- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.101
merhaba 7 yaşında kızım var araları fazla oldu ama 17 mart 2012 de bebeğimi kucağıma alacağım inşallah beni de ekler misiniz?
NE GÜZEL YENİ HAMİŞLER GELİYOR HALA
NE GÜZEL YENİ HAMİŞLER GELİYOR HALA
arkadaşlar etrafınızdan duydunuzmu benim gibi erken doğum yapıp ikincisi 9 aylık doğan varmı ???????????
canım progestan kullanıyomusun???? aynı sorunlar bendede var progestan yapıyomuş öyle bir bilgi almıştım ama ne kadar doğru bilmiyorum bu arada ben kullanıyorum ondan olabilir diye düşündüm bende...
Günaydınlar güzel hafta sonları olsun
minikler seni aramızda hep görmek istiyoruz canım üzüntülerde mutluluklarda paylaşılırsa iyi hissediyor insan.. Inşallah burdan ilk bize vereceksin yeni bebiş haberini içini ferah tut rabbim her zaman daha hayırlı güzel kapılar açar
sende hamişmisin kaç haftalık???????
biliyo musunuz eşim girme üzülürsün diyo ama tam tersi gerçekten mutlu oluyorum çünkü dostlarımla konuşurken hıçkırmaya başlıyorum ama burda yazarken çok rahatım ve dediğiniz gibi paylaşmazsam içimde kalır ve toparlanamam diye korkuyorum hayırlısı böyleymiş doktorla konuşmuşum ama hatırlamıyorum korunma süreci felan da sanırım kontrolde söyleyecektir.. buarada ben sınıf öğretmeniyim bu sene birleri okutacam ve miniklerim bana ilaç gibi gelecek biliyorum..
pileo canım dediğin gibi sağlıklı sıhhatli versin yarabbim bir de o topikte de yer almak isterim ismi hangi bölümde olduğu hakkında bilgi verir misin
HEPİNİZİ KOCAMAN SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ
canım bende progestan kullanıyorum doğru bilgi almışsın progestan vücutta su tutarak ödem oluşmasına sebebiyet veriyo ama henüz bende olmadıhergün 1 dilim kavun veya 2 haşlanmış patates yersen muhtemelen sendede olmaz çünkü bunlar ödemi engelleyen besinler birde fazla tuz tüketmemeye dikkat et tuz zaten ödem yapar birde progestan kullandığın süreçte çok tuz tüketirsen bu ödem iki katına çıkabilir
canım erken doğum yapmanın sebebi neydi bilmiyorum ama bi kere yaptın diye bi daha yapacaksın diye bişey yok aklına hiç olumsuz bişey getirme bu sefer sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına inşallah dua edelim bol bol iyi düşünelim. rabbim meleklerimizi korusun
evet canım burdaki herkes mart annesi olucak allahın izniyle çizelgelerden bakabilirsin ben 8 haftalığım sen ne kadarlıksın ?
canım azar azar suyum gelmeye başladı hastaneye yattım bir haftada suyum bitti dr suların geldiği için açılman olcak dedi bebek kendini dışarı atmak isticek dedi ilk göz ağrımdı oğluşum 5bçk aylıkdoğdu tam 1 ay küvaezde kaldı kablolar serumlar süt bile verdim sabahtan akşama kadar hastanede bekledim oğluşum bağırsak enfeksiuonundan kaybettik linkimde oğluşumun ismi senağlama(((
canım azar azar suyum gelmeye başladı hastaneye yattım bir haftada suyum bitti dr suların geldiği için açılman olcak dedi bebek kendini dışarı atmak isticek dedi ilk göz ağrımdı oğluşum 5bçk aylıkdoğdu tam 1 ay küvaezde kaldı kablolar serumlar süt bile verdim sabahtan akşama kadar hastanede bekledim oğluşum bağırsak enfeksiuonundan kaybettik linkimde oğluşumun ismi senağlama(((
Merhabalar,
7 haftalik ikiz bebeklerimle ben de aranizdayim.Allahim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Merhabalar,
7 haftalik ikiz bebeklerimle ben de aranizdayim.Allahim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?