2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun enfeksiyon bir an önce geçer inşallah el uyuşmasını sormadın mı doktora hareketsizlikten olabilir belki. Tansiyonun normal mi?

herkese slm,,, bebeğine park yatak alanlar içine hangi yataktan aldınız?? sert visko yatak bide pamuklu orta sert vardı pamuklu aldım ben daha iyi diye ama viskomu daha iyi acaba..gerçi pamuklu viskonun 2 katı fiyatıydı..

geçmiş olsun.. bizim buralarda da ishal salgını çok var...
şükür ellerimde uyuşma yok şimdilik benim ama kilodan olabilir mi? birde gebelik.org da buna benzer bişey okumuştum bulursam linki gönderirim

gecmis olsun canim, kisa surede atlatirsin umarim rahatsizligini cunku cok kotu oluyo benim de basima gelmisti (ishal icin diyorum) ,
ben de hic uyusma olmadi canim yaa, bilemiycem belki normaldir, idrarda proteine de bakiyorlardir heralde, bakmislarmiydi.
Allah korusun bebisini ve seniii :))

canim eger 41 kisi olmadiysa listen ben de okuyabilirim, Allah gonlune gore verir insallah....

Geçmiş olsun enfeksiyon bir an önce geçer inşallah el uyuşmasını sormadın mı doktora hareketsizlikten olabilir belki. Tansiyonun normal mi?

sağol canım ellerimin uyuşmasını dr sordum normal doğumdan sonra geçer dedi tansiyonum normal şimdiye kadar hep aynı çıktı 11 -7 falan

sağol canım ben bundan 15 gün önce yine acildeydim kasıklarım ağrıyo diye gitmiştim ozaman idrarda enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik aldım demekki geçmemiş dr demişti zaten ilaç bittikten 15 gün sonra idrar kültürü yapılır ozaman geçip geçmediği belli olur demişti 5 gün sonra yine dr gitçem idrar kültürü için o şekilde daha iyi anlaşılıyomuş artık hastane dr iyice bıktımm

canım ALLAH RAZI OLSUN SALETEN TEFRİCİYE OKUDUK EŞİMLE O BİTTİ İNŞALLAH ALLAH KABUL EDER CANIM SENİ LİSTEME ALSAM OKUYACAĞIN GÜNÜ DE 5 ŞUBAT OLARK YAZSAM OLUR MU

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun senin için de uygunsa 7 şubata yazıyorum ismini

ben özel mesaj atmıştım ama görmedin sanırım.. listene beni de ekle canım. hangi gün yazarsan okurum. telefona uyarı koyarım diğer arkdaşlar gibi.. okuyunca da mesaj atarım sana

canım çok geçmiş olsun
elleride uyuşma bendede var benim daha çok parmak uçlarımda uyuşma oluyor

kızlar size bir şey sorucam
benim bir iki haftadır idrar miktarımm azaldı
yani sık sıkı az miktarda idrara çıkıyorum
herhangi bir yanma şikayetim yok bol bol suda içiyorum
acaba diyorum artık rahim büyüdüğündenmi böyle oluor
aranızda böyle bir durumu yaşayan varmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…