2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaar neredeyse 1 aydır giremiorum siteye bankada işlerin yogunluydan bugün karı fırsat bilip gitmedim işe:)
Son sayfaya söyle bi baktım geri kalanı birazdan okuyacagım ama gözlerime inanamıyorum aramızda bebişlerine kavusanlar mı olmuuus
Malkoc cum hayırlı ugurlu olsun güle güle büyüt inşallah kızınıAllah analı babalı büyütsün canım:)

Ben geçmişi okuyayım simdi hepsinin bitiremem heralde de

hmm anladım canım ben dogdugumdan beri ümr.deyim 25 sene olcak neredeyse

evet bana da ark. sölemişti Bakiye hn ı 1 kez görmek nasip oldu snra evlendi gitti şehir dısına cok kalabalık gerçekten öff sıra beklenmez orda cidden.

hmm,geçmiş olsun öncelikle,her ay tahlil olayı falan zor oluyodur tabi.yeni yerin hayırlı olur inşallah.ben çakmak erdemde bikaçkere tahlil yaptırdım ama öyle çok sıra beklemedim,kan alan çok hemşire var,isıra çabuk geçiyor yani.bazı tahlillerimide evimin yanındaki tıp merkezinde yaptırdım.şimdiye kadar sorum yaşamadım.doğumu da çakmak erdemde düşünüyorum.inşallah hepimizin doğumu kolay geçer

saol canım annem şimdi daha iyi ben gelir yaparım hepsini diyo ablamda çalışmaya başladı çalışmasa oda gelirdi yardıma evt kimseden hayır yok ben kaynanamda mutfakta iş yapsam hiç otur sen biz yaparız demiyolar ama ablam annem hiç bana iş yaptırmıyolar kıyamıyolar bana

Valla bunca zaman erdemde yaptrdgma cok pısman oldum saglk ocagndada yapıolrmıs kadın bana dedıkı gel bız yaplm dedım sız yapıomsnz sasırdım tabı ordada atılgan olman lazm yoksa ordada cok beklersın:))) ALLAH tn hamılelere oncelk tanıolrda benm karnm cok bellı olmadı ıcın ınsanlr benı kılolu sanıo onmden atlayıp gecıolr:))) AMa gecn tahlılımı saglık ocgnda yaptrdm devletn bu uygulamasndn cook memnunum tebrık ederım:)))) cakmk erdemde mıdem ıcın bı doktra gelmstm yıllar oncee ozaman zatn burdkı erdm yktu neyseee ole kafasına gore sende reflu var al sana bu ılaclr dedı 6 ay yanls ılaclrı bosuna ıctımkı mıde ılaclrı cok pahalıydı ozamn cok cektm mıdemden halbukı bast bı gastrt vardı mıdemde endoskpıdn sonra bellı oldu ordan kıl kaptm hastaneyee ama burda ayagımn dıbı dıyee kolay oluo ıstee gıdıorum:)))

nıcegırl,save,mervısko ...üçünüz de çamlıca tarafındaymışsınız haa,güzel bişey,sevindim
ben çekmeköydeyim ama oraları da bilirim.7yıl ümraniyede oturdum..

arkadaşlar biraz oğlumla şekerleme keyfi yapayım,sizlere iyi muhabbetler.öpüldünüz şeker anneler ve mini mini yavrular

bende erdem hastanesini pek iyi bulmuyorum.dahileye ye gittim birde acile gittim.tahlillerimi ben istedim.hemşire olduğumdan daha detaycıyım galiba.birde iyi bir hastanede çalışıyordum(şişli memorial hast.)

canım benim hastanede 15 tl nst muayene 45 tl oldu yeni ama senin garip muayene 30 nst 60 çok gerçekten ben senin bi nst fiyatına hem muayene hemde nst çektiriyorum :44::44:

NSTden bahsediyosunuz ya, 30 tl- 60 tl ne kadar pahalı yaaa(

Ankara da özeller ne kadar pahalı yaa.. İstanbul fiyatlarını duydukça nasıl kazıklanıyoruz diyorum (

nst fiyatlarından bahsedilmiş.ben kadıköy şifa ya gidiyorum.önceden dr muayenesi içinde alınmıyordu.dr izinli olunca sadece nst için gittim salı günü 75 tl:-(

İçim rahatladı biraz benden fazla veren var yani :)))

Almaz olurlarmı Ben Çamlıca Medıcana ya gidiyorum dr.15 günde bir çağırıyor ssk lı için 50 tl muayne parası ayrıca nst içinde 50 tl ödüyoruz anlıyacagın her gitme 100 tl tahlil falan isterse oda bonusu yani :)))

bende sağlık ocağının yaptığı tahlili en başta orda yaptırdım,bikaçını sağlık ocağı yapmıyomuş,onları özelde yaptırdım,o da hangisi ucuzsa oraya gittim,malum eko.durumlar.neyse sonra annemgilde kalmaya başlayınca aile hekimim farklı semtte kaldı,yani sağlık ocağı olayı yattı benim için.devletin bu uygulaması cidden iyi bence de.ama dediğin gibi çook kalabalık oluyo orası ve cazgır olman lazım buarada endoskopi oldun ha,bidönem bende de vardı gastrit olayı,ama ben endoskopi yaptırmadım,çok şükür sonradan geçti tek hapla,bide kan ilacıyla,o dönem kansızlık da olmuş bende.o tetkikleri de çakmakta yapmıştım.doktordan doktora değişebiliyo durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…