2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar etrafınızdan duydunuzmu benim gibi erken doğum yapıp ikincisi 9 aylık doğan varmı ???????????

canım erken doğum yapmanın sebebi neydi bilmiyorum ama bi kere yaptın diye bi daha yapacaksın diye bişey yok aklına hiç olumsuz bişey getirme bu sefer sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına inşallah dua edelim bol bol iyi düşünelim. rabbim meleklerimizi korusun

canım progestan kullanıyomusun???? aynı sorunlar bendede var progestan yapıyomuş öyle bir bilgi almıştım ama ne kadar doğru bilmiyorum bu arada ben kullanıyorum ondan olabilir diye düşündüm bende...

canım bende progestan kullanıyorum doğru bilgi almışsın progestan vücutta su tutarak ödem oluşmasına sebebiyet veriyo ama henüz bende olmadı hergün 1 dilim kavun veya 2 haşlanmış patates yersen muhtemelen sendede olmaz çünkü bunlar ödemi engelleyen besinler birde fazla tuz tüketmemeye dikkat et tuz zaten ödem yapar birde progestan kullandığın süreçte çok tuz tüketirsen bu ödem iki katına çıkabilir

Son düzenleme:

biliyo musunuz eşim girme üzülürsün diyo ama tam tersi gerçekten mutlu oluyorum çünkü dostlarımla konuşurken hıçkırmaya başlıyorum ama burda yazarken çok rahatım ve dediğiniz gibi paylaşmazsam içimde kalır ve toparlanamam diye korkuyorum hayırlısı böyleymiş doktorla konuşmuşum ama hatırlamıyorum korunma süreci felan da sanırım kontrolde söyleyecektir.. buarada ben sınıf öğretmeniyim bu sene birleri okutacam ve miniklerim bana ilaç gibi gelecek biliyorum..
pileo canım dediğin gibi sağlıklı sıhhatli versin yarabbim bir de o topikte de yer almak isterim ismi hangi bölümde olduğu hakkında bilgi verir misin
HEPİNİZİ KOCAMAN SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ

bizde seni seviyoruz canım ne güzel o mini minileri okuturken bide bakmışsın senin mini mininde gelecek emin ol içini ferah tut canım rabbim gönlündeki hemen versin inşallah

tşk.ederim canım doğruymuş demekki bende deneyeyim kavun ve haşlanmış patatesi, hamile kaldıktan sonra tuzu baya azalltım normalde çok tuzlu yerdim sanırım tuzu tamamen çıkaracagım hayatımdan biraz zor olacak ama deneyeyim çok sağol canımmm

canım azar azar suyum gelmeye başladı hastaneye yattım bir haftada suyum bitti dr suların geldiği için açılman olcak dedi bebek kendini dışarı atmak isticek dedi ilk göz ağrımdı oğluşum 5bçk aylıkdoğdu tam 1 ay küvaezde kaldı kablolar serumlar süt bile verdim sabahtan akşama kadar hastanede bekledim oğluşum bağırsak enfeksiuonundan kaybettik linkimde oğluşumun ismi senağlama (((

canım çok üzüldüm rabbim sabır versin. ama bak yine hamişsin bence bu sana rabbimin tesellisi her kapanan kapıdan sonra yenisi açılır bu defa inşallah sağlıkla gelecek bebişin dünyaya dualarımız seninle bol bol su ayran falan iç canım olumsuz düşünme bu bebişinide üzme sakın rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün polyanna senide ekler gelince bu topik uğurlu gelir inşallah hepimize.

allahım bu bebişini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.. sanırım çoğu insanın başına gelen şeyler (ama ilk yaşadığımızda sanki bir tek biz yaşadık sanıyoruz okuduklarım bana ders oluyor) birisi yazmıştı veren de allah alan da allah die vardır bir hayır diyelim
allah tesellini vermiş sağlıklı sıhatli de kavuşmayı nasip etsin inşallah ben de inşallah tesellimi bulur bulmaz ilk müjdemi size verecem..

Merhabalar,
7 haftalik ikiz bebeklerimle ben de aranizdayim.Allahim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

merhabalar mart anneleri nasılsınız bakalım
herkes eerkenden kalkıp yazışmaya başlamış bile ben hiç erken kalkamıyorum çok halsizim
kızlar iki gündür idrar yollarımı üşüttüm ve hafif hafif sancım oluyor bugün drumu arıyacağım inşaallah öenmli birşey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…