2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım çokta uygun 28 lr ben beden bulmakta zorlandım hemen tükeniyo mağazada XXL aldım hayatımda ilk defa giydim beden

güle güle kullan. bende bugün lcwden bi tane siyah eşofman aldım. 25 tl ye. yalnız neyime güvenip s beden aldım hala bilmiyorum. eskiden xs dum ya ancak s olur sandım ama totoma tam oturdu. ama benim aldığım normal eşofman belini göbek altında bırakıyorum yani. sen şimdi yazınca niye hamile eşofmanı almadığımı düşünmeye başladım.

takma sen canım ya onun psikolojik problemleri var demek ki.

çoook güzeller ya ben de gidicektim e.önüne gidemedim önümüzdeki hafta kar varmş gidemem sonrada iice ağırlaşcam. hazır alıyım bişeyler nerden ne alıyım sen hem çikolata hem şeker yaptırmışsın ne için bunlar hastane mevlüt ev?

hoşgeldin canım özletme bir daha. ben de yoktum ama geçmişi okurken endişelendim neyse ki gelmişsin...

çoook geçmiş olsun canm bebişin vaktinde gelsin inş.

canm sen tamamen mi bırakcaksın işi?

canım maşallah bebişine bende pek takmıyorum kilosunu bizimkide 32 sonunda 1900 gr.dı dr çok kilo alması iyi değil zaten dedi doğum için biraz zayıf olmasında fayda var

keşke hamile alsaydın göbek altı sıkıyo biraz hemde atletler falan dışarıda kalıyo göbek bel hep açık korkuyorum üşütmekten giymediysen değiştir istersen rahat edersin bende alıcaktım berkerdemin söylediği iyi oldu şöyle göbeğimi iyice kapatan bişey istiyorum

bende xxl aldım normal pijama çekiyorum göbüşümün üstüne kadar öyle rahat oluyor ki. hamile pijamalarıyla rahat edemedim ben. karnımın üstünde olunca sıkılıyorum.

bende bugun dr.a gittim, kgsu 1730gr cıktı. 32.2 deyim. sağlıksal olarak gayet iyi dr.um takma kafana dedi

canım maşallah bebişine bende pek takmıyorum kilosunu bizimkide 32 sonunda 1900 gr.dı dr çok kilo alması iyi değil zaten dedi doğum için biraz zayıf olmasında fayda var

sağlıklı olduktan sonra kilosu hiç önemli değil...haberlerde 6 aylık bebek gülünce ağlayınca kalbi duruyormuş allahım kimseye böyle dertler vermesin o bebişinde bir anönce şifasını verir inşallah

canım bunlar çoook güzel

PİLEOcum öncelikle HOŞGELDİN.. nerelerdesin canım yaa..
Çatı darlığını doktorun nasıl anladığı konusunda bi fikrim yok USG den belli olurmu bilmiyorum valla..

yaa işte öyle 59 cmle doğ, sonra 1,60 da kal:))) epi topu 1.01 cm uzamışım:))) öle şaşıp kalmakta haklısın. kader kısmet ne diyim:)

hoşgeldin canım özletme bir daha. ben de yoktum ama geçmişi okurken endişelendim neyse ki gelmişsin...

CEYLİNMELEK canım çoook geçmiş olsun.. dediğin gibi vücudun alışkın değil demekki tepki gösteriyor :2::2::2:

canım güle güle kullansın bebişin...
lcw dan bende eşortmn altı bakmıştım ama beden bulamadım...
ah o ağrı bende felaket sürekli olmuyor ama arada tutunca uzanmak en iyisi... ayakta kalmamak lazım zaten artık 10 dk lık yol yürüyemiyorum hemen ağrı oluyor. yolda doğurmak istemiyorum.

canım bebeğini görmüşsün gözün aydın... dediğin gibi sağlıklı olsunlarda...

canım geçmiş olsun. bol bol dinlen ve vitamin al. bünyen dinlenmeyi kaldıramadı demek vücut alışık olunca...
kendine iyi bak olurmu...

canım çok güzeller. harika hepside...
ailenle güzel bir gün daha geçir bakalım...
şimdiden iyi yolculuklar...

ah biz anneler..

linkten daha iyi okunuyor ;
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...29630398_101104663299665_263190_2496532_n.jpg

bir temel fıkrası :))))

Temel bir gun traktorle giderken fireni patlar etrafına bakan temel ne yapcanı bilemez bir tarafta kurulu bir pazar diger tarafda oynamakta olan bir çoçuk görur pazara giden yolu secersem çok insan ölür çoçugun tarafına gidersem bir çoçukla olayı kurtarırım der ve ertesi gun gazetede söyle bir manşet pazara giren traktor yuz kişiyı ezdi.temele sorarlar nasıl oldu? temelden söyle bir cevap: herşey çoçugun pazara koşmasıyla başladı.

Son düzenleme:

Çatı muayenesi olmadan öyle demesi saçma bence, ama takma kafana canım, doktorların çoğu sezaryen tercih ediyor, ama sen normal doğum istersen bişey diyemez tabi, çatı muayenesinden sonra kesinleşirse darlığı o zaman karar verirsin doğum şekline.

merhaba güzel anneler umarız keyifler yerindedir okulların tatil olmasıyla rahata erdik bebeğimle ama sizleri pek takip edemedik gezmelere günlere gittik oğluşumla

polly canım ben de yasin okudum ekleyebilirsin rabbim kabul etsin 41 yasinde herkes bir defa mı okuyabilir?

kasılma sancı rahatsızlık yaşayan tüm hamişlere geçmiş olsun dua ediyoruz bebeğimle hepimiz için...
bu arada gamze arkadaşımız nasıl prensesinden haber varmı? fotosunu gördüğümde bayılmıştım maşallah allahım ne kadar güzel yaratmış nazarlardan korusun

çok güzelmiş yaaa tavuk olsada oda anne

Allah kabul etsin canım.. vallahi bilmiyorum ki geçen bi arkadaş daha sordu bunu.. aramızda 1 den fazla okuyan arkadaşlar da var.

bilen birinden akıl almak lazım

kızlar bişi sorcam yaa emzirme atleti almayı düşünüyorum ama bunu giyince altına styen giyilcekmi 18 tl uygunmu birde
lansinoh krem 56 gr 30 tl uygunmu internette bakıyorum daha uygun bir site varsa bildiğiniz ordan bakayım

canım ben hepsi burada.comdan aldım 13 tl ye
ürün süper kaliteli kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
ben iki tane aldım iki tane daha sipariş vericem
içine sütyen giymene gerek yok
birde şuanki bedeninden bir iki bedeb büyük almanı tavsiye ederim

bende xxl aldım normal pijama çekiyorum göbüşümün üstüne kadar öyle rahat oluyor ki. hamile pijamalarıyla rahat edemedim ben. karnımın üstünde olunca sıkılıyorum.
benimde bi pijamam öyle güzel oluyo hiç yıkamak istemiyorum :) ama gündüzleri evde giyicek bişey bulamıyorum pijamaylada oturunca hep yatak modundayım

Allah kabul etsin canım.. vallahi bilmiyorum ki geçen bi arkadaş daha sordu bunu.. aramızda 1 den fazla okuyan arkadaşlar da var.

bilen birinden akıl almak lazım

canım ben sormuştum bugün anneme bi sorup öğreniyim haber veririm

Son düzenleme:

canım emzirme atleti ve sütyeninin işlevi aynı. sütyenin uzun hali atlet... yani atletin sütyen olarak askıdan açılma imkanı var bu yüzden atlet al üşütmemek lazım kış annesi olacağız. ben atlet almadım daha ama bu hafta alacağım fırsatım olmadı. fiyatını sormuştum kaliteli güzel 18 tl NBB markasıydı. sütyen aldım ama 1 tane onu yazın fln kullanırım dedim elimde bulunsun fiyatıda 10 tl idi...

yanlız atlette beden büyük tavsiye ediyorlar mesela benim normal bedenim 80 ama 95 alacağım atleti. sütyeni 85 aldım...
bunuda doğum yapan gamze arkadaşımız tavsiye etti nede olsa deneyimli...

krem olarak fiyatı bilmiyorum ama lansinoh krem çok güzel. ben şimdi bile kullandım uçları çok yaraydı hemen iyi geldi...
kullananlarda çok memnun...

Son düzenleme:
cok güzeller cnmm en güzel günlerde sağlıkla dağıtın inşallah....

güle güle kullansın kuzun ...

canım ben bugün mağazadan aldım lansinoh krem 10 gr 15 tl aldım kazıklandımmı bilmem emzirme atletinide ebru hamile giyimden aldım indirimli 17 bçktu çok kaliteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…