2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşşallahhhhhh subhanallahhhh gamzecimmm sanada bebişinedeee:) cok meşhur oldunuz söylim:) yakınlarıma sizden bahsediorum hep:) cok pozitif birisin ve bu pozitifliğin bize sanki doğum koçuymuşsun gibi yansıyo:) rabbim asla huzurunuzu bozmasın cnm tekrar maşşallahhh:)

şimdide doğumdan önceki son hamile halim ve birşey itiraf edeyim mi kızlar ben hamileliği özledim :))) yanımdakide annem,

Eki Görüntüle 332514

ay ne güzel olmuşsun doğuma cici anne olarak girmişsin cnm hamileliğin ayrı bir duygusu var daha bebeklerimize kucağımıza alma duygusunu yaşamadık ama sanırım o bundan daha güzel bir duygudur

Slm kızlar bende mart sonu doğum yapacağım birkaç gündür topiği okuyorum allah hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin. Gamze arkadaşımız neden erken doğum yaptı bilgisi olan varmı? Bu arada allah bebeğine biran önce kavuştursun maşallah çok tatlı

ay maşallahhhhh yaa yerim onun yanaklarını mis kokuluuuuu

Kasım ayında doğum yaptım bende hamileliğimi çok özlüyorum..kızım uslu bebeklerden maaşallah hiç şikayetçi değilim ama hamileliğin duygusu bambaşkaymış..tekrar çocuk istemiyorum ama hamile kalmak çok eğlenceli bambaşka....

canım bende bütün gece uyuyamıyorum vede sabah çok zor kalkıyorum 10 da anca kalkabiliyorum eskiden pazar günleri bile 8,5 ta kalkardım dayanıcaz artık. azeri aynı anlattığın gibiyim.

Allah kabul etsin canım, daha çoooookkkk var 41e. yarısını bile yakalayamadık.. biraz hız versek iyi olucak
canım bu yasinleri herkesin 1 er tane okuması gerekmiyomu pek bilgim yok ama bilen biri söylese iyi olur bende okumaya devam ederim o zaman bide ablam yusuf - insan ve inşirah surelini okumamı önermişti bana bilginiz olsun inşirahı doğuma giderken bile okumuş zaten kısa bi sure.

canım katılıyorum sana geçen hafta ablamdaydım ya o zamanlar seni daha iyi anlıyorum yemek yemez erkek gibi masa tepelerinde düşücek diye korkuyoruz v.s. v.s. ama çok tatlılar çantamı karıştırıyo kızıcam şimdi diyorum kızma çele kızma diyo çabuk topla diyorum tmm topluyorum diyo ölüyorum o zaman bide çok özledim hoşcedin diyo kapıda allah hepimize o günleri göstersin inş.

canım üzülme benim bacım 20 yaşında bilmiyomusun ben bişey demeden yapmam diyo öğrenci evinde kalıyo nasıl yapıyo işlerini merak ediyorum ama annemle ablam sağolsunlar bişey yaptırmıyolar

valla benim anneannemden bahsetmişsin onun temizliğini annem yapar çok zor gerçekten hiç bişey göremiyosun ben eskiden banyoda ayağa kalkıp bakrdım göremiyosam kilo almışım derdim şimdi otururken bile göremiyoruz

canım iyi yapmışsın kızını görmek sana iyi gelicektir. moralini bozup bebeğini de üzme yoluna girer inş.

VEEEEE.......

kızımın yeni fotoğrafı aşağıda teyzeleri, maşallahsız yorum kabul edilmez :)

Eki Görüntüle 332442

ayyyy çok tatlı maşallah nazar nazar nazar erken doğdu ama saçlara baksana annesine benzicek bu kız belli insanın yiyesi geliyo allah uzun ömürler versin büyüsün çabucak annesinin koynuna gelsin :)

hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun bende sizlerdeniz ıhlamur demledim şimdi kendime akşamda kocam portakal limon sıktı 2 bardak bende evde yanlızım yapıcak bir sürü iş var semra gibi biraz gaza gelip yapsm çok iyi olucak annem gelicek yarın yatak odasını toplıcaz mobilyacılar gelicek h.içi odanın şekli değişecek bide ona iş çıkarmıyıyım.

Benim gibi hasta olan arkadaşlar, ben dayanamadım doktoru aradım. Nezlenin bebişe zararı yokmuş, ateş olmadıkça, ama sürekli okyanus suyu, tuzlu su ile burnu yıkamak lazımmış mikroplar tutunamasın diye, bir de yatman lazım dedi, ben bu yüzden yatmaya devam ediyim, herkese sevgiler

kızlar idrar yolu enfeksiyonu için doktorumun verdigi hapları içemiorum(( kesinlikle gitmio boğazımdan napııosam gitmio(( napıcam ben kiraz sapı kaynat iç diolar kimiside içme sakıncalı dio off off off benmle aynı durumda olan oldumu hiç kızlar

selam arkadaşlar,
dün geceden buyana yazılanları okumak epey vakit aldı :)
öncelikle hasat olan arkadaşlara acil şifalar dilerim,kendimize en çok dikkat etmemiz gereken dönemdeyiz,ama bişekilde oluyo bu hastalıklar,çabuk geçer inşallah..
malkoç 41 kere maşallah berra bebeğe ve sana...senin gibi esmer güzeli olcak sanki ama annemin yorumuna göre sonradan bebeklerin ten rengi değişebiliyomuş..en kısa zamanda evinizde,kucağındaki haliyle de foto bekliyoruz :)
30 haftalık olan arkadaşa ve bebişine de tebriklerimi sunarım,kalan haftalar da kolaylıkla geçsin inşallah

tuzlu su genzını burnunu acar canım. yat dinlen sana iyi dinlenmeler canım. umarım iyi olursun.

Kızlar ya son günlerde acaip bi moral bozukluğu var bende ne iş yerinde iş yapasım var ne evde çok yoruldumm izne ayrılayım desem bu sefer evde kafayı yerim akşama kadar burda en azından zaman geçiyor pazar günleri de artık fazla çıkamıyorum biraz dolaşayım diyorum hem çok çabuk yoruluyorum hem iki de bir lavaboya gitmem gerekiyor mecbur çıkmıyorum evde beynim şişti yaaaa kendimi bidon yutmuş gibi hiss ediyorum offf :2::2::2:

bgn kontrolümüz vardı,maşallah haftasıyla uyumluymuş bebeğimiz,10gün sonra nst kontrolüne gelmemi söyledi,10günde bir kontrole gitcekmişiz artık,şubat sonu mart başı gibi gözüküyor şuan..3 mart.
zaman ilerledikçe heyecan,telaş vs duygular birbirine karışmaya başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…