2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah halledersiniz bu durumlarda ne denir ki haklısın insanın eşiyle problem yaşaması zor ama bebeğini düşünmeye çalış.

ben de okurum canm

yok tatlım hiiç bişeycikler olmuyor. onlar özel üretim oldukları için kaynamada yıpranma olmuyor
sağol canım ya ben endişelenmiştim kaynamaz nasıl olcak diye.

canım Allah yardımcın olsun sorun ne diye soramıyorum anlatmak isteseydin anlatırdın heralde ama kendini ypratma bebeğini düşün o senin yanında ve seni hissediyor yalnız değilsin inş. sorun en kısa sürede çözülür

canim umarim çözersiniz sorunları fakat 36 haftan bebeğin ve kendin için biraz ertele sorunlari bence. cozulebilecek bir durumsa terapiste gidin tabi kendini uzme

canım ben okurum Allahım kabul eder inşalah

canım ne yaşadıysan çok geçmiş olsun
ama lütfen bu süreçte herşeyi ertele
bir tek bebeğini düşün

Kızlar normalde bile insanın kaldıramıyacağı kendini yerden yere vuracağı bişi. Zaten anlamışsınızdır...Bir de hamile halimle tekrar cazibeli olmak için uğraşamıycam. O yaparız ederiz seni seviyorum bişi yapmadım sadece konuştum dio tamam inanıyorum ama sonra da evliliğin başından beri kendinde bi sorun olduğunu aslında beni çok sevdiğini ama sanki evlenince aramızdaki o büyünün bozulduğunu söylüyor. 2 buçuk senedir evliyiz. Tamam terapiste gidicem ama koca göbeğimle ve sonra da göğüslerimden sütler aka aka aşk oyunları yapamam heralde :) terapist bize bunları sölicek...ya gülüorum valla sinir bozukluğundan.

Merhaba zeynepazra, senin için bende okurum. Allah sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasipetsin inşaallah! Birde bişey paylaşmak istiyorum seninle; arkadaşımın 4 seneye yakın çocuğu olmadı ve bu yaz haziran başında beni aradı hamile kalabilmek niyetiyle arkadaşlarıyla salat-ı tefriciye paylaşıp onun için okuyorlarmış, bana da okurmusun demişti. Ve Temmuzda Allah'ın izniyle hamile olduğunu müjdelemişti hatta bende ertesi gün hamile olduğumu öğrenmiştim.

beni de listene ekle,okurum hangi gün istersen..Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlat..

canım benim Allah yardımcın olsun,şuan için ertelemeye çalışın o konuyu bence.bebeğe yoğunlaşın.zaten son dönemlerdesin..hem bebek gelince otomatikman düzene girer belki bazı şeyler

canım bence terapiste gitmelisin en azından sen bu evreyı rahat atlatırsın...bebek doğunca herşeyin daha güzel olucagına inan artık çekirdek bir aile oluyorsunuz bebek sizi birbirinize daha çok bağlayacaktır eşin şu an baba olduğunun bılıncınde değil erkekler bebeklerı kucaklarına almadan babalık duygusuna giremezler...sende doğumdan sonra 40 çıktımı şöle güzel bir bakıma alırsın kendini kilolar yavaş yavaş gider...

Saol canım biraz olsun moral verdin. Normalde bile insande aşırı özgüven kaybı yaratabilecek birşeyken şu durum hamile halimle inan tutunacak dalım yok gibi hissediorum. Hamile kalmadan önce böle vahim olduğunu bilseydim keşke durumumuzun. Stresten şu an ağrılar girio kasıklarıma dediğin gibi en yakın zamanda terapiste gidiim. Bir de bu halle ailelerimizin yanında rol yapmak çok zor geciktirmesem iyi olucak.

canım Allah yardımcın olsun. gidin tabi uzman gözüyle bakılmak farklıdır. seni de çok rahatlatacaktır. en azından kendin için bebeğin için git

canım ben seve seve okurum allah kabul ederse.inşallah dualarımız kabul olr

iyi akşamlar kızlar bugün yine hastanedeydim afedersinz ishal olmuşum bebişime bişe olur diye korktum acile gittim bi sürü tahlil yapıldı çok şükür iyi çıktı ama idrarda enfeksiyon çıktı daha önce ilaç aldım halde geçmemiş zaten dr 15 günden önce geçmez demişti bide benim gibi elleri uyuşuk olan varmı çok uyuşıyo koluma kadar ve hiç geçmiyo çok rahatsız ediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…