- 17 Mart 2010
- 408
- 27
- 118
- 43
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.601
aynı toplanma bendede oluyor canım.hatta bu gün kontrolüm vardı doktora söyledim bi an da teleşlandı dr.5-10 saniyelikse bi şey olmaz dedi.eğer 10 dk.sürekli kasılıyorsan o zaman problem var dedi
ben evdeyim şuan eşimde bebeği görmeye gitti, akşam 9 da 10 dk pencere arkasından görüş vakti, öğlen solunum cihazından çıkarmışlardı ve az önce konuştuk hala kendisi nefes alıp veriyormuş canım kızım , bende sürekli sağım yapıyorum yarım çay kaşığıda olsa poşetleyip gönderiyorum çabuk iyileşsin diye, bugün sütümü hortumla vermeyi deneyeceklerdi eşim gelsin verip vermediklerini öğrenirim...
benim çok ağrım var, normal doğumda sonrası nasıl geçiyor yaşamadım bilmiyorum ama sezaryan akıl işi değilmiş ama bu konuda birşey yazıp sizleri etkilemek istemem, kötü bir doğum hikayemde yok ve sanki doğum hikayem yokmuş gibi geliyor, doğum yapmış gibide hissetmiyorum boşluk boşluk boşluk hissettiğim...
,
az önce ayça ile mesajlaştık mag34 yani onada söyledim, bazı rahat batan arkadaşlar abuk sabuk şeylere takılıyormuş kilosuymuş boyuymuş....
içinizde ya sağlıklı ya gelişimini doğal sürecinde tamamlıyor ya daha ne istiyorsunuz, günde 20 dk pencere arkasından senden biranda koparılan dokunamadığın koklayamadığın bir bebeğe bakmıyorsun, elini karnına koyunca onu hissedebiliyorsun hala...
neyse.....
Güzel anneler selamlar sizebişey söylemek istiyorum nolur bana gücenmeyin benim lütfen kimse şuraya bebeğim şu kilo olmuş yazmayın ya elimde değil kafaya takıyorum benimki niye zayıf diye hormonlar tavan yaptı sinirlerim bozluuyo milletin 32.haftada 2500 gr benimki 35.haftada 1780gr diye gece kuruyorum
canım benimde oluyor hatta 29 cu haftamda başlamıtı yanlış hatırlamıyorsam..yalancı kasılmalar da oluyormuş bu haftalarda önemli olan peryodik olmasıymış.bir tarafta semsert kesiliyor kuzum..sonra düzeliyor...5 gün sonra randevum var gene soracam dr uma...
ben de ablama sordum o dediki bende de oluyordu.korkma diyor...
bir de kızlar ben çok ayakta olunca mı nedir tam anlayamıyorum ama akıntım çoğalıyor.. oyüzden genelde yatmam gerekiyor ama yatmak da sıkıcı geliyor..
merhaba canim seni cok iyi anliyorum benim kuzumda kg olarak boy olarak geriden geliyor. herzaman gittigim dr um 1400gr olcmusken ve boyu 38cm, 3gun sonra baska bi dr 2100gr olctu, kime neye inanicagimi sasirdim %50 fark demek bu... bu durumda demekki bu olcumler cok saglikli degil. o yuzden hic uzme kendini
Herkese selam kızlar, bayağı sayfa birikmiş yine çok az bakabildim.
Bende bugun kontrole gittim.suyum 7,5 cm halen oldukça kritik seviyede ama kızım birazcık daha büyümüş çok şükür. Doktorumuz çarşamba tekrar görmek istedi. Daha sıkı kontrolde olucam sanırım. Dualarınız için hepinize teşekkürler...
Gamzecim, kalbim,dualarım ve en iyi dileklerim seninle ve kızınla...
Güzel anneler selamlar sizebişey söylemek istiyorum nolur bana gücenmeyin benim lütfen kimse şuraya bebeğim şu kilo olmuş yazmayın ya elimde değil kafaya takıyorum benimki niye zayıf diye hormonlar tavan yaptı sinirlerim bozluuyo milletin 32.haftada 2500 gr benimki 35.haftada 1780gr diye gece kuruyorum
ben evdeyim şuan eşimde bebeği görmeye gitti, akşam 9 da 10 dk pencere arkasından görüş vakti, öğlen solunum cihazından çıkarmışlardı ve az önce konuştuk hala kendisi nefes alıp veriyormuş canım kızım , bende sürekli sağım yapıyorum yarım çay kaşığıda olsa poşetleyip gönderiyorum çabuk iyileşsin diye, bugün sütümü hortumla vermeyi deneyeceklerdi eşim gelsin verip vermediklerini öğrenirim...
benim çok ağrım var, normal doğumda sonrası nasıl geçiyor yaşamadım bilmiyorum ama sezaryan akıl işi değilmiş ama bu konuda birşey yazıp sizleri etkilemek istemem, kötü bir doğum hikayemde yok ve sanki doğum hikayem yokmuş gibi geliyor, doğum yapmış gibide hissetmiyorum boşluk boşluk boşluk hissettiğim...
,
az önce ayça ile mesajlaştık mag34 yani onada söyledim, bazı rahat batan arkadaşlar abuk sabuk şeylere takılıyormuş kilosuymuş boyuymuş....
içinizde ya sağlıklı ya gelişimini doğal sürecinde tamamlıyor ya daha ne istiyorsunuz, günde 20 dk pencere arkasından senden biranda koparılan dokunamadığın koklayamadığın bir bebeğe bakmıyorsun, elini karnına koyunca onu hissedebiliyorsun hala...
neyse....
canım benim biliyorum benimde aklımda hep sen varsın, aman dikkat et eğer doktor değişimi seni olumsuz etkilemez ise benimkine başla sigorta olayı seni yıpratıyor sgk da çözüm, salı günü 7,5 tu benim çarşamba sabah 1,3 ölçüldü çok anlık biliyorsun üstelikte hastanede yatar vaziyetteydim ve serum veriyorlardı , bir düşün hastane değişikliğini ve yat hastaneye lütfennnnn.....
yoğun bakım doktoruda çok iyi yoğun bakım üniteleri ve ekipte süper...
bunları yazıp yazmama konusundada gidip geldim seni olumsuz etkilememek için ama yazmazsam kötülük yaparım gibi geliyor....
Gamzecim iyi olmana çok sevindim bebişinde en kısa zamanda yanında olur umarım güçlü bir kız olacak prenses.sanki kendim doğuma gitmiş gibi oldum haberini aldığımda.çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum sana hatırlatmak gibi olacak ama; arkadaşlar suyunun bittiğini yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.nasıl oldu bu nasıl anlaşıldı?
alevcim bebiş iyiymiş şimdi haber geldi, doktor daha çok süt istemiş bol bol getirinki bol bol verelim demiş bende yatakta sağıp duruyorum 2 saatte bir 15 dk demişlerdi her bir göğüs için ama ben 30 dk dan aşağı bırakmıyorum maşallah diyeli :) solunum kendi kontrolündeymiş fena değil yani son durum doktor yolunda demiş herşey için :)))
mesajlarımdaki güülücüklerdende halimi tahmin edebiliyorsundur herhalde :)
bu arada bana acil kadın lazım temizlik için kaç kişiyi aradıysak hasta gelemiyor anadolu yakasında semt fark etmez e-5 üzerinden kozyatağı-göztepe arasındaki bir noktadan alıp tekrar oraya bırakabilir eşim , hatta evine kadar bırakır aklınızda bulunsun...
alevcim bebiş iyiymiş şimdi haber geldi, doktor daha çok süt istemiş bol bol getirinki bol bol verelim demiş bende yatakta sağıp duruyorum 2 saatte bir 15 dk demişlerdi her bir göğüs için ama ben 30 dk dan aşağı bırakmıyorum maşallah diyeli :) solunum kendi kontrolündeymiş fena değil yani son durum doktor yolunda demiş herşey için :)))
mesajlarımdaki güülücüklerdende halimi tahmin edebiliyorsundur herhalde :)
bu arada bana acil kadın lazım temizlik için kaç kişiyi aradıysak hasta gelemiyor anadolu yakasında semt fark etmez e-5 üzerinden kozyatağı-göztepe arasındaki bir noktadan alıp tekrar oraya bırakabilir eşim , hatta evine kadar bırakır aklınızda bulunsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?