2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esmer güzeli annesi senin bebişini görünce daha bi heyecan sabırsızlık basıyor beni eşim de bende esmeriz bizim ki de böyle olur herhalde ama gerçekten çooooooooooook tatlı kuzummmmm

yaptım canım çorba güç bela..sağol canım..iyileşsemde yapcak bir sürü iş bekliyo beni..

VEEEEE.......

kızımın yeni fotoğrafı aşağıda teyzeleri, maşallahsız yorum kabul edilmez :)

Eki Görüntüle 332442

ahh kuzum benimmm maşallahhh maşallaahh Allah nazarlardan kem gözlerden koruun nasıl boncuk bişey bu ya gel de o göbüşü ısırma şimdi Allah bağışlasın gamzecim Maşallah toparlanmış yanına gelmesine az kalmış annesii...

şimdide doğumdan önceki son hamile halim ve birşey itiraf edeyim mi kızlar ben hamileliği özledim :))) yanımdakide annem,

çok geçiş olsun ama üzülme önemli olan sağlıklı olması Allah büyük sağlıklı alırsın bebişini kucağına inşallah. doğumdan sonra toparlar. bakımı için Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar inşallah...

VEEEEE.......

kızımın yeni fotoğrafı aşağıda teyzeleri, maşallahsız yorum kabul edilmez :)

Eki Görüntüle 332442

senin kara kızına maşallah... çok tatlı bişey bu... canım EN KISA ZAMANDA ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...
böyle tartışmalara gerek varmı?
tam birlik olma zamanı yavrularımız için buradayız. hepimizin karnında bundan var. varmı dünyada şunlara bedel...
kıymetini bilelim hayatın... herşeyi güzellikle konuşup destek olmak varken atışıp küsüp gitmek olmaz.
neyse umarım topikte arkadaşları tekrar görürüz...

ayrıca poly bu topiği açtı diye herşeyi oturup okuyacak ve ona göre ara bulacak değil... unutmayalım o da bizim gibi hamile ve dinlenmeye ihtiyacı var hemde onun defnesi var...

şimdide doğumdan önceki son hamile halim ve birşey itiraf edeyim mi kızlar ben hamileliği özledim :))) yanımdakide annem,

Eki Görüntüle 332514

ooooooo maşallah sana canım, çok güzelsin.. kızında sana benzer inşallah.. tam bi esmer güzeliymişsin.

berra kızımız büyüsün tekrar hamile kalırsın Allah'ın izniyle, o zaman özlemin geçer:))

tekrar hamile kalmak mı ? o kadar uzak görünüyor ki... Belki kızımla buluştuktan sonra durum değişir ama şimdilik hayır :)))

Eki Görüntüle 332514

canım berra bebek bu topiğin uğuru bence...
sen bize hayata sımsıkı tutunmamız gerektiğini öğrettin... senin gücün bebeğine hayat veriyor unutma... sütün bol, keyfin bol olsun...
yüreğimiz hep seninle...

ayrıca poly bu topiği açtı diye herşeyi oturup okuyacak ve ona göre ara bulacak değil... unutmayalım o da bizim gibi hamile ve dinlenmeye ihtiyacı var hemde onun defnesi var...

canıııııımmm gözlerim yaşardı yaaa.. çok sağol. utanmasam ağlıycam şimdi.

dediğin gibi topiği açtım ama topik benim değil ki hepimizin. bişeyler paylaşabiliyorsak hepimizin sayesinde..

dünki konu ne olur kapansın artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…