2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok endoskopıyı orda olmadım o admn verdıgı ılaclrı 6 ay haml gıbı ıcıp yıne ıyı olmaynca endoskopıyı nısantasında bı hastanede oldum ordakı dr dedı gastrt dıye dedım ne dıosun ben yıllrdır refluym dıye gezıorum bana bı ılac verdı ıste ogn mıdemı hıssetmedm dedım ınsnlr ne rahat yasıoms boyle bı yasm varmıı:)))) Sonraa cok sukrr 3 4 ay daha ılac kullandm gectı en cok korktugm seydı hamılelıkte mıde problemı cok sukur rabbımee hafıf yanmalrın dısında hıc sorun olmadı sımdılık cok sukur...

Haklısın canımm önemli olan onların sağlıklı olması

demek sevindin senden fazla para ödediğim içinistanbul daki bir çok hastane ne yazık ki pahalı.hastaneler ne yazık ki ticarethaneye dönünce ne kadar koparsam kardır diye vatandaşın d...na kadar alıyorlar.Allah tan özel sigorta var sadece 15 tl ödedim

yuhhhh.sgk ya da mı bu kadar yüksek ücret alıyorlar?resmen milleti soyuyorlar.

Valla haklısın :)) biz ölçülü davranalım mesela bi gün sadece makinaya çamaşır atalım :)) başka bişi yapmayalımm
evet ya bence de sanki yaptğımız iş başına para mı alıoz kasmayalım bugün ben bi makine camasır attım astım yemek de var zaten kocacım nöbetçi bu gece o zaman ben cok iş yapmışım yayılabilirim:))

kızlar ben kaçar görüşürüz

güle güle canımm dikkatli git aman

Selam kızlar bugün 32. haftamız doldu, çalışabilir raporu almak için önce kendi doktorumuza gidip muayene olduk. Sabahın köründe karda kaymamamk için yüreğim ağzımda yürüyerek doktora gittik, arabayla çıkamadık yollar kapalıydı tüm arabalar kayıyordu.
Doktor gelişimi normal, çok iri olmaz normal doğabilir dedi, ama sonra ultrasonda bir baktı ki, bizim bebiş kordonunu iki kere boynuna dolamış Böyle kalırsa sezaryen olur ve sık takip etmek gerekir dedi. Bebişe zararı olmaz sadece normal doğumu etkiler dedi. Tek sıra olsaymış normal doğarmış da iki de biraz zormuş, ona biraz moralim bozuldu tabi. İnşallah kordonunu kendi kendine açar bebişim.

Sonra acıbademin sgk ile anlaşması olmadığı için devlet hastanaesine gittik rapor almaya, gitmez olaydı. O kadar yol ve tehlike tlatıp gittiğimiz hastanedeki, doktor demeye dilim varmayan cahil maganda kılıklı sözde doktor, bana rapor vermedi, kendi hastanenden al falan dedi, elimizde ultrason resmi falan var, nstye girmeden vermem dedi, ben nerden bilecem imza atamam dedi, muayene et o zaman dedik muayene edemem dedi. Ne işe yaradığını bilmediğim adam beni resmen kovdu, bilmediğim bir başka devlet hastanesine nstye gönderdi, ki oraya gitmem imkansız. Bir rapor almaya gelene böyle davranan doktor, hastalarına nasıl davranıyor merak ediyorum, Allah hastalarına yardımcı olsun, adam ayağa kalkıp muayene bile etmiyor, hamile insanın oturabileceği bir koltuk var sadece ona da eşyalarını koymuş paşam öyle ayakta dikti beni. Neyse bana sıradan bir not kağıdına nst yazıp alın bunu yaptırın dedi, ben de biliyoruz ne olduğunu kağıdın sen de kalsın diyip adama sinirlenip çıktım dışarı. Sonra kendi doktorumu aradım onun bir doktor arkadaşı, sgk anlaşmalı başka bir özel hastanede çalışıyormuş oraya gidin o halleder dedi, oraya gidip ordan rapor alabildik çok şükür. Tabi işe falan gidemedim, iş yerine laf anlattım o da ayrı dert

Bu arada doktora nstye beni sokmadı diye kızmıştım ama siz şimdi konuşunca aklıma geldi de, benim doktorun muayene ücreti 170 mi ne, nstde 200 falandır herhalde, batırcak bizi resmen, şuan sigorta var para ödemiyoruz ama doğum limitinden düşüyor bunlar, nstye az girmeyi tercih ettim şimdi.

Mide yanmaları için renni şurup verdi, gece kan hapı içmemek, meyve yememek, çok su içmemek, bir de 2 yastıkla yatmak lazımmış.

canım benim akşam yemeğinde ne yaptın bakem.arada bana akıl ver bazen tıkanıyorum vallahi.bana sebze yemeği tarifi versene

Benim menüden istersen ben brüksel lahanası havuçlu yaptım haşlama zaten başka bişi yapamıorum yanına bulgur pilavı..
eşime de kuru fasulye pilav :)
ortak yemeğimiz de çorba

neyse bunlar pek can çekcek şeyler deil yazdım o yüzden

Tam olrk bunu sormaya hazırlanıodumkı senın yazdıgını okudum:))) Arkadaslar cehaletımı mazur gorun nts ıcın ucret alıolrmıı bılmıorum ben hıc nts gıren arkadslar olaya bı mudahale lütfen:))

Canm ben camlıcada oturuorum camlıca erdem benm dedıgm ordada 20 lıradr heralde ama artık ben oraya gıtmıorum baska yere basladım ama ayagmn altı oldugu ıcın yıne acıl bısey olsa hemen oraya ınerım:)))

arkadaşlar şaşırdım nst ye paramı alıyolar benim dr medical park dr ama ben dr özel muaynansine gidiyorum sadce ayda bir kez 100 tl öüyorum başkada para ödemiyorum ve nst ye bağladıklarında dr doğumhaneye cık ahmet beyin hastasıyım ded diyo ve hiç para almıyolar....normalde dr muaynanesindede var nst ama dr sadece pazarları orada....

birde bişey söylüyümmi bende nato cad nebioğlu kozmetiğin yanında interpartnerasisstance diye şirket var tam 5 yıl oradad çalıştım geçen sene evlenince ocak ayında çıktım ama doğma büyüme ümreniyelim.....

Isını halletmene cok sevındım canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah.. Bızde ntslrı konstuk fıyatlr cok degısken senınkıde 200 masallah ben ne oldugunu bılmıorum sormadm da senın sıkayetıne goremı sokuolr yoksa bellı bı haftasımı var nts ıcın? ozel sıgrta olmasa ztn oralarda ısımz ne her ay 400 lk olup cıkardın:))) ALLAH herkese yardım etsın cok zor bu ısler:18:

Selam kızlar bugün 32. haftamız doldu, çalışabilir raporu almak için önce kendi doktorumuza gidip muayene olduk.

Kuzum yorucu bi gün olmuş ama halletmişsin çok şükür..
Bebiş de inşallah çıkarır kordonunu kendi kendine.. ama olmazsa da kafana takma, hayırlı bi doğum olsun önemli olan o.. sağlıkla gelsin inşallah

Valla hayatım ben daha hıc gırmedım nts denen seye bılmıorum ama buyuk ıhtımal alacklrdır dıye dusunuorum:)) Bende ntsyı hep drla alakalı ucretsz bısey bılrdım yanı kontrole gıdınce dr senı onada sokuo dıyee dusunuodum ama ınsanın dusundugu gıbı olmuo malesf:)))) bakalım bızım gunahımz nekdr olck:))

aynı kapıya çıkıos kuzum nerdeyse sen aylık ödüosun biz peşin :)) bizde muayene 30 tl ayda 2 kere gidebiliorus onunla birinde ücret ödersek dierinde zaten sonuç falan bi de nst 60 tl kalan 10 tl ye kan kültür falan veriorus işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…