2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel annelerim;
dün kontrolüm vardı ve ben buraya kontrolden geldim diye yazamadım.çünkü dktr moralimi çok bozdu.hatırlarsanız 10 gün önce yüksek tansiyondan bahsetmiştim.15 e 8 çıktığı için dktrun verdiği hap ile düşürdüm
dktr da randevu vermişti 10 gün sonra için gel diye dün gittim 12 ye 8 çıktı bence normal ama doktor bi türlü beğenmiyor ben normal değilmi bu diyorum gebe bi bayan için fazla diyor.anlamadım valla bu saatten sonrada dktr değiştiremem 8 ylık olduk.sizden ricam sizinkiler kaç çıkıyor ölçümlerde, yazarmısınız?

cnm bnm tansiyonum bildim bilelei hep düşük 12-8 görmedim ben 9-6 11-7 bu civarlarda hep

oyyy canımsın yaa üzme kendini bebeğin sağlıklıysa gerisi boş, kilosunu çok dert etme, sağlık sorunu olmasında son haftalarında toparlar, doğduğunda da tospiş olur inşallah:)

ay kıyamam çöreğime, tamam tamam söz, zaten benim oğlan da zayıf işime gelir öğrenmemek.

kızlar cevaplarınıza çooook teşekkürler hepinizi çok seviyoyum

güzel annecikler merabalar, dün işyerinde fenalaşdım sancım tuttu hastanede çalışdıgım için ilk müdahale orda yapldı ardndan hastane aracıyla beni gittigim hastaneye götürdüler, idrar yolları enfeksiyonu yüzünden fenalaşmışım sancılarım ondanmış, bebek cok iyiydi cok şükür kalbini gördük dinledik, antibiyotik yazdı doktor enfeksiyon için ama acaba içmesemde bolbol su içerek enfeksiyonu doğal yöntemlemi halletsem kızlar hap kesinlikle içemiorum zaten( napmalıyım sizce(

çoook geçmiş olsun bence iç drv dinle bu kadar fenalaştıysan ilerde bebeğine de zarar vermesin aman Allah korusun ben grip olduğumda dr ilaç almazsan antibiyotik içmezsen ilerde başka bir enfeksiyonda bebeğine çok daha zararı olur demişti çünkü kanını bile zehirliyıomuş bebişlerrin

sağlık ocağındaki ölçümümde 13e 8 çıkmıştı,aile hekimi kontrol altında tutup hergün ölçmemi söyledi.ertesi gün kontrole gidince kendi doktoruma sordum,14e 8 den yukarısı tehlikedir dedi,fazla telaşlandırmadı beni yani..

malkoç_ga arkadaşım bu halde bile buraya yazıp milleti bilgilendiriyorsun helal olsun valla ben de faydalanıyorum tabiiiii ben genel anestezi almıştım sezeryanda ama bu sefer belden düşünüyordum ki senin yazdıklarını okuyunca acaba dedim kararsız kaldım şimdiiii...sen moralini yüksek tutmaya ve süt sağmaya devam et cnm daha 1 hafta bile olmadı ben 3.gün evde her işimi kendim yapabiliyordum 1 hafta sonrada tamamen iyileşmiştim o yüzden daha erken yani şimdiden o kadar zorlama kendini bence...her fırsatta uyumaya çalış çünkü o uykusuzluk gelip geçici değil en az 1 sene sürecek bişeyyy benim kızımda öyle oldu gerçi belki başkasının bebeği hemen düzene giriyordur onu bilemem tabii...

tansiyona gelince kızlar benim bu hafta doktorda 14-8 çıktı ilk defa normalde hep 11-7 flndır ama sanırım doktor korkusundan öyle oldu yalnız 13-8 bence çok değil üstüne çıkmadığı sürece dert etme bence

geçmiş olsun cnm dr verdiysen ilacını neden içmeyesin ki daha fazla ilerlemeden içsen daha ii olur bence

Arkadaşlar sizlerin fikirlerinizide almak isterim.Bebek çantası konusunda ikisi arasında kararsız kaldım.İkiside çok şık sizce hangisini alayım üsttekin mi alttakini mi acaba fikirlerinizi bekliyorum lütfen.

Bence çok değil canım, benim genel itbariyle 12/8 tansiyonum doktorum hiç de fazla demedi.

Çok geçmiş olsun ilaçlarını sakın kullanmamazlık etme demekki baya ciddi fenalaştığına görre.Bir an önce kullanki çok çabukiileş suyla geçecek birşeye benzemiyor.

kızlar cümleten iyi akşamlar... zaman yaklaştıkça düşünmemiz gereken şeyler artıyor, şimdi de sıra yenidoğan sünnetine geldi:44: üroloğa sormuş babam, tawsiye etmiyorum yenidoğanlar için demiş,zorunluluk yoksa yaptırmayın demş.. ama internette yaptıran annelerin yorumlarını okudum, sorun yaşayan kimse yok, herkes memnun..siz ne düşünüyosunuz annecikler??

kızlarrr selammm :)
bugun kızımı gördüm ohhh kendime geldim yemin ederim keyfim yerime geldi artık hastalık falan tırıssss yanii :) enfeksiyon ve düşük kan dewam ama olsun bebiş ii olsun yeter :)))
benim minik kızım 1 hafta önden gidiyo 32 haftalıkmışız :) 41 cm olmusuz veee 1800 gr mısız doktor ii dedi bakalım zilli yaaa ilgiye bayılıyo sabahtan beri zıp zıp zıp içimde hiç durmadı.
kordonunu yine boynuna dolamıs 1 sıra cıkardı dye sevinirken yne rahat durmamıs ama sezeryan olcagı için korkma dedi doktor müdahale sansımız var dedi. bakalım.
ben ise hala 70 im 1 kilo almısım toplamda hala moralimi düzelten diger olay da bu :))

ohh ohhh maşşallah kızına canım Allah sağlık sıhhat versin.. kordon olayını da takma nasıl olsa normal olmayacaksın problem değil yani, gerçi artık normal doğumda bile çoğu dr. kordon dolanmasını dert etmiyo..kaç kilo aldın toplam?

canım benim oğlum doğduğunda götürdüm doktora eğer zorunluluk yoksa 5 yaşından sonra yaptırın dedi.yinede tercih meselesi tabi

aminnn cümlemizin cocuklarına inşallah Allah ım uzun ömür versinn.
kordon olayı 2 oldu artık demekki normal bende cok düşünüp dert etmemeye calısıyorum doktor da sallamıyo pek zaten.
toplamda 1 kilo aldım canım.

bence alttaki güzel.

Ben düşünmüyorum, minik zaten dünyaya geldiğinde yeterince travma yaşıyor, çabuk iyileşiyormuş, faydalıymış falan ben de duydum ama kıyamam sanırım, zaten ben de anneliğe alışkın değilim, o hayata, önce bir kendimizi toparlayalım, yine 1 yaşına kadar yaptırmak en idealiymiş, 6.ncı aydan falan düşünebilirim. 2. bebiş bekleyenler daha tecrübeli olduklarından belki daha mantıklı olabilir. Ben daha bebişi nasıl tutucam nasıl emziricem ona alışmam lazım:)

canım benm kuzenim de dogum yaptı doktoru yenidoğan sünneti önermemiş doktor. kadıköy şifa da tanju bey.genelde de zorunluluk yoksa yaptırmayın diyorlarmıs zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…