2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııınnnn güzel anneler... desekte herkesler uyuyo biz bebişimle 6dan beri uyanığız güya tatildeyiz benim bebeğim çok aşırı hareketli galiba arkadaşlar burda okumuştum bazen bebişler pek hareket etmiyomuş benimkide karnımdan çıkıp gidecek sanki uykudan bile uyandırıyo beni karnımda çok yukarda dönmedi bebişim daha çarşamba günü dr. a gidecez çok özledim onu görmeyi

günaydın kızlar bizde oğluşumla yeni uyandık zaten doğru dürüst de uyuyamıyoruz artık, bir de hamişşlikte doya doya uyuyun derler, nerdeeee :)) şimdi de babişe kahwaltı hazırlayalım

günaydın kuzum, bebişlere akıl sır ermiyo ben de hep uslu olcak benim oğlum derken,3 gündür acayip şow yapıyo karnımda :)) benimki de dönmedi canım ama umudumuzu kesmiyoruz, dönecek dönecekkk diyorum ben hep, öyle düşünelim öyle olsun..bi dahaki muayenemizde 35 +2 olacak, dönmesi lazım artık..

merhaba kızlar pazartesi günü teyze oldum bende anne olmaya ömrünü adamışlardanım ovulasyon testi de kullanarak hamile kalmaya çalışıyorum ancak 1 yıldır malesef olmadı

şimdi bugün adet günüm ama hala adet olmadım göğüslerim şiş karnım belim agrıyor ama baska bişeyde yok laboguick gebelik testi yaptım çizginin biri silik cıktı ovulasyon testide yaptım ondada suan yumurtluyo görünüyrum test pozitif şimdi hamilemiyim değilmiyim anlamadım ne olur yardım edin bana

günaydın....
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi atlet daha kullanışlıymış o zaman atlet alayım ben...yüzüğüm parmağımı öyle sıkmışki kangren olacağım sandım sabunlayarak çekerek zor çıkardım artık şişmeye başladı eller sanırım:18:

inşallah hamilesindir canım olumlu düşün öyle olsun...silik çizgi hemenmi çıktı yoksa bekledikten sonramı

Canım öncelikle hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...
Testte silik çıkınca hamile diye biliyorum ama en doğru sonucu kan testi veriyo.. Eğer sabreder beklerim dersen 1 hafta daha bekle.. ama hemen sonuç almak için en iyisi kan testi başka çare yok...

silik çıktıysa hamile olabilirsin canım,büyük ihtimal... .. eğer öyleyse gözün aydın :)) ama bikaç gün daha bekle bir de kanda baktır derim..

günaydın herkese .
arkadaşım regl günün bugünse biraz erken gibi . birkaç gün bekleyip kan testi yaptir derim. ben ilk kan testi yaptırdigimda negatif çıkmıştı oysaki hamileymisim . fakat bir hafta sonra hala regl olmayinca yine yaptırdım ancak o zaman pozitif çıktı.. umarim hamilesindir :)

günaydın kızlar bizde oğluşumla yeni uyandık zaten doğru dürüst de uyuyamıyoruz artık, bir de hamişşlikte doya doya uyuyun derler, nerdeeee :)) şimdi de babişe kahwaltı hazırlayalım

günaydın kızlar...hiperaktif mi bir bebiş olucak yoksa agu peşinde çok dolandırcak seni belli
yaa şu wc mesaileri uykumu kaçırıo...wc ile evin dış kapısı yan yana uyku sersemi dış kapıyı açıodum son anda farkettm

Günaydın kızlarr.. Biz de acıkıp kalktık ama bugün pazar biraz keyif yapalım kızımla o yüzden tekrar yatcasss..
Sonrada gezmelere gitcez babanneye...
Artık yarın tekrar gireriz herhalde...
Herkese iyi pazarlar, iyi istirahatler

Günaydın herkese...

canım başınız sağolsun. Allah sabır versin...

eğer bahsettiğin test gebelik testi ise ben adet olacağım gün yapmıştım o testi çünkü belirti hissediyordum silik çıkmıştı çizgi. netten araştıyorum fln silik çizgi hamile olabilirsiniz yazıyordu. neyse panik yapmadım kimseyede demedim ertesi gün bir tane daha yaptım çizgi iyice belli olmaya başladı. sonra kan testi yapınca kesin sonuç alıp hamile olduğumu öğrenmiştim. sende birkaç gün bekle adet olmazsan kan testi yaptır. için rahat etsin... umarım hamilesindir...

canım ben yüzük kullanmayalı 1 ay fln oluyor... çıkar rahatla. eşim diyorki takmana gerek yok nasıl olsa karnından evli olduğun belli...

silik çıktıysa hamile olabilirsin canım,büyük ihtimal... .. eğer öyleyse gözün aydın :)) ama bikaç gün daha bekle bir de kanda baktır derim..

canım hamile olma ihtimalini ovilasyon testinden enaz 14 gün geçmiş olması lazım ozaman kanda bakılabilir şuna birşey belli olmaz ama inşallah hamilesindir

Canım başın sağolsun, ardarda kaybetmek seni çok etkilemiş ama oğullarını düşün, en çokda içerdeki oğluşunu..sana muhtaç o..
kendini yıpratma, böyle karamsarlığa da kapılma.. derin derin nefes al ve bol bol dua et canım benim.
Rabbim yardımcınız olsun

Gunaydın :) ve hayırlı olsun inşallah diyim.Bende ovulasyon testi ile takip ederek hamile kalanlardanı canım, seni çokiyi anlıyorum sabırsızlıkla o güzel haberi bekliyorsun. Bende 10 ay sonunda o güzel haberi aldım.

Ben de de regl günü aynı senin gibi gebelik testi çok silik ama ovulasyon testinde yumurtlama olduğunu gösteren çift çizgi vardı. Araştırmalara göre yabancı sitelerde ovulasyon testi erken gebelik testi de sayılabileceğini okumuştum. Ertesi gün kan testimde hamile olduğumu öğrendim. Birkaç arkadaş da ovulasyon testi pozitif olup gebelik testi negatif çıkanlar oldu, onlarda 1 hafta sonra hamile olduklarını kan testinde kesinleştirdiler.

İnşallah Allah'ınizniyle hamilesindir canım, yazını okuyunca bende yaşadıklarımı anlatıyım dedim. En kesin sonuç kan testi tabiki, sonucunu buraya da yazarsan sevinirim...

bu gece hiiiç güzel değildi yaa yastık alçak geliyo diye bi yastık daha koyup yatıyorum.. oda rahat geliyo:) sağa dönüp yatmışım bayağı bi süre. sonra dedim sola döneyim. önce sırt aşağı uzandım kiiiii kasıklarıma bi sancı bi kramp, sağ kalça tarafıma ağrı acı karışık bişeyler.. Aman Allah'ım nasıl bişeydi o ( sola dönemedim bi türlü.. bari dedim kalkayım gideyim Defneyi çişe tutayım, hem yürüyüş olur:) şükürki hareket etmek fayda etti de sola dönüp yatabildim:) uyuyamayınca insan ne garip oluyor yaa.. her yerden her telden rüya girdi gözüme:))

galiba hiç yerinde durmayan bi bebişim olacak ben uyanıkken o da hep uyanık nezaman uyuyo bu diyorum eşime benim wc mesaim de yok 3litre falan içiyorum günde ama geceleri en çok bir kez gidiyorum

doğru söylemiş eşin tektaşımız karnımız

galiba hiç yerinde durmayan bi bebişim olacak ben uyanıkken o da hep uyanık nezaman uyuyo bu diyorum eşime benim wc mesaim de yok 3litre falan içiyorum günde ama geceleri en çok bir kez gidiyorum

ne güzel sen uyudunda uyuyor demekki sen uyandığında kalkıyor annesiyle uyumlu bebiş...benimkide geceleri hareketleniyor diyorum kesin doğunca geceleri uyutmicak beni...

bu arada bebeğimin bakım ürünlerinide aldım şimdi netten bakım çantalı ürünleri almayı çok düşündüm ama bir markaya bağlı kalmak istemedim pişik kremini sebamed, şampuanı chicco losyonu johson baby, ıslak mendil chicco,Biolane Skin Freshening Fragrance Ferahlatıcı Bebek Kolonyası, Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp göğus pedi hediyeli,birde kargo ödemim die emzik tutacı aldım hepsi 90 tl...lansioh krem 22tl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…