2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amann komik momik boşver düşmekten iidir :) yavrum benim geçmiş olsun yaaa bu haftada kurtardın hadi bakalım hayırlısı. hava gerçekten buzzz yaa camdan baktım sadece ama resmen burnum buz tuttu öff Allah dısarıda olanlara sabır versin inşallahhhhh.

bizimkini de yok da en azından yıkasam iyi olacaktı bi ütülemesi kalırdı akşam kocama aldıklarımı göstedim bana diyo hani sen bunları yıkayacaktın habire alıyon bi tek benim bebem mi ne olur yardım etsen de yıkasak deyip duygu sömürüsü yaptımda pek oralı olmadı

canım çok çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz

tayininiz hayırı olsun canım şimdi olduysa vardır mutlaka bi hayır işlerin hepsi de yapılır hallolur yoluna girer sen üzme kendini akışına bırak yavas yavas yaparsın yokmu yakın bi komsun arkadasın falan kim olsa yardım eder sana bu halde ya sıkma canını nerden istanbula tasınıyosunuz şimdi?

canım benim çok geçmiş olsun yavrun miyadını tamamlayıp gelsin kollarınıza inşallah. dikkkat et kendine ve dolayısıyla miniğine

canım memeye yapışmıyor zaten , sütyen veya emzirme atleti sayesinde duruyor ama merak etme süt içinde birikiyor akmıyor dışarı çok aşırı bir sızma olmadığı sürece, ayrıca 2 günde bir kaynar su koyduğum kapta 2-3 dk tutup kuruluyorum, henüz bir problem yok, benimki avent değil bu arada medela ama arasında fark olduğunu sanmıyorum.

ben doğumdan öncede sonrada duş aldım,doğum sonrası süt gelmesi için duş çok önemli, eğer normal olsaydı sancıları sıcak suyun altında çekmeyi planlıyordum, 2 gecelik 1 pijama takımı götürmüştüm, tek sıkıntım polar sabahlığıımı götürmemiş olmamdı , eşimide eve göndermek istemedim doğumdan sonra bende kazak falan giyindim yürüyüşlerde üzerime, kanamadan dolayı üzerim kirlenmediğimnden 1 pijama 1 gecelik doğumdan sonraki 2 gece için yeterli oldu, doğumdan öncesi içinde ayrı bir geceliğim vardı...

doğumumuda özelde yaptım canım...

cnm bende öyleyim ya herşeyim hazır 15gündür annem+k.valdemde kalıyorum bi eve gidip şunları valize koyamadım sanki bavulu hazırlayınca bebişim gelcek diye korkuyorum:18::18::18::18::18:

Ama senın haftan benden ılerı hayatım sen hazırlan bencede:))) Ben haftama guvenıorumda goruoruz aslında hazırlıklı olmak lazım hep bırazda takmıorum sanırım yanı su sekılde ben cocugumu saglkla dogurımda ordan ustune bısey gecırırler ve o esnada bırılerı ıkı 3 parca bısey alır gelr:)) Kocama benzemısım anammm ıcım genısledı benmdee:))) aslında esegını saglam kazıga baglamak en guzelı:)

kızlaaar bişey sorcam sezeryan ihtimalim olabilir iç çamaşır alcam normal külot mu alayım yoksa hamile külodu mu yüksek bel ya onlar lütven cevap verin bi de göğüs kalkanı melikecik büyük biraz yazmış ama nasıl aventin alcaktım bende yazınki sipariş edip çanta hazırlamam lazım 8. aya girtdik 32. haftadayız

kızlar bebek şekerlerimizi yaptık sadece üzerinin yazıları kaldı. nasıl olmuş ama ...

Eki Görüntüle 334493

canım çok sevimliler. maşallah bebişlerine...

canım seni en başından beri senden abla şefkati alıyorum...
bende senin gibi düşünüyorum iyiki sizleri tanımışım... öyle zaman oluyorki eşim bile bazen beni anlamıyor şimdi telefonda fena sinirlendirdi beni...

Emzirme Nasıl Olmalı?
Gaz Çıkarma
(alıntıdır)

canım bilgiler için sağol...

canım geçmiş olsun. lütfen dinlen. kendini yorma olurmu...

Yerlestrcek yerım olsa hıc usenmem yaprım yıkr utulerım yerlestırrıım vakıt gecer cok ıyıde olurdu lakn uyusuk anası anca odayı soyledı martın 8 10 gıbı gelck odası kısmetse:)))) ztn garıbmn 3 parca esyası var annesı yesın onuuuu cocugumu bazn cok garıp goruorum yaaa hıcbıseycıgı yok yavrumun:))) annemmmmmm cocugun yedıgı helal gıydıgı harammmm cok alma dıye dıyeeeee benı böyle körelttı

hastanede eğitimde hemşireler doğumdan sonra sezeryan normal fark etmez yüksek bel kilot giyin dediler . Rahmi tutuyormuş yüksek bel. Bende aldım bikaçtane

canım bende göğüs kalkanı alayım diyorum ocak annelerin çoğu göğüs pedi kullanamamışlar göğüs kalkanı daha rahatmış uçları yara olunca kalkan acıtmıyomuş pedlerde ıslak tutuyo acıtıyomuşş dün eczanede VEE marka vardı 5 lr ama almadım markasına güvenemedim iyimi değilmi

canım bende de var WEE, ben yara olunca onlarla emzrimiştim kızımı.
inşallah kimsenin yara olmaz yaaa.. çok kötü bişey

evet melikecik demişde biraz büyük tutmaz gibi acaba südyen içine tutar mı,avent yada chicco alayım diordum ama chicconun delikleri yok o sıvı hava almazsa yine yara devam edebilir diye düşündüm çünkülüm. vee ii deil zati alma bencede o zaman kalkan alalım daha kullanışlı hem. de o sürekli kullanılıo dimi? bi kerelik bişey değil yani

hastanede eğitimde hemşireler doğumdan sonra sezeryan normal fark etmez yüksek bel kilot giyin dediler . Rahmi tutuyormuş yüksek bel. Bende aldım bikaçtane

hmm canım sen eğitime gitmiştin dimi du bişey daha sorayım o zaman südyen için bişey dediler mi ? ben normal bez südyen alayım diordum hem fazla alırım çok pahalı emzirme südyenleri ya olma mı

tekrar merhabalarrr kızlar...
Işılcım çok geçmiş olsun canım bebeğin vaktinde gelsin inşallah...

Kızlar şimdi de aklıma NST olayı takıldı, özel hastaneler NST ye ücret alıyolar mı? ödeyen warsa ne kadar ödedi??

Valla haklısın :)) biz ölçülü davranalım mesela bi gün sadece makinaya çamaşır atalım :)) başka bişi yapmayalımm

Canım Gamze nin tarifine göre bu iyi olcak gibi (avent). dediğin gibi padlerden çok çok iyi o kesin.. sende avent şart değil ama bilinen bi marka al ne demişler "ucuz alcak kadar zengin değilim"

Herkese selam, önce geçmişi okuyayım snra selam vereyim diyorum ama bir türlü ne geçmişi okıuyabiliyorum nede selam verebiliyorum ev kalabalık olunca, anneanne-dede, babaanne-dede, anne-baba, e onları bırakıp netin başınada uzun süreli oturamıyorumhele babamın babası olan dedem nasıl kızıyor elimde leptopu görünce ben anca pazar günü tosyaya dönünce burayı daha iyi takip edebilecem herhalde:44: neyse umarım herkes iyidir, ben okuyabildiğim kadar geçmişi okuyayım

ufak çantalar kullandım cnm ben hani büyük valiz tarzı değil kızımın kıyafetleriyle karışsın istemiyorum açıkcası

bn kndiminkini spor bi çantanın içine koydum..bebeğinki içinde bebek çantası aldm ona koydm..bebeğinkiler çok rahat sığdı valla fazla bişi koymadm ona..grkli olanları sadece

kızlar yorumlar için çok teşekkürler.bende tekrar 2 çantaya döneyim bari..gamze evlilik cüzdanı hiiç aklıma gelmemişti,onu da ekleyeyim.banyo havlusu koymuştum ama belki lazım olmaz diye tereddütteydim,yazdığın iyi olmuş,çıkarmayım ozaman.
ben bide valize neler koyduğumu liste halinde tektek yazaran çantanın içine koydum,refakatçimiz acaba içinde şu varmı,bu varmı diye aramasın dedim.
bide hazır konusu açılmışken mesane pedimi yoksa orkid gecemi alıp koysak? bazısı bebek bezini ilk gün kullanırsın,sonrasında orkid yeter diyo,kafam karıştı benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…