- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.341
günaydıııınnnn güzel anneler... desekte herkesler uyuyo biz bebişimle 6dan beri uyanığız güya tatildeyizbenim bebeğim çok aşırı hareketli galiba arkadaşlar burda okumuştum bazen bebişler pek hareket etmiyomuş benimkide karnımdan çıkıp gidecek sanki uykudan bile uyandırıyo beni karnımda çok yukarda dönmedi bebişim daha çarşamba günü dr. a gidecez çok özledim onu görmeyi
canım ben hepsi burada.comdan aldım 13 tl ye
ürün süper kaliteli kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
ben iki tane aldım iki tane daha sipariş vericem
içine sütyen giymene gerek yok
birde şuanki bedeninden bir iki bedeb büyük almanı tavsiye ederim
günaydın....
canım emzirme atleti ve sütyeninin işlevi aynı. sütyenin uzun hali atlet... yani atletin sütyen olarak askıdan açılma imkanı var bu yüzden atlet al üşütmemek lazım kış annesi olacağız. ben atlet almadım daha ama bu hafta alacağım fırsatım olmadı. fiyatını sormuştum kaliteli güzel 18 tl NBB markasıydı. sütyen aldım ama 1 tane onu yazın fln kullanırım dedim elimde bulunsun fiyatıda 10 tl idi...
yanlız atlette beden büyük tavsiye ediyorlar mesela benim normal bedenim 80 ama 95 alacağım atleti. sütyeni 85 aldım...
bunuda doğum yapan gamze arkadaşımız tavsiye etti nede olsa deneyimli...
krem olarak fiyatı bilmiyorum ama lansinoh krem çok güzel. ben şimdi bile kullandım uçları çok yaraydı hemen iyi geldi...
kullananlarda çok memnun...
merhaba kızlar pazartesi günü teyze oldum bende anne olmaya ömrünü adamışlardanım ovulasyon testi de kullanarak hamile kalmaya çalışıyorum ancak 1 yıldır malesef olmadı
şimdi bugün adet günüm ama hala adet olmadım göğüslerim şiş karnım belim agrıyor ama baska bişeyde yok laboguick gebelik testi yaptım çizginin biri silik cıktı ovulasyon testide yaptım ondada suan yumurtluyo görünüyrum test pozitif şimdi hamilemiyim değilmiyim anlamadım ne olur yardım edin bana
günaydın....
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi atlet daha kullanışlıymış o zaman atlet alayım ben...yüzüğüm parmağımı öyle sıkmışki kangren olacağım sandım sabunlayarak çekerek zor çıkardım artık şişmeye başladı eller sanırım:18:
merhaba kızlar pazartesi günü teyze oldum bende anne olmaya ömrünü adamışlardanım ovulasyon testi de kullanarak hamile kalmaya çalışıyorum ancak 1 yıldır malesef olmadı
şimdi bugün adet günüm ama hala adet olmadım göğüslerim şiş karnım belim agrıyor ama baska bişeyde yok laboguick gebelik testi yaptım çizginin biri silik cıktı ovulasyon testide yaptım ondada suan yumurtluyo görünüyrum test pozitif şimdi hamilemiyim değilmiyim anlamadım ne olur yardım edin bana
günaydıııınnnn güzel anneler... desekte herkesler uyuyo biz bebişimle 6dan beri uyanığız güya tatildeyizbenim bebeğim çok aşırı hareketli galiba arkadaşlar burda okumuştum bazen bebişler pek hareket etmiyomuş benimkide karnımdan çıkıp gidecek sanki uykudan bile uyandırıyo beni karnımda çok yukarda dönmedi bebişim daha çarşamba günü dr. a gidecez çok özledim onu görmeyi
günaydın kızlar bizde oğluşumla yeni uyandık zaten doğru dürüst de uyuyamıyoruz artık, bir de hamişşlikte doya doya uyuyun derler, nerdeeee :)) şimdi de babişe kahwaltı hazırlayalım
bu kadar güzel konunun içinde sizleride sıkmak istemezdim ama paylaşcak birilerini aradım.pazartesi anneannemi kaybettik.bugünde dedemi(babamın babası) o kadar kötüyümki sürekli dua ediyoum.allahım bebeğimi koru diye.yıkıldım resmen.Allahım daha beter bişi vermesin ama çok psikolojim bozuldu.hayatta hibirşeye hevesim kalmadı sanki.ne bilim işte.... neyse kusura bakmayın.sizinde canınızı sıktım.Allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun kimseye genç acısı vermesin....
günaydın....
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi atlet daha kullanışlıymış o zaman atlet alayım ben...yüzüğüm parmağımı öyle sıkmışki kangren olacağım sandım sabunlayarak çekerek zor çıkardım artık şişmeye başladı eller sanırım:18:
silik çıktıysa hamile olabilirsin canım,büyük ihtimal... .. eğer öyleyse gözün aydın :)) ama bikaç gün daha bekle bir de kanda baktır derim..
bu kadar güzel konunun içinde sizleride sıkmak istemezdim ama paylaşcak birilerini aradım.pazartesi anneannemi kaybettik.bugünde dedemi(babamın babası) o kadar kötüyümki sürekli dua ediyoum.allahım bebeğimi koru diye.yıkıldım resmen.Allahım daha beter bişi vermesin ama çok psikolojim bozuldu.hayatta hibirşeye hevesim kalmadı sanki.ne bilim işte.... neyse kusura bakmayın.sizinde canınızı sıktım.Allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun kimseye genç acısı vermesin....
günaydın kızlar...hiperaktif mi bir bebiş olucak yoksa agu peşinde çok dolandırcak seni belli
yaa şu wc mesaileri uykumu kaçırıo...wc ile evin dış kapısı yan yana uyku sersemi dış kapıyı açıodum son anda farkettm
Günaydın herkese...
canım başınız sağolsun. Allah sabır versin...
eğer bahsettiğin test gebelik testi ise ben adet olacağım gün yapmıştım o testi çünkü belirti hissediyordum silik çıkmıştı çizgi. netten araştıyorum fln silik çizgi hamile olabilirsiniz yazıyordu. neyse panik yapmadım kimseyede demedim ertesi gün bir tane daha yaptım çizgi iyice belli olmaya başladı. sonra kan testi yapınca kesin sonuç alıp hamile olduğumu öğrenmiştim. sende birkaç gün bekle adet olmazsan kan testi yaptır. için rahat etsin... umarım hamilesindir...
canım ben yüzük kullanmayalı 1 ay fln oluyor... çıkar rahatla. eşim diyorki takmana gerek yok nasıl olsa karnından evli olduğun belli...
galiba hiç yerinde durmayan bi bebişim olacak ben uyanıkken o da hep uyanık nezaman uyuyo bu diyorum eşimebenim wc mesaim de yok 3litre falan içiyorum günde ama geceleri en çok bir kez gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?