2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğru sölüyosun cnm sağol cevabın için..bende 1 yaşında gibi yaptırmaya daha yakınım..

toplamda 1 kilo mu aldınn?? o nasıl oluyo yaaa

kendim kilo verdim canım cok kustum ilk aylarda 2 aydır iiidim smdi yine kusmalarım basladı :S bide iştahsızlık had safhada. sanırım ilaçlar sayesinde bebiiş saglıklı. bide ben cok yogurt süt peynir yiyorum onlarda kızıma yaramıs demekki.
ama zaten 69 la basladım 70 im şmdi. kilolu basladım zaten almaya yüzüm yoktu kiloları :))

amannn canım maşşallah ne güzel yaaa ben de 12 kilo aldım tosun gibiyim, 65 de başladım 77 oldum,istikrarlı bi şekilde dewamm

amannn canım maşşallah ne güzel yaaa ben de 12 kilo aldım tosun gibiyim, 65 de başladım 77 oldum,istikrarlı bi şekilde dewamm

veririz inşallah annem ya ben zayıf anne olmak istiyorum bi dogurayım pilates e baslıcammm :))) artık fit olmak istiyorum yaaaa. smdi göbegimden foto bile çektiremiyorum utanıyorum

veririz inşallah annem ya ben zayıf anne olmak istiyorum bi dogurayım pilates e baslıcammm :))) artık fit olmak istiyorum yaaaa. smdi göbegimden foto bile çektiremiyorum utanıyorum

aynen cnm bende fit olacam millete özeniyom şmdi,ammaaa ahanda buraya yazıyom oğluşumun ilk doğumgününde inşallah eski kilomdan da zayıf olucam istersek başarırız mervecim dert etme :))

aynen cnm bende fit olacam millete özeniyom şmdi,ammaaa ahanda buraya yazıyom oğluşumun ilk doğumgününde inşallah eski kilomdan da zayıf olucam istersek başarırız mervecim dert etme :))

yapcaz yapcaz ben inanıyorum 55 olmazsam bende merve degilim :))) amma salladım ama olsun hedefi yüksek tutalım da :))
tombiş gezmekten daral geldi yaa bu meslek bana hiç yaramadı vallahiii :S eskiden cıtı pıtıydım bankaya girdim girmez olaydım göbegim yağ bağladı (

bende aynıyım be canım işyerinde tüm gün bilgisayar başındayım bi yemeğe giderken kalkıyom bi de saat başı wc ye:) göbeğinden de utanma canım hatta gurur duy,onlar bizim meleklerimiz canlarımız .. kznimin oğlı 1 yaşına girdi bgn, diyoki keşke senin yerinde olsam, hamile olmayı özlüyorum diyo.. bu zamanlarımız biraz zor olsa da değerini bilmek lazım prenseslik zamanlarımız bunlar:)

yaa benm göbegim bi degişik bazen hamile gbi duruyo bazen göbekli kız gibi. anlamıyor insanların hepsi. bebiş dogum pozisyonunda bası asagıda ilk aylardan beri, poposunu dayarsa hamile oluyorum kendini büzerse göbekli :)))
ama bi göbegimle barısım foto koycam anlarsın o zaman :))
kızıma asıgım ama iştee yıllarca süregelen göbek takıntısından kurtulamadım. amannnn zaten zayıflıcam olsun 55 olcam

ohh maşşallah doğum pozisyonu almış, benimki haala ters teyzesi, cuma günü randevumuz war inşallah döner ozaman kadar..

canım ikisi de güzel ama rahatlık açısından bence 1 cisi daha iyi gibime geldi.. koluna daha iyi geçiririsin çünkü.diğerinin kol ayarı yapılmıyor sanırm.. bir de ikisi de bebek çantası olduğu için gözleri yeterince vardır..

canım benim tansiynum benim de yüksek çıkıordu zaman zaman.. özellikle acile gttiğim zamanlar 13 8 küsür falan.. ama normal rutin kontrollerimde 11 7 civarları...benim bildiğim kadarı ile bebeğin gelişimi iyi ise anlık tansiyon yükselmeleri çok önemli değil.hem böyle bir riskin varsa doğum sırasında ona göre tedbrini alırlar.ben tuzu tamamen kestim hayatımdan sadece yemeklere çoookk az koyuyırum yani varlığı yokluğu belli değil...bence sen de azaltablirsin gerçi yüksek değil seninki de ama tedbir amaçlı..çarşamba kontrolüm var dr uma tekrar soracam. bakalım nasıl çıkacak
dr unbeğenmeme sebebi neymiş kaç olması gerekiyormuş..????

canım geçmiş olsun evet enfeksiyon sancıya sebep oluyor.. benim de2 hafta önce idi yanlış hatırlamıyor isem dr um 400 mg verdi antibiyotik çok fazla değil enfeksiyon diye de ekledi.. ben de senin gibi içip içmemzlikte kararsız kaldım.. su ile geçer diye düşündüm ama sonra bir kaç arkadaştan duydum bu zmanda enfeksiyonalr öenmli imiş iç bence dediler...bende içtim sonraki idrar tahlilim de geçmişti enfeksiyon sancım da bitmişti...bir de ayaklarını sıcak tut mutlaka...

saolun arkadaşlar geçmiş olsuın dilekleriniz için:) bugün cok iyiyim sancım hiç olmadı ama alcam ilaçları başlıcam haklısınız suyla geccek gibi dil sanırım

kızlar bacak aramdaki kemikler çok fena ağrıyor bugün biraz fazla yürüdüm ondan mı acaba?

ohh maşşallah doğum pozisyonu almış, benimki haala ters teyzesi, cuma günü randevumuz war inşallah döner ozaman kadar..

döner bebeğim merak etme sen bebiş biliyo daha erken acelesi yok agırdan alıyordur üçkagıtcı :)) cok heyecanlı bu ultrason bekleyişleri yaa dr her gün gel dese giderim valla :))
bugün de renkli doppler çektik 2 oldu bebişimin renkli renkli resimleri :))

saolun arkadaşlar geçmiş olsuın dilekleriniz için:) bugün cok iyiyim sancım hiç olmadı ama alcam ilaçları başlıcam haklısınız suyla geccek gibi dil sanırım

aaaa kuzum cok geçmiş olsun sende benm gbi idrar yolu demek Allah yardımcın olsun kuzum yaa sancıdan uyuyamıyorum bende kıvran kıvrann :S bende yne kapmısım enfeksiyon ben anlamıyorum ki evde insan nasıl kapar :S
sen ilaçlarını ihmal etme sakın azalsın enfeksiyon. ben gecen hafta kullanmıstım antibiyotik bu hafta tekrar enfksyon olunca ilaç yok su iç bol bol dedi doktorum.fazlası zarar tabi

kızlar bacak aramdaki kemikler çok fena ağrıyor bugün biraz fazla yürüdüm ondan mı acaba?

çok yürümekten olabilir canım sonuçta kilo aldık...ben mesela 8 9 aldım ama inanlımaz ağrıyor kemikerim... kütle merkezim değişti..azcık öne doğru eğilsem ağrılık o tarafa baslıyor.. eşim penguen gibi yürüyorsun diyorr.. :))

ayyy ne güzel benim henüz bir tane var o da 18 haftalık idik.. türkiyede idik ozman.. burda hiç çekilmedi.. çarşamba dr uma sorayım bende isityiorum diyeyim...

ayyy ne güzel benim henüz bir tane var o da 18 haftalık idik.. türkiyede idik ozman.. burda hiç çekilmedi.. çarşamba dr uma sorayım bende isityiorum diyeyim...

iste istee bakmaya doyamıyo insan söyle çeksinler bi kaç foto :)) görüntüleme merkezine gttm yne yalvarcaktım kızımı göster diye ama benm dememe gerek kalmadan bi baktım cekiyo resimleri ohh dedim güzel kızımı gördüm coookkk özlüyo insan ya nasıl bişe anlayamadım hala :))

ben de 8 kilo aldım canım tam penguenim bir sağa bir sola yatarak yürüyorum :) .gece yatakta dönerken ağrıyordu ama bugün ayrı bir ağrı var ve sırtımda çok fena bugün.hava iyiydi bugün 1 haftadır yürüyemedim çıktık eşimle biraz parça parça 3posta yürüdüm farklı mesafeleri.ondan oldu galiba.

kızlar benim usg e ne göre 31+4 üm genelde ve beklenen doğum tarihim 20 mart
ama son adetime göre de 30+0 ım vee beklenen doğum tarihim 31 mart

cetvelimi de usg ye göre yaptım...

sizce hangiisi güvenilir... usg de 10 gün kadar ilerdeyiz.. aslında asıl sorum eğer usg ye göre alınırsa bebeğim sat ıma göre küçük kalmış oluyır...sizde de böle uyumsuzluk var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…