı war mıdır yaww???
senle hemen hemen aynı zamanlardayız canım ben de cuma günü alıcam çalışabilir raporumu,hastasın diye rapor vermemezlik yapacağını sanmam ama sen yine de dinlenmene iyileşmene bak..
bilmiyorum ki canım, ama internette falan satıyorlar, alıp sürekli kullananlar var, bildiğim kadarıyla.
Ben de cuma günü alıcam, inşallah bir sorun çıkmaz, kendi doktorundan mı alıcaksın canım, ben devletten alıcam, benim hastanemin anlaşması yok çünkü. İnşallah sorun çıkmaz, vizite kağıdı isterler mi acaba?:S
Herkese selam kızlar, bayağı sayfa birikmiş yine çok az bakabildim.
Bende bugun kontrole gittim.suyum 7,5 cm halen oldukça kritik seviyede ama kızım birazcık daha büyümüş çok şükür. Doktorumuz çarşamba tekrar görmek istedi. Daha sıkı kontrolde olucam sanırım. Dualarınız için hepinize teşekkürler...
Gamzecim, kalbim,dualarım ve en iyi dileklerim seninle ve kızınla...
Selam arkadaşlarr malkoç_ga doğum yapmış sanırım,Rabbim şifa versin miniğe biran önce annesine kavussun inşaallah yaa...
Ben bişe soracaktım,hemen hemen herkes bebekler için yatagını almıştır oyun parkı alanlar içine visko yatak mı aldı merak ediyorum bazıları visko zararlı diyo bazılar bebekler için uygun diyor karar veremedim ne yapsam ne etsem bilgi verirseniz çok memnun olurum...
canım ben özel hastaneden kendi doktorumdan alıcam, devlet vizite isteyebilir, sen yine al viziteni öyle git..
ben evdeyim şuan eşimde bebeği görmeye gitti, akşam 9 da 10 dk pencere arkasından görüş vakti, öğlen solunum cihazından çıkarmışlardı ve az önce konuştuk hala kendisi nefes alıp veriyormuş canım kızım , bende sürekli sağım yapıyorum yarım çay kaşığıda olsa poşetleyip gönderiyorum çabuk iyileşsin diye, bugün sütümü hortumla vermeyi deneyeceklerdi eşim gelsin verip vermediklerini öğrenirim...
benim çok ağrım var, normal doğumda sonrası nasıl geçiyor yaşamadım bilmiyorum ama sezaryan akıl işi değilmiş ama bu konuda birşey yazıp sizleri etkilemek istemem, kötü bir doğum hikayemde yok ve sanki doğum hikayem yokmuş gibi geliyor, doğum yapmış gibide hissetmiyorum boşluk boşluk boşluk hissettiğim...
,
az önce ayça ile mesajlaştık mag34 yani onada söyledim, bazı rahat batan arkadaşlar abuk sabuk şeylere takılıyormuş kilosuymuş boyuymuş....
içinizde ya sağlıklı ya gelişimini doğal sürecinde tamamlıyor ya daha ne istiyorsunuz, günde 20 dk pencere arkasından senden biranda koparılan dokunamadığın koklayamadığın bir bebeğe bakmıyorsun, elini karnına koyunca onu hissedebiliyorsun hala...
neyse....
.
ben evdeyim şuan eşimde bebeği görmeye gitti, akşam 9 da 10 dk pencere arkasından görüş vakti, öğlen solunum cihazından çıkarmışlardı ve az önce konuştuk hala kendisi nefes alıp veriyormuş canım kızım , bende sürekli sağım yapıyorum yarım çay kaşığıda olsa poşetleyip gönderiyorum çabuk iyileşsin diye, bugün sütümü hortumla vermeyi deneyeceklerdi eşim gelsin verip vermediklerini öğrenirim...
benim çok ağrım var, normal doğumda sonrası nasıl geçiyor yaşamadım bilmiyorum ama sezaryan akıl işi değilmiş ama bu konuda birşey yazıp sizleri etkilemek istemem, kötü bir doğum hikayemde yok ve sanki doğum hikayem yokmuş gibi geliyor, doğum yapmış gibide hissetmiyorum boşluk boşluk boşluk hissettiğim...
,
az önce ayça ile mesajlaştık mag34 yani onada söyledim, bazı rahat batan arkadaşlar abuk sabuk şeylere takılıyormuş kilosuymuş boyuymuş....
içinizde ya sağlıklı ya gelişimini doğal sürecinde tamamlıyor ya daha ne istiyorsunuz, günde 20 dk pencere arkasından senden biranda koparılan dokunamadığın koklayamadığın bir bebeğe bakmıyorsun, elini karnına koyunca onu hissedebiliyorsun hala...
neyse....
canım benim biliyorum benimde aklımda hep sen varsın, aman dikkat et eğer doktor değişimi seni olumsuz etkilemez ise benimkine başla sigorta olayı seni yıpratıyor sgk da çözüm, salı günü 7,5 tu benim çarşamba sabah 1,3 ölçüldü çok anlık biliyorsun üstelikte hastanede yatar vaziyetteydim ve serum veriyorlardı , bir düşün hastane değişikliğini ve yat hastaneye lütfennnnn.....
yoğun bakım doktoruda çok iyi yoğun bakım üniteleri ve ekipte süper...
bunları yazıp yazmama konusundada gidip geldim seni olumsuz etkilememek için ama yazmazsam kötülük yaparım gibi geliyor....
visko yatak iyi diye biliyorum canım ben, ben beşik aldım daha karyolasını almadım, besşiğe de kendim pamuktan yapıcam galiba, karyola alınca da visko alırım diye düşünüyorum, neden zararlı olsun ki:S
öyle yapıyım canım çok sağol.
Canım moralini yüksek tut, bak kendi kendine nefes alıyormuş prenses, maşşallah kuzuya, yakında çıkarırlar çok sürmez korkma, kendini üzme ki
sütün iyice artsın yanına geldiğinde tatlı tatlı besle bebişini, maşşallah yeniden prensese
Ya cnm bebek yatınca onun vücut şeklini alıyormuş,kemikleri gelişirken böyle bi yatakta yatması sakıncalıymış falan filan herkes bişeler söylüyor işte kafam karıştı valla bnm de...
..
Güzel anneler selamlar sizebişey söylemek istiyorum nolur bana gücenmeyin benim lütfen kimse şuraya bebeğim şu kilo olmuş yazmayın ya elimde değil kafaya takıyorum benimki niye zayıf diye hormonlar tavan yaptı sinirlerim bozluuyo milletin 32.haftada 2500 gr benimki 35.haftada 1780gr diye gece kuruyorum
herkes bir olumsuz yorum yapmasa şaşırırım zaten, canım istersen bir çocuk doktoruna danış için rahat etsin, ben bir çok yumuşak olmasının iyi olmadğını biliyorum içine gömülünce boğulabiliyorlarmış, ben de o yüzden biraz sertleştirmeye çalışıyorum, onun dışında bir fikrim yok. ortopediklerde iyi canım hem viskodan daha uygun olmadı onlardan alırsın.
,
neyse....
canım benim biliyorum benimde aklımda hep sen varsın, aman dikkat et eğer doktor değişimi seni olumsuz etkilemez ise benimkine başla sigorta olayı seni yıpratıyor sgk da çözüm, salı günü 7,5 tu benim çarşamba sabah 1,3 ölçüldü çok anlık biliyorsun üstelikte hastanede yatar vaziyetteydim ve serum veriyorlardı , bir düşün hastane değişikliğini ve yat hastaneye lütfennnnn.....
yoğun bakım doktoruda çok iyi yoğun bakım üniteleri ve ekipte süper...
bunları yazıp yazmama konusundada gidip geldim seni olumsuz etkilememek için ama yazmazsam kötülük yaparım gibi geliyor....
ya kızlar gece gece bir şey sorucam bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim.benim bebiş bir tarafa toplanıyor içimde tosbağa gibi karnım taş gibi semsert oluyor.ara ara oluyordu ama şimdi 15 dk içinde 3 kez falan oldu.nefesim kesildi valla.bu normal mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?