- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.041
Canm ben camlıcada oturuorum camlıca erdem benm dedıgm ordada 20 lıradr heralde ama artık ben oraya gıtmıorum baska yere basladım ama ayagmn altı oldugu ıcın yıne acıl bısey olsa hemen oraya ınerım:)))
Canm ben camlıcada oturuorum camlıca erdem benm dedıgm ordada 20 lıradr heralde ama artık ben oraya gıtmıorum baska yere basladım ama ayagmn altı oldugu ıcın yıne acıl bısey olsa hemen oraya ınerım:)))
valla canım sütyen konusunda emzirme bölmesi büyük olsun bazı gecelik ve sütyenlerin emzirme bölümü küçük oluyormuş zaten bebek zor emiyomuş bide o küçük olunca anne çok bunalıyormuş, sen normal sütyenle rahat edersen al ama zor canım ya evde kendi halimizde neysede hastanede bide ilk kırk gün zor olur habire çıkar yada sündür.bi tane al bence
valla canım sütyen konusunda emzirme bölmesi büyük olsun bazı gecelik ve sütyenlerin emzirme bölümü küçük oluyormuş zaten bebek zor emiyomuş bide o küçük olunca anne çok bunalıyormuş, sen normal sütyenle rahat edersen al ama zor canım ya evde kendi halimizde neysede hastanede bide ilk kırk gün zor olur habire çıkar yada sündür.bi tane al bence
merhaba arkadaşlar geçmişi okumadım ama hemen yazmak istedim dualarınızın benimle olduğunu biliyorum.....uzun süren bir hastane gecesinden sonra tekrar oğlum göbüşümde eveimize döndük lakin artık hep dinlenicez.........
kısaca başımdan geçenleri anlatayım arkadaşlar en azından size fikir olur diye paylaşmak istiyorum ...biliyosunuz hastaneye gittiğim gün yemek yapıyordum misafirler geliçecekti ama mümkün olduğunca dinlenerek yaptım ve bişey farkettm oğlum karnımda orta kısımda hep kaskatı duruyodu ben yorgunluğuma veriyodum işlerim bitti salata yapıcaktım baktım tel yanımda dr bir arayım ne olucak dedim zaten son haftara yaklaştık aradım dr hemen açtı teli kendisine durumu geyet normalmiş gibi anlattım bebeğim top gibi oluyo sonra blof diye açılıyo dedim hiç bekleme derhal buraya geliysun dedi ve seni hastaneye yatırabilirim dedi cok şaşırdım çünkü dr normalde cok sakin biridir hiç bukadar öenmlibişey yaşadğımı düşünmemiştim çünkü hiç ağrım yoktu ...neyse ben o şaşkınlıkl yerimden kalktım banyo yaptım kişisel teizlik ve elime bir çanta aldım elime ne geçtiyse kendimle ilgili içine koydum ama bebekle ilgili hiç bişey almadım sonra eşim geldi ben doğum katına çıktım ve nst ye bağlandım ve sonuç 10 dk arayla 1 sancı çıktı yaklaşık 20 kadar kaldım dr geldi derhal yatış veriyoruz dedi koluma bir serum ve arka arkaya nidilat diye ilacı 5 kez verdiler tekrar nst ve sonuç aynı sancılar devam ediyo dr ilk defa böyle şaşkın gördüm bebeğin kg ve haftasını sordu hemen ciğer geliştiri iğnem yapıldı ve tüm gece boyunca 2 saatte bir nst ve 4 saatte bir nidilat 2 şişe serumla sancıları durdurdular...şükürki durdu ve ben bunu farketmişim acı eşiğim yüksek oldnuğu için yaşadığım sancıları anlamamışım ve biraz daha bekleseydim daha şiddetli ağrılarla gitmiş olucakmışım ve doğum başlayabilirmiş...şükürkü şuanda cok hafif ama yine devam eden sancılarım varmış dr bebek durabildiği kadar durur inşallah dedi ama anladığım kadarıyla dr 2 haftayı bile çıkarabileceğimizde şüpheli dilerim 36 haftaya kadar durur dedi çünkü.........
bugün annem geliyo bende hep yatıcam azcık keyif yapalım dimi....ssz
tekrar merhabalarrr kızlar...
Işılcım çok geçmiş olsun canım bebeğin vaktinde gelsin inşallah...
Kızlar şimdi de aklıma NST olayı takıldı, özel hastaneler NST ye ücret alıyolar mı? ödeyen warsa ne kadar ödedi??
slnaras bizim teyzemiz bişey almadı henüz bakalım doğduktan sonra alır tatile geldi ama 1 gün kaldı ondada yattı ne yardım nne bişey söylemeden yapmazmış hanım evin küçüğü işte böyle oluyo
canım bzm teyzelerimiz saolsunlar biri üniv de işte 3i sınıf digeri daha orta son. ama alıyorlar ikiside. şimdi iş yapıyorlar biri ütü biri mutfak :))
bizim halalarımızdan tık yok bi ilgisizlerki sorma kızıyorum aslında ama bişe diyemiyo insan kocacımda üzülüyo bu duruma.(
Kızlar biz geldik mamamızı yedik topladık makineyi açtık evi süpürdük annemle ablam duysa çok kızarlar ama ev de pislik içindeydi napim banyo wc derken biraz dinlenelim bari vitamin alalım dedik biraz çamaşır yıkasam kişisel temizlik ve banyo yapsam sonra ütü yapsam ne güzel olur bakalım yapabilecekmiyim
canım manyak adamı takma kafana aklı olsa öyle konuşmazdı zaten.
bizim teyzemiz bişey almadı henüz bakalım doğduktan sonra alır tatile geldi ama 1 gün kaldı ondada yattı ne yardım nne bişey söylemeden yapmazmış hanım evin küçüğü işte böyle oluyo
aynen canım benimde annem kardeşimi okuluna gönderip gelicek yardıma bacağıda çatladı ama kendi evindede işleri kendi yapıyo diye yaparım dedi kadın tutalım dedim ama istemedi bütün temizliği yapar
canım şekerler çok güzelmiş çok tatlı görünüyolar
canım iyiki geldin sensiz olmaz zaten
canım çok geçmiş olsun artık dinlenme zamanı keyfine bak artık
canım işten kendin çıkıcaksın dimi tazminat nasıl alıcan anlamadım doğum parası mı demek istedin anlamadım.
canım sor bence banada dr kasılmaları görünce karnında sertleşme varmı diye sormuştu hemen
siz kızlara yaptırcaksınız ben kime yaptırıcam işleri babsına ve oğlu beraber yaparlar artık
canım artık baya büyüdüler 36 haftaya gelmişsin bence korkma sen çantaanı hazırla bulunsun elinin altında bizde haftaya hazırlıcaz annemle daha erken dedim bebğin ne zaman geliceği belli olmaz dedi
canım sağ salim gelmişsin dikkat kendine çorap geçirmekle iyi yapmışsın herkes görüyo zaten bebek beklediğini
Seve sen nerede oturuyorsun ?
benim valizi ben hastanedeyken eşim hazırladı eve gelip, ben liste yapıp verdim eline , hastanede bu durum çok işime yaradı çünkü valizde ne olduğunu neyin nerede olduğunu veya ne istediğimi çok iyi anlıyordu eşim, sizde eşinize bavul eğitimi verin eğer siz hazırlıyorsanız, bilsin içindekileri...
ben de az önce kendime defile verdim, lohusa pijamamı geceliğimi denedim, hevesimi alayım yazık bana :)) ama dikkat ettim emzirme bölmeleri çok küçük sadece memenin koyu renkli kısmı rahatca çıkıyo,göğsün çıkmıyo, çok zor olur emzirmek, napcam acep, emzirme cebini kessem de büyütsemmi, alırken hiç dikkat etmemeiştim,cahillik
aynıdır bence de..neden değiştirdin,doktordan dolayı mı?
Ben nerde otururoum nasıl tarf edıyım sımdı sey varyaaa altın elek pastanesı ordan yukrı cıkıosn ılk sol ılk sag bana geldın ıste:)))çamlıca da nerede oturuyorsun.erdem bana da yakın.5dk uzaklıkta
NiceGrL kullanıcısından alıntı
yakınmışsın canım bana bende atakentteyim. çamlıca erdem güzel hastane bi doktor vardı Bakiye hn eger kalsaydı bende oraya gidecektim ama şehir dısına tasındı
fiyatları da uygun . acil birşey olunca bende çakmak degil çamlıcayı tercih ediyorum.
benim kardeş 20 yaşında ama malesef çok çımarık yetiştirmişiz söylesem yapar kırmaz ama söylemeden yapsa daha kıymetli olur bide öğrenci evinde kalıyo kendi evinde napıyo merak ediyorum geçen kuzen geldi erkek oda 20 yaşında abla ne yapılacak söyle yapıyım dedi bulaşık makinesini boşalttı salonu toparladı yerleri falanda süpürücekti ama onu yaprım dedim kıyamadım .
canım kocamın tarafı bişeyler alıyolar bebişe ama sen nasılsın iş yapabiliyomusun doğum yapıcan yardım lazımmı evde temizliğe soran yok kaynanam sadece akıl veriyo yemek takımlarını yıka misafir gelir yemeğe bebek görmeye yatağa fırfır alıcakmışım baza görünmesin diye yatak örtüleri ne işe yarıyosa artık :)
annemin bacağı çatladı kadın diyoki artık temizliğe annenmi gelir ablanmı kardeşin mi bizde gelelim demezler bende söyledim kocama annem böyle diyo hiç sesini çıkaramadı . zaten pek gelmezler hep biz gideriz ordada hizmet beklerler yapmasam kesin arkamdan bişeyler söylerler . kayınpederimde kızar otur dinlen der bunları takmamak lazım benim hiç umrumda değil kocamda umursamıyo biz bize yeteriz alıştık bu hallerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?