2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın cnm.. ben de bol kalsiyum almak için bi ara çok miktarda süt ve yoğurt tüketiyordum. ama onlarda da bin çeşit kimyasal madde var.. kendim de mayalayamıyorum çünkü kutu süt dışında süt bulamıyorum.. elimizden fazla bişey gelmiyor maalesef. bu konuda kişisel çözümler kısıtlı kalıyor.

çok haklısın cnm bnm ya mecbur kalıoruz işte elimiz mahkum allah yavrularımıza ve ailelerimize sağlık sıhhat versin tersini de bunu yapanlara versin ne diyeyim o kadar üzülüyorum ki bu duruma tüm melekler benim için çok masum ve gerekli çünkü. herkesin hepimizin bebeişi

selam arkadaşlar,hepiniz iyisinizdir inşallah.bgn cumartesi,çok aktif yazan yoktur diye geç gireyim dedim,20sayfa birikmiş bile ... geçen haftasonu bukadar çok değildi..
Allah muhabbetimizi daim etsiiin .amin
yavaştan geçmişe bakmaya başlayım ben..
buarada gece uykuları bende sıfırlanmaya başladı.uykumun gelmemesi ne kötü oluyomuş yaa,yataktan çıkasım da gelmiyor,gözler faltaşı gibi açık...oturduk öyle,

Selam arkadaşlar;

Bebişime alınanları burada paylaşacaktım, ama kardeşim dün geldi, ve makinam elime bugün ulaştı,ve evin kalabalıklığından bugün alınanları çekmeye vaktim yok yarında Tosyaya dönüyorum... Alınanlar ankarada kalacağı için inşaAllah bir daha ki Ankaraya gelişimde paylaşacağım... Şimdi bebek şekerimle sepetimi paylaşayım

Eklentiler

• $DSCF0381.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 43

canım ne güzel şeyler bunlar böle ugur getirsin hayırlı olun bebişine

lachesis bunu öğrendiğim iyi oldu
netten baktım şimdi baya işe yarayan bir şeymiş
eşimi yollayayımda alsın bari
çok sağol hayatımm

Rica ederim canım, kullanışlı evet, ama aşırı boyayan kumaşlar varsa sen yine de çok açık renklerle karıştırma. Ben beyazları bir , açık yeşil sarı mavileri, kırmızı lacivert gibi koyu renklileri bir yerde yıkıycam kısa programlarda 15er 20 dakika falan. Bir de oyuncaklarını bir yerde yıkıycam çok renkliler kesin onlardan bir renk çıkar çünkü:)

Bu arada düdüklüden bahsetmişsiniz, benim de bir düdüklü vardı kayınvalidem kızına almış onda fazla mı varmış ne getirmiş, ben de düdüklüden korktuğum için hiç kullanmadım, ama haftaya bize gelcek ayıp olmasın diye, artık kullanmaya başlasam mı dedim, sonra korktum vazgeçtim, yazdıklarınızı okuyunca da iyi ki vazgeçmişim vallahi. Çok geçmiş olsun canım.

Ay çok tatlılar hayırlı olsun canım

kızlar mrb. bu günlerde herkesin sıkıntısı kasılma sanırım. aynı şikayet bende de var. 3 gündürlü karnım taş gibi oluyo. normalde bebişim kafasını ya da poposunu karnıma doğru çıkıntı yapınca sertleşiyo sonra geri iniyodu. ama 3 gündürlü karnım sürekli semsert olunca bende bugün dra gittim içim rahat etsin diye. dr ultrason baktı. nstye hiç almadı bile. bebek büyüyor, sertleşmeler gerilmeler olacak bundan sonra dedi. akıntımda var bu ara kasılmada olunca doğum mu yaklaştı diye korktum dedim. akıntı mantar olabilir dedi rengini sordu beyaz dedim. fitil verdi. kasılma içinde usgden iyice baktı rahim ağzı kapalı, bebeğin suyu iyi korkma 2 hafta sonra gel dedi. magnezyum eksikliğinden kasılmalar olur dedi. magnezyum ve calsiyum içerikli bi ilaç verdi. suda eritilenden. zaten gece kramplarım artmıştı alt baldıra giren krampları soracaktım ki kasılma için verdiğim bu ilaç kramplarını da hafifletir dedi.
birde anlamadığım bişe doğumunu sezeryan yapacağız değil mi dedi. bende hayır bi dahaki kontrolde belirleyecektiniz dedim. bana normalde kontrolde senide muayene edecem bebeğede bakarız ona göre karar veririz demişti. bu kezde senin çatın dar normal zor olur dedi. neye dayanarak bu kanıya vardı anlamadım. bende saf gibi sormadım( sanırım sezeryan yapmak istiyo.. ufff kafam çok karıştı. tamam normal yapmıcaktım kokruyodum ama epidural normali istiyodum eğer ki bi sıkıntımız yoksa.. çatımın darlığına neye göre karar verdi adam hiç anlamadım. zayıf olmamla bi alakası var mı onuda bilmiyorum ya neyse işte kızlar bizden haberler bu kadar. bu arada daha çantamı hazırlamadım ama bebişe bi kaç parça bişeyler aldım. haftaya bende izne ayrılıyorum. o zaman halledecem inşallah.

slm kızlar bende eşimle alış verişten yeni geldim ama zor geldim kendime pijama aldım indirimlimiş çok kaliteli 36 lr beceremedim için resim koyamıyorum kızıma emzik biberon tırnak makası vs aldık bide lcw den hamile eşorfman altı aldım çok rahatmış artık hiç bişey olmuyo daha şimdiden yürümekte zorlanıyorum bacak araları kasılıyo vede aşağısının kemikleri sızlıyo bebek baskı yapıyo heralde karnımda aşağıda sizdede oluyomu

canım hepsi çok güzelmiş
sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

canım hayırlı uğurlu olsun cicilerin
lcw de hamile eşofmanı satıldığını bilmiyordum
bende alayım kendime benimde giyecek hiç birşeyim yok

polly inanamıyorum sana.ben bebeklerde doğum boyu en fazla 51-52 sanıyodum. maşallah 59 cme kadar varıyomuş bu işler. şaşırdım valla. tabi senin o boyla doğupta 160 da kalman ayrı bir şaşırtıcı durum:)) 59 la doğmuşsa polyanna şimdi 180 dir diye aklımdan geçirip 160 ı görünce kaldım öylece:))

canım çok tatlılar maşallah
bana dr boyum kısa olduğu için çatın dar olabilir demişti ama muayeneden sonra belli olur dedi senin dr sezeryan yapmk istiyo galiba

güle güle kullan
lcw de varsa bende gidip alıyım giyicek bişey bulamıyorum evde

canım hayırlı uğurlu olsun cicilerin
lcw de hamile eşofmanı satıldığını bilmiyordum
bende alayım kendime benimde giyecek hiç birşeyim yok

sağol canım artık iyice şiştim hamile eşofmanı tavsiye ederim elbise giyemiyorum totom üşüyo evden fazlada çıkamıyorum gezmeye hiç çıkamıyorum zaten erken doğum riski var çok zorlanmaya başladım zamanı gelsin artık doğurayımm

korkma canım korkma
bunu Rabbimden başka kimse bilemez
bak hepimiz senden doğum haberi beklerken malkoç doğurdu
demekki herşey kısmet
sen tabikide dinlenmene bak ama sakın karamsar olma
hem bebiş ne kadar içerde kalırsa onun için o kadar iyi olacak

sağol canım çokta uygun 28 lr ben beden bulmakta zorlandım hemen tükeniyo mağazada XXL aldım hayatımda ilk defa giydim beden

iyi akşamlar kızlar...bugun kontrole gittik bebişim 32.haftasında 1800gr tam sınırda yani ama artık kilosuna hiç takılmıyorum sağlıklı olsunda zayıf olsun hiç önemli değil...doktorum tahmini 3-3100 kg arası doğar rahat rahat doğurursun sen bu bebeği kolay bir doğum olur dedi cesaretlendim açıkçası

kızlar selam herkese biraz geçmişe bakayım dedim ama çooooooooookmuş umarım herkes iyiydir.ben çok fena nezle oldum şakır şakır hem gözler hem burun akıyo hiçbişeyde fayda etmiyo ,hele akıntı kesilince öyle fenaki başağrısı sormayın gitsin.12 senedir 1 hafta senelik izinler dışında hepçalışıyodum ve hiç bişey olmuyodu 1 haftadır evdeyim hasta oldum:)vücut alışık olmayınca şaşırdmıki anlamadımki :26:

çok şükür şuan iyiyiz yeni nst ye girdim hiç kasılma yok benim kız belkide 40 haftayı doldurur gelmek bilmez bellimi olur hepimiz için hayırlısı ama yakında doğumlar başlar

sağol canım çokta uygun 28 lr ben beden bulmakta zorlandım hemen tükeniyo mağazada XXL aldım hayatımda ilk defa giydim beden
canım benide l den aşağısı kurtarmıyo kalıba göre xl de oluyo aman boşver ben artık dalga geçiyorum kendimle eşime fırsat vermeden

canım çok geçmiş olsun bende izne çıktı kayboldu diyodum bende geçen hafta hsta olucak gibiydim ama kıyısından döndüm bol c vitamini tüket ilaç kullanamıyoruz zaten geçmiş okumakla bitmez şimdi en iyisi lodoslama dal

bence durumun gayet iyi canım bebişin kilosu çok düşük değilmiş sağlıklı olsunda doğduğu zaman emmeye başlayınca toplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…