- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.181
şimdide doğumdan önceki son hamile halim ve birşey itiraf edeyim mi kızlar ben hamileliği özledim :))) yanımdakide annem,
Eki Görüntüle 332514
amin amin amin....
gözlerinin şişi inmedi daha, oda insin nasıl birşey olduğu dahada ortaya çıkacak, ve anasına çekmiş kıllı tüylü birşey olacak karınca yağı ile başlayacağım lazer epilasyon ile kesin çözüme ulaşacağız galiba :)
birde 40 hafta bekleseydi herhalde toka takacaktık kızıma saçlara bakın ya :)
VEEEEE.......
kızımın yeni fotoğrafı aşağıda teyzeleri, maşallahsız yorum kabul edilmez :)
Eki Görüntüle 332442
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
günaydın güzel anneleree günümüz agrısız sancısız kasılmasız güpppgüzel geçsin inşallahhh :))
bende anlamıyorum ki kendimi evdeyim calısmıyorum bi süredir , ama erkenden kalkıyorum yat uyusana Allah ım ya ne dengesizim :S
canım bende bütün gece uyuyamıyorum vede sabah çok zor kalkıyorum 10 da anca kalkabiliyorum eskiden pazar günleri bile 8,5 ta kalkardımKılzar bu arada hepinize günaydın herkesler iyidir inş. Özgenin yokluğu banımcelli oluyor forumda özledim onuu ..Ben bütün gece uyumadım sırt ağrısından ne olacak böyle yaa gündüzleri rahatım gece olunca sapıtıyor bütün ağrılar yaaağlayacak gibi oldum bi ara artık uyumak istiyorum diye soluma yatıyorum kızım tepiniyor sağa yatıyorum aynı sırt ağrısı ben çooook yoruldum yaaa
canım bu yasinleri herkesin 1 er tane okuması gerekmiyomu pek bilgim yok ama bilen biri söylese iyi olur bende okumaya devam ederim o zaman bide ablam yusuf - insan ve inşirah surelini okumamı önermişti bana bilginiz olsun inşirahı doğuma giderken bile okumuş zaten kısa bi sure.Allah kabul etsin canım, daha çoooookkkk var 41e. yarısını bile yakalayamadık.. biraz hız versek iyi olucak
canım katılıyorum sana geçen hafta ablamdaydım ya o zamanlar seni daha iyi anlıyorum yemek yemez erkek gibi masa tepelerinde düşücek diye korkuyoruz v.s. v.s. ama çok tatlılar çantamı karıştırıyo kızıcam şimdi diyorum kızma çele kızma diyo çabuk topla diyorum tmm topluyorum diyo ölüyorum o zaman bide çok özledim hoşcedin diyo kapıda allah hepimize o günleri göstersin inş.aynen katılıyorum.. ilk zamanlar kolaymış diyorum şimdi. emzir altını değiştir gazını çıkar uyut vs.. ama şimdi öyle mi?? anne şunu istiom, anne bunu istiom, yemek getirirsin yemez, üst baş giydirmek istersin ben giycem sen git diye tutturur, çişi gelir oraya değil buraya yapcam der, gecenin bi yarısı çiş diye kalkar gıcıklığına hiçbişey yapmadan geri yatar!, dışarı çıkarsın elini bırakır, vs vs... insanı sinir edecek herbişeyi yapmakla mesuldürler.. amaaaaa yeri de gelir yanına yaklaşıp anne seni çok seviom dediğinde gözlerinin dolmasına engel olamaz bağrına basarsın o minik mucizeyi.
canım üzülme benim bacım 20 yaşında bilmiyomusun ben bişey demeden yapmam diyo öğrenci evinde kalıyo nasıl yapıyo işlerini merak ediyorum ama annemle ablam sağolsunlar bişey yaptırmıyolar:))) Haklısın polıcımm senın tecrubelerın var e annemde 4 cocuk anası dedıklerını hıc yabana atmıorum:)) Ne derse aklımda yer edıo hıc karsı cıkmıorum:)) ama ne bılıyım ınsan hep ılersı ıcın hayl kuruo benım bebegımle kurdugum tek hayal perdelerı cekıp uyumak hahaah nasıl olck bılmıorum ama ınsallah uysal bı bebegm olur annesıyle uyur:))) Ama bı yandnda hemen buyusun sorular sorsun benı guldursun paylasımımz cogalsın bırlkte gezelm yemek yapalım yıyelm vs vss tıpık anne adayı hayallerı ısteee:)))
:))) Karın buyudukce ısler zorlasıo alevcm:)) bazen ayakkabılrımı gıyerken kat kat gıyndysem canım cıkıo:)) Hala zorlansmda gıyebıldıgıme sukurler olsun tabıkı ısımı gucumu goruorum ALLAH kımseye muthac etmsın vallaa bıde ben oyle bana yardım edın fln dıyemem kımseye ıs buyuramam hüüü kardeslerım gelıo mısal sankı ben norbml ınsnmısım gıbı bıseyn ucundn tutmuolr anlamadımkı her ısı yapabılıorum dıye benı hamıle olrk gormuolarmı nedr:)) cocuga odaklanmslar benı ıplemıolar dogsada sevsek dıolar:))) dıorum oh bee ne guzel hele bı hamıle kalın sıze etceklerımın hepsının lıstesını yaptım dıorum bu sefer yag cekmeler ablacımmmmmmm bılmem ne:))) en buyuk olmak ne cırkın bısey keske en mınk olaydım:)))
valla benim anneannemden bahsetmişsin onun temizliğini annem yapar çok zor gerçekten hiç bişey göremiyosun ben eskiden banyoda ayağa kalkıp bakrdım göremiyosam kilo almışım derdim şimdi otururken bile göremiyoruzdurum fena yani geçen duş alırken aklıma geldi hani sürekli böyle şişman insanları düşündüm filan kendi malum yerini görememek ne kadar kötü bişey yaa göremiyorsun hiçbir şey yapamıyorsun baya zor allah yardımcıları olsun yaaa
selam kızlar
bugün moralim bozuk..bir yakınımla ilgili sıkıntı yaşanmış..sizleri olumsuz etkilememek için paylaşmak istemiyorum..
sabah sıra aldım öğleden sonra kızımı görcem inşallah..randevumuza var daha ama görünmek istedim bir..
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
bu arada 30 olmuşum süperyaaa sevindirik oldum:)))
Benim gibi hasta olan arkadaşlar, ben dayanamadım doktoru aradım.Nezlenin bebişe zararı yokmuş, ateş olmadıkça, ama sürekli okyanus suyu, tuzlu su ile burnu yıkamak lazımmış mikroplar tutunamasın diye, bir de yatman lazım dedi, ben bu yüzden yatmaya devam ediyim, herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?