- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.501
canım bebişin cicilerini güle güle kullansın . çok şanslıymışsın Allah gönlüne göre vermiş :)Hayırlı geceler arkadaşlar, geçmişi okuduk geldik
Bu gün alışvrerişimizi yaptık çok şükür, eksiklerimiz sadece bebek arabası ve ev tipi ana kucağı kaldı... Birde emzirme atleti kaldı.....
Bebek şekerlerimizide bu gün aldık, çok hoş oldu....
Melike canım sende izine ayrılmışsın, hayırlı olsun, bol bol dinlenirsinBu arada bebek şekerlerin çok şirin
bende çok istiyordum, ama bir yandan da vicdanım çok sızlıyordu, insanlar bebeklerine ekmek parası bulamazken ben bir albüme 500 tl mi verecem diyordum ve vazgeçtim,albüme vereceğim 500 tl'yi Rabbimin bana verdiği emanetin, evladımın şükürü olarak eşi öldüğü için iki çocuğu ile ortada kalmış bir anneye vermeyi tercih ettim ki, dün annemin bana süpriz yaparak doğum fotoğrafçısı ayarladığını öğrendim, nasıl duygulandım bunu duyunca, canım annem yaaaa
canım geçmiş olsun. benimde nstde kasılmaları görünce dr sordu karında sertleşme var mı diye bende var dedim onlar kasılmaymış bende bebek sanıyodum dedim oda var günde 4-5 kez normal demişti istirihat et bol bol 36 ya kadar dursun dedi ama ilaç falan vermedi demekki senin sancılar daha fazlaymış inş. bebişleriz zamanında gelirler ben geçenlerde ablamda kaldım 3 gün kaldım bişeye elimi sürmedim hiç kasılma olmadığını farkettim ama evde ister istemez bişeyler yapıyoruz oluyo yine kasılmalar azda olsa dikkatli olmak lazımiyi geceler kızlar.nasılsınız siz ve bebişleriniz umarım hepiniz iyisinizdir.ben kötü bir gece geçirdim.dün sabah kontrolüm vardı.karnımdaki toplanma ve sertleşmelerden bahsettim doktoruma.o da hemen nst çekelim dedi.toplanmaları ben bebeğim sanıyordum ama değilmiş meğerse,yaşadığım erken doğum kasılmalarıymış.nst'de de sancı ve ağrılar çıktı.doktorum hastaneye yatırdı beni 1 gün 1 gece kaldım bu sabah çıktım.3 serum,antibiyotik iğne ve her ihtimale karşı tek doz bebeğin akciğer gelişimi için iğne vurdular.bu arada ilaçla da takviye verdiler nidilat içtim.şimdi de evde devam ediyorum.37.haftaya kadar doğumu engellememiz lazımmış bebeğin gelişimi için.akşam ki nst de yine sancılarım vardı sabahki normal çıktı çok şükür.uykusuzum biraz dan yatıcam.yatmadan sizlerle paylaşmak istedim.benzer durumu olan varsa mutlaka doktorunuza danışın nst çektirin kızlar.hepinize iyi geceler
Hayırlı geceler arkadaşlar, geçmişi okuduk geldik
Bu gün alışvrerişimizi yaptık çok şükür, eksiklerimiz sadece bebek arabası ve ev tipi ana kucağı kaldı... Birde emzirme atleti kaldı.....
Bebek şekerlerimizide bu gün aldık, çok hoş oldu....
Melike canım sende izine ayrılmışsın, hayırlı olsun, bol bol dinlenirsinBu arada bebek şekerlerin çok şirin
bende çok istiyordum, ama bir yandan da vicdanım çok sızlıyordu, insanlar bebeklerine ekmek parası bulamazken ben bir albüme 500 tl mi verecem diyordum ve vazgeçtim,albüme vereceğim 500 tl'yi Rabbimin bana verdiği emanetin, evladımın şükürü olarak eşi öldüğü için iki çocuğu ile ortada kalmış bir anneye vermeyi tercih ettim ki, dün annemin bana süpriz yaparak doğum fotoğrafçısı ayarladığını öğrendim, nasıl duygulandım bunu duyunca, canım annem yaaaa
iyi geceler kızlar.nasılsınız siz ve bebişleriniz umarım hepiniz iyisinizdir.ben kötü bir gece geçirdim.dün sabah kontrolüm vardı.karnımdaki toplanma ve sertleşmelerden bahsettim doktoruma.o da hemen nst çekelim dedi.toplanmaları ben bebeğim sanıyordum ama değilmiş meğerse,yaşadığım erken doğum kasılmalarıymış.nst'de de sancı ve ağrılar çıktı.doktorum hastaneye yatırdı beni 1 gün 1 gece kaldım bu sabah çıktım.3 serum,antibiyotik iğne ve her ihtimale karşı tek doz bebeğin akciğer gelişimi için iğne vurdular.bu arada ilaçla da takviye verdiler nidilat içtim.şimdi de evde devam ediyorum.37.haftaya kadar doğumu engellememiz lazımmış bebeğin gelişimi için.akşam ki nst de yine sancılarım vardı sabahki normal çıktı çok şükür.uykusuzum biraz dan yatıcam.yatmadan sizlerle paylaşmak istedim.benzer durumu olan varsa mutlaka doktorunuza danışın nst çektirin kızlar.hepinize iyi geceler
iyi geceler kızlar.nasılsınız siz ve bebişleriniz umarım hepiniz iyisinizdir.ben kötü bir gece geçirdim.dün sabah kontrolüm vardı.karnımdaki toplanma ve sertleşmelerden bahsettim doktoruma.o da hemen nst çekelim dedi.toplanmaları ben bebeğim sanıyordum ama değilmiş meğerse,yaşadığım erken doğum kasılmalarıymış.nst'de de sancı ve ağrılar çıktı.doktorum hastaneye yatırdı beni 1 gün 1 gece kaldım bu sabah çıktım.3 serum,antibiyotik iğne ve her ihtimale karşı tek doz bebeğin akciğer gelişimi için iğne vurdular.bu arada ilaçla da takviye verdiler nidilat içtim.şimdi de evde devam ediyorum.37.haftaya kadar doğumu engellememiz lazımmış bebeğin gelişimi için.akşam ki nst de yine sancılarım vardı sabahki normal çıktı çok şükür.uykusuzum biraz dan yatıcam.yatmadan sizlerle paylaşmak istedim.benzer durumu olan varsa mutlaka doktorunuza danışın nst çektirin kızlar.hepinize iyi geceler
ama bi gerçek ya bütün gün evde durmak garip ablam bugün bana sen iyi alıştın uyumaya diyosabah geç kalkıyoruz akşam üstü uyukluyoruz bende kocam bişeyler söyleyince üzülüyodum ilk aylarda ama artık bende senin gibi arsızlaşıyorum :)
cnm benim eşim elektronikten çok ii anlar piyasadaki en kalitali si medisana imiş onu aldık termeometreyide
Bir de sanırım bu 2 hafta 2 kilo aldım, fırçayı yiycem cuma günü yine
meliş cok güzel miş şekerler cnm üzerindeki bebekde şimdiye kadar gördüklerimden en güzeli....
Geçmiş olsun canım.
Biz bugün daha yeni konuştuk Işıl ve Ayşen'le ben de sorayım bari cuma günü korktum şimdi.Bugün akşam eve geldiğimden beri bi kaç ke oldu bende de:44:
aaaa sabah sabah bi tek ben varımmm kııızz hepiniz uyuyomusunuz yaaa biz 6.30dan beri dünyanın işini yaptık kızımla derdimiz neyse daha güneş doğmadan uyandık babamızı da zorla uyandırdık güzeel bi kahvaltı yaptık o şimdi bize mama ve bez parası kazanmaya gitti biz de işi gücü bitirip topiği açalım dedik hepinize GÜNAYDIIIIIIINNNNNNN :))) SIMSICAK BOL TEPİŞLİ HUZURLU MUTLU Bİ GÜN OLSUN İNŞALLAHH ay cabuk uynanın da gelin yaa sıkılırım beeen...
ay ben de öle almışım ya bu iki haftada 2 kilo niye öle olduki cok yavaşlamıştı hatta durdurmuştum bile kilo alımını artık naparsak yapalım alcaz mı acaba?...
Günaydın kızlaaaar.. Yine erkenciyiz biz de kargalarla kalkıp kahvaltı yapıos nasıl olcak böle tatil anlamadım :))
Günaydınnnnn :)) demek mama ve bez parası kazanmaya gitti, ilahi nası güldüm sabah sabah :)) bizimkide gitti inşallah huggies ve milupa alcak şekilde kazanırlar ikisi de, amin :))
ay o zaman lütfen 500 gr ile kalsın bacım yoksa böle bir bir nereye kadar anaaammmartık her hafta 500 gr bizim irademiz dışında aldığımız kilo..yani naparsak yapalm her hafta 500 gr haneye yazılıyomuş..tabi kişiden kişiye artadabilir..
GÜNAYDIIIIINNN kıslarrrr bugün 35 haftamıza giriorruzzzz yuppiiii oğluşumuda özledim haftaya gidicem artık biraz daha sabırrr
ay o zaman lütfen 500 gr ile kalsın bacım yoksa böle bir bir nereye kadar anaaammm(
Ben diyetten önce haftada 2 kilo alıyodum :) şimdi 2 aydır diyetteyim henüz kilo almadım düşün işte nasıl açım böhüüüartık her hafta 500 gr bizim irademiz dışında aldığımız kilo..yani naparsak yapalm her hafta 500 gr haneye yazılıyomuş..tabi kişiden kişiye artadabilir..
aamiiiinnn ay tabi kazansınlar ben eşimi sabahları bi türlü uyandırmıyodum yataktan kopamıyo sonra aç gidiyo işe ama böle "sen evmizin direğisin reisisin bize ekmek parası mama parası kazancan hadi kalk babası" filan diyince gaza geliyo benimki pek seviniyo garibim saf saf cabucak kalkıyo yataktan :))ay pek safmış benimki de yaa:))
herkeslere kocaman günaydın
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn...
Ben diyetten önce haftada 2 kilo alıyodum :) şimdi 2 aydır diyetteyim henüz kilo almadım düşün işte nasıl açım böhüüü
sorma kuzummmm bende açımmmmmmmm...herkes gibi karnım tok sırtım pek olsun istiyorummmm:-(
ahh inşallah inşallahh gider canımmbncede kalsın ama kalmıyo işte :)) neyse sırf bebeğe gitse biizm içn sorun olmaz..yağ olarak depolamayalmda..doğumda gitcek zaty o 500 gr.lar
Ben diyetten önce haftada 2 kilo alıyodum :) şimdi 2 aydır diyetteyim henüz kilo almadım düşün işte nasıl açım böhüüü
İyi fikirmiş kızzz :)) bende öle yapıyım.. aç gitmesin diye tost yapıyorum arabada yiye yiye gitsin bari diye çünkü kahvaltı yapmak yerine uyurum diyo kalkmıyo kahvaltıya( bende bi gaz vermeyi deneyim yarın..
herkeslere kocaman günaydın
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?