- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.081
Bızım sokagın adı mıhrıban sok canım ben daha gecn salı pazarındydım yesıllık aldım oglumaa:)) Aynen dedıgn gıbı dr ıyıydı ama tahlılı ben ıstıodum tshmı hıc umursamıyoduu ben dıodum bakalm dıyee:)) ben ılk memorıal olsn ıstedım orda fıgen hanm var gorumcemn dr kendısı cok memnundu ondn 3 taneyıde orda dogrdu bende orası olsn ıstedm amaa sonra dedım nasıl gıdıp gelcm acıl bısey olrsa fln burdakı memorıal baktm atasehıree oda cok ıcıme sınmedı drlrınıda goremedım bende acıbademe karar verdım doktrumlada tanstm cok tatlı bı bayan ztn cok hastası var kadındn herkes memnun banada annem gıbı davrandı ıcım ısındı o kadın admı canım cıcım oldu bıttı dıye dogurtr gıbı gelıo:))) Bakalım nasıl olcak ınsallah hayalımdekı gıbı olr hersey
hamileliğimin başında orada çalışıyordum.figen hanımdı dr.um sonra özel durumlar olunca buradan bahçelievlere prof.a gittim.bu ayda şifa ya başladım.egemen hanıma.karşı taraf doğum için bana da uzak geldi.şifa da karar verdim önerende çok oldu.acıbadem de doğum fiyatı ne?
bende sağlık ocağının yaptığı tahlili en başta orda yaptırdım,bikaçını sağlık ocağı yapmıyomuş,onları özelde yaptırdım,o da hangisi ucuzsa oraya gittim,malum eko.durumlar.neyse sonra annemgilde kalmaya başlayınca aile hekimim farklı semtte kaldı,yani sağlık ocağı olayı yattı benim için.devletin bu uygulaması cidden iyi bence de.ama dediğin gibi çook kalabalık oluyo orası ve cazgır olman lazımbuarada endoskopi oldun ha,bidönem bende de vardı gastrit olayı,ama ben endoskopi yaptırmadım,çok şükür sonradan geçti tek hapla,bide kan ilacıyla,o dönem kansızlık da olmuş bende.o tetkikleri de çakmakta yapmıştım.doktordan doktora değişebiliyo durumlar
Haklısın canımm önemli olan onların sağlıklı olması
hamileliğimin başında orada çalışıyordum.figen hanımdı dr.um sonra özel durumlar olunca buradan bahçelievlere prof.a gittim.bu ayda şifa ya başladım.egemen hanıma.karşı taraf doğum için bana da uzak geldi.şifa da karar verdim önerende çok oldu.acıbadem de doğum fiyatı ne?
Istee bende fıgen hanımı 3 sene ustuste gorn bırı olrk gayat ısınmstım hahaha bıde normal doguma tesvk etmsı ve sabrla beklemsıde cok hosuma gıtmstıı bende olur dıye dusunuodum ama sonraa zor olr dıyee dusundugum ıcın hıc baslamadım. Acıbademde sıgortalıyaa yanı ben yapıkredı sogrtalıym bana norml fıyatı 5 bn 700 verdıler epıdurl ıstersn 7 bn 100 dedıler bende pekı dedım ve polıcmı yukselttım mecbur sımdı baslıck ayın 4nde. ama memorıal de o cıvar vermstı fıytı 5 bn 400 cıvarı yanls hatrlamıyosam. sıfayı banada arkadsım onerdı gecen yengesı 2 kere dogm yapms orda ama baanda oraya gıtmek cok zor gelıo yaa cok cıns bıyerde:))
Almaz olurlarmı Ben Çamlıca Medıcana ya gidiyorum dr.15 günde bir çağırıyor ssk lı için 50 tl muayne parası ayrıca nst içinde 50 tl ödüyoruz anlıyacagın her gitme 100 tl tahlil falan isterse oda bonusu yani :)))
evet ya bence de sanki yaptğımız iş başına para mı alıoz kasmayalım bugün ben bi makine camasır attım astım yemek de var zaten kocacım nöbetçi bu gece o zaman ben cok iş yapmışım yayılabilirim:))Valla haklısın :)) biz ölçülü davranalım mesela bi gün sadece makinaya çamaşır atalım :)) başka bişi yapmayalımm
kızlar ben kaçar görüşürüz
bahsettiğiniz figen hn, figen ateşalp mi ?
yok canım.fatma figen taşer
Benm bahsettıgm bayan fıgen taserdı canım
Haklısın canımm önemli olan onların sağlıklı olması
canım benim akşam yemeğinde ne yaptın bakem.arada bana akıl ver bazen tıkanıyorum vallahi.bana sebze yemeği tarifi versene
Tam olrk bunu sormaya hazırlanıodumkı senın yazdıgını okudum:))) Arkadaslar cehaletımı mazur gorun nts ıcın ucret alıolrmıı bılmıorum ben hıcnts gıren arkadslar olaya bı mudahale lütfen:))
Canm ben camlıcada oturuorum camlıca erdem benm dedıgm ordada 20 lıradr heralde ama artık ben oraya gıtmıorum baska yere basladım ama ayagmn altı oldugu ıcın yıne acıl bısey olsa hemen oraya ınerım:)))
NiceGrL kullanıcısından alıntı
yakınmışsın canım bana bende atakentteyim. çamlıca erdem güzel hastane bi doktor vardı Bakiye hn eger kalsaydı bende oraya gidecektim ama şehir dısına tasındı
fiyatları da uygun . acil birşey olunca bende çakmak degil çamlıcayı tercih ediyorum.
ışılll canım çok geçmiş olsun.kuzucuk 2 hafta hatta daha fazla durur.bende de senin gibi kasılmalar oluyordu en son gittiğimde nst de sancı çıktı dr hemen ultrasonla rahim ağzına baktı.erken doğum riski var dedi.4 gündür kendimi pek yormamaya çalışıyorum.az ayakta durayım hemen kasılıyor taş gibi oluyor.ki senin maşallahın var bir sürü iş yapıyorsun artık istirahat zamanı dikkat et canım.benden şanslısın akciğerleri için iğne vurmuşlar benim şekerden dolayı öyle bir şansım yok:-(İnşAllah meleklerimiz zamanında gelir.
Selam kızlar bugün 32. haftamız doldu, çalışabilir raporu almak için önce kendi doktorumuza gidip muayene olduk. Sabahın köründe karda kaymamamk için yüreğim ağzımda yürüyerek doktora gittik, arabayla çıkamadık yollar kapalıydı tüm arabalar kayıyordu.
Doktor gelişimi normal, çok iri olmaz normal doğabilir dedi, ama sonra ultrasonda bir baktı ki, bizim bebiş kordonunu iki kere boynuna dolamışBöyle kalırsa sezaryen olur ve sık takip etmek gerekir dedi. Bebişe zararı olmaz sadece normal doğumu etkiler dedi. Tek sıra olsaymış normal doğarmış da iki de biraz zormuş, ona biraz moralim bozuldu tabi. İnşallah kordonunu kendi kendine açar bebişim.
Sonra acıbademin sgk ile anlaşması olmadığı için devlet hastanaesine gittik rapor almaya, gitmez olaydı. O kadar yol ve tehlike tlatıp gittiğimiz hastanedeki, doktor demeye dilim varmayan cahil maganda kılıklı sözde doktor, bana rapor vermedi, kendi hastanenden al falan dedi, elimizde ultrason resmi falan var, nstye girmeden vermem dedi, ben nerden bilecem imza atamam dedi, muayene et o zaman dedik muayene edemem dedi. Ne işe yaradığını bilmediğim adam beni resmen kovdu, bilmediğim bir başka devlet hastanesine nstye gönderdi, ki oraya gitmem imkansız. Bir rapor almaya gelene böyle davranan doktor, hastalarına nasıl davranıyor merak ediyorum, Allah hastalarına yardımcı olsun, adam ayağa kalkıp muayene bile etmiyor, hamile insanın oturabileceği bir koltuk var sadece ona da eşyalarını koymuş paşam öyle ayakta dikti beni. Neyse bana sıradan bir not kağıdına nst yazıp alın bunu yaptırın dedi, ben de biliyoruz ne olduğunu kağıdın sen de kalsın diyip adama sinirlenip çıktım dışarı. Sonra kendi doktorumu aradım onun bir doktor arkadaşı, sgk anlaşmalı başka bir özel hastanede çalışıyormuş oraya gidin o halleder dedi, oraya gidip ordan rapor alabildik çok şükür. Tabi işe falan gidemedim, iş yerine laf anlattım o da ayrı dert
Bu arada doktora nstye beni sokmadı diye kızmıştım ama siz şimdi konuşunca aklıma geldi de, benim doktorun muayene ücreti 170 mi ne, nstde 200 falandır herhalde, batırcak bizi resmen, şuan sigorta var para ödemiyoruz ama doğum limitinden düşüyor bunlar, nstye az girmeyi tercih ettim şimdi.
Mide yanmaları için renni şurup verdi, gece kan hapı içmemek, meyve yememek, çok su içmemek, bir de 2 yastıkla yatmak lazımmış.
Istee bende fıgen hanımı 3 sene ustuste gorn bırı olrk gayat ısınmstım hahaha bıde normal doguma tesvk etmsı ve sabrla beklemsıde cok hosuma gıtmstıı bende olur dıye dusunuodum ama sonraa zor olr dıyee dusundugum ıcın hıc baslamadım. Acıbademde sıgortalıyaa yanı ben yapıkredı sogrtalıym bana norml fıyatı 5 bn 700 verdıler epıdurl ıstersn 7 bn 100 dedıler bende pekı dedım ve polıcmı yukselttım mecbur sımdı baslıck ayın 4nde. ama memorıal de o cıvar vermstı fıytı 5 bn 400 cıvarı yanls hatrlamıyosam. sıfayı banada arkadsım onerdı gecen yengesı 2 kere dogm yapms orda ama baanda oraya gıtmek cok zor gelıo yaa cok cıns bıyerde:))
benimde yapıkredi sigorta.epidural neden o kadar pahalı.şifada normal doğum ile arasında 500tl fark vardı.memorial de de o kadardı.memorial de normal doğum 4900tl.dediğin gibi şifa nın yeri biraz cins bir yerde.arada bir yerdeibrahim tatlıses mi yükseltti fiyatları o kadar uçuk fark olması ilginç.anadoluyakasındaki birçok hastane ile konuştum hiçbirininde epidural farkı bu kadar deildi.
Selam kızlar bugün 32. haftamız doldu, çalışabilir raporu almak için önce kendi doktorumuza gidip muayene olduk.
arkadaşlar şaşırdım nst ye paramı alıyolar benim dr medical park dr ama ben dr özel muaynansine gidiyorum sadce ayda bir kez 100 tl öüyorum başkada para ödemiyorum ve nst ye bağladıklarında dr doğumhaneye cık ahmet beyin hastasıyım ded diyo ve hiç para almıyolar....normalde dr muaynanesindede var nst ama dr sadece pazarları orada....
birde bişey söylüyümmi bende nato cad nebioğlu kozmetiğin yanında interpartnerasisstance diye şirket var tam 5 yıl oradad çalıştım geçen sene evlenince ocak ayında çıktım ama doğma büyüme ümreniyelim.....
arkadaşlar şaşırdım nst ye paramı alıyolar benim dr medical park dr ama ben dr özel muaynansine gidiyorum sadce ayda bir kez 100 tl öüyorum başkada para ödemiyorum ve nst ye bağladıklarında dr doğumhaneye cık ahmet beyin hastasıyım ded diyo ve hiç para almıyolar....normalde dr muaynanesindede var nst ama dr sadece pazarları orada....
benimde yapıkredi sigorta.epidural neden o kadar pahalı.şifada normal doğum ile arasında 500tl fark vardı.memorial de de o kadardı.memorial de normal doğum 4900tl.dediğin gibi şifa nın yeri biraz cins bir yerde.arada bir yerdeibrahim tatlıses mi yükseltti fiyatları o kadar uçuk fark olması ilginç.anadoluyakasındaki birçok hastane ile konuştum hiçbirininde epidural farkı bu kadar deildi.
Evetttt epıdurl ınanılmaz fazla ıstıo ben epıdrlı sormamıstm nrml sormstm sadece sonra o bana epıdrllı fıyatı verınce dedım cussss arada ucurum var yanıı sezryana ne ıstıolr ALLAH bılr:)) yaaa yanı ne bıleyımm dayandıgm kadr dayanırım dedımde sonraa yanı suprız olmasın dıye bızde polıceyı yuksek tutmayı terch ettık hayırlısı olsn artık olan oldu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?