- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.161
amin amin amin....
gözlerinin şişi inmedi daha, oda insin nasıl birşey olduğu dahada ortaya çıkacak, ve anasına çekmiş kıllı tüylü birşey olacak karınca yağı ile başlayacağım lazer epilasyon ile kesin çözüme ulaşacağız galiba :)
birde 40 hafta bekleseydi herhalde toka takacaktık kızıma saçlara bakın ya :)
ahh cnaım kıyamam yaa
acaba diyorum dışardan bir şeylermi söylesen
yada en basit yapabilceğin bir çorbayı yap
sanırım en kolayı tarhana yada ezogelin
çok çok geçmiş olsun bol bol su iç ve meyve ye
VEEEEE.......
kızımın yeni fotoğrafı aşağıda teyzeleri, maşallahsız yorum kabul edilmez :)
Eki Görüntüle 332442
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
Merhaba kızlar bugün eşimle dra kızımı görmeye gittik.1800gr olmuş en az 2500 olmalıymış.Drumuz bu bebek yapısı gereği küçük olucak (Allahtan sağlık açısından şuan bir sorunu yok dedi)doğuncada küvezde bir süre yaşıyacak bu sürede anneyi emmeyebilir ve aç kalıp daha da zayıflayabilir 40haftaya kadar bekledik ve 2500 kilo ile doğdu sorun yok dedi fakat bu gidişle olması çok zor dedi ben size cerrahpaşada doğum yapmanızı öneriyorum hem tanıdık dr da var orada bence orada doğum yapın bu hastanede küvez ve yoğun bakım bölümü var ama burdaki drlar uzman ama araştırma hastanesinde doç ve proflar var dedi olurda doğumdan sonra bir hastalığı çıkarsa daha hzılı müdahele edilir dedi ondan son anda cerrahpaşa ya gidip kapıda kalmamak için drumu değiştiricem zaten bebek böyle az büyyüp yada büyümezse bebeği kaybetmemek için 39.haftada almak gerekebilir dedi ve böyle durumda bebeğin solunumu ve kalp atışalarını riske sokmamak için sezeryanla almak gerekiyormuş(hayattta herşey kısmet oysaki ben normal doğumu çok istiyordum) ben geç döllenmede olabilirmi dedim drda bir ihtimal ama farkı giderek açıyor eskiden 3-4 gün geriydi şimdi gerilik 2.5 haftaya çıktı dedi bir ihtimal için 40 kadar elimiz kolumuz bağlı beklemeyelim düzenli cerrahpaşaya kontrole git ve dopplere gir dedi yani kızım ne yaparsam yapayım küçük doğacak ama tek tesellim sağlıklı olması doğduktan sonrası ebnim için bakımı zor olacak napalım organları sağlıklı tam olsunda benden bu kadar ........
şimdide doğumdan önceki son hamile halim ve birşey itiraf edeyim mi kızlar ben hamileliği özledim :))) yanımdakide annem,
Eki Görüntüle 332514
maşallah maşallah ben bunu yerim yaaa. minnak burna bak.yirim yirim. bişiy kalmaz sonra
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
şimdide doğumdan önceki son hamile halim ve birşey itiraf edeyim mi kızlar ben hamileliği özledim :))) yanımdakide annem,
Eki Görüntüle 332514
Eki Görüntüle 332514
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
ooooooo maşallah sana canım, çok güzelsin.. kızında sana benzer inşallah.. tam bi esmer güzeliymişsin.
berra kızımız büyüsün tekrar hamile kalırsın Allah'ın izniyle, o zaman özlemin geçer:))
Eki Görüntüle 332514
ayrıca poly bu topiği açtı diye herşeyi oturup okuyacak ve ona göre ara bulacak değil... unutmayalım o da bizim gibi hamile ve dinlenmeye ihtiyacı var hemde onun defnesi var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?