- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.481
Işılcımmmm seni görüyom aşağıda ne yaptınız koca göbüşler kahvaltınız bitti mii
Kııızz o kaa yemek tarifi yazdım sana özelden msj attım görmedin miiiii :):)
Sağol canım önceki doktoruma söylemiştim sırt ağrısına yapacak bişey yok demişti bana salı günü doktora tekrar sorayım belki dediğin gibi kalsiyum fln yazar azıttı iyice çünkü
canım benimde dün gece feci sırt ağrım oldu ağlatacak kadar oldu yani
bende 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak istiyorum
ama nasıl dayanırım bilmem :44:
Rabbim güç kuvvet versin hepimize sağlıcakla doğuralım
dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...
işte buyrun .... :)))))
Eki Görüntüle 333039
ay canım banada afakanlar basıyo 15 gündür 1 çocuğun katilini arıyolar fena bişey ben seyretmiyorum ama dediğin gibi bazen ilginç konular oluyoaaa müge anlıyı nasıl atlamışım yaa o da var evet ama bu aralar işlediği konular beni pek sarmıyo bacım ya hiç heyecanlı entrikalı diiller ondan izlemiyorum ii bişi anlatırsa bana da haber ver de izliim:)) amaannn bu gidişle akşama zıkkımın köünü yiyip oturcaz hala bişi yapmadım ama sanırım sonunda tost yicez:)) kız ben dondurucudaki herseyi bitirdim zaten tembellikten o yüzden şimdi böle dımdızlak kaldım ya:))
canım hayırlısı olsun . bebekleri yan yatırın diyolar devamlı mı sırt üstü yatcakmış.Gamzecim kızın ne kadar tatlı olmuş gerçekten hokka burun hokka ağız maşalllah Allahım nazarlardan saklasın onu.
Ben de oğlumu gördüm ters duruodu dönmüş ama ben heralde sezeryan olucam 1 martta..nst için de bana 2 hafta sonra bakarız dedi..
Sezeryan düşündügümü söyleyince illa normal yap diye diretmioruz biz sen kararını ver ben de sezeryan olmuştum dedi ama kesinlikle epidurali tavsiye etti. Epiduralli sezeryanda baş ağrısı vs çok sık görülmüo artık dedi.Bi de 2 haftada 2 kilo alarak rekora imza atmışım.
Bebek ansiklopedisine başladım kesinlikle sırt üstü yatırmalıymışız bebişleri oysa beni hep yüzüstü yatırmışlar çok şaşırdım kesin okuyun kızlar bişiler gerçekten biraz cesaret gelio benim gibi korkaklara duyurulur..
ay canım banada afakanlar basıyo 15 gündür 1 çocuğun katilini arıyolar fena bişey ben seyretmiyorum ama dediğin gibi bazen ilginç konular oluyo
bende sana yemeği naptın dicektim ama bişey yapmamışsın ben daha yeni pişiriyorum kocam geç gelicekmiş bugün evde bişey kalmadı pazara gidemedim marketten sebze almıyorum kaç gündür dondurucudan yiyoruz neyseki yarınki yemekte hazır
canım hayırlısı olsun . bebekleri yan yatırın diyolar devamlı mı sırt üstü yatcakmış.
işte öyle kayıp cocukları yada cocuk katillerini izleyemiyorum tatlım ya ama bile kocası kacmış kadınlar falan cıkıyo onları izliyorum:)) ayy sorma valla yalan oldu bugün yemek kocişim gedi de o yaptı bişeyler sağolsun yazık bi de diyoki " çalışan kadın almak hakkaten zormuş yaa kadın çalışmayınca feleği şaşıyo" diyo :))) ben de arsız arsız gülüom napiim :)) bugünlük doyduk yani cok şükür yarına Allah kerim...
canım hangi markadan aldın nasıl bişi ben de alıcam da bin türlü şey var karar veremedim aslında acil almak lazım dediğin gibi benüm de kızımdan önce bana lazım
doktorum bana normal epidurali anlattı ağrı tamamen kesilmiyormuş %80 azaltılıyormuş.. öyle olunca %20 ağrıyla ıkınma gayet kolay oluyormuş... %80 ağrının azaltılması gayet güzel bence çok zor olmasa gerek normal epidural.
dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...
işte buyrun .... :)))))
Eki Görüntüle 333039
bende çok istiyordum, ama bir yandan da vicdanım çok sızlıyordu, insanlar bebeklerine ekmek parası bulamazken ben bir albüme 500 tl mi verecem diyordum ve vazgeçtim,albüme vereceğim 500 tl'yi Rabbimin bana verdiği emanetin, evladımın şükürü olarak eşi öldüğü için iki çocuğu ile ortada kalmış bir anneye vermeyi tercih ettim ki, dün annemin bana süpriz yaparak doğum fotoğrafçısı ayarladığını öğrendim, nasıl duygulandım bunu duyunca, canım annem yaaaakızlar aranızda doğum fotoğrafçısı tutucak olan var mı ? Eşim istiyor ama ben kararsızım sezeryan olursa neysede normal doğumda ben kendimle cebelleşirken doktorlar ve eşimden başka birinin içerde olmasından huzursuz olurum saçını başını yolasım gelir gibi geliiyor. Bi de şimdi olmaz dersem sonra da pişman olursam diye korkuyorum, herkes bidefa doğuyo sonuçta
iyi geceler kızlar.nasılsınız siz ve bebişleriniz umarım hepiniz iyisinizdir.ben kötü bir gece geçirdim.dün sabah kontrolüm vardı.karnımdaki toplanma ve sertleşmelerden bahsettim doktoruma.o da hemen nst çekelim dedi.toplanmaları ben bebeğim sanıyordum ama değilmiş meğerse,yaşadığım erken doğum kasılmalarıymış.nst'de de sancı ve ağrılar çıktı.doktorum hastaneye yatırdı beni 1 gün 1 gece kaldım bu sabah çıktım.3 serum,antibiyotik iğne ve her ihtimale karşı tek doz bebeğin akciğer gelişimi için iğne vurdular.bu arada ilaçla da takviye verdiler nidilat içtim.şimdi de evde devam ediyorum.37.haftaya kadar doğumu engellememiz lazımmış bebeğin gelişimi için.akşam ki nst de yine sancılarım vardı sabahki normal çıktı çok şükür.uykusuzum biraz dan yatıcam.yatmadan sizlerle paylaşmak istedim.benzer durumu olan varsa mutlaka doktorunuza danışın nst çektirin kızlar.hepinize iyi geceler
iyi geceler kızlar.nasılsınız siz ve bebişleriniz umarım hepiniz iyisinizdir.ben kötü bir gece geçirdim.dün sabah kontrolüm vardı.karnımdaki toplanma ve sertleşmelerden bahsettim doktoruma.o da hemen nst çekelim dedi.toplanmaları ben bebeğim sanıyordum ama değilmiş meğerse,yaşadığım erken doğum kasılmalarıymış.nst'de de sancı ve ağrılar çıktı.doktorum hastaneye yatırdı beni 1 gün 1 gece kaldım bu sabah çıktım.3 serum,antibiyotik iğne ve her ihtimale karşı tek doz bebeğin akciğer gelişimi için iğne vurdular.bu arada ilaçla da takviye verdiler nidilat içtim.şimdi de evde devam ediyorum.37.haftaya kadar doğumu engellememiz lazımmış bebeğin gelişimi için.akşam ki nst de yine sancılarım vardı sabahki normal çıktı çok şükür.uykusuzum biraz dan yatıcam.yatmadan sizlerle paylaşmak istedim.benzer durumu olan varsa mutlaka doktorunuza danışın nst çektirin kızlar.hepinize iyi geceler
her gece sizler nöbetçiydiniz,ertesi gün yazılanları okuyordum,fakat bu gece benim uykum gelmedi,bu sefer de siz yoksunuz
sertaap_73 selaaaaaam :) kimseler kalmamış burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?