- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.361
aa çok iyiymiş ya yapınca fotoğraflarını eklersin dimi şeker şeker görürüz biz de :))
günaydın kızlarrr geçmişi bitiremedim bi türlü... gamzecim Allah nazardan saklasın bebeğini çok tatlı minik kuşş şu pijama terlik tv hali benide alsın artık dimi yani 1 haftam kaldı neysekiiiiii .... bide benim oğluşum hala dönmedi aramızda bu durumda olanlar varmı yaa ben makat gelişle ilgili yazıları okudukça tırsıyorum yaşayanlar varsa yardımmmm
günaydın gamzecimm öncelikle maşallahh diyelim sana da güzeller güzeli kızına da korkma canım Allah korur senin meleğini ya ne güzel senden anneliğin her seyini öğrenmeye başladık teşekkür ederiz o yüzdenn:)
amaaan bi kaç gün keyif yap tadını cıkar sonra zaten sıkıntıdan iş icat ediyosun kendine:)) o kadın programları az sonra bi başlıcak sonra da bi türlü bitmicek taa aşam haberlerine kadar bak izleyebileceğin faydalı olanları gamze yazmış sana ben de nerde faydasız ve kuru kalabalık olan varsa onu yaziim mesela şimdi kanaltürkte magazin var cok da saçma bi konuğu var o yüzden ben stardaki yemek programını izliyorum ne kadar akıl karı olmasa da:)) az sonra evi süpürüp silcem o da heemn bitiyo sonra saat 10 showda saba tümer var starda melek var bunların da yemek içimek kısımlarına bakıyorum ağzımın suyu akarak öğleden sonra eski diziler falan başlıyo ör: aliye onu izliyorum sonra bu kadar yükü beyin kaldırmıyo ve uyku geliyo 1 saat filan uyuyosun sonra esra erol başlıyo o arada yemek yapiim falan derken zaman geçiyo :))yani ben bütün faydasız şeyleri yapıyorum akşama kadar :)) iki gündür tatildeyim ve iki gündür akşam kociş gelince soruyo naptın bugün diye bu yazdıklarımı anlatıyorum aldığım cevap: "dinlene dinlene yapsaydın karıcım bu kadar yorma kendini:)))" doğuma kadar oyalancak bişiler bulmak lazım yani melikecim ya
valla çok haklısın.. bütün gün tv izlesem 1 saat temizlik sürer 1 saatte yemek yapma sürse geriye bi sürü saat kalıyo.. dün kayınvalidem oturmaya gideceğini söyledi sende gel dedi oraya gitcektim sabah bi baktım ki Ankara karlar altında. dışarı çıkılcak gibi değil belki öğleden sonra biraz açarsa çıkıyım diyorum ama korkuyorum da bi yandan.. ilk günden sıcak evimi bırakıp çıkmak da istemiyorum :))
heheh ilk günler vakit geçmez gibi olur ooo ben bütün işleri hallederim denir. gün gün insan tembelleşir akşam eşe yemek bile zorla yapılır ev hep dağınık olur birazdan toplar5ım dieçalıştığımda çok daha titiz ve düzenliydim:) hoş geldin ev hayatına koşturmaca olmadan evde olmanın tadını çıkarr
canım evdeyken daha az int giriyırorum iş yerinde daha iyiydi sanki :) şimdi yattığım yerden kalkasım yok.Günaydınnn :)
Henüz evde olmaya alışamadım erkenden kalktım :)) kızımla kahvaltı keyfi yapıyoruz... Siz de hadi uyanın artıkkk
Canım sağol, valla öle oldu :)) artık bol bol kaynatırıs :))
canım felak ve nas surelerini de oku fıstığına nazar için .günaydın kızlar,
çoktan uyandım , süt sağdım kahvaltımı yaptım ve yataktaki yerimi alıp sizlerle geçecek günümün başlangıcını yapıyorummmm :)))
kızımın dünkü fotoğraflarını düzenliyorum , gün geçtikçe dahada şirin olmaya başladı maşallah maşallah, nazar deyecek diye ödüm kopuyor ayetel kursi okuyup duruyorum of of zormuş anne olmak, insanın aklı çıkıyor ve karnımızda olmasından dahada başka bir duyguymuş bu...
sorma o kadın programlarını üfff ben yemekleri bide dr.ları seyrediyorum o kadar ama yine tv nin başından kalkamıyosun eski dizileri veriyolar bide gündüzleri sonra izdivaçlar çok komik zaten 19 yaşında 20 yaşında evlenmeye gelmişler evde kalcaz korkusuna :)günaydın gamzecimm öncelikle maşallahh diyelim sana da güzeller güzeli kızına da korkma canım Allah korur senin meleğini ya ne güzel senden anneliğin her seyini öğrenmeye başladık teşekkür ederiz o yüzdenn:)
amaaan bi kaç gün keyif yap tadını cıkar sonra zaten sıkıntıdan iş icat ediyosun kendine:)) o kadın programları az sonra bi başlıcak sonra da bi türlü bitmicek taa aşam haberlerine kadar bak izleyebileceğin faydalı olanları gamze yazmış sana ben de nerde faydasız ve kuru kalabalık olan varsa onu yaziim mesela şimdi kanaltürkte magazin var cok da saçma bi konuğu var o yüzden ben stardaki yemek programını izliyorum ne kadar akıl karı olmasa da:)) az sonra evi süpürüp silcem o da heemn bitiyo sonra saat 10 showda saba tümer var starda melek var bunların da yemek içimek kısımlarına bakıyorum ağzımın suyu akarak öğleden sonra eski diziler falan başlıyo ör: aliye onu izliyorum sonra bu kadar yükü beyin kaldırmıyo ve uyku geliyo 1 saat filan uyuyosun sonra esra erol başlıyo o arada yemek yapiim falan derken zaman geçiyo :))yani ben bütün faydasız şeyleri yapıyorum akşama kadar :)) iki gündür tatildeyim ve iki gündür akşam kociş gelince soruyo naptın bugün diye bu yazdıklarımı anlatıyorum aldığım cevap: "dinlene dinlene yapsaydın karıcım bu kadar yorma kendini:)))" doğuma kadar oyalancak bişiler bulmak lazım yani melikecim ya
aman Allah nazarlardan saklasın çok tatlı maşallah nazar:dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...
işte buyrun .... :)))))
Eki Görüntüle 333039
inş. dayanırsın gerçekten çok zor oluyo artık ben evde bile oflaya poflaya dolanıyorum .benim daha bir ay var ayılmama ben tamamen işten ayrılıcam zaten o yüzden biraz daha idare etmem lazım inşallah dayana bilirim
canım maşallah fıstığa . inş. tahlillerin temiz çıkar.Günaydınlar herkeseeeee
dün kızımı gördük..
1844 gr olmuştu.. ilk kez ntsye girdik..herşey yolunda çok şükür. Bir tek enfeksiyonum geçmediği için idrar kültürü istedi. Sonuca göre tedavi uygulayacak. Kasık ağrılarım oluyordu enfeksiyondandır dedi.
canım senin müdürün de bütün yaz aklı nerdeymiş belliki bu kız doğuracak ona göre ayarlasana izni en ağır olduğun dönemde bırakıp gidiyoAyy kader arkadaşımm benimmmne diyon kuzum dayana bilecekmiyiz bizim müdür izne çıkmasa ben pes edicektimde o izne gidiyor mecburi burdayımm
dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...
işte buyrun .... :)))))
Eki Görüntüle 333039
slm kızlar,, dün yine çok geç saate kadar uyumadım burun tıkanıklığından( oyüzden yeni kalktım daha kahvaltı yapmadım..size yazimde öle yapim dedim..yarın sabah annemler geliyolar:119: yarın sabah çıkıp öğlede burda olurlar..annemler bütün hazırlıkları tamamlıcaz yoksa benim bu hantallıkla bişe tamamlıcam yok..
canım çok beğendim çok güzel olmuş. kendinmi yaptın hazırmı.
Canım 25 tanesini - 30 tl ye yapıolar..Canim bebek sekerleri col guzel olmus kaca yaptirdin
Sağol teysesiii :) Yazısını da netten buldum :))cnm çok güzel bu yazısıda süper olmuş yaa
özlemcim verdiğin bu eşsiz bilgiler için teşekkürler canım .:)) bana da ayrılınca lazım olacak bunlar :) çok güldüm eşinin lafına "dinlene dinlene yapsaydın karıcım bu kadar yorma kendini:)))"
heheh ilk günler vakit geçmez gibi olur ooo ben bütün işleri hallederim denir. gün gün insan tembelleşir akşam eşe yemek bile zorla yapılır ev hep dağınık olur birazdan toplar5ım dieçalıştığımda çok daha titiz ve düzenliydim:) hoş geldin ev hayatına koşturmaca olmadan evde olmanın tadını çıkarr
çok güzel olmuşlar bayıldım
püüü desene ben ilk günden başladım.. saat 1 oldu daha kahvaltıdan sonraki halimdeyim ne bi temizlik yaptım ne bişey :)) bende neyse bugün yatıyım da yarın başlarım diyodum ama akşama yemek yapılcak fikri bile yoruyo beni valla :))
benimde burnum fenaydı kızımıza hava nemlendiricialdım kendime de kullanmaya başladım acil sende kullan oh vbe dünya varmış dicen
ayy cok tatlı olmuşlar yaane kadara mal oldu bunlar melikecim kaç tane yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?