2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

NSTden bahsediyosunuz ya, 30 tl- 60 tl ne kadar pahalı yaaa(

devlet ücretsiz sokuyor sağolsun.. özel tıp merkezlerinde filan nst 10 tl.. zaten epi topu en fazla 30 dk filan duruyoruz.

oda aynı buda aynı.. sonuçta kağıda bebeğin hareketlerini ve sancımızı grafik şeklinde çıkaran bi alet.

ben kızımdayken göğüs pedi kullanmıştım hiç öyle cnmı acıtmamıştı belki de ben çok dayanıklıydım bilmiyorum ama göğüs kalkanı bence çok gereksiz ve kullanımı zor sürekli doldumu diye kontrol mu edicez ki??zaten göğüs pedini sütünü iyice sağıp göğsünü boşalttıktan sonra koyuyorsun sütyeninin içine gene de ilk aylar sızma oluyor dışardan çirkin görüntüler oluşmasın diye gene onlardan alıcam marka olarak da bebedor muydu benimki
hatırlamıyorum ama pamuklu dokuda olanları ve hava alanları tercih ederseniz rahat edersiniz sanıyorum...

eeee ne demişler kalp kalbe karşıdır, hep beraber aynı şeyi düşünmüşüz :) bende şimdi aradım yaşam hastanesini, dakikasına göre değişiyorumuş 18 tll ile 30 tl arasında püff(

NiceGrL kullanıcısından alıntı

yakınmışsın canım bana bende atakentteyim. çamlıca erdem güzel hastane bi doktor vardı Bakiye hn eger kalsaydı bende oraya gidecektim ama şehir dısına tasındı
fiyatları da uygun . acil birşey olunca bende çakmak degil çamlıcayı tercih ediyorum.

ben de az önce kendime defile verdim, lohusa pijamamı geceliğimi denedim, hevesimi alayım yazık bana :)) ama dikkat ettim emzirme bölmeleri çok küçük sadece memenin koyu renkli kısmı rahatca çıkıyo,göğsün çıkmıyo, çok zor olur emzirmek, napcam acep, emzirme cebini kessem de büyütsemmi, alırken hiç dikkat etmemeiştim,cahillik

az önce kalkanın linkini koymayı unutmuşum, bu arada dışarıdan çirkin durmuyor hatta göğsü daha güzel gösteriyor :)

Medela Meme Ucu Kalb,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz

dediğim gibi emzirme için değil bu, emzirirken bunu kenera koyup öyle emziriyorsunuz, geceleri çok terlediğide emzirme atletini çıkarıyorum normal bir atlet giyiyorum kuru diye ve kalkanı kullanamıyorum , sabah kalktığımda canım acıyor çünkü kumaşa temas etmiş oluyor, ped kullanıp ıslak ile temasını hiç düşünemiyorum, ayrıca emzirdikten sonra daha çok hassaslaşıyor ve kumaşa değmememesi çok rahat oluyor.

ben geceliğimin emzirme gözlerini kullanamadım , küçük geldi komple yukarı sıyırdım hep....

cnm çook geçmiş olsun bol bol dinlenmeye bak ne güzel annende geliyormuşohhh

cnm bnm gittiğim hastanede muayene de isterse dr nst ücretsiz onun dışında ücretliymiş ama ne kdara bilgim yok

ışılll canım çok geçmiş olsun.kuzucuk 2 hafta hatta daha fazla durur.bende de senin gibi kasılmalar oluyordu en son gittiğimde nst de sancı çıktı dr hemen ultrasonla rahim ağzına baktı.erken doğum riski var dedi.4 gündür kendimi pek yormamaya çalışıyorum.az ayakta durayım hemen kasılıyor taş gibi oluyor.ki senin maşallahın var bir sürü iş yapıyorsun artık istirahat zamanı dikkat et canım.benden şanslısın akciğerleri için iğne vurmuşlar benim şekerden dolayı öyle bir şansım yok:-(İnşAllah meleklerimiz zamanında gelir.

benim kardeş 20 yaşında ama malesef çok çımarık yetiştirmişiz söylesem yapar kırmaz ama söylemeden yapsa daha kıymetli olur bide öğrenci evinde kalıyo kendi evinde napıyo merak ediyorum geçen kuzen geldi erkek oda 20 yaşında abla ne yapılacak söyle yapıyım dedi bulaşık makinesini boşalttı salonu toparladı yerleri falanda süpürücekti ama onu yaprım dedim kıyamadım .
canım kocamın tarafı bişeyler alıyolar bebişe ama sen nasılsın iş yapabiliyomusun doğum yapıcan yardım lazımmı evde temizliğe soran yok kaynanam sadece akıl veriyo yemek takımlarını yıka misafir gelir yemeğe bebek görmeye yatağa fırfır alıcakmışım baza görünmesin diye yatak örtüleri ne işe yarıyosa artık :)
annemin bacağı çatladı kadın diyoki artık temizliğe annenmi gelir ablanmı kardeşin mi bizde gelelim demezler bende söyledim kocama annem böyle diyo hiç sesini çıkaramadı . zaten pek gelmezler hep biz gideriz ordada hizmet beklerler yapmasam kesin arkamdan bişeyler söylerler . kayınpederimde kızar otur dinlen der bunları takmamak lazım benim hiç umrumda değil kocamda umursamıyo biz bize yeteriz alıştık bu hallerine

ben bu konuyu bir araştırayım cnm 8 şubatda randevum var ama

Seve sen nerede oturuyorsun ?

canım ben erdem hastanesinin yukarısında oturuyorum.kısıklı ilköğretim okuluna yakınız.üsküdar minübüsleri evimizin oradan kalkıyor.bende 7 aydır burada oturuyorum.nasıl tarif edeceimi de bilmiyorum.erdem hastanesinin oradaki ışıklardan yukarı 5 dk yürüyorsun evim oradaumarım anlatabilmişimdir.

ah bi eşim yurtdışından bi eve dönse,ben ona daha ne eğitimler vercem şbat 15 gibi gelecek.beklenen doğum 3 mart.inşallah o gelene kadar bebiş de içerde rahat rahat durur

valla elinden geliyorsa dikiş nakış büyültmeni tavsiye ederim. Bi de ilk gebelik mi bilmiyorum ama ilk olunca insan tecrübesiz oluyo iyice bunaltmasın senide bebeğide

aynıdır bence de..neden değiştirdin,doktordan dolayı mı?

Yoook Hatta gıttıgm kadını sevıodum tulay hanım doguda fln gorev yapms normal dogm yanlısı bı bayan daa hastane polıtıkasındn memnun degılım ebn troıd hastayım ve her ay tahlıl verıorum sabahn korunde gıdıorum 1 saat ac beklıorum kan vermek ıcın cok sıra oluoo kalabalk personellrle arm ıyı degıl:))) Vs vsss bende degstrdım aslnda en basındn berı orda olmcktıda ıste ayagmn altı alıstm dıye kolay dıye degstrmek gece kaldı:)))

çamlıca da nerede oturuyorsun.erdem bana da yakın.5dk uzaklıkta
Ben nerde otururoum nasıl tarf edıyım sımdı sey varyaaa altın elek pastanesı ordan yukrı cıkıosn ılk sol ılk sag bana geldın ıste:)))

Umranıye bana zaten ters kalıo erdm hastanesı hemen asada bı bayır ınıorum okdr:)) Ben ılk hamıle kaldıgmda vardı bakıye hanm demk gıtms sonra hıc farktmedım:)) bende tulay hanıma gıdıorum camlıcada artık cok dolu umranıyedkı gıbı oldu dedıgm gıbı bı kan aldırmak ıcın saatlrce beklıorum canıma tak edıo ben hamıleym bebegm aclktan olck benı one aln dıorum:)))

oyy annem sende benm gbisin desene, annene çookk geçmiş olsun yavrum iileşsin yine annen gelir yardımına baska kimseden hayır yok. benm kayınvalidem yok malesef vefat etmiş isterdim olsun bzm kardeste evde kalıyo İzmir de ama evleri benm evimden temiz hiç beklemezdim ama bzm küçük iş buyurmazsan yapmıyo ama ona da artık yüzsüzleştim sölüyorum napimm fıtıgım var yapamıyorum ben bzm halalarda ne bşe alırlar ne yardım ederler misafir gbi gelir giderler ki evlermizin arası 7 dk yol sadece

nst fiyatlarından bahsedilmiş.ben kadıköy şifa ya gidiyorum.önceden dr muayenesi içinde alınmıyordu.dr izinli olunca sadece nst için gittim salı günü 75 tl:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…