2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlum da 31 haftayı geçtiğinde hala rahat rahat oturma pozisyonundaydı,34+2 deki kontrolde yani dün dr baş aşağı döndüğünü söyledi :) arkadaşların dediği gibi son zamana kadar dönebilirmiş,benim doktorum 31 haftadayken daha vakti var,döner demişti,rahatlatmıştı içimi,senin de vaktin var daha bence,erkenden dönüp napcak baş aşağı,biraz oturup döner o annesi :)

özlemcim verdiğin bu eşsiz bilgiler için teşekkürler canım .:)) bana da ayrılınca lazım olacak bunlar :) çok güldüm eşinin lafına "dinlene dinlene yapsaydın karıcım bu kadar yorma kendini:)))"

heheh ilk günler vakit geçmez gibi olur ooo ben bütün işleri hallederim denir. gün gün insan tembelleşir akşam eşe yemek bile zorla yapılır ev hep dağınık olur birazdan toplar5ım die çalıştığımda çok daha titiz ve düzenliydim:) hoş geldin ev hayatına koşturmaca olmadan evde olmanın tadını çıkarr

Gamzem cok tatli bu masallah bal resmen ya yerim Ben onu 41 5 Kere masallah dualarim sizinle canim

püüü desene ben ilk günden başladım.. saat 1 oldu daha kahvaltıdan sonraki halimdeyim ne bi temizlik yaptım ne bişey :)) bende neyse bugün yatıyım da yarın başlarım diyodum ama akşama yemek yapılcak fikri bile yoruyo beni valla :))

günaydın kızlar nasılsınız biz çok tembeliz her zamanki gibi işe bi başlayabilsem

canım evdeyken daha az int giriyırorum iş yerinde daha iyiydi sanki :) şimdi yattığım yerden kalkasım yok.

canım felak ve nas surelerini de oku fıstığına nazar için .

sorma o kadın programlarını üfff ben yemekleri bide dr.ları seyrediyorum o kadar ama yine tv nin başından kalkamıyosun eski dizileri veriyolar bide gündüzleri sonra izdivaçlar çok komik zaten 19 yaşında 20 yaşında evlenmeye gelmişler evde kalcaz korkusuna :)

dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...

işte buyrun .... :)))))

Eki Görüntüle 333039
aman Allah nazarlardan saklasın çok tatlı maşallah nazar:

benim daha bir ay var ayılmama ben tamamen işten ayrılıcam zaten o yüzden biraz daha idare etmem lazım inşallah dayana bilirim
inş. dayanırsın gerçekten çok zor oluyo artık ben evde bile oflaya poflaya dolanıyorum .

canım maşallah fıstığa . inş. tahlillerin temiz çıkar.

Ayy kader arkadaşımm benimmm ne diyon kuzum dayana bilecekmiyiz bizim müdür izne çıkmasa ben pes edicektimde o izne gidiyor mecburi burdayımm
canım senin müdürün de bütün yaz aklı nerdeymiş belliki bu kız doğuracak ona göre ayarlasana izni en ağır olduğun dönemde bırakıp gidiyo

dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...

işte buyrun .... :)))))

Eki Görüntüle 333039

maşşallah canım sen böyle resimlerini koydukça hem hoşuma gidiyor hemde nazar değecek die korkuyorum ben de senin gibi..Rabbim nazarlardan saklasın o elma yanaklarını yerim ben onunn:)

gamzecim maşallah artık poz vermeye başlamış berra bebek :) o ellerini,çenesini,tombik yanaklarını yiyesim geldi :)nazar konusunda da Allah'a emanet olsun inşallah,bişey olmaz korkma

benimde burnum fenaydı kızımıza hava nemlendiricialdım kendime de kullanmaya başladım acil sende kullan oh vbe dünya varmış dicen

özlemcim verdiğin bu eşsiz bilgiler için teşekkürler canım .:)) bana da ayrılınca lazım olacak bunlar :) çok güldüm eşinin lafına "dinlene dinlene yapsaydın karıcım bu kadar yorma kendini:)))"

aaa ne demek canım daha neler var da utandım valla yazmaya mesela aliyeyi izleyip gözlerim şişene kadar ağlıyorum sonra bugün ne giysemi izleyip evde kendi kendime sesli yorumlar yapıyorum " o giyilir mi be o renkle o olmuşmu okadar kısa giyecek bacak mı var sende vs..." en fenası da flash tv de yalcın cakır varya onu bile izleyip dehşete düşüyorum düşün yani halim o kadar vahim kocam da dalga geçmesin de naapsın :))

ayy cok tatlı olmuşlar yaa ne kadara mal oldu bunlar melikecim kaç tane yaptırdın

bak kuzum ben yukarda anlattım yaptıklarımı çalışmamamk hiç yaramadı bana da valla dediğin gibi işe giderken daha bi atom karıncaymışım eve gelip temizlik yemek falan hepsini bi cırpıda yapıodum şimdi vakit bol ya ha şimdi yapcam ha beş dakkada hallederim derken erteleyip duruyorum sonuçta yapıyorum ama kendime aşırı gıcık oluyorum yaa:))

çok güzel olmuşlar bayıldım

evt malefef öyle oluyomuş bende hep evdeyken daha derli toplu olur ev diyodum ama son 1 haftadır serdim iyice hele ablamlardan geldikten sonra iyice tembelleştim. neyse kızlar bu kadr lafın üstüne ben gidiyim işlere koyulayım bari :2::2::2:

benimde burnum fenaydı kızımıza hava nemlendiricialdım kendime de kullanmaya başladım acil sende kullan oh vbe dünya varmış dicen

canım hangi markadan aldın nasıl bişi ben de alıcam da bin türlü şey var karar veremedim aslında acil almak lazım dediğin gibi benüm de kızımdan önce bana lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…