- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.121
merhabalar mart anneleri nasılsınız bakalım
herkes eerkenden kalkıp yazışmaya başlamış bile ben hiç erken kalkamıyorum çok halsizim
kızlar iki gündür idrar yollarımı üşüttüm ve hafif hafif sancım oluyor bugün drumu arıyacağım inşaallah öenmli birşey değildir
günaydın kızlar6 haftalığız arada bel ağrım karın krampı oluyor çok halsizim. normalmi bunlar kızlar ya? sizlerdede oluyormu aynı şeyler?
aynen bende de oluyo özellikle hızlı hareket edince kasıklarımda batmalar oluyo normal mi ki
evet ya batmalar oluyo hep. daha doktora gitmedim sen gittinmi kesesini görmeye?
mrb canım,,halsizlik bendede var,,uykuya bende doyamıyorum,uzandığım yerde uyuyakalıyorum,,,idrar yollarını üşütmüşsün çok geçmiş olsun ,bende birkaç gün sancılandım öle,,,ayaklarımı sıkı giydim,çorap giymeyen ben bu sıccakta çorap giydim hiç çıkarmadım,terliksiz evin için dolaşmamaya çalışıyorum,sende öle yap,inşlh geçer canımm
günaydın cnm gittim aynı şeyleri söyledi perşembe günü kürtaj oldum allahım inşallah başkalarına yaşatmaz hastaneyeyatış işlemleri bitti eşime sen git artık dediler beni doğumhaneye alacaklar kaçmaya çalışıyom vazgeçtim felan die tabi ağlama felan acıdılar halime erkek alınmıyo ama ortalık sakin eşinde gelsin diye teselli ettiler ameliyathaneye kadar eşim eşlik etti sonra gözümü açtığımda eşimin yanındaydım o gün daha iyiydim narkozun etkisindeydim sanırım.. şimdi ağrılarım oluyo.. alışkanlık olmuş her sabah erken kalkıyorum ve hemen burayı açıp okuyorum ve dua ediyorum sizler için..
nickini hatırlayamadım ama az önce biri de yaşadıklarımdan bahsetmiş mayısta kürtaj olup haziranda tekrar hamiş olmuşçok umutlandım..
kızlar lütfen olumlu düşünün bende hamiş kalmadan önce rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm sonra geçen haftada gördüm düşük yaptığımı ve gerçekleşti.. şimdi kızıyorum kendime neden bu kadar çok korkmuştum die..
buarada neşeliyi merak ediyordum ama hala yazmamış bişey ya da ben gözden mi kaçırdım??
allahım hepinizi nazarlardan kötü nefeslerden korusun aminnn
Pilocum yemeklerden sonra maden suyu iç canım.. hem hamileliktede sakıncası yok, hemde çoook rahatlatıyor. geçen gün bende sen gibi oldum. yemeği fazla kaçırdım biraz, normalde pek soda içemem ama içtim mecburen ve öyle rahatladımki. sonrada ayaklarımı yukarı dayayıp bi süre yattım.kızlar napıyosunuz. ben çok fenayım. karnım çok şiş. nefes alamıyorum. bu şişkinlik normal mi? bugün 9. haftamız bitiyo. ben 4 aylık gibiyim. ama akşamları şişiyorum sadece. 2 gündürlü bu haldeyim. artık akşamları yemek yemiyecem( ya bende sıfır göbek vardı ve 47 kiloydum. şimdi 50 yim. ama bu kilo işi değil başka bişe. karnım çok şiş ve sert. patlayacak gibiyim uufffffff. gözümden uyku akıyo ama yatabilmek ne mümkün...
Amerdacım iyiyim çok şükür. Pazartesi doktor randevum var. heyecanla onu bekliyorum. Sağolsun önceki gün eşim içime kurt düşürdü, daha önceden bi düşük yaşadığım için. o yüzdende biraz tedirginlik var ister istemez.progestan kullanıyorum ya canm halsizlik yapıyo sürekli bi ağırlık oluyo üstümde gün içersinde topiği hep takip ettim ama pek yazamadım kolumu kaldırasım bile yoktu herşeye üşenir oldum..üşenmeye bile üşeniorum o derece yani
sen nasılsın bugün iyisindir umarım
Sibelcim geldinmi doktordan canım.. sonuç nedir?????iyi gceler kızlar normalde erken uyurum ama ev işine takıldım bu gece
ben de kızılay a msj attım böyle şeylere hiç dayanamam zaten hemen eldeki avuçtakini veririm inşallah bir katkımız olur..
yarın da doktora gidecem ama dahiliyeye tiroid için..gelince yazarım ayrıntıları
yeni gelen arkadaşlara da merhaba
biliyo musunuz eşim girme üzülürsün diyo ama tam tersi gerçekten mutlu oluyorum çünkü dostlarımla konuşurken hıçkırmaya başlıyorum ama burda yazarken çok rahatım ve dediğiniz gibi paylaşmazsam içimde kalır ve toparlanamam diye korkuyorum hayırlısı böyleymiş doktorla konuşmuşum ama hatırlamıyorum korunma süreci felan da sanırım kontrolde söyleyecektir.. buarada ben sınıf öğretmeniyim bu sene birleri okutacam ve miniklerim bana ilaç gibi gelecek biliyorum..
pileo canım dediğin gibi sağlıklı sıhhatli versin yarabbim bir de o topikte de yer almak isterim ismi hangi bölümde olduğu hakkında bilgi verir misin
HEPİNİZİ KOCAMAN SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ
selam kızlar ben de geldim doktordan homaşito hastasıymışım yani kısaca tiroid bezimin normal ürettiği hormonu vücudum yabancı madde sandığı için yokediyormuş ve o yüzden hormon azlığı varmış bu azlığı gidermek için ölene kadar tiroid hormonu ilacı içeceğim ve doğuma kadar her ay test yapılacak doğumdan sonra da her sene..ilaçlarını içtiğin sürece bebeğe zararı yok dedi ama allahtan başkası bilemez tabi dedi doktor böylece gene her yol duaya çıkıyor allah kerim..hayırlısını isteyelim iyi düşünelim öyle olsun artık yapacak birşey yok.
bu zamana kadar boşuna yırtmışım kendimi kilo veremiyorum diye tabi veremezsin aptal kafa tioidin bozukmuş
bu bebişimi doğurayım da ondan sonra görün bak ne affat bişey olacam
Pilocum yemeklerden sonra maden suyu iç canım.. hem hamileliktede sakıncası yok, hemde çoook rahatlatıyor. geçen gün bende sen gibi oldum. yemeği fazla kaçırdım biraz, normalde pek soda içemem ama içtim mecburen ve öyle rahatladımki. sonrada ayaklarımı yukarı dayayıp bi süre yattım.
Amerdacım iyiyim çok şükür. Pazartesi doktor randevum var. heyecanla onu bekliyorum. Sağolsun önceki gün eşim içime kurt düşürdü, daha önceden bi düşük yaşadığım için. o yüzdende biraz tedirginlik var ister istemez.
sodayı hiç sevmem ama bi deneyelim bakalım. olmadı akşam yemeğini azaltacam. zaten çok yiyorum normaldepolyanna pztesi kontol varmış. hadi bakalım güzel haberlerle gel bebişten haber ver bakalım bize. napıyomuş diye.. ayy elleri kolları oynatmaya başlamış mıdır acaba? tedirginliğini at, aklına kötü bişe getirme diyecem ama biliyorum naparsan yap endişeleniyo insan. ben biraz önce uykuya dalmışım sıçrayarak uyandım elim karnımda. rüyamda ayağım kayıyo düşecek gibi oluyodum..acaba bi acile mi gitsem dedim kendi kendime karnım ağrıyo numarası ile benim kontrol 15 ine daha çok var ama napalım bekleyecez..
nasılsınız kızlarrrr???
dün gece çok sancım oldu benim sahurda uyandığımda sağ ayağımı kasıyordu birde belim çok ağrıyor normal mi bunlar????
sağ tarafımda bebeğimin oldugu yerde arada bi damar seğirmesi gibi bişi hissediyorum çok tuhaf bi his acaba bebiş mi yoksa başka bişi mi????
sen ilaç falan kullanmışmıydın canım üşütünce
bende sürekli çorap terlik öyle dolanıyorum zaten ne zaman ayaklarım çyalınayak olsa üşütüyorum
selam kızlar ben de geldim doktordan homaşito hastasıymışım yani kısaca tiroid bezimin normal ürettiği hormonu vücudum yabancı madde sandığı için yokediyormuş ve o yüzden hormon azlığı varmış bu azlığı gidermek için ölene kadar tiroid hormonu ilacı içeceğim ve doğuma kadar her ay test yapılacak doğumdan sonra da her sene..ilaçlarını içtiğin sürece bebeğe zararı yok dedi ama allahtan başkası bilemez tabi dedi doktor böylece gene her yol duaya çıkıyor allah kerim..hayırlısını isteyelim iyi düşünelim öyle olsun artık yapacak birşey yok.
bu zamana kadar boşuna yırtmışım kendimi kilo veremiyorum diye tabi veremezsin aptal kafa tioidin bozukmuş
bu bebişimi doğurayım da ondan sonra görün bak ne affat bişey olacam
canım erkek bebek olunca çok erken bi zamanda dediğin gibi seğirmeler oluyomuş umarım ondandır
nasılsınız kızlarrrr???
dün gece çok sancım oldu benim sahurda uyandığımda sağ ayağımı kasıyordu birde belim çok ağrıyor normal mi bunlar????
sağ tarafımda bebeğimin oldugu yerde arada bi damar seğirmesi gibi bişi hissediyorum çok tuhaf bi his acaba bebiş mi yoksa başka bişi mi????
kanda t-3 t-4 ve tsh değerlerine baktırman lazım (sağlık personeli olduğum için bu kadar rahat cevap veriyorum yanlış anlaşılmasın lütfen)canım bende tam seni sorarken sen cevap yazmışsın.
İnşallah ilaçların senin hormonlarını yerine getirir ve inşallah bebişine hiiiiç bi zararı olmaz.
Birde arkadaşlar benim boynum etli duruyor, gören guatrmı var sende diye soruyordu ve hala da öyle. 3,5 yıl önce guatr varmı diye hastaneye gitmiştim. sadece usg ile bakılmıştı ozaman. tüm ölçümler normal çıkmıştı. Sadece USG tanısı yeterlimidir acaba?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?