2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın:)
biz de üşüttük evdeyiz bugün ayrıca ankarada kamuda çalışan varsa 2 gün idari izinliyiz yuppiii

gerçekten mi... bizim kurumda herhangi bi açıklama yok henüz...ben de nezleyim ama yine de geldim, hafataya izne çıkıyorum ha gayret diyerek....

güle güle kullansın bebeşin cnm bencede çok güzel birşey kız kardeşinin olması rabbim herkese nasip etsin kardeşlik duygusunu valla daha bi taneyi atlatamadan 3 tane planıda iyi cesaret cnm

gerçekten mi... bizim kurumda herhangi bi açıklama yok henüz...ben de nezleyim ama yine de geldim, hafataya izne çıkıyorum ha gayret diyerek....

valiliğin sitesinde yazıyor
istersen sizin idari işlere bakan bölümü bir uyar . Bizim kurumunda haberi yoktu idari izin beklemeyen açıp siteye bakmıyo , ben aradım söyledim şimdi yazı yazıcaklar .

demek ailenin nüfusu büyük ikramiyeye bağlı :) canım 2 olsun da hayırlı olsun tek...ama işte bi yandan kalabalık aile güzel oluyo,arıyo insan...büyüyünce daha da iyi anlaşılıyo kıymeti...birbirine destek oluyo insan

Yanlız değilsin canımmm bende dün raporumu aldım. 37.haftaya kadar buradayım.. Zor ama Alllah sağlık versin de çalışalım. Doğumdan sonra kızmın yanında daha çok kalmak istiyorum.

Ayy kader arkadaşımm benimmm ne diyon kuzum dayana bilecekmiyiz bizim müdür izne çıkmasa ben pes edicektimde o izne gidiyor mecburi burdayımm

güle güle kullansın bebeşin cnm bencede çok güzel birşey kız kardeşinin olması rabbim herkese nasip etsin kardeşlik duygusunu valla daha bi taneyi atlatamadan 3 tane planıda iyi cesaret cnm

cahil cesareti işte :) doğumdan sonra sormak lazım bi de!!!!!!! ama insan herşeyi çabuk unutuyo ya...hamileliğin ilk aylarında öyle kötü bulantı geçirmiştimki, bidaha asla yapmam, nerden istedim ben bu çocuğu diyip duruyodum....şimdi iyiki olmuş diyorum :) demek herşey geçiyo...

İvettt meslek aşkıylan yanıp tutuşuyomm kuzumm Baktım olmuyo yalancıktan sancılanmış gibi yapıp izne çıkcam hihihihi

amaan senden de bebişinden de önemli diil bitanem salla patronu falan çok zorlanırsan dediğin gibi yap ayrıl iznine Allah korusun masabaşında gerçekten sancılar geliverirse nolucak ya

geçmez mi yaa hele bide aynamaya başladılar tamamen unutuyorsun herşeyi bir doğsunda kuzucuklar anneliği bir tadalım bakalım güzellikleri zorluklarını geçerse sayıyı düşünürüz

amaan senden de bebişinden de önemli diil bitanem salla patronu falan çok zorlanırsan dediğin gibi yap ayrıl iznine Allah korusun masabaşında gerçekten sancılar geliverirse nolucak ya

ayyy kuzumm Allah korusun neyseki gittiğim hastane 20 dk mesafede iş yerine hihihi şimdilik iyiyim de baktım olacak gibi değil zaten çıkacam kuzum salı günü randevumuz var bakalım doktor teyze ne diyecek inş. herşey yolundadır

ben de varımm..pazartesiye raporumu alıp 37 ye kadar devam edicem .dayanırız inşallah

Ayyy 37 e kadar çalışanlar klubü kuralım bizz

Canım geçmiş olsun... 2 gün izin tüm kamu çalışanlarına mı???

MELİKECİM hamilelere emzikli annelere kronil hastalığı olanlar, kalp böbrek yetmezliği ve kontrol edilemeyen yüksek tansiyon hastaları ile engelliler için idari izin

Asıl sana geçmiş olsun ilaçlarla hemen atlatırsın evde olmak da iyi gelmiştir diye düşünüyorum.
Benimde daha iki haftam var ama ben idari iznin sonunda raporumu bozdurucam artık kendime bakamıyorum ki işe niye gidiyorum bilmiyorum. Devam eden arkadaşlara maşallah. Ben de kızım için çalışırım diyordum ama fos çıktım biraz artık ücretsiz izinle telafi etcez.

bende varım kızlar 37

Sağol canım bende antibiyotiğe başladım ağrılar geçti ama dinlenmek lazım.. raporu bozdurdum dün iyiki de yapmışım havaya baksana.. sen de bence yorma kendini, 1-2 hafta bebişle fazla kalmak istiyoruz ama öyle olcak diye de riske girmenin anlamı yok.. ankara gerçekten işe gidilcek gibi değil, hem soğuk hem yürümek tehlikeli.. sende al iznini dinlen evde..

kızlar aranızda doğum fotoğrafçısı tutucak olan var mı ? Eşim istiyor ama ben kararsızım sezeryan olursa neysede normal doğumda ben kendimle cebelleşirken doktorlar ve eşimden başka birinin içerde olmasından huzursuz olurum saçını başını yolasım gelir gibi geliiyor. Bi de şimdi olmaz dersem sonra da pişman olursam diye korkuyorum, herkes bidefa doğuyo sonuçta

dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...

işte buyrun .... :)))))

Eki Görüntüle 333039

maşallah NAZAR DUASI_____ بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ

--------------------------------------------------------------------------------

doğumda fotoğrafçı tutmamış biri olarak pişmalığımı dile getirmek istedim:) bence hiç düşünmeyin.normal doğum olsa bile bebek çıktığı an içeri almalarını isteyebilirsin çok istemiyorsan o haldegörüntüenmeyi.ya da o hallerini kimseye göstermezsin sana hatır kalır ilerde yavrun da bakar.bebeğin anneyle kavuşma anı,sonrasında odaya geliş bekeyenlerin heyecanlı bakışı o kadar güzelyansıyor ki profesyonel bi objektife.kesinlikle böylebi imkanınız varsa değerlendirin,naçizane tavsiyem
sağlıklı,hayırl doğumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…