2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence de hamile olabilirsin canım, ovülasyon testleri de hamileyken pozitif veriyormuş çünkü, hadi bakalım inşallah hamilesindir. Güzel haberlerini bekliyoruz bizimle de paylaş:)

Canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin

canım başın sağolsun üstüste gelmesi cok yıpratmış seni ama Allahtan gelene de bişi yapılamıo ki takdir-i ilahi işte Allah mekanlarını cennet etsin sizlere de sabır versin sen de bebişini düşün olurmu üzüntünün fazlası zarar size...

canım öncelikle yeğenine Allah uzun sağlıklı ömürler versin...sen de umarım hamilesindir Allah gönlüne göre olanı versin şimdilik ihtimal yüksek görünüyo hem bak senin gibi olanlar da varmış inşallah sen de güzel sonuç alırsın olumsuz sonuç almaktan hiç korkma yarın sabah erkenden git kan testini yaptır cıkmazsa bir hafta sonra bi daha yaptır inşallah hayırlısı olur tatlım bize de haber ver olurmu...

Herkese merhaba kaç gündür giriyorum okuyup çıkıyorum yazamadan. Hasta olanlara geçmiş olsun, bebişlerine ciciler alanlar güle güle kullansınlar inşallah. Ben bu hafta bebeğin çamaşırlarını yıkadım ütüledim, hastaneye gidecekleri ayrı ayrı hazırladım kendi pijamalarımı ve çamaşırlarımı falan da. Sadece çantaya koyulacaklar da o çanta ortada yok ya küçük ya da büyük çantalar.
Cuma kar kış demeden son kalan ıvır zıvırlar için çarşıya çıktım eksikleri tamamladım sayılır. Bu arada arkadaşlar da oturmaya fala geldi. Dün de şehir dışından arkadaşlar geldi akşam dışarıdaydık bugün onlar uludağa çıktı bana ellemeyin artık dedim. Bütün gün orada otursam vay halime. Kocamı da yolladım onlarla, oğlumla keyif yapıyorum evde. Bu hafta gerçekten yoğundu iş yaptıktan sonra bel ağrısı yamulttu beni yengeç gibi yürümeye başladım. Dinlenince geçiyor ancak.
Dün sabah gidip çalışabilir raporumu aldım bakalım 2. dönemden ne kadar dayanabileceğim. Lachesis sen de raporunu almışsın canın sıkılmış özele gidiliyor diye yapıyorlar bunu devlete işiniz düşünce geliyorsunuz diye arkadaşlara da tahlil istediklerinde falan kötü davranmş birkaç doktor. Tam gün yasası yüzünden muayenehaneleri de kapattılar. Tabi bunlar kötü davranışların gerekçesi olamaz.

inşallah tez vakitte güzel haberi alırsın canım

Son düzenleme:
benm annem de öyle diyo :) yine de aldık tabi ben bir kaç parça da 6 aylık 12 aylık bile aldım :) 0-3 aylık çok bişey almadım ama.

ben de nst için 17 tl ödedim çok ve gereksiz gelmişti ama çok üstünde ödeyen arkadaşlar varmış benmki iiymiş :)

ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bakiye hanıma gitmiştim bana çok da ilgili gelmemişti.

ben de ilk erdeme gitmiştim bir kere gidebildim sistem gerçekten iğrenç randevu alıp gittim devletteki gibi sıra bekledim hem oranın dr.ları doğuma da gelmiyormuş gelenler de ek ücret alıyormuş pek çekilir bir tarzı yok hastanenin.

ben de çalışabilir raporu aldım canım, 37yi bilmem de 36ya kadar çalışmak istiyorum ama diğer işgöremez raporunu devletten almamaya çalışıcam:)

canım iş göremez raporu almak şart mı zaten hamileyiz böyle bir hakkımız var ben 36. haftamı bitirip ben ayrılıyorum diyemiyor muyum?

ben öğretmenim okulun son haftası bitiyor izin hakkım bir gün karne günü gitmem bir gün mezuniyet yapılıyo gitmem 3 gün de idare edilir heralde bir de seminer dönemim var onu da halledebilsem eylülde 10 ay ücretsiz izin alıyım istiyorum.

geçmiş olsun canım

pollyannacım emzik de kaynatılıyor mu? silikon o bozulmuyor di mi ne biliyim sıcaktan büzüşme falan?

geçmiş olsun canım.

çok hoşlar hayırlı olsun canım.

canım başın sağolsun Allah sabır versin kendini dinleme yalnız kalma bebeğini düşün dikkat et kendine.

selam kızlar keyifler yeerindedir inşallah bebeişerin de tabiki. bişey sorucam kızlar dönence alcamda, ya Playgro Noah's Ark 4 Kollu Müzikli Dönence - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com bu adrestekini düşünüyorum oyuncakları bezden ve büyük geldi sonrada çıkarırım oynar die düşünmüştüm. de kurmalı diyor normalde nasıllar uzaktan kumandalılarda çok pahalı birde bunlar kendiliğinden dönmüyor mu elle döndürülğüyormuş yorumlarda öyle yazıytor bi yardımcı olunda alayım güzel teyzecikleri miniğime.

canım buda hiç ucuz bir şey değil
bence sen almışken biraz daha para ver
uzaktan kumandalı müzikli bir şey al
kurmalılar zor oluyor
habire kurmayla uğraşmak zorunda kalıyorsun
bende tiny love marka güzel bir şey beğendim
ama dönence alıp almama konusunda kararsızım

hmm anladım canım ya bakayım bende bi oyuncak olsun oyalansın istiyorum vazgeçtim bundan o halde haklısın nasıl nöbet mi tutayım başında dönsün diye ha bire bide bi müziği varmış marka bilen arkadaşlar önerirrse çok sevinirim

canımmm benm devamlı alısveriş yaptıgım yer gittigidiyor bir kaç model var bak istersen . eger sorun olursa da satıcıya msj atar sorarız.
1- Playskool Gloworld Bebek Dönence Işıklı Müzikli GittiGidiyor.com'da 39800455
2- Tiny Love Gölde Uyku Işık Ve Ses Senfonisi GittiGidiyor.com'da 50630609
3- FISHER PRICE KELEBEKLİ RÜYALAR DÖNENCE GittiGidiyor.com'da 50722188
4- FISHER PRICE YAĞMUR ORMANI DÖNENCE KUMANDALI GittiGidiyor.com'da 50169056

siteye gir bak canım daha bir sürü seçenek var ben bir kaç tane örnek link verdim sadece. sorun olursa ben kendi kullanıcı adımı veririm sana sen satıcı ile görüşürsün.

Hayırlı olsun canım herşeyini hazırlamışsın ben de annem gelince onunla yapıcam. Raporun da hayırlı alırsın. inşallah sorunsuz çalışabiliriz de izinlerimiz sonraya kalır:)

canım iş göremez raporu almak şart mı zaten hamileyiz böyle bir hakkımız var ben 36. haftamı bitirip ben ayrılıyorum diyemiyor muyum?

.

Malesef canım, bürokatik saçmalıklar işte, almak zorundayız. Son haftalarda bile bizi uğraştırıyorlar

Sağol canım annenle çabucak hazırlarsın zaten benimki doğumdan önce gelemeyeceği için iyice ağırlaşmadan halledeyim dedim. Dediğin gibi inşallah çalışabiliriz bakalım :)

lachesis canim senin annende mi şehir dışında ? canim gobis topiginde
bende bebisin kıyafetlerini yikadim eşim utuledi. çantasını bebek bakim çantasına hazırladık. ufak bir valizde kendime hazirlicam önümüzdeki hafta. sırayla yapmaya çalışıyoruz eşimle. yikadigim giysilerini şimdilik hurca koydum en son haftalar dolabina dizcem. topiktwki çoğu ark.imiz çantalarını hazır ettiğini okuyunca bende hazırlanmaya başladım .

arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada

ben okurum canım seve seve.

mrb arkadaşlar benim bi fikrim var.kendi aramızda hediye kampanyası düzenleyelim.ufak tefek şeyler öle büyük boyutlu değil.anı olarak kalır..ne dersiniz..

Kızlar o kadar moralim bozuk ki kafayı yemek üzereyim. Eşimle inanılmaz kötü bişi yaşadım. 2 gündür ağlamaktan helak oldum, kendimi durduramıyorum Meğer ne problemli bir evliliğim varmış.O da çok utandı üzüldü ama affedilcek bişi de diil yaptığı evimizde huzur yok iki deli gibiyiz evin içinde şu an..Şimdi bebeğimi düşünüorum bişi olmasından korkuyorum direk bi ağrı saplanıyo ağlama krizlerimin arasında.
Evlilik terapistine gidicem, gidelim dio eşim düzelicem dio ama ben kendimde o gücü bulamıyorum. Zaten çok zor bir lohusalık dönemi bizi bekliyor. Kimseyle de paylaşamam. Sorunsuz her anımızın kıymetini bilelim eşiniz size karşı dürüstse hep kıymetini bilin tek başına kaldığını hissetmek gerçekten çok zor.

Ben okurum inşallah Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…