2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebişin cicilerini güle güle kullansın . çok şanslıymışsın Allah gönlüne göre vermiş :)

canım geçmiş olsun. benimde nstde kasılmaları görünce dr sordu karında sertleşme var mı diye bende var dedim onlar kasılmaymış bende bebek sanıyodum dedim oda var günde 4-5 kez normal demişti istirihat et bol bol 36 ya kadar dursun dedi ama ilaç falan vermedi demekki senin sancılar daha fazlaymış inş. bebişleriz zamanında gelirler ben geçenlerde ablamda kaldım 3 gün kaldım bişeye elimi sürmedim hiç kasılma olmadığını farkettim ama evde ister istemez bişeyler yapıyoruz oluyo yine kasılmalar azda olsa dikkatli olmak lazım

çok hoş düşünmüşsün valla Allah razı olsun..Allahda gönlündekini vermiş zatn..

geçmiş olsun. benimde çok sık oluyor sertlerşme. inşallah sağ salim alalım bebişleri kucağımıza

Gamzecimm rabbim nazarlardan saklasın kaşı gözü heryeri maşAllah çok güzel...hele dudaklarına bayıldım çok şeker...dua et canım felak nas ayetel kursiyi oku bol bol canım...

canım çook geçmiş olsun...ben de 28 ci haftalarımda kasılmalarla acile gttim kasılmam ciddi olmammak kaydı ile çıktı. ama dr um ciğer geliştirici iğne vurdu...sabah ve akşam vuruldum..nidilat vermedi bana..o ne ilacı bilemedim kii:44:

çok iş yapıp yorulduğum zamanlar gene oluyor.. böle bir tarafa tepe gibi dağ gibi toplanıyor... bir müddet sonra iniyor tabi bu arada nefesim de daralıyor...ben de aynen 6 hafta daha dayansın oğluşum en azından diye dua ediyorum.. gerçi ne kadar çok dursa o kadar iyi...
bir de canım dr um bana eğer peryodik oluyorsa ve şiddetli ağrıların olursa tehlikeli dedi.aralarda yalancı kasılmalar da oluyrmuş.tabi tedbiri elden bırakmamak lazım canım.idrar yolu enfeksiyonu da kasılma ve sancı yapabilirmiş. siz bir de türkiyedesiniz kendinize daaha dikkat edin ayaklarnızdan çorap patik ihmal etmeyin.. ben arabistanda bille ayağımdan çorabı ve terliği eksik etmemeye çalışıyorum.. bir de bu zamnda su içimi daha önemliymiiş...3 litre unutmayalım...
çok geçmiş olsun tekrardan

benim oğluşum şimdi hıçkırmaya başladııı ayyy ne zman bitecek...pıt pıt pıtttt içim bir hoş oluyor o nasıldır kuzucum şimdi

aaaa sabah sabah bi tek ben varımmm kııızz hepiniz uyuyomusunuz yaaa biz 6.30dan beri dünyanın işini yaptık kızımla derdimiz neyse daha güneş doğmadan uyandık babamızı da zorla uyandırdık güzeel bi kahvaltı yaptık o şimdi bize mama ve bez parası kazanmaya gitti biz de işi gücü bitirip topiği açalım dedik hepinize GÜNAYDIIIIIIINNNNNNN :))) SIMSICAK BOL TEPİŞLİ HUZURLU MUTLU Bİ GÜN OLSUN İNŞALLAHH ay cabuk uynanın da gelin yaa sıkılırım beeen...

amaan boşver bacım yaa ne takcaz arsızlık iidir iidir cok işime yarıyo valla dediğin gibi ilk aylar cok moralim bozuluyodu da şimdi bu arsızlığım yüzsüzlüğüm psikolojimi düzeltti valla sırf bebeğim huzurlu olsun diye yoksa kendim için yapıyosam namerdim

cnm benim eşim elektronikten çok ii anlar piyasadaki en kalitali si medisana imiş onu aldık termeometreyide

canım termometreyi medisana almıştık onu tavsiye etmişlerdi ii oldu sölediğin diğer makineyi de ondan alalım bari cok sağol fiyatı ne kadardı hatırlıyomusun

Bir de sanırım bu 2 hafta 2 kilo aldım, fırçayı yiycem cuma günü yine

ay ben de öle almışım ya bu iki haftada 2 kilo niye öle olduki cok yavaşlamıştı hatta durdurmuştum bile kilo alımını artık naparsak yapalım alcaz mı acaba?

canım cok gecmiş olsun yorma kendini bebişin biraz daha sabretsin zamanında sağlıkla gelsin inşallah...

Günaydın kızlaaaar.. Yine erkenciyiz biz de kargalarla kalkıp kahvaltı yapıos nasıl olcak böle tatil anlamadım :))

meliş cok güzel miş şekerler cnm üzerindeki bebekde şimdiye kadar gördüklerimden en güzeli....

Canım çok sağol Işıl'ımmm

Melike canım sende izine ayrılmışsın, hayırlı olsun, bol bol dinlenirsin Bu arada bebek şekerlerin çok şirin

Çok sağol kuzummm.. Senin de fotoğrafçın hayırlı olsunnnn :) Ciciler hayırlı olsunn

Geçmiş olsun canım.
Biz bugün daha yeni konuştuk Işıl ve Ayşen'le ben de sorayım bari cuma günü korktum şimdi.Bugün akşam eve geldiğimden beri bi kaç ke oldu bende de:44:

Bende de oluyo günde 2-3 kere oluyo bazen.. ama nst de bişey çıkmadı.. acaba o kasılma olduğu an mı orda olmak lazım anlamadım

Günaydınnnnn :)) demek mama ve bez parası kazanmaya gitti, ilahi nası güldüm sabah sabah :)) bizimkide gitti inşallah huggies ve milupa alcak şekilde kazanırlar ikisi de, amin :))

GÜNAYDIIIIINNN kıslarrrr bugün 35 haftamıza giriorruzzzz yuppiiii oğluşumuda özledim haftaya gidicem artık biraz daha sabırrr

ay ben de öle almışım ya bu iki haftada 2 kilo niye öle olduki cok yavaşlamıştı hatta durdurmuştum bile kilo alımını artık naparsak yapalım alcaz mı acaba?...

artık her hafta 500 gr bizim irademiz dışında aldığımız kilo..yani naparsak yapalm her hafta 500 gr haneye yazılıyomuş..tabi kişiden kişiye artadabilir..

aamiiiinnn ay tabi kazansınlar ben eşimi sabahları bi türlü uyandırmıyodum yataktan kopamıyo sonra aç gidiyo işe ama böle "sen evmizin direğisin reisisin bize ekmek parası mama parası kazancan hadi kalk babası" filan diyince gaza geliyo benimki pek seviniyo garibim saf saf cabucak kalkıyo yataktan :))ay pek safmış benimki de yaa:))

artık her hafta 500 gr bizim irademiz dışında aldığımız kilo..yani naparsak yapalm her hafta 500 gr haneye yazılıyomuş..tabi kişiden kişiye artadabilir..
ay o zaman lütfen 500 gr ile kalsın bacım yoksa böle bir bir nereye kadar anaaammm(

GÜNAYDIIIIINNN kıslarrrr bugün 35 haftamıza giriorruzzzz yuppiiii oğluşumuda özledim haftaya gidicem artık biraz daha sabırrr

günaydın canımm :)) biz de bugün 32.haftamıza girdik. haftaya doktorumuza gidip çalışabilir raporu alacağız. sabah 7 den gece yatana kadar biz kıpır kıpırız. sizde durumlar nasıldı bu haftalarda. dıştan bakılınca hep bir deniz dalgası şeklindeyiz :))
bebeğim şükür kontrollerde sağlıklı görünüyor. doktorla doğumun ne şekilde olacağını daha konuşmadık. Allah nasip ederse normal doğum yapmayı çok istiyorum.

Ben diyetten önce haftada 2 kilo alıyodum :) şimdi 2 aydır diyetteyim henüz kilo almadım düşün işte nasıl açım böhüüü

İyi fikirmiş kızzz :)) bende öle yapıyım.. aç gitmesin diye tost yapıyorum arabada yiye yiye gitsin bari diye çünkü kahvaltı yapmak yerine uyurum diyo kalkmıyo kahvaltıya ( bende bi gaz vermeyi deneyim yarın..

bncede kalsın ama kalmıyo işte :)) neyse sırf bebeğe gitse biizm içn sorun olmaz..yağ olarak depolamayalmda..doğumda gitcek zaty o 500 gr.lar
ahh inşallah inşallahh gider canımm

aynen benimki de öel diyo ben de başlıyorum sen güçsüz kalırsan hastalanırsan biz naparız ortalarda kalırız kimse bakmaz bize falan anlıyo tabi dalga geçtiğimi ama sırf susiim diye kalkıp yiyo yazık sen de öle yap biraz gaza geliyolar biraz dinlemekten bıkıyolar sonuçta zafer bizim oluyo:))

herkeslere kocaman günaydın

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn...

günaydııın size deee

Ben diyetten önce haftada 2 kilo alıyodum :) şimdi 2 aydır diyetteyim henüz kilo almadım düşün işte nasıl açım böhüüü

oyy cnmm :)) ne güzel işte demekki bebiş alıyo kiloyu aslında snde bi yandan veriyosun..valla bnde hem bebiş hem bn almaya dvm ediyoruz..yakında bi anakara olcam onu bekliyorum..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…