2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gamze merhaba,ben son 1 aydır yazmaya başladım,ama hamileliğimin başından beri sizleri takip ediyordum,

inanki ii haberlerini aldıkça içim rahatlıyor,annemle beraber bolbol dua ediyoruz size,maşallah bebişin de sen de daha iyisin ve bundan sonrada hızla bu güzellik artacak :) yazarak duygularımı ifade edemedim sanki,çok sevindim iyi olmanıza

her mesajında önerilerini de yazıyosun Allah razı olsun,hepsini not alıyorum nerdeyse...

allaha emanet olun

gamzecim güzel haberlerle gel hep böyle
yüzümüzü güldürüyorsun Rabbim güç kuvvet versin güzel kızına
ve tez zamanda kucağına alırsın inşalah

Canım ben de oluyori 2-3 haftadır, doktor 28den sonra yalancı kasılmaların başlar demişti, 28den sonra başladı, aynen dediğin gibi oluyor ama bebiş bir yerde toplanmıyor aslında rahım büzülüyor ve sertleşiyor, doğuma hazırlık yapıyor. Doktor normal dediği için ben panik yapmadım. Bütün gün aralıkları azalarak ve şiddeti artarak periyodik olarak devam ederse o zaman tehlikeliymiş, benim doktorum uyardığı için ben rahatım, sen de doktoruna danışırsın canım. Bir de öyle olunca poziyon değiştir, yatınca falan geçiyor genelde. Ben de trafikte falan çok oluyor, sürekli aynı poziyonda oturunca falan.

Bir de bebişler doğum poziyonunu aldıktan sonra arada bacaklarını gerdirip annenin kaburgalarına doğru vurunca da nefes kesebiyorlar, çok hareketli olduklarında yapabiliyorlar bunu.

Maşşallah canım, sen de bebişin de odası da süper gözüküyor

Ben de aynı durumdayım, yatıyorum evde inşallah pazartesiye kadar geçer.

Bence çok da ısrarcı olma, ya gerçekten iri olursa, ssenin çektiğin acı bir yana, bebişini riske atmış olursun. Normal doğum iste ama doktor olmaz derse doktora bırak bence.

Maşşallah canım sana da bebişine Çok güzel haberler bunlar

canım gözünaydın bebişinede maaşallah. inan bana senden güzel haberler geldikçe okadar çok seviniyorum ki. Dün gece sana hep dua ettim. Allahım en kısa zamanda sağlıkla bebişini kavuştursun.

Herkese iyi hafta sonları...

canım dün akşamdan beri mesaj yazmışsın hepsini okudum... düne göre bugün morelin daha iyi çok sevindim... sütün de bol olsun canım...
bebişini tez zamanda kucağına alırsın inşallah... hep olumlu ol olurmu... sen çok güçlüsün... kendine dikkat et...

Şubat anneleri doğuma başlamış... ama bizimde dünya tatlısı kızımız oldu...
Ocak ayı çabuk geçtide bu son ayımız geçmiyor ya ben çok heyecanlıyım...
yinede herşeyin hayırlısı olsun...

hayırlısı olsun canım
doktorun kim ben vedat beye gidiyorum
bu arada sana bir şey sorucam 32. hafta raporunu
medicalden alabiliryormuyuz

sağol canım sanada hayırlı olsun Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. benim doktorum merve hanım. benim ikiz olduğu için 30. haftada bana rapor verdiler.

Slm güzel annişler nasılsınız Ayçacım kocaman maşallah sana ve oğluşuna
Gamzem senden iyi haberler almak inan bana da çook iyi geliyor minik prensesimizen kısa zamanda gelecek evine inş.

Biz bu akşam çook güzel uyuduk kızım akşam 7 de bi başladı tepinmeye elimi nereye koysam oraya vurdu resmen göbüşüm indi çıktı acaip bişey yaa ama sonra sakinleşti uyudu bende uyudum bi baktım saat çalıyor sabah olmuş ben bile inanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…