- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.701
offf....
çok sıkıldım patlamak üzereyim.Amasya buz kesmiş.çarşambadan beri dışarı çıkamıyorum.yerler buz.Tekrar hasta olmaktan korkuyorum.Daha alacaklarım var kendim ve bebek için.Netten alıyım diyorum hangi siteden alacağımı bilemedim.. Bütün gün tek başıma evdeyim.Eşim gündüz işte akşamları kpss kursunda.Ben kpss ye de gidemiyorum.Evde bakmaya çalışıyorum.Karnım taş gibi.Artık iş falan da yapamıyorum.Şubatın ilk haftası tekrar çağırdı doktor.O zaman 36 haftalık olacak.Zaman ne kadar hızlı geçti.Sürekli doğumu düşünmeye başladım yalnız kaldıkça...
Eki Görüntüle 331163
Eki Görüntüle 331164
Arkadaşlar sizlerin fikirlerinizide almak isterim.Bebek çantası konusunda ikisi arasında kararsız kaldım.İkiside çok şık sizce hangisini alayım üsttekin mi alttakini mi acaba fikirlerinizi bekliyorum lütfen.
slm.senle günlerimiz aynı sayılır,benim de az bi iş yapsam yada ayakta kalsam karnım taş gibi oluyor,bu dönemden sonra artık dikkat etmek lazım,bebişler zamanında gelsin kucağımızza :)
ben annemgilde kalıyorum,çünkü eşim 4,5 aydır yurtdışında,evde ses olması güzel bişey,ama eşimi de çok arıyorum valla.inşallah şubat 15 gibi gelecek.sen en azından akşamdan akşama görüyosun eşini ,nazını yaparsın bolbol :) hayırlı kolay doğumlar dilerim
benim doğumum 3 mart gibi demişti doktor ama.bakalım hayırlısı.Amin.Umarım hepimizinki kolay olur...
arkadaşlar herkese iyi pazarlar
size bir şey sormak istiyorum
bugün sabah kahvaltıdan sonra hafif bir bulantı
ve karın ağrısı yaşadım sanki ishal olucak gibiydim ama olmadım
belimi vücudumu battaniyeyle sardıktan sonra ağrı geçti
ama korktum acaba bu doğum sancısı gibi bir şeymidir
bebeğin hareketleri gayet normal bir sorun yok
aranızda böyle bir şey yaşayan varmı
hafif bulantı ve karın ağrısı,inceden bi sızı songünlerde 1-2kez bana da oldu,hazırlık sancılarıdır,merak etme.ama yaptığın şey doğru,biyandan da üşütmemek lazım,Allah vaktinde kolay doğum nasip etsin hepimize.amin,
sağol canımm umarım dediğin gibidir
bir an eyvah yoksa doğum sancısımı bu dedim
aslında bu benim ikinci gebeliğim ama ilki sezeryan ollunca
sancı nedir nasıl olur bilmiyor insan
neyse canım inşalah bizim yaramazlar vaktinde gelir
cnm geçmiş olsun e artık bebiş büyüdü bu tip sıkıntılarda yaşanacak dr bile bunu cok doğal karşılıyo onlarında yeri daralıyor keyifleri kaçıyo minnakların mide bulantılaının geri dönmesi normalmiş ben nette okumuştum bende oluyo özellikle sabahları yedikden sonra biraz yürüyüş yapmak rahatlatabilir uzanınca yediklerin geri gelir dikkat et...haftada 1 kez ağrı olup geçmeside normal a yorulmuşsundur yada üşütmüşsündür....ben daha önce doğurmadım ama içimizde canlı bebecikler var böyle şeyler artık cok normal o yüzden bol bol dinlen cnm nefes nefese kalıcak şekilde kesinlikle yorma kendini gün içerisinde mutlaka uzan....
aynısı banada olmuştu apar topar doktora gittik korkuppp... doktor açıkladı gayet normalmiş vücut kendini doğuma hazırlıyormuşşş ... mideye baskı yaptığından bulantı olabiliyormuş... sancılarda normal...
canım benm kuzenim de dogum yaptı doktoru yenidoğan sünneti önermemiş doktor. kadıköy şifa da tanju bey.genelde de zorunluluk yoksa yaptırmayın diyorlarmıs zaten.
sağol canımm umarım dediğin gibidir
bir an eyvah yoksa doğum sancısımı bu dedim
aslında bu benim ikinci gebeliğim ama ilki sezeryan ollunca
sancı nedir nasıl olur bilmiyor insan
neyse canım inşalah bizim yaramazlar vaktinde gelir
amiiinnn..sezeryan kaçıncı haftada olmuştun,öncesinde ondada sancıların olmuştur ama unuttun belkide :)
canım 38. haftada olmuştum
ama o zamanlar hiç kendimi dinlemezdim ve çok okumazdım
bazen çok bilmek okumak iyi değil
köy yerlerinde kadınlar maşallah çatır çatır doğuruyormuş
hemde bizler gibi stresli değiller
canım yaa sen söyleyince aklıma geldi
bu gece yatakta feci terledim ve kalkıp üstümü değiştirmeye üşendim
sabah kalktığımda terim üstümde kurumuştu
sanırım ben üşüttüm ondan böyle oluyor
umudum bu günlerde hep erken doğum korkusu yaşıyorum
inşallah bizleri üzmeden vaktinde zamanında gelir bıdıklar :))
Allaha emanet et cnm aksi bir durum olmadığı sürece bebeğin gününden önce gelmesi gibi bir durum olmaz merak etme düzenli kontrollerinde herşey normalse suyun kan akışı bebeğin gelişimi pozisyonu vs bunlar yolundaysa bebişin sağlığıda keyfide yerinde demek....
ne kadar rahat hamilelik geçirirsen bebişde içeride okadar huzurlu olur unutma kötü şeyleride okuma ben öle yapıyorum....bilmediğim ne çok şey varmış hepsini burada öğendim sağolsunlar.....
canım yaa sen söyleyince aklıma geldi
bu gece yatakta feci terledim ve kalkıp üstümü değiştirmeye üşendim
sabah kalktığımda terim üstümde kurumuştu
sanırım ben üşüttüm ondan böyle oluyor
umudum bu günlerde hep erken doğum korkusu yaşıyorum
inşallah bizleri üzmeden vaktinde zamanında gelir bıdıklar :))
Gemiş olsun canım insan herşeyden korkar oldu ama normal bunlar benim de midem çok fena dün dayanamadım artık rennie aldım eczaneden,1 tane içtim kendime geldim.8 aydır içtiğim ikinci ilaç oldu vitaminler dışında.Bi parol içmiştim bir de rennie içmiş oldum.
Geçmişe çok fazla bakamadım umarım herkes iyidir.
Biz dün yine çarşılarda ıslandık da ıslandıkArabayı heykele çıkarmadık kent meydanında bıraktık yine ama heykelden dönerken baya fena ıslandık neyse iyiyiz şimdi.Kuzunun şekerleri hemen hemen hazır gibi.Kurdelalarının bazılarını bağladım dün etiketlerini de yaptırdık hatta yapıştırdık hepsini o heyecanla Çok şeker oldu:)Yalnız Işıl ben ne abartmışım ya minik de inik diye püüü bana Anneme de küçük geldi dedik buna birşey sığmaz :)Akşam gittik renkli badem şekerlerinden aldık ama kocamanlarından tam 3 tane sığdı zorlasam 4.yüde alacak.Ne abartmışım minik diye hiç göz kararım yok benim yuh bana:)
Bugün de Misi Köyüne gidesim var yemeklerimiz ocakta bir pişsin evimizi de temisledik böcümle biraz açık havada otursak hiç fena olmıcak.Herkese ii pazarlar öptük sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?