- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.361
merhaba kızlar pazartesi günü teyze oldum bende anne olmaya ömrünü adamışlardanım ovulasyon testi de kullanarak hamile kalmaya çalışıyorum ancak 1 yıldır malesef olmadı
şimdi bugün adet günüm ama hala adet olmadım göğüslerim şiş karnım belim agrıyor ama baska bişeyde yok laboguick gebelik testi yaptım çizginin biri silik cıktı ovulasyon testide yaptım ondada suan yumurtluyo görünüyrum test pozitif şimdi hamilemiyim değilmiyim anlamadım ne olur yardım edin bana
Canım başın sağolsun Allah rahmet eylesinbu kadar güzel konunun içinde sizleride sıkmak istemezdim ama paylaşcak birilerini aradım.pazartesi anneannemi kaybettik.bugünde dedemi(babamın babası) o kadar kötüyümki sürekli dua ediyoum.allahım bebeğimi koru diye.yıkıldım resmen.Allahım daha beter bişi vermesin ama çok psikolojim bozuldu.hayatta hibirşeye hevesim kalmadı sanki.ne bilim işte.... neyse kusura bakmayın.sizinde canınızı sıktım.Allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun kimseye genç acısı vermesin....
bu kadar güzel konunun içinde sizleride sıkmak istemezdim ama paylaşcak birilerini aradım.pazartesi anneannemi kaybettik.bugünde dedemi(babamın babası) o kadar kötüyümki sürekli dua ediyoum.allahım bebeğimi koru diye.yıkıldım resmen.Allahım daha beter bişi vermesin ama çok psikolojim bozuldu.hayatta hibirşeye hevesim kalmadı sanki.ne bilim işte.... neyse kusura bakmayın.sizinde canınızı sıktım.Allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun kimseye genç acısı vermesin....
merhaba kızlar pazartesi günü teyze oldum bende anne olmaya ömrünü adamışlardanım ovulasyon testi de kullanarak hamile kalmaya çalışıyorum ancak 1 yıldır malesef olmadı
şimdi bugün adet günüm ama hala adet olmadım göğüslerim şiş karnım belim agrıyor ama baska bişeyde yok laboguick gebelik testi yaptım çizginin biri silik cıktı ovulasyon testide yaptım ondada suan yumurtluyo görünüyrum test pozitif şimdi hamilemiyim değilmiyim anlamadım ne olur yardım edin bana
benm annem de öyle diyo :) yine de aldık tabi ben bir kaç parça da 6 aylık 12 aylık bile aldım :) 0-3 aylık çok bişey almadım ama.Yerlestrcek yerım olsa hıc usenmem yaprım yıkr utulerım yerlestırrıım vakıt gecer cok ıyıde olurdu lakn uyusuk anası anca odayı soyledı martın 8 10 gıbı gelck odası kısmetse:)))) ztn garıbmn 3 parca esyası var annesı yesın onuuuu cocugumu bazn cok garıp goruorum yaaa hıcbıseycıgı yok yavrumun:))) annemmmmmm cocugun yedıgı helal gıydıgı harammmm cok alma dıye dıyeeeee benı böyle körelttı
ben de nst için 17 tl ödedim çok ve gereksiz gelmişti ama çok üstünde ödeyen arkadaşlar varmış benmki iiymiş :)tekrar merhabalarrr kızlar...
Işılcım çok geçmiş olsun canım bebeğin vaktinde gelsin inşallah...
Kızlar şimdi de aklıma NST olayı takıldı, özel hastaneler NST ye ücret alıyolar mı? ödeyen warsa ne kadar ödedi??
ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bakiye hanıma gitmiştim bana çok da ilgili gelmemişti.NiceGrL kullanıcısından alıntı
yakınmışsın canım bana bende atakentteyim. çamlıca erdem güzel hastane bi doktor vardı Bakiye hn eger kalsaydı bende oraya gidecektim ama şehir dısına tasındı
fiyatları da uygun . acil birşey olunca bende çakmak degil çamlıcayı tercih ediyorum.
Yoook Hatta gıttıgm kadını sevıodum tulay hanım doguda fln gorev yapms normal dogm yanlısı bı bayan daa hastane polıtıkasındn memnun degılım ebn troıd hastayım ve her ay tahlıl verıorum sabahn korunde gıdıorum 1 saat ac beklıorum kan vermek ıcın cok sıra oluoo kalabalk personellrle arm ıyı degıl:))) Vs vsss bende degstrdım aslnda en basındn berı orda olmcktıda ıste ayagmn altı alıstm dıye kolay dıye degstrmek gece kaldı:)))
Ben nerde otururoum nasıl tarf edıyım sımdı sey varyaaa altın elek pastanesı ordan yukrı cıkıosn ılk sol ılk sag bana geldın ıste:)))
Umranıye bana zaten ters kalıo erdm hastanesı hemen asada bı bayır ınıorum okdr:)) Ben ılk hamıle kaldıgmda vardı bakıye hanm demk gıtms sonra hıc farktmedım:)) bende tulay hanıma gıdıorum camlıcada artık cok dolu umranıyedkı gıbı oldu dedıgm gıbı bı kan aldırmak ıcın saatlrce beklıorum canıma tak edıo ben hamıleym bebegm aclktan olck benı one aln dıorum:)))
ben de çalışabilir raporu aldım canım, 37yi bilmem de 36ya kadar çalışmak istiyorum ama diğer işgöremez raporunu devletten almamaya çalışıcam:)
ben öğretmenim okulun son haftası bitiyor izin hakkım bir gün karne günü gitmem bir gün mezuniyet yapılıyo gitmem 3 gün de idare edilir heralde bir de seminer dönemim var onu da halledebilsem eylülde 10 ay ücretsiz izin alıyım istiyorum.iyiy geceler hatunlarrbütün akşam misafir ağırladım annecim sağolsun beni yormadı, bende şimdi tek kaldım eşimi bekliyorum halısaha dan gelmesini.. bişi sorucam doğumdan sonra ne kadar izin kullanmayı düşünüysunuz ? yasal iznin dışında rapor yada ücretsiz kullanlıcak mısınız?? merak ettim gece gece
geçmiş olsun canımiyi geceler anneler...
bu sabah eşim nöbetten geldi...şu top gib kasılma 28 ci haftadan beri bende de vardı son günlerde sancı da eklenmişti.. artık sayıyırdum sanki peryodikleşmişti... ki iyiki gitmişim anlatayım hemen.. arabistanda cuma günleri tatil, o yüzden kendi dr um hastanede değil..acil dr u çok ilgili bir bayandı hemen idrar ve nts istedi biz hemen idrarı verdik nts ye girdikç tam bir buçuk saat kaldık ve önceki nts de çıkan kasılmalrdan daha fazla kasılma çıktı... dediğim gibi artık peryodikleşmiş nerdeyse..tabi kasılma sırasında nefesim de darılyordu... oksijen maskesi taktılar artı serum verdiler kolum dondu resmen serumdan.açılmam da çok şükür yokmuş...28 ci haftamda dr um fitil vermişti bu kasılmalarım için ve bol bol dinlen demişti ama ben dinler miyim fıldır fıldır gezdim evle mutfakla uğraştım fitili de kullnamadım en başından beri nefret etmişimdir...zaten ciğeer geliştirici iğnem 28 ci haftamda yapılmıştı..
kızlar diyeceğim şu ki henüz ben son adetime göre 31 yeni oldum..usg de en son 10 gün büyüktü... ama sanırm kasılmalarım bu şekilde peryodiklerşirse erken doğum riskim var.. tek yapabileceğim şey ise bu saatten sonra bol bol dinlenmek ayakta durmamak ve bol su içmek...dr un dedklerinden sadece bol bol su içmeyi yapmıştım ben..siz benim gibi yapmayın sakın...
şimdilik evimizdeyiz ama hastanemiz 5 dk mesafede inş bir terslik olmaz bebeğim en az 6 hafta sabredebilr...henüz çantamız falan da yok kıyafetlerini de yıkamış değilim...
içimde garip bir tedirginlik var korku değil ama belki gurbette olduğum içindir ve kimsemin yanımda olmammasındandır...
benden şimdilik bu kadar
iyi geceler...
pollyannacım emzik de kaynatılıyor mu? silikon o bozulmuyor di mi ne biliyim sıcaktan büzüşme falan?IŞILcım şimdi steril etsen bile doğuma kadar değişen bişey olmaz. çünkü bi steril etmek en fazla 24 saat dayanırmış.
steril cihazı alanlar var, ben kullanmadım bilmiyorum. ben hep kaynatıyordum. mesela çay içtik bitti, kalan suya emzik biberon ve ucu at tekrar kaynat 5 dk. o kadar.
geçmiş olsun canım.arkadaşlar herkese merhabalar dün yaşadıklarımızı sizinle paylaşmak istiyorum.dün gece 11 e acile gitti çünkü karnım öğleden beri çok sertti.doktorumuzu aradık şehir dışındaymış ama ihmal etmeyin nöbetçi doktor görsün dedi.bizde gittik ebe hemşire ntsye bağladı.ilk başlarda sancı ve ağrı çıktı fakat ben hiç arı hissetmemiştim.20 dak kadar kaldım ve sancılarım azaldı gece devam eerse eğer tekrar gelmemiz söylendi şimdi iyiyim çok şükür.bebeğin odasının badanası yerleştirmesi derken galiba çok yoruldum.bunları sizi kaygılandırmak için değil tedbirli olalım diye yazıyorum çünkü kadın sancın var dediğinde çok şaşırdım demekki hissetmeyebiliniyo.çok öpüyorum hepinizi bi geçmişe bakayım
çok hoşlar hayırlı olsun canım.Selam arkadaşlar;
Bebişime alınanları burada paylaşacaktım, ama kardeşim dün geldi, ve makinam elime bugün ulaştı,ve evin kalabalıklığından bugün alınanları çekmeye vaktim yokyarında Tosyaya dönüyorum... Alınanlar ankarada kalacağı için inşaAllah bir daha ki Ankaraya gelişimde paylaşacağım... Şimdi bebek şekerimle sepetimi paylaşayım
Eki Görüntüle 335025
Eki Görüntüle 335026
canım başın sağolsun Allah sabır versin kendini dinleme yalnız kalma bebeğini düşün dikkat et kendine.bu kadar güzel konunun içinde sizleride sıkmak istemezdim ama paylaşcak birilerini aradım.pazartesi anneannemi kaybettik.bugünde dedemi(babamın babası) o kadar kötüyümki sürekli dua ediyoum.allahım bebeğimi koru diye.yıkıldım resmen.Allahım daha beter bişi vermesin ama çok psikolojim bozuldu.hayatta hibirşeye hevesim kalmadı sanki.ne bilim işte.... neyse kusura bakmayın.sizinde canınızı sıktım.Allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun kimseye genç acısı vermesin....
selam kızlar keyifler yeerindedir inşallah bebeişerin de tabiki. bişey sorucam kızlar dönence alcamda, ya Playgro Noah's Ark 4 Kollu Müzikli Dönence - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com bu adrestekini düşünüyorum oyuncakları bezden ve büyük geldi sonrada çıkarırım oynar die düşünmüştüm. de kurmalı diyor normalde nasıllar uzaktan kumandalılarda çok pahalı birde bunlar kendiliğinden dönmüyor mu elle döndürülğüyormuş yorumlarda öyle yazıytor bi yardımcı olunda alayım güzel teyzecikleri miniğime.
canım buda hiç ucuz bir şey değil
bence sen almışken biraz daha para ver
uzaktan kumandalı müzikli bir şey al
kurmalılar zor oluyor
habire kurmayla uğraşmak zorunda kalıyorsun
bende tiny love marka güzel bir şey beğendim
ama dönence alıp almama konusunda kararsızım
hmm anladım canım ya bakayım bende bi oyuncak olsun oyalansın istiyorum vazgeçtim bundan o halde haklısın nasıl nöbet mi tutayım başında dönsün diye ha bire bide bi müziği varmış marka bilen arkadaşlar önerirrse çok sevinirim
Herkese merhaba kaç gündür giriyorum okuyup çıkıyorum yazamadan. Hasta olanlara geçmiş olsun, bebişlerine ciciler alanlar güle güle kullansınlar inşallah. Ben bu hafta bebeğin çamaşırlarını yıkadım ütüledim, hastaneye gidecekleri ayrı ayrı hazırladım kendi pijamalarımı ve çamaşırlarımı falan da. Sadece çantaya koyulacaklar da o çanta ortada yok ya küçük ya da büyük çantalar.
Cuma kar kış demeden son kalan ıvır zıvırlar için çarşıya çıktım eksikleri tamamladım sayılır. Bu arada arkadaşlar da oturmaya fala geldi. Dün de şehir dışından arkadaşlar geldi akşam dışarıdaydık bugün onlar uludağa çıktı bana ellemeyin artık dedim. Bütün gün orada otursam vay halime. Kocamı da yolladım onlarla, oğlumla keyif yapıyorum evde. Bu hafta gerçekten yoğundu iş yaptıktan sonra bel ağrısı yamulttu beni yengeç gibi yürümeye başladım. Dinlenince geçiyor ancak.
Dün sabah gidip çalışabilir raporumu aldım bakalım 2. dönemden ne kadar dayanabileceğim. Lachesis sen de raporunu almışsın canın sıkılmış özele gidiliyor diye yapıyorlar bunu devlete işiniz düşünce geliyorsunuz diye arkadaşlara da tahlil istediklerinde falan kötü davranmş birkaç doktor. Tam gün yasası yüzünden muayenehaneleri de kapattılar. Tabi bunlar kötü davranışların gerekçesi olamaz.
canım iş göremez raporu almak şart mı zaten hamileyiz böyle bir hakkımız var ben 36. haftamı bitirip ben ayrılıyorum diyemiyor muyum?
.
Hayırlı olsun canım herşeyini hazırlamışsın ben de annem gelince onunla yapıcam. Raporun da hayırlı alırsın. inşallah sorunsuz çalışabiliriz de izinlerimiz sonraya kalır:)
Malesef canım, bürokatik saçmalıklar işte, almak zorundayız. Son haftalarda bile bizi uğraştırıyorlar
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
pollyannacım emzik de kaynatılıyor mu? silikon o bozulmuyor di mi ne biliyim sıcaktan büzüşme falan?
ben okurum canım seve seve.
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?