- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.661
aminnn cümlemizin cocuklarına inşallah Allah ım uzun ömür versinn.
kordon olayı 2 oldu artık demekki normal bende cok düşünüp dert etmemeye calısıyorum doktor da sallamıyo pek zaten.
toplamda 1 kilo aldım canım.
bence alttaki güzel.
Ben düşünmüyorum, minik zaten dünyaya geldiğinde yeterince travma yaşıyor, çabuk iyileşiyormuş, faydalıymış falan ben de duydum ama kıyamam sanırım, zaten ben de anneliğe alışkın değilim, o hayata, önce bir kendimizi toparlayalım, yine 1 yaşına kadar yaptırmak en idealiymiş, 6.ncı aydan falan düşünebilirim. 2. bebiş bekleyenler daha tecrübeli olduklarından belki daha mantıklı olabilir. Ben daha bebişi nasıl tutucam nasıl emziricem ona alışmam lazım:)
toplamda 1 kilo mu aldınn?? o nasıl oluyo yaaa
kendim kilo verdim canım cok kustum ilk aylarda 2 aydır iiidim smdi yine kusmalarım basladı :Sbide iştahsızlık had safhada. sanırım ilaçlar sayesinde bebiiş saglıklı. bide ben cok yogurt süt peynir yiyorum onlarda kızıma yaramıs demekki.
ama zaten 69 la basladım 70 im şmdi. kilolu basladım zaten almaya yüzüm yoktu kiloları :))
amannn canım maşşallah ne güzel yaaa ben de 12 kilo aldım tosun gibiyim, 65 de başladım 77 oldum,istikrarlı bi şekilde dewamm
veririz inşallah annem ya ben zayıf anne olmak istiyorum bi dogurayım pilates e baslıcammm:))) artık fit olmak istiyorum yaaaa. smdi göbegimden foto bile çektiremiyorum utanıyorum
aynen cnm bende fit olacam millete özeniyom şmdi,ammaaa ahanda buraya yazıyom oğluşumun ilk doğumgününde inşallah eski kilomdan da zayıf olucamistersek başarırız mervecim dert etme :))
yapcaz yapcaz ben inanıyorum 55 olmazsam bende merve degilim :))) amma salladım ama olsun hedefi yüksek tutalım da :))
tombiş gezmekten daral geldi yaa bu meslek bana hiç yaramadı vallahiii :S eskiden cıtı pıtıydım bankaya girdim girmez olaydım göbegim yağ bağladı(
bende aynıyım be canım işyerinde tüm gün bilgisayar başındayım bi yemeğe giderken kalkıyom bi de saat başı wc ye:) göbeğinden de utanma canım hatta gurur duy,onlar bizim meleklerimiz canlarımız .. kznimin oğlı 1 yaşına girdi bgn, diyoki keşke senin yerinde olsam, hamile olmayı özlüyorum diyo.. bu zamanlarımız biraz zor olsa da değerini bilmek lazım prenseslik zamanlarımız bunlar:)
yaa benm göbegim bi degişik bazen hamile gbi duruyo bazen göbekli kız gibi. anlamıyor insanların hepsi. bebiş dogum pozisyonunda bası asagıda ilk aylardan beri, poposunu dayarsa hamile oluyorum kendini büzerse göbekli :)))
ama bi göbegimle barısım foto koycam anlarsın o zaman :))
kızıma asıgım ama iştee yıllarca süregelen göbek takıntısından kurtulamadım. amannnn zaten zayıflıcam olsun55 olcam
Eki Görüntüle 331163
Eki Görüntüle 331164
Arkadaşlar sizlerin fikirlerinizide almak isterim.Bebek çantası konusunda ikisi arasında kararsız kaldım.İkiside çok şık sizce hangisini alayım üsttekin mi alttakini mi acaba fikirlerinizi bekliyorum lütfen.
selam güzel annelerim;
dün kontrolüm vardı ve ben buraya kontrolden geldim diye yazamadım.çünkü dktr moralimi çok bozdu.hatırlarsanız 10 gün önce yüksek tansiyondan bahsetmiştim.15 e 8 çıktığı için dktrun verdiği hap ile düşürdüm
dktr da randevu vermişti 10 gün sonra için gel diye dün gittim 12 ye 8 çıktı bence normal ama doktor bi türlü beğenmiyor ben normal değilmi bu diyorum gebe bi bayan için fazla diyor.anlamadım valla bu saatten sonrada dktr değiştiremem 8 ylık olduk.sizden ricam sizinkiler kaç çıkıyor ölçümlerde, yazarmısınız?
güzel annecikler merabalar, dün işyerinde fenalaşdım sancım tuttu hastanede çalışdıgım için ilk müdahale orda yapldı ardndan hastane aracıyla beni gittigim hastaneye götürdüler, idrar yolları enfeksiyonu yüzünden fenalaşmışım sancılarım ondanmış, bebek cok iyiydi cok şükür kalbini gördük dinledik, antibiyotik yazdı doktor enfeksiyon için ama acaba içmesemde bolbol su içerek enfeksiyonu doğal yöntemlemi halletsem kızlarhap kesinlikle içemiorum zaten ( napmalıyım sizce (
ohh maşşallah doğum pozisyonu almış, benimki haala ters teyzesi, cuma günü randevumuz war inşallah döner ozaman kadar..
saolun arkadaşlar geçmiş olsuın dilekleriniz için:) bugün cok iyiyim sancım hiç olmadı ama alcam ilaçları başlıcam haklısınız suyla geccek gibi dil sanırım
kızlar bacak aramdaki kemikler çok fena ağrıyor bugün biraz fazla yürüdüm ondan mı acaba?
döner bebeğim merak etme sen bebiş biliyo daha erken acelesi yok agırdan alıyordur üçkagıtcı :)) cok heyecanlı bu ultrason bekleyişleri yaa dr her gün gel dese giderim valla :))
bugün de renkli doppler çektik 2 oldu bebişimin renkli renkli resimleri :))
ayyy ne güzel benim henüz bir tane var o da 18 haftalık idik.. türkiyede idik ozman.. burda hiç çekilmedi.. çarşamba dr uma sorayım bende isityiorum diyeyim...
çok yürümekten olabilir canım sonuçta kilo aldık...ben mesela 8 9 aldım ama inanlımaz ağrıyor kemikerim... kütle merkezim değişti..azcık öne doğru eğilsem ağrılık o tarafa baslıyor.. eşim penguen gibi yürüyorsun diyorr.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?