- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.301
sağol canım çokta uygun 28 lr ben beden bulmakta zorlandım hemen tükeniyo mağazada XXL aldım hayatımda ilk defa giydim beden
takma sen canım ya onun psikolojik problemleri var demek ki.Kızlar iş yerine eleman arıyoruz gazeteye ilan verdik öküzün biri aradı param yok siz beni arayın diyor öyle bişey yapamıyoruz dedim gelip başvuru formu doldurup yüzyüze görüşmeniz lazım dedim maaş ne kadar dedi söyledim bana çok ağır küfr edip kapattı telefonu çook moralim bozuldu sabah sabah ya ne biçim insanlar var beğenmiyorsan gelme kimseyi zorla işe almıyoruz kii
güler yüzleri herşeyi bastırıyor aslında, o anlarda kızlar inanın en ihtiyacımız olan şey güler yüzlü hastane çalışanları, senin halinden anladığını ifade eden yüzler görmek istiyor insan onun dışındakiler teferruad, doğumdan sonraki gün makyaj yapmak için geldiler, kapı süsünü kendileri taktılar , çok farklı seçenekler varmış ben seçmedim gerçi o anda dediğim gibi süsmüş şekermiş gözün hiçbirşey görmüyor, o yüzden yanınızdakilerin çok iyi kendilerini planlamaları gerekiyor....
birkaç çeşit şey yaptık canım, geniş kasedekiler tüle sarılmış çikolata, şu paketli söz nişan çikolataları yapılıyor ya o çikolataların pembe paketlisi, tüller kızımın adının yazılı olduğu kurdaleler ile bağlandı ve kristal görünümlü pembe emzik ucuna eklendi, fotosu aşağıda
Eki Görüntüle 334418
biberon almıştık, onların içine gümüş ve pembe renginde büyük draje şekerlerden koymuşlar ve aldığımız pembe keselerin içine koymuşlar, pembe sepetin içinde durdu bunlar.
ayrıca 4 tip çubuk aldık iki çeşidi kalem şeklinde uçları bebekli onlara mıknatıs yapıştırmış annemler buzdolabı süsü gibi olmuş , özellikle eşimin iş yerindeki kızlar için almıştım bunları, diğeri kalp, diğeride it's a girl yazan bir çubuk... fotosu aşağıda
Eki Görüntüle 334420
ayrıca tepside çikolatamız vardı,
Eki Görüntüle 334423
buda evde kızımın oda kapısı,
Eki Görüntüle 334426
canlarıııııııııııımmmmmm ben yine geldim...
deriiin bi nefes alıp rahatladım.... sizlerden ayrı kalmak bana hiiiiççç iyi gelmiyor bunu çok iyi anladım...
melike ile konuştuk ve üzerimdeki o kötü havayı attım bi süre içinde olsa:) Allah razı olsun arkadaşım
sizlerinde burda bana yardımcı olabileceğiniz duygusunu hissetmek öyle güzel öyle mükemmel bişey ki.
Hepinizden Allah razı olsun..
tekrar tekrar BEN İYİKİ BURDAYIM diyorum...
ve bunun uzuuuuuuunca bi süre sürmesini çooook istiyorum.
1 saat kadar sonra kızımı uyutmayı başarırsam daha aktif olucam...
çoook geçmiş olsun canm bebişin vaktinde gelsin inş.merhaba arkadaşlar geçmişi okumadım ama hemen yazmak istedim dualarınızın benimle olduğunu biliyorum.....uzun süren bir hastane gecesinden sonra tekrar oğlum göbüşümde eveimize döndük lakin artık hep dinlenicez.........
kısaca başımdan geçenleri anlatayım arkadaşlar en azından size fikir olur diye paylaşmak istiyorum ...biliyosunuz hastaneye gittiğim gün yemek yapıyordum misafirler geliçecekti ama mümkün olduğunca dinlenerek yaptım ve bişey farkettm oğlum karnımda orta kısımda hep kaskatı duruyodu ben yorgunluğuma veriyodum işlerim bitti salata yapıcaktım baktım tel yanımda dr bir arayım ne olucak dedim zaten son haftara yaklaştık aradım dr hemen açtı teli kendisine durumu geyet normalmiş gibi anlattım bebeğim top gibi oluyo sonra blof diye açılıyo dedim hiç bekleme derhal buraya geliysun dedi ve seni hastaneye yatırabilirim dedi cok şaşırdım çünkü dr normalde cok sakin biridir hiç bukadar öenmlibişey yaşadğımı düşünmemiştim çünkü hiç ağrım yoktu ...neyse ben o şaşkınlıkl yerimden kalktım banyo yaptım kişisel teizlik ve elime bir çanta aldım elime ne geçtiyse kendimle ilgili içine koydum ama bebekle ilgili hiç bişey almadım sonra eşim geldi ben doğum katına çıktım ve nst ye bağlandım ve sonuç 10 dk arayla 1 sancı çıktı yaklaşık 20 kadar kaldım dr geldi derhal yatış veriyoruz dedi koluma bir serum ve arka arkaya nidilat diye ilacı 5 kez verdiler tekrar nst ve sonuç aynı sancılar devam ediyo dr ilk defa böyle şaşkın gördüm bebeğin kg ve haftasını sordu hemen ciğer geliştiri iğnem yapıldı ve tüm gece boyunca 2 saatte bir nst ve 4 saatte bir nidilat 2 şişe serumla sancıları durdurdular...şükürki durdu ve ben bunu farketmişim acı eşiğim yüksek oldnuğu için yaşadığım sancıları anlamamışım ve biraz daha bekleseydim daha şiddetli ağrılarla gitmiş olucakmışım ve doğum başlayabilirmiş...şükürkü şuanda cok hafif ama yine devam eden sancılarım varmış dr bebek durabildiği kadar durur inşallah dedi ama anladığım kadarıyla dr 2 haftayı bile çıkarabileceğimizde şüpheli dilerim 36 haftaya kadar durur dedi çünkü.........
bugün annem geliyo bende hep yatıcam azcık keyif yapalım dimi....ssz
canm sen tamamen mi bırakcaksın işi?iş yeri acayip sıkmaya başladı beni o yüzden çok zor oluyor ama mecbur geliyorum zammın yansıdığı bodromu almam lazım ki tazminatım yükselsin o yüzden sıkıyorum kendimi yoksa bırakıcam hemende kızım için dayanıyorum allah kul hakkını bırakmaz o yüzden gönlüm rahat
iyi akşamlar kızlar...bugun kontrole gittik bebişim 32.haftasında 1800gr tam sınırda yani ama artık kilosuna hiç takılmıyorum sağlıklı olsunda zayıf olsun hiç önemli değil...doktorum tahmini 3-3100 kg arası doğar rahat rahat doğurursun sen bu bebeği kolay bir doğum olur dedi cesaretlendim açıkçası
güle güle kullan. bende bugün lcwden bi tane siyah eşofman aldım. 25 tl ye. yalnız neyime güvenip s beden aldım hala bilmiyorum. eskiden xs dum ya ancak s olur sandım ama totoma tam oturdu. ama benim aldığım normal eşofman belini göbek altında bırakıyorum yani. sen şimdi yazınca niye hamile eşofmanı almadığımı düşünmeye başladım.
canım maşallah bebişinebende pek takmıyorum kilosunu bizimkide 32 sonunda 1900 gr.dı dr çok kilo alması iyi değil zaten dedi doğum için biraz zayıf olmasında fayda var
keşke hamile alsaydın göbek altı sıkıyo biraz hemde atletler falan dışarıda kalıyo göbek bel hep açık korkuyorum üşütmekten giymediysen değiştir istersen rahat edersin bende alıcaktım berkerdemin söylediği iyi oldu şöyle göbeğimi iyice kapatan bişey istiyorum
bende bugun dr.a gittim, kgsu 1730gr cıktı. 32.2 deyim. sağlıksal olarak gayet iyi dr.um takma kafana dedi
canım maşallah bebişinebende pek takmıyorum kilosunu bizimkide 32 sonunda 1900 gr.dı dr çok kilo alması iyi değil zaten dedi doğum için biraz zayıf olmasında fayda var
canım bunlar çoook güzelSelam arkadaşlar;
Bebişime alınanları burada paylaşacaktım, ama kardeşim dün geldi, ve makinam elime bugün ulaştı,ve evin kalabalıklığından bugün alınanları çekmeye vaktim yokyarında Tosyaya dönüyorum... Alınanlar ankarada kalacağı için inşaAllah bir daha ki Ankaraya gelişimde paylaşacağım... Şimdi bebek şekerimle sepetimi paylaşayım
Eki Görüntüle 335025
Eki Görüntüle 335026
kızlar mrb. bu günlerde herkesin sıkıntısı kasılma sanırım. aynı şikayet bende de var. 3 gündürlü karnım taş gibi oluyo. normalde bebişim kafasını ya da poposunu karnıma doğru çıkıntı yapınca sertleşiyo sonra geri iniyodu. ama 3 gündürlü karnım sürekli semsert olunca bende bugün dra gittim içim rahat etsin diye. dr ultrason baktı. nstye hiç almadı bile. bebek büyüyor, sertleşmeler gerilmeler olacak bundan sonra dedi. akıntımda var bu ara kasılmada olunca doğum mu yaklaştı diye korktum dedim. akıntı mantar olabilir dedi rengini sordu beyaz dedim. fitil verdi. kasılma içinde usgden iyice baktı rahim ağzı kapalı, bebeğin suyu iyi korkma 2 hafta sonra gel dedi. magnezyum eksikliğinden kasılmalar olur dedi. magnezyum ve calsiyum içerikli bi ilaç verdi. suda eritilenden. zaten gece kramplarım artmıştı alt baldıra giren krampları soracaktım ki kasılma için verdiğim bu ilaç kramplarını da hafifletir dedi.
birde anlamadığım bişe doğumunu sezeryan yapacağız değil mi dedi. bende hayır bi dahaki kontrolde belirleyecektiniz dedim. bana normalde kontrolde senide muayene edecem bebeğede bakarız ona göre karar veririz demişti. bu kezde senin çatın dar normal zor olur dedi. neye dayanarak bu kanıya vardı anlamadım. bende saf gibi sormadım( sanırım sezeryan yapmak istiyo.. ufff kafam çok karıştı. tamam normal yapmıcaktım kokruyodum ama epidural normali istiyodum eğer ki bi sıkıntımız yoksa.. çatımın darlığına neye göre karar verdi adam hiç anlamadım. zayıf olmamla bi alakası var mı onuda bilmiyorum ya neyse işte kızlar bizden haberler bu kadar. bu arada daha çantamı hazırlamadım ama bebişe bi kaç parça bişeyler aldım. haftaya bende izne ayrılıyorum. o zaman halledecem inşallah.
PİLEOcum öncelikle HOŞGELDİN.. nerelerdesin canım yaa..polly inanamıyorum sana.ben bebeklerde doğum boyu en fazla 51-52 sanıyodum. maşallah 59 cme kadar varıyomuş bu işler. şaşırdım valla. tabi senin o boyla doğupta 160 da kalman ayrı bir şaşırtıcı durum:)) 59 la doğmuşsa polyanna şimdi 180 dir diye aklımdan geçirip 160 ı görünce kaldım öylece:))
hoşgeldin canım özletme bir daha. ben de yoktum ama geçmişi okurken endişelendim neyse ki gelmişsin...
slm kızlar bende eşimle alış verişten yeni geldim ama zor geldim kendime pijama aldım indirimlimiş çok kaliteli 36 lr beceremedim için resim koyamıyorum kızıma emzik biberon tırnak makası vs aldık bide lcw den hamile eşorfman altı aldım çok rahatmış artık hiç bişey olmuyo daha şimdiden yürümekte zorlanıyorum bacak araları kasılıyo vede aşağısının kemikleri sızlıyo bebek baskı yapıyo heralde karnımda aşağıda sizdede oluyomu
iyi akşamlar kızlar...bugun kontrole gittik bebişim 32.haftasında 1800gr tam sınırda yani ama artık kilosuna hiç takılmıyorum sağlıklı olsunda zayıf olsun hiç önemli değil...doktorum tahmini 3-3100 kg arası doğar rahat rahat doğurursun sen bu bebeği kolay bir doğum olur dedi cesaretlendim açıkçası
kızlar selam herkese biraz geçmişe bakayım dedim ama çooooooooookmuş umarım herkes iyiydir.ben çok fena nezle oldum şakır şakır hem gözler hem burun akıyo hiçbişeyde fayda etmiyo ,hele akıntı kesilince öyle fenaki başağrısı sormayın gitsin.12 senedir 1 hafta senelik izinler dışında hepçalışıyodum ve hiç bişey olmuyodu 1 haftadır evdeyim hasta oldum:)vücut alışık olmayınca şaşırdmıki anlamadımki :26:
Selam arkadaşlar;
Bebişime alınanları burada paylaşacaktım, ama kardeşim dün geldi, ve makinam elime bugün ulaştı,ve evin kalabalıklığından bugün alınanları çekmeye vaktim yokyarında Tosyaya dönüyorum... Alınanlar ankarada kalacağı için inşaAllah bir daha ki Ankaraya gelişimde paylaşacağım... Şimdi bebek şekerimle sepetimi paylaşayım
Eki Görüntüle 335025
Eki Görüntüle 335026
kızlar mrb. bu günlerde herkesin sıkıntısı kasılma sanırım. aynı şikayet bende de var. 3 gündürlü karnım taş gibi oluyo. normalde bebişim kafasını ya da poposunu karnıma doğru çıkıntı yapınca sertleşiyo sonra geri iniyodu. ama 3 gündürlü karnım sürekli semsert olunca bende bugün dra gittim içim rahat etsin diye. dr ultrason baktı. nstye hiç almadı bile. bebek büyüyor, sertleşmeler gerilmeler olacak bundan sonra dedi. akıntımda var bu ara kasılmada olunca doğum mu yaklaştı diye korktum dedim. akıntı mantar olabilir dedi rengini sordu beyaz dedim. fitil verdi. kasılma içinde usgden iyice baktı rahim ağzı kapalı, bebeğin suyu iyi korkma 2 hafta sonra gel dedi. magnezyum eksikliğinden kasılmalar olur dedi. magnezyum ve calsiyum içerikli bi ilaç verdi. suda eritilenden. zaten gece kramplarım artmıştı alt baldıra giren krampları soracaktım ki kasılma için verdiğim bu ilaç kramplarını da hafifletir dedi.
birde anlamadığım bişe doğumunu sezeryan yapacağız değil mi dedi. bende hayır bi dahaki kontrolde belirleyecektiniz dedim. bana normalde kontrolde senide muayene edecem bebeğede bakarız ona göre karar veririz demişti. bu kezde senin çatın dar normal zor olur dedi. neye dayanarak bu kanıya vardı anlamadım. bende saf gibi sormadım( sanırım sezeryan yapmak istiyo.. ufff kafam çok karıştı. tamam normal yapmıcaktım kokruyodum ama epidural normali istiyodum eğer ki bi sıkıntımız yoksa.. çatımın darlığına neye göre karar verdi adam hiç anlamadım. zayıf olmamla bi alakası var mı onuda bilmiyorum ya neyse işte kızlar bizden haberler bu kadar. bu arada daha çantamı hazırlamadım ama bebişe bi kaç parça bişeyler aldım. haftaya bende izne ayrılıyorum. o zaman halledecem inşallah.
çok güzelmiş yaaa tavuk olsada oda anneah biz anneler..
Eki Görüntüle 335103
linkten daha iyi okunuyor ;
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...29630398_101104663299665_263190_2496532_n.jpg
bir temel fıkrası :))))
Temel bir gun traktorle giderken fireni patlar etrafına bakan temel ne yapcanı bilemez bir tarafta kurulu bir pazar diger tarafda oynamakta olan bir çoçuk görur pazara giden yolu secersem çok insan ölür çoçugun tarafına gidersem bir çoçukla olayı kurtarırım der ve ertesi gun gazetede söyle bir manşet pazara giren traktor yuz kişiyı ezdi.temele sorarlar nasıl oldu? temelden söyle bir cevap: herşey çoçugun pazara koşmasıyla başladı.
merhaba güzel anneler umarız keyifler yerindedir okulların tatil olmasıyla rahata erdik bebeğimleama sizleri pek takip edemedik gezmelere günlere gittik oğluşumla
polly canım ben de yasin okudum ekleyebilirsin rabbim kabul etsin41 yasinde herkes bir defa mı okuyabilir?
kasılma sancı rahatsızlık yaşayan tüm hamişlere geçmiş olsundua ediyoruz bebeğimle hepimiz için...
bu arada gamze arkadaşımız nasıl prensesinden haber varmı? fotosunu gördüğümde bayılmıştım maşallahallahım ne kadar güzel yaratmış nazarlardan korusun
kızlar bişi sorcam yaa emzirme atleti almayı düşünüyorum ama bunu giyince altına styen giyilcekmi18 tl uygunmu birde
lansinoh krem 56 gr 30 tl uygunmu internette bakıyorum daha uygun bir site varsa bildiğiniz ordan bakayım
benimde bi pijamam öyle güzel oluyo hiç yıkamak istemiyorum :) ama gündüzleri evde giyicek bişey bulamıyorum pijamaylada oturunca hep yatak modundayımbende xxl aldım normal pijama çekiyorum göbüşümün üstüne kadar öyle rahat oluyor ki. hamile pijamalarıyla rahat edemedim ben. karnımın üstünde olunca sıkılıyorum.
Allah kabul etsin canım.. vallahi bilmiyorum kigeçen bi arkadaş daha sordu bunu.. aramızda 1 den fazla okuyan arkadaşlar da var.
bilen birinden akıl almak lazım
kızlar bişi sorcam yaa emzirme atleti almayı düşünüyorum ama bunu giyince altına styen giyilcekmi18 tl uygunmu birde
lansinoh krem 56 gr 30 tl uygunmu internette bakıyorum daha uygun bir site varsa bildiğiniz ordan bakayım
cok güzeller cnmm en güzel günlerde sağlıkla dağıtın inşallah....Selam arkadaşlar;
Eki Görüntüle 335025
Eki Görüntüle 335026
slm kızlar bende eşimle alış verişten yeni geldim ama zor geldim kendime pijama aldım indirimlimiş çok kaliteli 36 lr beceremedim için resim koyamıyorum kızıma emzik biberon tırnak makası vs aldık bide lcw den hamile eşorfman altı aldım çok rahatmış artık hiç bişey olmuyo daha şimdiden yürümekte zorlanıyorum bacak araları kasılıyo vede aşağısının kemikleri sızlıyo bebek baskı yapıyo heralde karnımda aşağıda sizdede oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?