- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.021
tekrar merhabalarrr kızlar...
Işılcım çok geçmiş olsun canım bebeğin vaktinde gelsin inşallah...
Kızlar şimdi de aklıma NST olayı takıldı, özel hastaneler NST ye ücret alıyolar mı? ödeyen warsa ne kadar ödedi??
Kızlar şimdi de aklıma NST olayı takıldı, özel hastaneler NST ye ücret alıyolar mı? ödeyen warsa ne kadar ödedi??
kızlar yorumlar için çok teşekkürler.bende tekrar 2 çantaya döneyim bari..gamze evlilik cüzdanı hiiç aklıma gelmemişti,onu da ekleyeyim.banyo havlusu koymuştum ama belki lazım olmaz diye tereddütteydim,yazdığın iyi olmuş,çıkarmayım ozaman.
ben bide valize neler koyduğumu liste halinde tektek yazaran çantanın içine koydum,refakatçimiz acaba içinde şu varmı,bu varmı diye aramasın dedim.
bide hazır konusu açılmışken mesane pedimi yoksa orkid gecemi alıp koysak? bazısı bebek bezini ilk gün kullanırsın,sonrasında orkid yeter diyo,kafam karıştı benimde.
İyi dedin benimde aklımdaydı yazmak.. bizim hastanede 60 tl duyunca şok oldum valla her hafta bağlanırsak son ay 240 tl gitti yani nst ye..
cnm ben 25 tl ödedim nts ye uyuz oldum ama bişeyde söyleyemedim 40 tl doktora 25 tl ona verdim
Hadı yaaaaa benım gıttgm hastanede nekdr acabaaa hü(( Annecım ben gırmesmm olrmu dogurken soksunlar bnı ahahaha ama 4unde polıcm yenılncek zatn anca ondn sonra alırlar benı dıye dusunuorum 60 tl nedr yanı ıkı sancıya bakcklr dıyee 60 lırmı vercm yaa ne sacma be
Herkese selam, önce geçmişi okuyayım snra selam vereyim diyorum ama bir türlü ne geçmişi okıuyabiliyorum nede selam verebiliyorumev kalabalık olunca, anneanne-dede, babaanne-dede, anne-baba, e onları bırakıp netin başınada uzun süreli oturamıyorum hele babamın babası olan dedem nasıl kızıyor elimde leptopu görünce ben anca pazar günü tosyaya dönünce burayı daha iyi takip edebilecem herhalde:44: neyse umarım herkes iyidir, ben okuyabildiğim kadar geçmişi okuyayım
İyi dedin benimde aklımdaydı yazmak.. bizim hastanede 60 tl duyunca şok oldum valla her hafta bağlanırsak son ay 240 tl gitti yani nst ye..
Canım hastanede hasta bezi verirler o yüzden orkid yeter bence..
canım manyak adamı takma kafana aklı olsa öyle konuşmazdı zaten.Kızlar iş yerine eleman arıyoruz gazeteye ilan verdik öküzün biri aradı param yok siz beni arayın diyor öyle bişey yapamıyoruz dedim gelip başvuru formu doldurup yüzyüze görüşmeniz lazım dedim maaş ne kadar dedi söyledim bana çok ağır küfr edip kapattı telefonu çook moralim bozuldu sabah sabah ya ne biçim insanlar var beğenmiyorsan gelme kimseyi zorla işe almıyoruz kii
bizim teyzemiz bişey almadı henüz bakalım doğduktan sonra alır tatile geldi ama 1 gün kaldı ondada yattı ne yardım nne bişey söylemeden yapmazmış hanım evin küçüğü işte böyle oluyotünaydın kızlarrr
bi kaç gündür bi giriyorum bi girmiyorum uyum saglayamadım neşenize ama benmde eglenmeye ihtiyacım varrrr
artık idrar yollarımda ismi olan bir bakterim var hayırlı ugurlu olsun bana ismi de Enterococcus Faecalis :)) kültürde bile var kendileri sagolsun..epeyceee koloni ile yerleşmiş idrar yollarıma. günlerdir sabah ögle aksam gece taş düşürür gbi agrılarım ve sancılarım varsabır sabır çekip zamanımın dolmasını bekliyorum..
annem bende kaldı dün gece. dün sabahtan beri defalarca açtık çamaşır makineyi kızımın az diyordum ama bir sürü kıyafeti varmış yıka yıka bitmedi,teyzeside İzmir de üniv. okuyo her geldiginde elleri dolu :) ne şanslı velet benimkihava da berbat kurumuyo kıyafetler,annem balkondan alıyo peteklerin üzerinde kurutuyo hiçç üşenmeden. bana kalsa bugün yatış yapardım ama sanırım annişko beni rahat bırakmıcak bizimde bugün çanta günümüz diye düşünüyorum :))
aynen canım benimde annem kardeşimi okuluna gönderip gelicek yardıma bacağıda çatladı ama kendi evindede işleri kendi yapıyo diye yaparım dedi kadın tutalım dedim ama istemedi bütün temizliği yaparhoşgeldin merwecim.. ne şanslısın bak annen herşeye yetişiyo,yanında destek... benim de annem her işimi yapıyo sağolsun hem de işe gidiyo üzülüyormannelerimizin kıymeti ödenmezz. canım benim yaa
canım şekerler çok güzelmiş çok tatlı görünüyolarkızlar bebek şekerlerimizi yaptık sadece üzerinin yazıları kaldı. nasıl olmuş ama ...
Eki Görüntüle 334493
canım iyiki geldin sensiz olmaz zatencanlarıııııııııııımmmmmm ben yine geldim...
deriiin bi nefes alıp rahatladım.... sizlerden ayrı kalmak bana hiiiiççç iyi gelmiyor bunu çok iyi anladım...
melike ile konuştuk ve üzerimdeki o kötü havayı attım bi süre içinde olsa:) Allah razı olsun arkadaşım
sizlerinde burda bana yardımcı olabileceğiniz duygusunu hissetmek öyle güzel öyle mükemmel bişey ki.
Hepinizden Allah razı olsun..
tekrar tekrar BEN İYİKİ BURDAYIM diyorum...
ve bunun uzuuuuuuunca bi süre sürmesini çooook istiyorum.
1 saat kadar sonra kızımı uyutmayı başarırsam daha aktif olucam...
canım çok geçmiş olsun artık dinlenme zamanı keyfine bak artıkmerhaba arkadaşlar geçmişi okumadım ama hemen yazmak istedim dualarınızın benimle olduğunu biliyorum.....uzun süren bir hastane gecesinden sonra tekrar oğlum göbüşümde eveimize döndük lakin artık hep dinlenicez.........
bugün annem geliyo bende hep yatıcam azcık keyif yapalım dimi....ssz
canım işten kendin çıkıcaksın dimi tazminat nasıl alıcan anlamadım doğum parası mı demek istedin anlamadım.iş yeri acayip sıkmaya başladı beni o yüzden çok zor oluyor ama mecbur geliyorum zammın yansıdığı bodromu almam lazım ki tazminatım yükselsin o yüzden sıkıyorum kendimi yoksa bırakıcam hemende kızım için dayanıyorum allah kul hakkını bırakmaz o yüzden gönlüm rahat
canım sor bence banada dr kasılmaları görünce karnında sertleşme varmı diye sormuştu hemencnm geçmiş olsun yaa bende bu tarif ettikleriniz oluyor ama hareket ediyor kemikleri güçlendiği için diye yoruyorum ama doktora sorsam mı acabaaa
valla melikem aynısını ben de dedim az önce iyiki benim toto böle ağırmış biraz daha ağır kalsın dedim yapmayalım ay tabii bi doğsunlar bizim kızlara yaptırırız yaptıgı bizeyse öğrendiği kendine dimi ama:))
canım artık baya büyüdüler 36 haftaya gelmişsin bence korkma sen çantaanı hazırla bulunsun elinin altında bizde haftaya hazırlıcaz annemle daha erken dedim bebğin ne zaman geliceği belli olmaz dedicnm bende öyleyim ya herşeyim hazır 15gündür annem+k.valdemde kalıyorum bi eve gidip şunları valize koyamadım sanki bavulu hazırlayınca bebişim gelcek diye korkuyorum:18::18::18::18::18:
canım sağ salim gelmişsin dikkat kendine çorap geçirmekle iyi yapmışsın herkes görüyo zaten bebek beklediğiniayh şimdi geldim yerler ıslak ve karlı her ihtimale karşı botumun üstüne çorap geçirdim komik olduama napim düşmektense anca gelebildim penguen gibi elimde şemsiyee totom dondu iğnemi yedim geldim ebede topaç gibi olmuşun sedyeye yatamıyon kalkamıyon dedi borumu bu 23 kilo aldım 87 kiloyum heryerim balon gibi ellerimin uyuşukluğu hiç geçmiyo neyse canım benim başından beri erken doğum tehlikem olduğu için haftada 1 iğne yiyorum kuzum için
Bencede yaa çok fazla( 30 da muayene, bi gir çık.. bebeğe 90 tl sıkışmış diyip alıveriyolar ruhun duymadan :))
:))))))) dımı bıde onla kalmayıp kesıp almak ıcın can atıolarr ozaman yeterkı 60 lıra olaydı derız hahaha :))) Ben su asada erdem var oraya gıdıodum orda 30 lırydı ucret sonraa gecen gıttım 40 lıra olms dedım vay beee sızde kendınzı begendınz:)) acaba nts nekdr orda uygndr herlde 60 deıldır yanı:) bunu bılmıodum bu cok acı geldı bana nıee para alıolrkı yemıorum aletlerını yatıp cıkıorum:)) pekı bı soru daha:)) Dogumdaa cocugn ıylk halını anlamk ıcın baglıolr yaa ondnda ucret alıormı?? yok artıkkkk almazlar heraldeeee bıde ustunee nts parasımı vercz dogm parasının ıcındedr heralde:))
tatlım nasıl iyimi VEE marka alsamıydımm
valla canım sütyen konusunda emzirme bölmesi büyük olsun bazı gecelik ve sütyenlerin emzirme bölümü küçük oluyormuş zaten bebek zor emiyomuş bide o küçük olunca anne çok bunalıyormuş, sen normal sütyenle rahat edersen al ama zor canım ya evde kendi halimizde neysede hastanede bide ilk kırk gün zor olur habire çıkar yada sündür.bi tane al benceevet melikecik demişde biraz büyük tutmaz gibi acaba südyen içine tutar mı,avent yada chicco alayım diordum ama chicconun delikleri yok o sıvı hava almazsa yine yara devam edebilir diye düşündüm çünkülüm. vee ii deil zati alma bencede o zaman kalkan alalım daha kullanışlı hem. de o sürekli kullanılıo dimi? bi kerelik bişey değil yani
hmm canım sen eğitime gitmiştin dimi du bişey daha sorayım o zaman südyen için bişey dediler mi ? ben normal bez südyen alayım diordum hem fazla alırım çok pahalı emzirme südyenleri ya olma mı
canım hangi ERDEMDEN BAHSEDİYOSUN .ben ümraniye çakmak erdem hastanesine gidiyorum,şimdi arayıp sordum.20 tl nst
Bencede yaa çok fazla( 30 da muayene, bi gir çık.. bebeğe 90 tl sıkışmış diyip alıveriyolar ruhun duymadan :))
evet melikecik demişde biraz büyük tutmaz gibi acaba südyen içine tutar mı,avent yada chicco alayım diordum ama chicconun delikleri yok o sıvı hava almazsa yine yara devam edebilir diye düşündüm çünkülüm. vee ii deil zati alma bencede o zaman kalkan alalım daha kullanışlı hem. de o sürekli kullanılıo dimi? bi kerelik bişey değil yani
hmm canım sen eğitime gitmiştin dimi du bişey daha sorayım o zaman südyen için bişey dediler mi ? ben normal bez südyen alayım diordum hem fazla alırım çok pahalı emzirme südyenleri ya olma mı
kızlar yorumlar için çok teşekkürler.bende tekrar 2 çantaya döneyim bari..gamze evlilik cüzdanı hiiç aklıma gelmemişti,onu da ekleyeyim.banyo havlusu koymuştum ama belki lazım olmaz diye tereddütteydim,yazdığın iyi olmuş,çıkarmayım ozaman.
ben bide valize neler koyduğumu liste halinde tektek yazaran çantanın içine koydum,refakatçimiz acaba içinde şu varmı,bu varmı diye aramasın dedim.
bide hazır konusu açılmışken mesane pedimi yoksa orkid gecemi alıp koysak? bazısı bebek bezini ilk gün kullanırsın,sonrasında orkid yeter diyo,kafam karıştı benimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?