2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Polly cim acemilik işte elime yüzüme bulaştırdım galiba, tablo yapmaya çalıştım olmadı 2. msj ölece kaldı orada, senin msj da gelmemiş , bir kontrol edebilir misin?
canım mesaj kutum doluymuş, ben gönderdim sanıyorum meğer gitmiyormuş:) şimdi tekrar gönderdim bi bak bakalım. bu tablo daha detaylı

geçmiş olsun canım :) canın sağolsun senden kıymetli değilya bende geçenlerde az kaldı yemeği yakıcaktım akşam kocamada tencereyi yaktım ama yemeği yakmadım diyorum

:) pişti çok şükür sağ salim:)

sennki de iyiymiş, tencere yanıyo ama yemek yanmıyo:)

bi kaç dk daha geç kalsaydım hepsi birden yanıcakmış zaten tencereyle kurtardım

Hay allahım ya nerden aldım şu ikeanın mutfak masası ve sandalyesini ...şu kılıfı çıkıp yıkanabilenlerden almıştım 1-2 sene önce ama artık gına geldi her hafta yıkamaktan bembeyaz olduğu için hemen kirleniyor aranızda o sandalyelerden kullanan var mı??yeni kılıf satıyoarmı acaba şöyle koyu renk bişey çıkarsalar ne güzel olurr

:) klasik çorba:) mercimek :)))

canım eğer klasik düdüklülerden kullanıyorsan dikkatli ol
mercimek gibi çorbalar havalandırma deliğini tıkayabiliyormuş
mazallah başına iş açma
bende mutfakta düdüklüden vazgeçemeyenlerdenim
ama bir keresinde düdüklüm patladı
Allahtan çok yakınında değildim ve şiddetli bir patlama değildi
ama yinede nasibimi aldım bacağım falan yandı

ben 2gündür bebişimi hissetmiyordum eskisi gibi ama bugün gene hareketler başladı ve sanırım artık doğum pozisyonunda duruyor çünkü karnım bacaklarıma değiyor otururken ve göğsümü de eskisi gibi sıkıştırmıyor 1 hafta sonra dokktora gidicem şu okul kış tatili bitince gelcekmiş benim doktorum tatilde izindeymiş herhalde çocuklarıyla zaman geçirmek için izin aldıı:44:

Son düzenleme:

ayy çok geçmiş olsun canım, şükür başıma gelmedi inşallah da hiiiiç gelmez. kimselerin başına gelmesin.

klasik düdüklü evet canım, bende çok tırsarım düdüklüden. ama yarıdan yukarısını hiç doldurmam.. yani o durumda olursa söylediğin çok doğru. Allah korusun kaynarken tıkar deliği.

ben düdüklüden çok korkarım küçükken bi tanıdığın evinde patlamıştı ondan sonra ocakta düdüklü varsa iç giremezdim mutfağa benim düdüklü mandallı olanlardan klipsli değil onlar patlamıyomuş bende zaten çok kullanmam

benimde göbek bacaklarıma dayanıyo yemek yerken çok zor oluyo

arkadaşlar herkese merhabalar dün yaşadıklarımızı sizinle paylaşmak istiyorum.dün gece 11 e acile gitti çünkü karnım öğleden beri çok sertti.doktorumuzu aradık şehir dışındaymış ama ihmal etmeyin nöbetçi doktor görsün dedi.bizde gittik ebe hemşire ntsye bağladı.ilk başlarda sancı ve ağrı çıktı fakat ben hiç arı hissetmemiştim.20 dak kadar kaldım ve sancılarım azaldı gece devam eerse eğer tekrar gelmemiz söylendi şimdi iyiyim çok şükür.bebeğin odasının badanası yerleştirmesi derken galiba çok yoruldum.bunları sizi kaygılandırmak için değil tedbirli olalım diye yazıyorum çünkü kadın sancın var dediğinde çok şaşırdım demekki hissetmeyebiliniyo.çok öpüyorum hepinizi bi geçmişe bakayım

kızlar nazarboncuğundan haberi olan var mı kasılmaları sıklaşmış galibamerak ettim gittimi ki doktora

canım benim çok sağ ol merak etmişsin dün akşam annemi de aradım ulaştım doktora gittim bi bnaktı ultrasondan nts ye bağlamadı hemen bekledi biraz suyunda ve bebekte bi problem yok bakalım dedi meğerse benimki kendini iyice yukarı atmış göğüslerime doğru ittiriyor birazda büyük o yüzdeden yaşına göre. rahatladım neyse ama bana da dinlenme şart koştu kociş gitcekti bugün şehir dışına işten dolayı erteledi cnm bnm babak gelince yozgattan gidicek artık sizler nasılsınız geçmişi okuyorum yavaş yavaş

geçmiş olsun artık çok yormamak lazım kendimizi bende dün bi ev süpürdüm bütün gece bel ağrısı mahfetti beni felçli gibi oldun allah korusun . bide karnım da sertleşmeler oldu ama çok değildi Allahtan

çok geçmiş olsun baya korkutmuş bebişin seni neyseki sorun yokmuş yorma kendini bende gidiyim biraz ütü yapıyım bari

sormayın kızlar teorik bilgiliyim ama ilk bebeğim olduğu için pratik yada tecrübe sıfır allah hiç birimize ciddi sorun yaşatmasın meleklerişmizle birlikte inşallah. diğer rahatsızlık geçiren arkadaşlarada çok geçmiş olsun bakıyorum da eskilerde hiç böyle şeyler yok ya tarlada doğuranı yaylada doğuranı bizzat dinledim ağızlarından ne oluyor biz yeniş nesil ve sonramızı yiyeceklerle havayla vs zehirliyorlar resmen direncimiz düşüyor bellişki sırf bu yüzden istanbulu terketmek istiyoprum bebeğimin gelecek sağlığı için bakalım taşınırız belkş çorluya falan hayırlısı

sağolsun arkadaşlar
bende bu kötü olaydan sonra dünyada patlamayan tek düdüklü tencere olan
fisslerin düdüklüsünü aldım umaırm idda ettikleri gibi patlamayandandır
Allahım kimselere böyle facialar yaşatmasın

çok çok geçmiş olsun cnm
evet sana katılıyorum. benm çevremde herkes istisnasız mutlaka en az 1 kez sorun yaşadı hamileliğinde. benmki sorunsuz geçti diyeni hiç duymadım. ama ananem hep anlatır, eskiden hiç böyle şeyler yoktu diye. hatta bazen siz gençler şımarıksınız fln dio. ben de ona yiyeceğimiz,havamız, suyumuz zehirli die açıklama yapmak zorunda kalıyorum

çok geçmiş olsun canım artık vakit dinlenme vakti hepimiz için neyseki bebişin iyiymiş birşeyi yokmuş şükür. Son zamanlarda kendimizi çok enerjik hissedecekmişiz bu enerjinin sebebi doğum habercisiymiş,vücut doğum anında kullanmak üzere enerji biriktiriyormuş aman sakın bu enerjiyi iş yaparak falan kullanmayın bize lazım olacak bu enerji :)

haklısın canım benim, çok teşekkür ederim. şükür benimkiler genellikle tecrübesizliğimden ve pipirikliğimden kaynaklı olan normal gebelik sıkıntılarıymış gittiğimde öğreniyorum. bu da 3 ayda bir memlekete gidip hava değiştirip sürekli düzenli egzersiz sağlıklı köy ürünleriyle beslenme vs bunlara borçluyum bence herhalde hiçbirimiz yaşamayalım da inşallah daha büyük sorunlar ya. hava egzoz, duman is görüyorsunuz kızlar bide bebişlerimiz şimdi doğsa canım sıkılacaktı bebeğim kötü hava soluyor diye. çok minikler çünkü henüz. sebze meyve ilaçlı sürekli aynı yere ekim toprağın içeriği zayıf, ekmek beyaz şeker beyaz tuz rafine ben kaya tuzu kullanıyorum melsela kemah tuzu. etler antibiyotik vere vere hayvanlar zehirliyor bizi eti sütü yoğurdu. yoğurtlarda jelatin ve koruyucu var . annemden süt yollatıorum kendime mayatıorum evde elimden geldiiğince. yumurtaa yine antibiyotik malesef ki böyle beslenmekten ne oluyo işte bunlar insanlarımızın günahına giren bu nları görmezden gelip halka duyurmayan yetkilliler giriyor bebeklerimizin günahına hep ben öyle düşünüyorum konuşmayada gelince hep kul hakkını kaptırmazlar ama bunları malesef bi çok kişi bilmiyor . neyse dikkat edelim kızlar elimizden geldiğince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…