2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bacak aramdaki kemikler çok fena ağrıyor bugün biraz fazla yürüdüm ondan mı acaba?

aman canım dikkat et cok yüklenme kendine sakın yürüyüş ii ama fazlası da zarar. malum vücudumuz bagısıklık yönünden eksik bu dönemlerde zaten zırt pırt hasta oluyoruz bir de kemik agrısı cekme herhalde yürümektendir agrın kasılma degildir diye düşünüyorum benim daha hiç kasılmam olmadıgı için nasıl birşey onuda bilmiyorum.

canım benim doktorum her halikarda adet tarihin bekleyeceğimiz muhtemel doğum tarihin demişti ilk zamanlar.benim bebiş o zamanlar 1 hafta geriden gidiyordu sorduğumda öyle dedi.

kuzummmm benimde usg ye göre 30+5 ama nşa da 30+5 im bebiş 1 hafta önden gidiyo. sordum doktoruma önemli degil dedi sanırım bebegin gelişimine göre alcaklar. yoksa neden umursamasın ki dmi . ama sorun olmaz sıkma canını geriden gitmesindense gelişimi bukdrcık günden bişe olmaz.

valla canım dün gece kasılmalrım oldu karnımda.karnım yada bebişim top gibi bir tarafa toplandı semsert oldu nefes alamadım.15 dk içinde 3 kez oldu sonra kesildi.uyurken ara ara yine oldu.yalancı kasılmalar sanırım

canım doktorun açıklaması neydi peki?? neden 5 yaşından sonra?

1 yaşına kadar fıtık veya sünnet derisiyle ilgili problem olupta ameliyat olması gerekirse yaptırın dedi ama sorun yoksa 5 yaşından sonra yaptırın dedi.en tehlikeli yaş 2 le 5 arasımış sünnet olurken.anlam veremeyip çocuk travma yaşayabiliyormuş.

göğüslerine masaj yapmayı unutma bide ılık havluylada ovalamak artırıyomuş..geceleri sağımı daha çok yap buda artırıyomuş..bol bol su iç..aklıma gelen artırıcı yöntemler bunlar hemşireden aldığım bilgilere göre..Allah bebeğine acil toparlanmayı nasip etsin kendi kendine nefes aldığına çok sevindim..

iyi geceler annişler..bugün anne bebek fuarına gittik biberon ihtiyaçlarımızı aldık..hepsini bebedordan aldım..biberonu cam aldım bide emzik fln ıvır zıvır..he bide göbek kordonunun bakımı için bi seti vardı çok hoşuma gtti sprey ve hijyenik mendilleri onunla bikaç güne düşüyomuş ondan aldm..her stantdan eşantiyon aldım koskoca bi torbayla eve geldik..eşantiyonlar baya iyi oldu artık alıştım yüzsüzlük yapıp eşantiyon veriyomusunuz fln diye soruyodum..napiim gözüm döndü..çok güzel şeyler vardı..
öğlene misafirlerim var 10-15 kişi ve bn yorgunluktan ölmeme rağmen uyuyamıyorum..kafayı yicem..nasıl hizmet etcem bu halimle bilmiyorum..
kızlar bide bişi sorcam herkes kasılma fln yaşıyoda bn 30.haftada olmama rağmen hiçbişi yaşamadım ya..acaba bu oğlan kendiliğinden gelmicek mi hiç ne yalancı kasılma ne sancı valla korkmaya başladm :18:
bide bugün ayağını mı dayadı anlayamadım ama sol kaburgamın altında çok sinir bi acı vardı küçük bi yerde sonra sağ tarafa geçti biraz..canımı yakıyodu yani..bu konuda bi bilginiz var mı?

Dun biz eşimle gidecektik ama biri parekende satıs yapmıyorlar dedikleri iicn gitmedik , mobilyalarda durum neydi ? dedikleri dogrumu ?

Dun biz eşimle gidecektik ama biri parekende satıs yapmıyorlar dedikleri iicn gitmedik , mobilyalarda durum neydi ? dedikleri dogrumu ?

cnm girişdeki hall lerde toptancılar var ama hall 3 de perakendeciler var bizim için yani..valla kaçırmayın bugün son..hiç bişi almasan sırf eşantiyonlar yeter canbebe prima molfix bebemiss unibaby freh&soft valla aklıma gelmeyen bisrü marka bunlar eşantiyon veriyo en azından snde bnm gbi yüzsüzlük yapıp istersin zaty herkes öyle yapıyo..koca bi poşet eşantiyonla döndük..sonra eve geldm hastane çantamı yeniden düzenledim aldığım büyük şeyleri çıkardım eşantiyonları koydum valla :)) çok iyi oldu.. diğer avent bebedor medela kraft sevibebe wee fln hepsi var..ve göğüs pompaları çok uygundu fiyatları ama bn alamadm malesef çok istiyodum almak ( eşim brz kızdı ne grk var doğumdan sonra alırız diye mobilyaları bilmiyorum çok güzel mobilyalar vardı ama biz 1 yaşından sonra düşündüğümüz için odayı namazda gözü olmayan ezanı duymazmış hesabı hiç yaklaşmadık bile :))

saol cnm bnm amin hepimizinkini inşallah..ya hareket ediyo sanki tekme atmasını beklediğim zmn hissediyo atıyo fln..gergin yada heycanlı olduğumda oda hareketleniyo...ama misafir konusunda yapabilceğim bişi yok ( gelme diyemiyosun bide eşimin akrabaları bnmkiler olsa sölerdim çekinmezdim :)) onların düşünmesi lazım napiim..bn çok ayakta kalınca belim ağrıyo çok kötü o kdr..hiç aşa düşme gbi bşi olmuyo ama bazen yürüyüş yaparken öyle bi his geliyo sanki ciğerlerime asılıyomuş aşa çekiyomuş gbi zor nefes alıyorum..doğum tarihi 26 mart-31 mart arası gösteriyo..bakalım hayırlısı..Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

offf....
çok sıkıldım patlamak üzereyim.Amasya buz kesmiş.çarşambadan beri dışarı çıkamıyorum.yerler buz.Tekrar hasta olmaktan korkuyorum.Daha alacaklarım var kendim ve bebek için.Netten alıyım diyorum hangi siteden alacağımı bilemedim.. Bütün gün tek başıma evdeyim.Eşim gündüz işte akşamları kpss kursunda.Ben kpss ye de gidemiyorum.Evde bakmaya çalışıyorum.Karnım taş gibi.Artık iş falan da yapamıyorum.Şubatın ilk haftası tekrar çağırdı doktor.O zaman 36 haftalık olacak.Zaman ne kadar hızlı geçti.Sürekli doğumu düşünmeye başladım yalnız kaldıkça...

canım bende 33 haftalık halıleyım benımde karnım tas gıbı bebek eskısı gıbı rahat hareket etmıyor iş konusuna gelınce elım kolum kalkmıyor cok tembel oldum ama psıkolojıkmende huzursuzum ben yapmassam kım yapıcak evımın işini diyorum ustelık bakmak zorunda oldugum 2,5 yasında bırde kızım var allahım bızlere yardımcı olsun tez evvel hayırlısıyla kurtarsın bızın insallah...:)

oh ne güzel eşantıyonlarla tamamlamışın işte alışverişi:):)ya bu zamanlarda mısafır karşılamak gercekten cok zor oluyo.kendı işmizi bıle guclukle goruyoruz evın işlerını bıde mısafır zor yanı...bende 30 dayım bazen böle bebek tam gobegımde oluyo orası sert oluyo falan onlar kasılma oluyomuş odamı olmuyo sende:)bıde benımde sol gogsumun altıne bır koyuyo ayagını bebişim nasıl oturcagımı bılemıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…