- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.681
kızlar bacak aramdaki kemikler çok fena ağrıyor bugün biraz fazla yürüdüm ondan mı acaba?
kızlar benim usg e ne göre 31+4 üm genelde ve beklenen doğum tarihim 20 mart
ama son adetime göre de 30+0 ım vee beklenen doğum tarihim 31 mart
cetvelimi de usg ye göre yaptım...
sizce hangiisi güvenilir... usg de 10 gün kadar ilerdeyiz.. aslında asıl sorum eğer usg ye göre alınırsa bebeğim sat ıma göre küçük kalmış oluyır...sizde de böle uyumsuzluk var mıı
Eki Görüntüle 331163
Eki Görüntüle 331164
Arkadaşlar sizlerin fikirlerinizide almak isterim.Bebek çantası konusunda ikisi arasında kararsız kaldım.İkiside çok şık sizce hangisini alayım üsttekin mi alttakini mi acaba fikirlerinizi bekliyorum lütfen.
kızlar benim usg e ne göre 31+4 üm genelde ve beklenen doğum tarihim 20 mart
ama son adetime göre de 30+0 ım vee beklenen doğum tarihim 31 mart
cetvelimi de usg ye göre yaptım...
sizce hangiisi güvenilir... usg de 10 gün kadar ilerdeyiz.. aslında asıl sorum eğer usg ye göre alınırsa bebeğim sat ıma göre küçük kalmış oluyır...sizde de böle uyumsuzluk var mıı
aman canım dikkat et cok yüklenme kendine sakın yürüyüş ii ama fazlası da zarar. malum vücudumuz bagısıklık yönünden eksik bu dönemlerde zaten zırt pırt hasta oluyoruz bir de kemik agrısı cekmeherhalde yürümektendir agrın kasılma degildir diye düşünüyorum benim daha hiç kasılmam olmadıgı için nasıl birşey onuda bilmiyorum.
yazmayı becerememişim pardon :)) düzeltme düzeltme
kuzummmm benimde usg ye göre 31+5 ama nşa da 30+5 im bebiş 1 hafta önden gidiyo. sordum doktoruma önemli degil dedi sanırım bebegin gelişimine göre alcaklar. yoksa neden umursamasın ki dmi . ama sorun olmaz sıkma canını geriden gitmesindense gelişimi bukdrcık günden bişe olmaz.
canım doktorun açıklaması neydi peki?? neden 5 yaşından sonra?
alevcim bebiş iyiymiş şimdi haber geldi, doktor daha çok süt istemiş bol bol getirinki bol bol verelim demiş bende yatakta sağıp duruyorum 2 saatte bir 15 dk demişlerdi her bir göğüs için ama ben 30 dk dan aşağı bırakmıyorum maşallah diyeli :) solunum kendi kontrolündeymiş fena değil yani son durum doktor yolunda demiş herşey için :)))
mesajlarımdaki güülücüklerdende halimi tahmin edebiliyorsundur herhalde :)
bu arada bana acil kadın lazım temizlik için kaç kişiyi aradıysak hasta gelemiyor anadolu yakasında semt fark etmez e-5 üzerinden kozyatağı-göztepe arasındaki bir noktadan alıp tekrar oraya bırakabilir eşim , hatta evine kadar bırakır aklınızda bulunsun...
canım benimde medical park olucak.
iyi geceler annişler..bugün anne bebek fuarına gittik biberon ihtiyaçlarımızı aldık..hepsini bebedordan aldım..biberonu cam aldım bide emzik fln ıvır zıvır..he bide göbek kordonunun bakımı için bi seti vardı çok hoşuma gtti sprey ve hijyenik mendilleri onunla bikaç güne düşüyomuş ondan aldm..her stantdan eşantiyon aldım koskoca bi torbayla eve geldik..eşantiyonlar baya iyi oldu artık alıştım yüzsüzlük yapıp eşantiyon veriyomusunuz fln diye soruyodum..napiim gözüm döndü..çok güzel şeyler vardı..
öğlene misafirlerim var 10-15 kişi ve bn yorgunluktan ölmeme rağmen uyuyamıyorum..kafayı yicem..nasıl hizmet etcem bu halimle bilmiyorum..
kızlar bide bişi sorcam herkes kasılma fln yaşıyoda bn 30.haftada olmama rağmen hiçbişi yaşamadım ya..acaba bu oğlan kendiliğinden gelmicek mi hiç ne yalancı kasılma ne sancı valla korkmaya başladm :18:
bide bugün ayağını mı dayadı anlayamadım ama sol kaburgamın altında çok sinir bi acı vardı küçük bi yerde sonra sağ tarafa geçti biraz..canımı yakıyodu yani..bu konuda bi bilginiz var mı?
iyi geceler annişler..bugün anne bebek fuarına gittik biberon ihtiyaçlarımızı aldık..hepsini bebedordan aldım..biberonu cam aldım bide emzik fln ıvır zıvır..he bide göbek kordonunun bakımı için bi seti vardı çok hoşuma gtti sprey ve hijyenik mendilleri onunla bikaç güne düşüyomuş ondan aldm..her stantdan eşantiyon aldım koskoca bi torbayla eve geldik..eşantiyonlar baya iyi oldu artık alıştım yüzsüzlük yapıp eşantiyon veriyomusunuz fln diye soruyodum..napiim gözüm döndü..çok güzel şeyler vardı..
öğlene misafirlerim var 10-15 kişi ve bn yorgunluktan ölmeme rağmen uyuyamıyorum..kafayı yicem..nasıl hizmet etcem bu halimle bilmiyorum..
kızlar bide bişi sorcam herkes kasılma fln yaşıyoda bn 30.haftada olmama rağmen hiçbişi yaşamadım ya..acaba bu oğlan kendiliğinden gelmicek mi hiç ne yalancı kasılma ne sancı valla korkmaya başladm :18:
bide bugün ayağını mı dayadı anlayamadım ama sol kaburgamın altında çok sinir bi acı vardı küçük bi yerde sonra sağ tarafa geçti biraz..canımı yakıyodu yani..bu konuda bi bilginiz var mı?[/QUOTE
Allah bagıslasın şimdiden cnm benimkide erkek ve 31. haftamız bitti. meraklanma öyle saglam tekmeler atıcakki kasıklarına sancıdan duramıycaksın . yaramaz erkekler kızlara göre. hareketlenmişdir ama degilmi? konustugun zaman tepki veriri. sarkı dinlerken hareketlenir. sen kasıldıgında oda kasılırr bir yerde. bunlar normal. ama sana tavsiyem bundan sonra cok misafir alma. benimki yarım saat ayakda kalsam asagı düşüyor dr aman daha erken kanala düşürme dedi. sendede varmı böyle bir durum? dikkatli olmalıyızki bebeişlerimiz zamanında dogsun. sanırım senin dogumda martın sonunda degilmi?
Dun biz eşimle gidecektik ama biri parekende satıs yapmıyorlar dedikleri iicn gitmedik , mobilyalarda durum neydi ? dedikleri dogrumu ?
Allah bagıslasın şimdiden cnm benimkide erkek ve 31. haftamız bitti. meraklanma öyle saglam tekmeler atıcakki kasıklarına sancıdan duramıycaksın . yaramaz erkekler kızlara göre. hareketlenmişdir ama degilmi? konustugun zaman tepki veriri. sarkı dinlerken hareketlenir. sen kasıldıgında oda kasılırr bir yerde. bunlar normal. ama sana tavsiyem bundan sonra cok misafir alma. benimki yarım saat ayakda kalsam asagı düşüyor dr aman daha erken kanala düşürme dedi. sendede varmı böyle bir durum? dikkatli olmalıyızki bebeişlerimiz zamanında dogsun. sanırım senin dogumda martın sonunda degilmi?
canım ben alttakini beğendim.
Merhaaba bayanlar , Bahsettiginiz Bahcelievlerdeki hastane ise sanırım bende orda dogum yapacagım , tarihleriniz ne ?
Eki Görüntüle 331163
Eki Görüntüle 331164
Arkadaşlar sizlerin fikirlerinizide almak isterim.Bebek çantası konusunda ikisi arasında kararsız kaldım.İkiside çok şık sizce hangisini alayım üsttekin mi alttakini mi acaba fikirlerinizi bekliyorum lütfen.
bide bugün ayağını mı dayadı anlayamadım ama sol kaburgamın altında çok sinir bi acı vardı küçük bi yerde sonra sağ tarafa geçti biraz..canımı yakıyodu yani..bu konuda bi bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?