2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi dedin benimde aklımdaydı yazmak.. bizim hastanede 60 tl duyunca şok oldum valla her hafta bağlanırsak son ay 240 tl gitti yani nst ye..

cnm ben 25 tl ödedim nts ye uyuz oldum ama bişeyde söyleyemedim 40 tl doktora 25 tl ona verdim

Tam olrk bunu sormaya hazırlanıodumkı senın yazdıgını okudum:))) Arkadaslar cehaletımı mazur gorun nts ıcın ucret alıolrmıı bılmıorum ben hıc nts gıren arkadslar olaya bı mudahale lütfen:))

Canım hastanede hasta bezi verirler o yüzden orkid yeter bence..

İyi dedin benimde aklımdaydı yazmak.. bizim hastanede 60 tl duyunca şok oldum valla her hafta bağlanırsak son ay 240 tl gitti yani nst ye..

cnm ben 25 tl ödedim nts ye uyuz oldum ama bişeyde söyleyemedim 40 tl doktora 25 tl ona verdim

Hadı yaaaaa benım gıttgm hastanede nekdr acabaaa hü(( Annecım ben gırmesmm olrmu dogurken soksunlar bnı ahahaha ama 4unde polıcm yenılncek zatn anca ondn sonra alırlar benı dıye dusunuorum 60 tl nedr yanı ıkı sancıya bakcklr dıyee 60 lırmı vercm yaa ne sacma be

Bencede yaa çok fazla ( 30 da muayene, bi gir çık.. bebeğe 90 tl sıkışmış diyip alıveriyolar ruhun duymadan :))

canım sormadım ama geçen sene doğum yapan kuzenim 10 tl veriyorum demişti. hastaneden hastaneyede değişir mutlaka... bende sormadım benim hastane kaça yapıyor diye...

canım zamanını ailenle geçir ama arada bizede selam ver merak etmeyelim seni.
benimde annem çok kızıyor dayıyon karnına bilgisayarı diyor.

devlete gidiyorum hiç bişeye para almıyolar dün gittim kan idrar tahlili yapıldı nst bağlandım ücretsiz sadece muayene parası 5 lr kesiliyo oda ilaç alırken eczane alıyo

'benim de aklımdaydı bu konu' diyen kaçıncı kişiyim acaba:) iyiki sordun valla.salı kontrolum vardı,dr 10gün sonra nst için gel dedi,ilk olacak benim..şimdi hastaneyi aradım ek ücret alınıyormu diye,10gün geçmiyeceği için muayene ücreti yok,ama nst 20tl.miş.ama bi 10gün sonraki muayenede 40+20 vercez yanii

Canım hastanede hasta bezi verirler o yüzden orkid yeter bence..

teşekkür ederim yardımın için.ben o hasta bezlerinden almayı hiç istemiyorum,psikolojimi bozuyo nedense :)

Kızlar biz geldik mamamızı yedik topladık makineyi açtık evi süpürdük annemle ablam duysa çok kızarlar ama ev de pislik içindeydi napim banyo wc derken biraz dinlenelim bari vitamin alalım dedik biraz çamaşır yıkasam kişisel temizlik ve banyo yapsam sonra ütü yapsam ne güzel olur bakalım yapabilecekmiyim

canım manyak adamı takma kafana aklı olsa öyle konuşmazdı zaten.

bizim teyzemiz bişey almadı henüz bakalım doğduktan sonra alır tatile geldi ama 1 gün kaldı ondada yattı ne yardım nne bişey söylemeden yapmazmış hanım evin küçüğü işte böyle oluyo

hoşgeldin merwecim.. ne şanslısın bak annen herşeye yetişiyo,yanında destek... benim de annem her işimi yapıyo sağolsun hem de işe gidiyo üzülüyorm annelerimizin kıymeti ödenmezz. canım benim yaa
aynen canım benimde annem kardeşimi okuluna gönderip gelicek yardıma bacağıda çatladı ama kendi evindede işleri kendi yapıyo diye yaparım dedi kadın tutalım dedim ama istemedi bütün temizliği yapar
kızlar bebek şekerlerimizi yaptık sadece üzerinin yazıları kaldı. nasıl olmuş ama ...

Eki Görüntüle 334493
canım şekerler çok güzelmiş çok tatlı görünüyolar

canım iyiki geldin sensiz olmaz zaten

canım çok geçmiş olsun artık dinlenme zamanı keyfine bak artık
canım işten kendin çıkıcaksın dimi tazminat nasıl alıcan anlamadım doğum parası mı demek istedin anlamadım.

cnm geçmiş olsun yaa bende bu tarif ettikleriniz oluyor ama hareket ediyor kemikleri güçlendiği için diye yoruyorum ama doktora sorsam mı acabaaa
canım sor bence banada dr kasılmaları görünce karnında sertleşme varmı diye sormuştu hemen

siz kızlara yaptırcaksınız ben kime yaptırıcam işleri babsına ve oğlu beraber yaparlar artık

cnm bende öyleyim ya herşeyim hazır 15gündür annem+k.valdemde kalıyorum bi eve gidip şunları valize koyamadım sanki bavulu hazırlayınca bebişim gelcek diye korkuyorum:18::18::18::18::18:
canım artık baya büyüdüler 36 haftaya gelmişsin bence korkma sen çantaanı hazırla bulunsun elinin altında bizde haftaya hazırlıcaz annemle daha erken dedim bebğin ne zaman geliceği belli olmaz dedi

canım sağ salim gelmişsin dikkat kendine çorap geçirmekle iyi yapmışsın herkes görüyo zaten bebek beklediğini

Bencede yaa çok fazla ( 30 da muayene, bi gir çık.. bebeğe 90 tl sıkışmış diyip alıveriyolar ruhun duymadan :))

:))))))) dımı bıde onla kalmayıp kesıp almak ıcın can atıolarr ozaman yeterkı 60 lıra olaydı derız hahaha :))) Ben su asada erdem var oraya gıdıodum orda 30 lırydı ucret sonraa gecen gıttım 40 lıra olms dedım vay beee sızde kendınzı begendınz:)) acaba nts nekdr orda uygndr herlde 60 deıldır yanı:) bunu bılmıodum bu cok acı geldı bana nıee para alıolrkı yemıorum aletlerını yatıp cıkıorum:)) pekı bı soru daha:)) Dogumdaa cocugn ıylk halını anlamk ıcın baglıolr yaa ondnda ucret alıormı?? yok artıkkkk almazlar heraldeeee bıde ustunee nts parasımı vercz dogm parasının ıcındedr heralde:))

günaydın arkadaşlarrr akşam oldu gerçi ama ben daha uyanamadım:44:

umutluyum geçmiş olsun cnm annen de gelecekmiş ne güzel dinlen artık yorma kendini

policim neden moralin bozuk ben bişey mi kaçırdım sen hep takıl buraya moralin düzelsin cnm

benim iki gündür oğlum az hareket ediyor eskiye göre randevuma da 1 hafta var ama gene de hareket ettiği için randevuyu beklemeyi düşünüyorum doğrumu yapıyorum acaba:26:

canım hangi ERDEMDEN BAHSEDİYOSUN .ben ümraniye çakmak erdem hastanesine gidiyorum,şimdi arayıp sordum.20 tl nst

tatlım nasıl iyimi VEE marka alsamıydımm

canım öle aman aman bişey değil, ucu delikli emzirmeye iyi oluyo. ben almamıştım zaten, yengeme almışlardı ama onunda meme ucunun maşallahı var zati. kullanmayınca ben aldım. yani öle beklentilerini giderecek bişey değil. sadece meme ucun yara olduğunda teması engelliyo ve onunla emzirebiliyorsun. şuan almak için erken gibi. çünkü emzirme zamanında ne olacağını bilemeyiz.
belki hiç ihtiyacın olmuycak

valla canım sütyen konusunda emzirme bölmesi büyük olsun bazı gecelik ve sütyenlerin emzirme bölümü küçük oluyormuş zaten bebek zor emiyomuş bide o küçük olunca anne çok bunalıyormuş, sen normal sütyenle rahat edersen al ama zor canım ya evde kendi halimizde neysede hastanede bide ilk kırk gün zor olur habire çıkar yada sündür.bi tane al bence

canım hangi ERDEMDEN BAHSEDİYOSUN .ben ümraniye çakmak erdem hastanesine gidiyorum,şimdi arayıp sordum.20 tl nst

Canm ben camlıcada oturuorum camlıca erdem benm dedıgm ordada 20 lıradr heralde ama artık ben oraya gıtmıorum baska yere basladım ama ayagmn altı oldugu ıcın yıne acıl bısey olsa hemen oraya ınerım:)))

canım benim hastanede 15 tl nst muayene 45 tl oldu yeni ama senin garip muayene 30 nst 60 çok gerçekten ben senin bi nst fiyatına hem muayene hemde nst çektiriyorum :44::44:

normal sütyenden emzirmen çok zor alır ayrıca emzirme sütyenleri pahalı değilki 15 tl e-bebekte, ayrıca sütyen yerine emzirme atletini şiddetle tavsiye ediyorum , karnınız sırtınız açılmamış oluyor, kalkan diye bahsettiğimiz bebeğin ucundan emebileceği şey değil , göğüsü korumak için bu linkte var ve delikli olması önemli hava almalı , medela ve avent bu konuda gayet iyi, biz hastanedeyken 45 tl ye almış eşim hemşireler önerince daha uygun fiyatda bulabilirisniz araştırın melike bulmuş mesela. Ve tekrar söyleyeyim memmeye yapışıp kalan birşey değil çamaşırınız sayesinde orada duruyor.

Kızlar şimdi de aklıma NST olayı takıldı, özel hastaneler NST ye ücret alıyolar mı? ödeyen warsa ne kadar ödedi??

25 tl idi benim hastanede

ben doğum yaptığım gün ve diğer 2 gün mesane pedi kullandım can bebenin hastane verdi onu bana, eve geldiğimden beride günlük ped kullanıyorum veya günde 1 kere normal ped kullanıyorum bazen günlük ped yetmiyor o zaman normal ped koyuyorum, zaten sürekli sıcak bastığından ped daha bir rahatsız ediyor.

benim valizi ben hastanedeyken eşim hazırladı eve gelip, ben liste yapıp verdim eline , hastanede bu durum çok işime yaradı çünkü valizde ne olduğunu neyin nerede olduğunu veya ne istediğimi çok iyi anlıyordu eşim, sizde eşinize bavul eğitimi verin eğer siz hazırlıyorsanız, bilsin içindekileri...

slnaras bizim teyzemiz bişey almadı henüz bakalım doğduktan sonra alır tatile geldi ama 1 gün kaldı ondada yattı ne yardım nne bişey söylemeden yapmazmış hanım evin küçüğü işte böyle oluyo

canım bzm teyzelerimiz saolsunlar biri üniv de işte 3i sınıf digeri daha orta son. ama alıyorlar ikiside. şimdi iş yapıyorlar biri ütü biri mutfak :))
bizim halalarımızdan tık yok bi ilgisizlerki sorma kızıyorum aslında ama bişe diyemiyo insan kocacımda üzülüyo bu duruma. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…