- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.341
kızlar aranızda doğum fotoğrafçısı tutucak olan var mı ? Eşim istiyor ama ben kararsızım sezeryan olursa neysede normal doğumda ben kendimle cebelleşirken doktorlar ve eşimden başka birinin içerde olmasından huzursuz olurum saçını başını yolasım gelir gibi geliiyor. Bi de şimdi olmaz dersem sonra da pişman olursam diye korkuyorum, herkes bidefa doğuyo sonuçta
maşallahNAZAR DUASI_____ بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
--------------------------------------------------------------------------------
Canım geçmiş olsun... 2 gün izin tüm kamu çalışanlarına mı???
kızlar bişey sorucam bebek şekerlerini ben kendim yapıcam. malzemelerin siparişini verdin internetten, bugün gelecek. sizce içine lavantamı yoksa badem şekerimi koysam karar veremedim. yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar bişey sorucam bebek şekerlerini ben kendim yapıcam. malzemelerin siparişini verdin internetten, bugün gelecek. sizce içine lavantamı yoksa badem şekerimi koysam karar veremedim. yardımcı olursanız sevinirim.
Canım lavanta daha iyi.. şekeri yiyen olmuyo zaten :) o yüzden saklayacak olanlar için de lavanta hem güzel kokuyor hemde şeker gibi yıllanmış bi görüntü olmuyo bence lavantaa
canım bence de lavanta daha ii kokusu hiç gitmiyo bozulmuyo erimiyo ama şeker bi süre sonra pul pul kırılıp dökülüyo saklamak isteyenler için hoş olmuyo ki bence saklansın hatıra kalsın yani o 3 tane badem şekerini de yemek için bozmasın kimse o şirin şeyleri yaa:)
doğumda fotoğrafçı tutmamış biri olarak pişmalığımı dile getirmek istedim:) bence hiç düşünmeyin.normal doğum olsa bile bebek çıktığı an içeri almalarını isteyebilirsin çok istemiyorsan o haldegörüntüenmeyi.ya da o hallerini kimseye göstermezsin sana hatır kalır ilerde yavrun da bakar.bebeğin anneyle kavuşma anı,sonrasında odaya geliş bekeyenlerin heyecanlı bakışı o kadar güzelyansıyor ki profesyonel bi objektife.kesinlikle böylebi imkanınız varsa değerlendirin,naçizane tavsiyem
sağlıklı,hayırl doğumlar...
kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için birazdan arıycam fotocuları bakalım. Gerçekten çok güzel kareler var. Umarım sağlıklı sıhatli doğururuz ve güzel hatıralarımız olur.Canım benim var.. ben de senin gibi düşünüorum doğum anında yalnızca doktorum olsun istiyorum o yüzden hamilelik dönemini evde çektik geçen hafta, ben eşim bebişin giysileri odası hazırlıklarımız falan filan hepsini bi albüm yapcak seni beklerken diye.. sonra doğumdan sonra hastane de çekcek bebiş ve ben temizlenip odaya geldikten sonra :) sora bi de eve gelince çekcek..
slm kızlar,, dün yine çok geç saate kadar uyumadım burun tıkanıklığından( oyüzden yeni kalktım daha kahvaltı yapmadım..size yazimde öle yapim dedim..yarın sabah annemler geliyolar:119: yarın sabah çıkıp öğlede burda olurlar..annemler bütün hazırlıkları tamamlıcaz yoksa benim bu hantallıkla bişe tamamlıcam yok..
37 ler klubüne hoşş geldinizzzz efenimm :119: :119: şaka bi yana hepimiz sağ salim görürüz o günleri inş..
sağolan kızlar doğru galiba lavanta bozulmuyor. bakalım gelsin malzemeler nasıl olacak.
çilekcim sen hangi siteden sipariş verdin canım nasıl bişey yapıcaksın ben de bu hafta sipariş veriim diyorum da siteye ya da yapacagım sekerin şekline karar veremedim bi türlü
dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...
işte buyrun .... :)))))
Eki Görüntüle 333039
canım ben internetten Birmax diye bir siteden sipariş verdim. 100 tanesi 75tl ye geldi.
dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...
işte buyrun .... :)))))
Eki Görüntüle 333039
Bebek şekerini internetten alan varmı? önerebileceğiniz bir site. Şekeri doğumdan önce yaptırırsak bebişimizin doğum tarihini yazdıramıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?