2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim var.. ben de senin gibi düşünüorum doğum anında yalnızca doktorum olsun istiyorum o yüzden hamilelik dönemini evde çektik geçen hafta, ben eşim bebişin giysileri odası hazırlıklarımız falan filan hepsini bi albüm yapcak seni beklerken diye.. sonra doğumdan sonra hastane de çekcek bebiş ve ben temizlenip odaya geldikten sonra :) sora bi de eve gelince çekcek..

gamzecim maşallah allah nazarlardan korusun gayet iyi gözüküyor bebişin canım.

kızlar bişey sorucam bebek şekerlerini ben kendim yapıcam. malzemelerin siparişini verdin internetten, bugün gelecek. sizce içine lavantamı yoksa badem şekerimi koysam karar veremedim. yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar bişey sorucam bebek şekerlerini ben kendim yapıcam. malzemelerin siparişini verdin internetten, bugün gelecek. sizce içine lavantamı yoksa badem şekerimi koysam karar veremedim. yardımcı olursanız sevinirim.

Canım lavanta daha iyi.. şekeri yiyen olmuyo zaten :) o yüzden saklayacak olanlar için de lavanta hem güzel kokuyor hemde şeker gibi yıllanmış bi görüntü olmuyo bence lavantaa

slm kızlar kimsecikler yok bugün bende bebişime alış veriş yaptım yakında yıkamaya başlıcam ama eksikler var onlarıda tamamlasam iyi olacak şimdiden heyecan bastı eşimde kızımızı çok merak ediyo biran önce kucağımıza almak istiyoruz ama daha var hayırlısıyla sağsalim doğsunlar GAMZE cim kızın çok tatlı 41 bçk kere maşallahhhhh nazar değmesin inşallah kucağında görürüz tez zamandaa

canım bence de lavanta daha ii kokusu hiç gitmiyo bozulmuyo erimiyo ama şeker bi süre sonra pul pul kırılıp dökülüyo saklamak isteyenler için hoş olmuyo ki bence saklansın hatıra kalsın yani o 3 tane badem şekerini de yemek için bozmasın kimse o şirin şeyleri yaa:)

slm kızlar,, dün yine çok geç saate kadar uyumadım burun tıkanıklığından( oyüzden yeni kalktım daha kahvaltı yapmadım..size yazimde öle yapim dedim..yarın sabah annemler geliyolar:119: yarın sabah çıkıp öğlede burda olurlar..annemler bütün hazırlıkları tamamlıcaz yoksa benim bu hantallıkla bişe tamamlıcam yok..

Canım lavanta daha iyi.. şekeri yiyen olmuyo zaten :) o yüzden saklayacak olanlar için de lavanta hem güzel kokuyor hemde şeker gibi yıllanmış bi görüntü olmuyo bence lavantaa

sağolan kızlar doğru galiba lavanta bozulmuyor. bakalım gelsin malzemeler nasıl olacak.

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için birazdan arıycam fotocuları bakalım. Gerçekten çok güzel kareler var. Umarım sağlıklı sıhatli doğururuz ve güzel hatıralarımız olur.

Valla ben lavanta taraftarıyım. Nikah şekerlerimi saklayayım dedim. Annemden bizim eve getirirken böceklenmişlerdi ( tabi çöpe gittiler. lavanta böceklenmez en azından

gözün aydın canım bu haftalar annelere çok ihtiyacımız var hakkaten ..

Bebek şekerini internetten alan varmı? önerebileceğiniz bir site. Şekeri doğumdan önce yaptırırsak bebişimizin doğum tarihini yazdıramıycaz

sağolan kızlar doğru galiba lavanta bozulmuyor. bakalım gelsin malzemeler nasıl olacak.

çilekcim sen hangi siteden sipariş verdin canım nasıl bişey yapıcaksın ben de bu hafta sipariş veriim diyorum da siteye ya da yapacagım sekerin şekline karar veremedim bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…