2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana biraz garip geldi açıkcası bana dr bebeğin iri olur dedi ama sezeryan yapalım şöle yapalım böle yapalım demedi....zaten ciğer gelişimi usg de görünmezmiş dr sordum...ama ciğerlerin gelişimin 37 haftada tamamlandığıı söyledi...bence başka dr görünmelisin çünkü yiğenim 2 hafta önce doğum yaptı oda suyu geldi mecburdu 37+6 da sezeryanla aldılar bebek 3.500 gr doğdu bebek doğduktan sonra hırlamaya başlamış hemen kuveze aldılar cigerleri gelişmemiş 1 hafta kaldı şimdi iyi şükür mutlaka araştırın derim..

kuzum çok geçmiş olsun üşütme kendini, yat dinlen, bol ıhlamur iç..

Çok sağol canım, Allahtan haftasonuna geldi de yatıp dinlenirim inşallah bir sorun çıkmazsa. Haftaya da 37ye kadar çalışabilir raporu alıcam, inşallah kötülemem de doktor sen çalışmazsın diye raporu vermemezlik yapmaz

kızlarrrrr bi hemşire tanıdığımız bana doppler getirdi bebeğimin kalp atışlarını istediğim zaman dinlemem için her gün dinlesem acaba zararı war mıdır yaww???

senle hemen hemen aynı zamanlardayız canım ben de cuma günü alıcam çalışabilir raporumu,hastasın diye rapor vermemezlik yapacağını sanmam ama sen yine de dinlenmene iyileşmene bak..

kızlarrrrr bi hemşire tanıdığımız bana doppler getirdi bebeğimin kalp atışlarını istediğim zaman dinlemem için her gün dinlesem acaba zararı war mıdır yaww???

bilmiyorum ki canım, ama internette falan satıyorlar, alıp sürekli kullananlar var, bildiğim kadarıyla.

senle hemen hemen aynı zamanlardayız canım ben de cuma günü alıcam çalışabilir raporumu,hastasın diye rapor vermemezlik yapacağını sanmam ama sen yine de dinlenmene iyileşmene bak..

Ben de cuma günü alıcam, inşallah bir sorun çıkmaz, kendi doktorundan mı alıcaksın canım, ben devletten alıcam, benim hastanemin anlaşması yok çünkü. İnşallah sorun çıkmaz, vizite kağıdı isterler mi acaba?:S

Selam arkadaşlarr malkoç_ga doğum yapmış sanırım,Rabbim şifa versin miniğe biran önce annesine kavussun inşaallah yaa...

Ben bişe soracaktım,hemen hemen herkes bebekler için yatagını almıştır oyun parkı alanlar içine visko yatak mı aldı merak ediyorum bazıları visko zararlı diyo bazılar bebekler için uygun diyor karar veremedim ne yapsam ne etsem bilgi verirseniz çok memnun olurum...

Son düzenleme:

canım ben özel hastaneden kendi doktorumdan alıcam, devlet vizite isteyebilir, sen yine al viziteni öyle git..

ben evdeyim şuan eşimde bebeği görmeye gitti, akşam 9 da 10 dk pencere arkasından görüş vakti, öğlen solunum cihazından çıkarmışlardı ve az önce konuştuk hala kendisi nefes alıp veriyormuş canım kızım , bende sürekli sağım yapıyorum yarım çay kaşığıda olsa poşetleyip gönderiyorum çabuk iyileşsin diye, bugün sütümü hortumla vermeyi deneyeceklerdi eşim gelsin verip vermediklerini öğrenirim...

benim çok ağrım var, normal doğumda sonrası nasıl geçiyor yaşamadım bilmiyorum ama sezaryan akıl işi değilmiş ama bu konuda birşey yazıp sizleri etkilemek istemem, kötü bir doğum hikayemde yok ve sanki doğum hikayem yokmuş gibi geliyor, doğum yapmış gibide hissetmiyorum boşluk boşluk boşluk hissettiğim...
,
az önce ayça ile mesajlaştık mag34 yani onada söyledim, bazı rahat batan arkadaşlar abuk sabuk şeylere takılıyormuş kilosuymuş boyuymuş....
içinizde ya sağlıklı ya gelişimini doğal sürecinde tamamlıyor ya daha ne istiyorsunuz, günde 20 dk pencere arkasından senden biranda koparılan dokunamadığın koklayamadığın bir bebeğe bakmıyorsun, elini karnına koyunca onu hissedebiliyorsun hala...

neyse....

canım benim biliyorum benimde aklımda hep sen varsın, aman dikkat et eğer doktor değişimi seni olumsuz etkilemez ise benimkine başla sigorta olayı seni yıpratıyor sgk da çözüm, salı günü 7,5 tu benim çarşamba sabah 1,3 ölçüldü çok anlık biliyorsun üstelikte hastanede yatar vaziyetteydim ve serum veriyorlardı , bir düşün hastane değişikliğini ve yat hastaneye lütfennnnn.....

yoğun bakım doktoruda çok iyi yoğun bakım üniteleri ve ekipte süper...

bunları yazıp yazmama konusundada gidip geldim seni olumsuz etkilememek için ama yazmazsam kötülük yaparım gibi geliyor....

visko yatak iyi diye biliyorum canım ben, ben beşik aldım daha karyolasını almadım, besşiğe de kendim pamuktan yapıcam galiba, karyola alınca da visko alırım diye düşünüyorum, neden zararlı olsun ki:S

canım ben özel hastaneden kendi doktorumdan alıcam, devlet vizite isteyebilir, sen yine al viziteni öyle git..

öyle yapıyım canım çok sağol.

Canım moralini yüksek tut, bak kendi kendine nefes alıyormuş prenses, maşşallah kuzuya, yakında çıkarırlar çok sürmez korkma, kendini üzme ki
sütün iyice artsın yanına geldiğinde tatlı tatlı besle bebişini, maşşallah yeniden prensese

Gamzecim iyi olmana çok sevindim bebişinde en kısa zamanda yanında olur umarım güçlü bir kız olacak prenses.sanki kendim doğuma gitmiş gibi oldum haberini aldığımda.çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum sana hatırlatmak gibi olacak ama; arkadaşlar suyunun bittiğini yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.nasıl oldu bu nasıl anlaşıldı?

kızlar ii akşamlar mal koc canım benim hergün senin için kaç kez bakıorum nete dua edip bi bilsen. allah tez zamanda sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasib etsin meleğini de melekler korusun inşallah. o çokmasum ve temiz bir şey çünk hepimizin bebeği gibi. kızlar ya ben karyola beşiğimi aldım şubat 15 de teslim olacak yatağı da yorgan nevresim yastık da tamam da dönence almak istiyorum alanlar varmı memenun kalanlar hangi marka neyi alayım sizce?

Ya cnm bebek yatınca onun vücut şeklini alıyormuş,kemikleri gelişirken böyle bi yatakta yatması sakıncalıymış falan filan herkes bişeler söylüyor işte kafam karıştı valla bnm de...

Gamzecim cnm bak kızın çok dirayetli maşallah kndi başına kaç saatir nefes alıp veriyormuş,sen de kendini üzmemeye çalış bol bol sütün gelsin inşaallah kızçeni besle de hemen toparlasın annesi...

Ya cnm bebek yatınca onun vücut şeklini alıyormuş,kemikleri gelişirken böyle bi yatakta yatması sakıncalıymış falan filan herkes bişeler söylüyor işte kafam karıştı valla bnm de...

..

herkes bir olumsuz yorum yapmasa şaşırırım zaten, canım istersen bir çocuk doktoruna danış için rahat etsin, ben bir çok yumuşak olmasının iyi olmadğını biliyorum içine gömülünce boğulabiliyorlarmış, ben de o yüzden biraz sertleştirmeye çalışıyorum, onun dışında bir fikrim yok. ortopediklerde iyi canım hem viskodan daha uygun olmadı onlardan alırsın.

Benimkide seninle aynı bence kafana takma senın 35 e göre değil annenin söylediği doğru. Benimde geç döllenme o yuzden o haftaya göre değerlendir. Bence doktorunuda değiş doktor çok önemli, ben şimdi değiştirdim doktorumu bana ilgili davranmıyordu bazı sorularıma ters cvp veriyordu. Bide benım bebeğimin cinsiyetini bana kız olarak soyledı 5.5 aya kadar kız olarak bılıyorduk sonra erkek olduğunu öğrendik

sevgili gamze inşalah yavaş yavaş iyileşeceksin
ve bebişinide kucağına alıcaksın bu zor günlerin hepsi geçecek
tabi hatırladıkça anlattıkça yüreğini cızlatacak belki
ama hepsi geçecek güzel kızınla mutlu günler sizi bekliyor

Sanırım en mantıklısı dediidğin gibi doktora danışmak,cvp verdiğin için çok sağol cnm

canımcım takılma herşeye herkese..boşver..az kaldı..bak nefesini alıyor artık kendi..yakında kucağında olucak..sen gerginsn üzgünsün onun içinde ağrıların çoğaldı...bu dönemde kimseyi duyma görme sen kendine bak..iyice dinlen..dedim sana bian önce sen toparlan ki minik kuş geldiğinde senin sorunun kalmamış olsun..

ya kızlar gece gece bir şey sorucam bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim.benim bebiş bir tarafa toplanıyor içimde tosbağa gibi karnım taş gibi semsert oluyor.ara ara oluyordu ama şimdi 15 dk içinde 3 kez falan oldu.nefesim kesildi valla.bu normal mi acaba?

canım aynı durumu bende yaşıyorum
karnım bir sertleşiyor bir yumuşuyor korkuyorum açıkcası
birde bugün hareketi daha az umarım herşey yolundadır :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…