- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.061
Yoook Hatta gıttıgm kadını sevıodum tulay hanım doguda fln gorev yapms normal dogm yanlısı bı bayan daa hastane polıtıkasındn memnun degılım ebn troıd hastayım ve her ay tahlıl verıorum sabahn korunde gıdıorum 1 saat ac beklıorum kan vermek ıcın cok sıra oluoo kalabalk personellrle arm ıyı degıl:))) Vs vsss bende degstrdım aslnda en basındn berı orda olmcktıda ıste ayagmn altı alıstm dıye kolay dıye degstrmek gece kaldı:)))
Ben nerde otururoum nasıl tarf edıyım sımdı sey varyaaa altın elek pastanesı ordan yukrı cıkıosn ılk sol ılk sag bana geldın ıste:)))
çamlıca evlerinin o sokaktan mı bahsediyorsun.gümüşsu cami var benim evde o yolun sonunda.salı pazarına doğru yürüyünce benim ev
canım ben erdem hastanesinin yukarısında oturuyorum.kısıklı ilköğretim okuluna yakınız.üsküdar minübüsleri evimizin oradan kalkıyor.bende 7 aydır burada oturuyorum.nasıl tarif edeceimi de bilmiyorum.erdem hastanesinin oradaki ışıklardan yukarı 5 dk yürüyorsun evim oradaumarım anlatabilmişimdir.
Yoook Hatta gıttıgm kadını sevıodum tulay hanım doguda fln gorev yapms normal dogm yanlısı bı bayan daa hastane polıtıkasındn memnun degılım ebn troıd hastayım ve her ay tahlıl verıorum sabahn korunde gıdıorum 1 saat ac beklıorum kan vermek ıcın cok sıra oluoo kalabalk personellrle arm ıyı degıl:))) Vs vsss bende degstrdım aslnda en basındn berı orda olmcktıda ıste ayagmn altı alıstm dıye kolay dıye degstrmek gece kaldı:)))
Ben nerde otururoum nasıl tarf edıyım sımdı sey varyaaa altın elek pastanesı ordan yukrı cıkıosn ılk sol ılk sag bana geldın ıste:)))
Umranıye bana zaten ters kalıo erdm hastanesı hemen asada bı bayır ınıorum okdr:)) Ben ılk hamıle kaldıgmda vardı bakıye hanm demk gıtms sonra hıc farktmedım:)) bende tulay hanıma gıdıorum camlıcada artık cok dolu umranıyedkı gıbı oldu dedıgm gıbı bı kan aldırmak ıcın saatlrce beklıorum canıma tak edıo ben hamıleym bebegm aclktan olck benı one aln dıorum:)))
alev canım sen de izin almaya çalış akşam 5-6 gibi yoğun bir kar yağışı bekleniyor.
çamlıca evlerinin o sokaktan mı bahsediyorsun.gümüşsu cami var benim evde o yolun sonunda.salı pazarına doğru yürüyünce benim ev
Evet evttt camlıca evlerının ustundekı sokaktayım ıstee salı pazarı benm 2 ust sokagımda kalıo yanı kısıklı okulunun bı alt sokagndaym ustten gelncede:)))) buyur bekelrım caya kahveyee:))
Umranıye bana zaten ters kalıo erdm hastanesı hemen asada bı bayır ınıorum okdr:)) Ben ılk hamıle kaldıgmda vardı bakıye hanm demk gıtms sonra hıc farktmedım:)) bende tulay hanıma gıdıorum camlıcada artık cok dolu umranıyedkı gıbı oldu dedıgm gıbı bı kan aldırmak ıcın saatlrce beklıorum canıma tak edıo ben hamıleym bebegm aclktan olck benı one aln dıorum:)))
oyy annem sende benm gbisin desene, annene çookk geçmiş olsun yavrum iileşsin yine annen gelir yardımına baska kimseden hayır yok. benm kayınvalidem yok malesef vefat etmiş isterdim olsunbzm kardeste evde kalıyo İzmir de ama evleri benm evimden temiz hiç beklemezdim ama bzm küçük iş buyurmazsan yapmıyo ama ona da artık yüzsüzleştim sölüyorum napimm fıtıgım var yapamıyorum ben bzm halalarda ne bşe alırlar ne yardım ederler misafir gbi gelir giderler ki evlermizin arası 7 dk yol sadece
hmm,geçmiş olsun öncelikle,her ay tahlil olayı falan zor oluyodur tabi.yeni yerin hayırlı olur inşallah.ben çakmak erdemde bikaçkere tahlil yaptırdım ama öyle çok sıra beklemedim,kan alan çok hemşire var,isıra çabuk geçiyor yani.bazı tahlillerimide evimin yanındaki tıp merkezinde yaptırdım.şimdiye kadar sorum yaşamadım.doğumu da çakmak erdemde düşünüyorum.inşallah hepimizin doğumu kolay geçer
Evet evttt camlıca evlerının ustundekı sokaktayım ıstee salı pazarı benm 2 ust sokagımda kalıo yanı kısıklı okulunun bı alt sokagndaym ustten gelncede:)))) buyur bekelrım caya kahveyee:))
sizin sokağın adı ne salı pazarı benimde 2 sokak üstümde kalıyor
Valla bunca zaman erdemde yaptrdgma cok pısman oldum saglk ocagndada yapıolrmıs kadın bana dedıkı gel bız yaplm dedım sız yapıomsnz sasırdım tabı ordada atılgan olman lazm yoksa ordada cok beklersın:))) ALLAH tn hamılelere oncelk tanıolrda benm karnm cok bellı olmadı ıcın ınsanlr benı kılolu sanıo onmden atlayıp gecıolr:))) AMa gecn tahlılımı saglık ocgnda yaptrdm devletn bu uygulamasndn cook memnunum tebrık ederım:)))) cakmk erdemde mıdem ıcın bı doktra gelmstm yıllar oncee ozaman zatn burdkı erdm yktu neyseee ole kafasına gore sende reflu var al sana bu ılaclr dedı 6 ay yanls ılaclrı bosuna ıctımkı mıde ılaclrı cok pahalıydı ozamn cok cektm mıdemden halbukı bast bı gastrt vardı mıdemde endoskpıdn sonra bellı oldu ordan kıl kaptm hastaneyee ama burda ayagımn dıbı dıyee kolay oluo ıstee gıdıorum:)))
canım benim hastanede 15 tl nst muayene 45 tl oldu yeni ama senin garip muayene 30 nst 60 çok gerçekten ben senin bi nst fiyatına hem muayene hemde nst çektiriyorum :44::44:
NSTden bahsediyosunuz ya, 30 tl- 60 tl ne kadar pahalı yaaa(
nst fiyatlarından bahsedilmiş.ben kadıköy şifa ya gidiyorum.önceden dr muayenesi içinde alınmıyordu.dr izinli olunca sadece nst için gittim salı günü 75 tl:-(
sizin sokağın adı ne salı pazarı benimde 2 sokak üstümde kalıyor
bende erdem hastanesini pek iyi bulmuyorum.dahileye ye gittim birde acile gittim.tahlillerimi ben istedim.hemşire olduğumdan daha detaycıyım galiba.birde iyi bir hastanede çalışıyordum(şişli memorial hast.)
Bızım sokagın adı mıhrıban sok canım ben daha gecn salı pazarındydım yesıllık aldım oglumaa:)) Aynen dedıgn gıbı dr ıyıydı ama tahlılı ben ıstıodum tshmı hıc umursamıyoduu ben dıodum bakalm dıyee:)) ben ılk memorıal olsn ıstedım orda fıgen hanm var gorumcemn dr kendısı cok memnundu ondn 3 taneyıde orda dogrdu bende orası olsn ıstedm amaa sonra dedım nasıl gıdıp gelcm acıl bısey olrsa fln burdakı memorıal baktm atasehıree oda cok ıcıme sınmedı drlrınıda goremedım bende acıbademe karar verdım doktrumlada tanstm cok tatlı bı bayan ztn cok hastası var kadındn herkes memnun banada annem gıbı davrandı ıcım ısındı o kadın admı canım cıcım oldu bıttı dıye dogurtr gıbı gelıo:))) Bakalım nasıl olcak ınsallah hayalımdekı gıbı olr hersey
tekrar merhabalarrr kızlar...
Işılcım çok geçmiş olsun canım bebeğin vaktinde gelsin inşallah...
Kızlar şimdi de aklıma NST olayı takıldı, özel hastaneler NST ye ücret alıyolar mı? ödeyen warsa ne kadar ödedi??
Valla bunca zaman erdemde yaptrdgma cok pısman oldum saglk ocagndada yapıolrmıs kadın bana dedıkı gel bız yaplm dedım sız yapıomsnz sasırdım tabı ordada atılgan olman lazm yoksa ordada cok beklersın:))) ALLAH tn hamılelere oncelk tanıolrda benm karnm cok bellı olmadı ıcın ınsanlr benı kılolu sanıo onmden atlayıp gecıolr:))) AMa gecn tahlılımı saglık ocgnda yaptrdm devletn bu uygulamasndn cook memnunum tebrık ederım:)))) cakmk erdemde mıdem ıcın bı doktra gelmstm yıllar oncee ozaman zatn burdkı erdm yktu neyseee ole kafasına gore sende reflu var al sana bu ılaclr dedı 6 ay yanls ılaclrı bosuna ıctımkı mıde ılaclrı cok pahalıydı ozamn cok cektm mıdemden halbukı bast bı gastrt vardı mıdemde endoskpıdn sonra bellı oldu ordan kıl kaptm hastaneyee ama burda ayagımn dıbı dıyee kolay oluo ıstee gıdıorum:)))
canım boşver bebişler sağlıklı doğsunda verdiğimiz fazla para olsun,,Ankara da özeller ne kadar pahalı yaa.. İstanbul fiyatlarını duydukça nasıl kazıklanıyoruz diyorum(
İçim rahatladı biraz benden fazla veren var yani :)))
canım boşver bebişler sağlıklı doğsunda verdiğimiz fazla para olsun,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?