2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar. çok fena gaz sancım var... koridorda yürüyüş yapayım biraz...
kendinize ve yavrularınıza iyi bakın...

merhaba kızlar nasılsınız ? Ben lansinoh kremi burdan aldım 22 tl kargoyla 26 ya geliyor.ben diğer eksikleride burdan aldım 89 tl üzeri kargo ödemiyorsunuz.kampanyali ürunleri piyasanın altında..

Lansinoh | Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp ŞOK FİYAT ( HEDİYELİ ) | 21,98 TL

annişler... eşimle hastanenin doğuma hazırlık kursuna gittik konu normal doğumdu ben baya yüreklendim sizinle paylaşmak istediiğim doğumdan önce insanda büyük bir enerji olurmuş sakın alışverişle temizlikle harcamayın doğumda kullancaksınız dedi dr. bir de sancılar başlayınca evde çekeyim geç gideyim hastaneye diye düşünmeyin hemen gelin dediler tüm hamişlere vaktinde hayırlı doğumlar diliyorum

canım verdiğin bilgiler için sağol buarada ben sancıları evde çekmeyi düşünüyorum iyice sıklaşınca gitmek istiyorum tabi işin seyrini şimdiden bilemeyiz erkenden gidincede ebeler zır pırt parmaklıyooo

melis5135
Ronya;
d_m_f
malkoc_ga;
umutluyum78;
kızlar çok teşekkür ederim dikkat etmeye çalışıyorum artık sadece yemek yapmak için kalkıyırum.tabi bir de wc ye... temizliğe zaten kadın geliyor bana her hafta düzenlli...
bugün saki biraz daha azaldı kasılmam.. fitil artık kullanıyorum düzenli ve muz yiyorum bol bol kasılmalara iyi geliyormuşşş

iyi gecelr öpüyorum hepinizi...

bu kadar güzel konunun içinde sizleride sıkmak istemezdim ama paylaşcak birilerini aradım.pazartesi anneannemi kaybettik.bugünde dedemi(babamın babası) o kadar kötüyümki sürekli dua ediyoum.allahım bebeğimi koru diye.yıkıldım resmen.Allahım daha beter bişi vermesin ama çok psikolojim bozuldu.hayatta hibirşeye hevesim kalmadı sanki.ne bilim işte.... neyse kusura bakmayın.sizinde canınızı sıktım.Allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun kimseye genç acısı vermesin....

canım başınız sağolsun
sıkma cnaını dicem ama elde değil muhakkak bir süre üzülceksin
bende hamileyken anneannemi kaybettim çok severdim kendisini
bir kaç gün ağladım ama bebeğimi düşünerek kendimi telkin ettim
sende yavrun iiçin çok fazla yıpratma kendini

merhaba canım ben agustos 2011 annesıyım emzırme atletlerı cok rahat oluyo sutyen almayın sımdı usursunuz emzırırken atlet heryerınızı ortuyo ve cok rahat oluo hem bıde hava soguk olsa bıle lahusa terı oluyo emzırırken bebısı he bıde hastanedeyken rahatlık acısından gogus pedı kullanın ama evde kucuk bezler koyun goguslerınıze pedler enfeksıyon yapıo allah korusun bebıse zarar

sağol canım.iyi şeyler düşüneyim diyorum ama yıprandım çok..seninde başın sağolsun.

basınsagolsun canım ama bebegınıde dusun su son donem onemlı bebegın herseyı anlıo artık annesı sen uzulunce uzulur dogdugu zaman bu huzursuz halı aynı yasıo cunku ben son on es gun sıkıntılı gecırdım hamılelıgımı son gece aglamıstım ve aksamına suyum geldı onbesgun once dogurdum yanı allah korusun bebegını uzme allah yardımcın olsun guzel anne

sağol canım . dikkat edicem kendime.

bende öyle düşünüyordum ama erken gelin sıkışık zaman olmasın diye tenbihlediler açıklık4 cm. olana kadar uzun zaman geçermiş 4cm den sonrası kişiden kişiye değişmekle birlikte çok daha çabuk olurmuş. hakkımızda hayırlısı artık.

candygirl canım başın sağolsun allah sabır versin bebişini düşün ve kendini toparlamaya çalış

başınız sağolsun cnm rabbim geride kalanlara sabır versin......sende şu dönemde kendini sıkma bebiş üzülmesin.

başınız sağolsun canım.

çok geçmiş olsun canım.ben o nezleyi atlattım çok şükür
sana bol bol kivi yemeni tavsiye ederim.1 tane kivide 4 portakal c vitamini varmış fazlasıyla.

hmm başınız sağolsun cnm yaa

dua edelim de allah bizlere sıralı ölüm versin hayatın en acı gerçeği bu..

can sıkmak ne demek burda hem acımızı hem sevincimizi paylaşabilmeliyiz bence..

ben de artık 35.haftamı bitirdim ve ne kadar yaklaştığımı düşündükçe fena oluyorum bundan sonra her hafta gitmeye karar verdim doktora pazartesi başlıyorum muayene kontrolmuayene kontrol olarak devam edicem zaten 4.giidişimde doğum olacak büyük ihtimallee..neden sık gideceğime gelince içimde hep bi korku var gebeliğin başından beri bebişime bişey olmasın korkusu malum her annede olan şeyy ve bu zamana kadar sabrettim ama artık son ayda sabredemiyorum zaten günler geçmemeye başladı bi türlüü..

neysemm yarın devam ederiz herkese iyi uykular bu arada dişimde acayip ağrıyor şu doğum olsun hemen çektiricem gömük olan 20lik dişimi

Başın sagolsun allah başka acı vemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…