- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.261
sen mutfağı topladın, ben yemeği yaktım(((
ühüüüüüü
canım mesaj kutum doluymuş, ben gönderdim sanıyorum meğer gitmiyormuş:) şimdi tekrar gönderdim bi bak bakalım. bu tablo daha detaylıPolly cim acemilik işte elime yüzüme bulaştırdım galiba, tablo yapmaya çalıştım olmadı 2. msj ölece kaldı orada, senin msj da gelmemiş , bir kontrol edebilir misin?
geçmiş olsun canım :) canın sağolsun senden kıymetli değilyabende geçenlerde az kaldı yemeği yakıcaktım akşam kocamada tencereyi yaktım ama yemeği yakmadım diyorum
düdüklüyü cifleyip tekrar hazırlayıp çorbamı koydum bile :))))))
bu kez yakmam inşallah
canım mesaj kutum doluymuş, ben gönderdim sanıyorum meğer gitmiyormuş:) şimdi tekrar gönderdim bi bak bakalım. bu tablo daha detaylı
:) pişti çok şükür sağ salim:)
sennki de iyiymiş, tencere yanıyo ama yemek yanmıyo:)
canım geçmiş olsunn nefret ediyorum yanık işinden
bu arada ne çorbası yaptın
:) klasik çorba:) mercimek :)))
canım eğer klasik düdüklülerden kullanıyorsan dikkatli ol
mercimek gibi çorbalar havalandırma deliğini tıkayabiliyormuş
mazallah başına iş açma
bende mutfakta düdüklüden vazgeçemeyenlerdenim
ama bir keresinde düdüklüm patladı
Allahtan çok yakınında değildim ve şiddetli bir patlama değildi
ama yinede nasibimi aldım bacağım falan yandı
ben düdüklüden çok korkarım küçükken bi tanıdığın evinde patlamıştı ondan sonra ocakta düdüklü varsa iç giremezdim mutfağa benim düdüklü mandallı olanlardan klipsli değil onlar patlamıyomuş bende zaten çok kullanmamcanım eğer klasik düdüklülerden kullanıyorsan dikkatli ol
mercimek gibi çorbalar havalandırma deliğini tıkayabiliyormuş
mazallah başına iş açma
bende mutfakta düdüklüden vazgeçemeyenlerdenime
ama bir keresinde düdüklüm patladı
Allahtan çok yakınında değildim ve şiddetli bir patlama değildi
ama yinede nasibimi aldım bacağım falan yandı
benimde göbek bacaklarıma dayanıyo yemek yerken çok zor oluyoben 2gündür bebişimi hissetmiyordum eskisi gibi ama bugün gene hareketler başladı ve sanırım artık doğum pozisyonunda duruyor çünkü karnım bacaklarıma değiyor otururken ve göğsümü de eskisi gibi sıkıştırmıyor 1 hafta sonrdokktora gidicem şu okul kış tatili bitince gelcekmiş benim doktorum tatilde izindeymiş herhalde çocuklarıyla zaman geçirmek için izin aldıı:44:
kızlar nazarboncuğundan haberi olan var mı kasılmaları sıklaşmış galibamerak ettim gittimi ki doktora
arkadaşlar herkese merhabalar dün yaşadıklarımızı sizinle paylaşmak istiyorum.dün gece 11 e acile gitti çünkü karnım öğleden beri çok sertti.doktorumuzu aradık şehir dışındaymış ama ihmal etmeyin nöbetçi doktor görsün dedi.bizde gittik ebe hemşire ntsye bağladı.ilk başlarda sancı ve ağrı çıktı fakat ben hiç arı hissetmemiştim.20 dak kadar kaldım ve sancılarım azaldı gece devam eerse eğer tekrar gelmemiz söylendi şimdi iyiyim çok şükür.bebeğin odasının badanası yerleştirmesi derken galiba çok yoruldum.bunları sizi kaygılandırmak için değil tedbirli olalım diye yazıyorum çünkü kadın sancın var dediğinde çok şaşırdım demekki hissetmeyebiliniyo.çok öpüyorum hepinizi bi geçmişe bakayım
canım benim çok sağ ol merak etmişsin dün akşam annemi de aradım ulaştım doktora gittim bi bnaktı ultrasondan nts ye bağlamadı hemen bekledi biraz suyunda ve bebekte bi problem yok bakalım dedi meğerse benimki kendini iyice yukarı atmış göğüslerime doğru ittiriyor birazda büyük o yüzdeden yaşına göre. rahatladım neyse ama bana da dinlenme şart koştu kociş gitcekti bugün şehir dışına işten dolayı erteledi cnm bnm babak gelince yozgattan gidicek artık sizler nasılsınız geçmişi okuyorum yavaş yavaş
kızlar pişik kremi almalımıyım alacaksam ne marka önerirsiniz?
ayy çok geçmiş olsun canım, şükür başıma gelmedi inşallah da hiiiiç gelmez. kimselerin başına gelmesin.
klasik düdüklü evet canım, bende çok tırsarım düdüklüden. ama yarıdan yukarısını hiç doldurmam.. yani o durumda olursa söylediğin çok doğru. Allah korusun kaynarken tıkar deliği.
ben düdüklüden çok korkarım küçükken bi tanıdığın evinde patlamıştı ondan sonra ocakta düdüklü varsa iç giremezdim mutfağa benim düdüklü mandallı olanlardan klipsli değil onlar patlamıyomuş bende zaten çok kullanmam
benimde göbek bacaklarıma dayanıyo yemek yerken çok zor oluyo
sormayın kızlar teorik bilgiliyim ama ilk bebeğim olduğu için pratik yada tecrübe sıfır allah hiç birimize ciddi sorun yaşatmasın meleklerişmizle birlikte inşallah. diğer rahatsızlık geçiren arkadaşlarada çok geçmiş olsun bakıyorum da eskilerde hiç böyle şeyler yok ya tarlada doğuranı yaylada doğuranı bizzat dinledim ağızlarından ne oluyor biz yeniş nesil ve sonramızı yiyeceklerle havayla vs zehirliyorlar resmen direncimiz düşüyor bellişki sırf bu yüzden istanbulu terketmek istiyoprum bebeğimin gelecek sağlığı için bakalım taşınırız belkş çorluya falan hayırlısı
canım benim çok sağ ol merak etmişsin dün akşam annemi de aradım ulaştım doktora gittim bi bnaktı ultrasondan nts ye bağlamadı hemen bekledi biraz suyunda ve bebekte bi problem yok bakalım dedi meğerse benimki kendini iyice yukarı atmış göğüslerime doğru ittiriyor birazda büyük o yüzdeden yaşına göre. rahatladım neyse ama bana da dinlenme şart koştu kociş gitcekti bugün şehir dışına işten dolayı erteledi cnm bnm babak gelince yozgattan gidicek artık sizler nasılsınız geçmişi okuyorum yavaş yavaş
çok çok geçmiş olsun cnm
evet sana katılıyorum. benm çevremde herkes istisnasız mutlaka en az 1 kez sorun yaşadı hamileliğinde. benmki sorunsuz geçti diyeni hiç duymadım. ama ananem hep anlatır, eskiden hiç böyle şeyler yoktu diye. hatta bazen siz gençler şımarıksınız fln dio. ben de ona yiyeceğimiz,havamız, suyumuz zehirli die açıklama yapmak zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?