2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar 6 haftalığız arada bel ağrım karın krampı oluyor çok halsizim. normalmi bunlar kızlar ya? sizlerdede oluyormu aynı şeyler?

mrb canım,,halsizlik bendede var,,uykuya bende doyamıyorum,uzandığım yerde uyuyakalıyorum,,,idrar yollarını üşütmüşsün çok geçmiş olsun ,bende birkaç gün sancılandım öle,,,ayaklarımı sıkı giydim,çorap giymeyen ben bu sıccakta çorap giydim hiç çıkarmadım,terliksiz evin için dolaşmamaya çalışıyorum,sende öle yap,inşlh geçer canımm

sen ilaç falan kullanmışmıydın canım üşütünce
bende sürekli çorap terlik öyle dolanıyorum zaten ne zaman ayaklarım çyalınayak olsa üşütüyorum

çok geçmiş olsun. bana doktor ilk adetine kadar korunman yeterli demişti.bizde öyle yaptık. kısmet böyleymiş.inşallah bu sefer ki sağlıklı olucak. elimden geldiğince hep olumlu düşünmeye çalışıyorum..ama bir kurt içimde hep kırt kırt kemiriyor.kendi kendime hep iyi olucak sağlıklı olucak bu diye sayıklıyorum. inşallah öyle olur... iyi düşünelim iyiyi çağıralım hep beraber. güzel günler göreceğiz inşallah..bunlar bizde birer anı olarak kalacak. bu arada bende sınıf öğretmeniyim

bu arada bende bademciklerim şiş diye bol karanfilli çay içiyordum 3 gündür. hatta dün yine lekelenmem oldu. halbuki yatıyordum hep. bende şimdi karanfile bağladım bunu. hatta tam şuan yine içiyordum. bıraktım elimden hemen yorumları okuyunca. koktum:44:

http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=398 hatta bakın karanfil yağı diye zarazından bahsetmiş sayın doktor burada

Son düzenleme:
selam kızlar ben de geldim doktordan homaşito hastasıymışım yani kısaca tiroid bezimin normal ürettiği hormonu vücudum yabancı madde sandığı için yokediyormuş ve o yüzden hormon azlığı varmış bu azlığı gidermek için ölene kadar tiroid hormonu ilacı içeceğim ve doğuma kadar her ay test yapılacak doğumdan sonra da her sene..ilaçlarını içtiğin sürece bebeğe zararı yok dedi ama allahtan başkası bilemez tabi dedi doktor böylece gene her yol duaya çıkıyor allah kerim..hayırlısını isteyelim iyi düşünelim öyle olsun artık yapacak birşey yok.

bu zamana kadar boşuna yırtmışım kendimi kilo veremiyorum diye tabi veremezsin aptal kafa tioidin bozukmuş
bu bebişimi doğurayım da ondan sonra görün bak ne affat bişey olacam

Pilocum yemeklerden sonra maden suyu iç canım.. hem hamileliktede sakıncası yok, hemde çoook rahatlatıyor. geçen gün bende sen gibi oldum. yemeği fazla kaçırdım biraz, normalde pek soda içemem ama içtim mecburen ve öyle rahatladımki. sonrada ayaklarımı yukarı dayayıp bi süre yattım.
Amerdacım iyiyim çok şükür. Pazartesi doktor randevum var. heyecanla onu bekliyorum. Sağolsun önceki gün eşim içime kurt düşürdü, daha önceden bi düşük yaşadığım için. o yüzdende biraz tedirginlik var ister istemez.
Sibelcim geldinmi doktordan canım.. sonuç nedir?????

Hepiniz de hoşgeldiniz arkadaşlar.. Rabbim hepimize hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Berrna canım topiğimizin 3. ikiz annesi oldun:)

canım bende akrabalarımla tanıdıklarımla konuşamıyodum. hemen ağlamaya başlıyodum. ama burda yazışınca ve benim gibi hatta daha kötü şeyler yaşayan insanlarla paylaşımlar oldukça umut etmem ve korunma sürecimin dolması daha çabuk oldu. ordan aklına takılan herşeyi sorabilirsin herkes seve seve cevap verecektir. maalesef bebeğimi kaybeettim bölümünde, kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadar? topiği. okulun açılınca önce miniklerine sonra da kendi miniğine kavuşman dileğiyle... öpüyorum seni

canım benim ben 5 yıldır hipotiroid hastasıyım ve 5 yıldır her gün aksatmadan ilaç kullanıyorum benim gebe kalamamam tiroidlerim yüzündendi ama çok şükür başardım ilaçlarını düzenli kullandığın sürece hiç bi problem olmaz bebeğe yeterki heray kontrollerini yaptır ve ilacın dozu iyi ayarlansın çünkü ilk 3 ay bebek tiroid hormonunu anneden alıyor sonra kendi troid hormunu çalışmaya başlıyor benim salı günü tiroid kontrolüm var bakalım ne durumdalar sters tiroidi çok etkiler o yüzden kafana takıp üzme kendini ayrıca önceden olmayıp hamilelikte tiroid rahatsızlığı ortaya çıkan bir sürü kadın var

Son düzenleme:

Son düzenleme:
nasılsınız kızlarrrr???
dün gece çok sancım oldu benim sahurda uyandığımda sağ ayağımı kasıyordu birde belim çok ağrıyor normal mi bunlar????
sağ tarafımda bebeğimin oldugu yerde arada bi damar seğirmesi gibi bişi hissediyorum çok tuhaf bi his acaba bebiş mi yoksa başka bişi mi????

canım erkek bebek olunca çok erken bi zamanda dediğin gibi seğirmeler oluyomuş umarım ondandır

canım bende tam seni sorarken sen cevap yazmışsın.
İnşallah ilaçların senin hormonlarını yerine getirir ve inşallah bebişine hiiiiç bi zararı olmaz.

Birde arkadaşlar benim boynum etli duruyor, gören guatrmı var sende diye soruyordu ve hala da öyle. 3,5 yıl önce guatr varmı diye hastaneye gitmiştim. sadece usg ile bakılmıştı ozaman. tüm ölçümler normal çıkmıştı. Sadece USG tanısı yeterlimidir acaba?????

canım erkek bebek olunca çok erken bi zamanda dediğin gibi seğirmeler oluyomuş umarım ondandır

ewet cnm bende duydum bunu ....bagırsak hareketi dicem yok değil çünkü o her iki tarafımda oluyor ama bu çok farklı sadece sağ kasığımda bebeğimin oldugu yerde oluyor özelliklede kımıldamadan yatınca daha çok hissediliyor bu ara daha çok olmaya başladı... inş bebişin hareketidir.....

canım bende erkek bebek olunca seğirmeler erken başlar diye duymuştumm,,,benim bebişimde sol tarafımda ultrason fotosuna göre,,,senin ultrason fotonda bebiş hangi tarafta

kanda t-3 t-4 ve tsh değerlerine baktırman lazım (sağlık personeli olduğum için bu kadar rahat cevap veriyorum yanlış anlaşılmasın lütfen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…