- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.401
iyi akşamlar kızlar bugün yine hastanedeydim afedersinz ishal olmuşum bebişime bişe olur diye korktum acile gittim bi sürü tahlil yapıldı çok şükür iyi çıktı ama idrarda enfeksiyon çıktı daha önce ilaç aldım halde geçmemiş zaten dr 15 günden önce geçmez demişti bide benim gibi elleri uyuşuk olan varmı çok uyuşıyo koluma kadar ve hiç geçmiyo çok rahatsız ediyo beni
iyi akşamlar kızlar bugün yine hastanedeydim afedersinz ishal olmuşum bebişime bişe olur diye korktum acile gittim bi sürü tahlil yapıldı çok şükür iyi çıktı ama idrarda enfeksiyon çıktı daha önce ilaç aldım halde geçmemiş zaten dr 15 günden önce geçmez demişti bide benim gibi elleri uyuşuk olan varmı çok uyuşıyo koluma kadar ve hiç geçmiyo çok rahatsız ediyo beni
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
Geçmiş olsun enfeksiyon bir an önce geçer inşallah el uyuşmasını sormadın mı doktora hareketsizlikten olabilir belki. Tansiyonun normal mi?
gecmis olsun canim, kisa surede atlatirsin umarim rahatsizligini cunku cok kotu oluyo benim de basima gelmisti (ishal icin diyorum) ,
ben de hic uyusma olmadi canim yaa, bilemiycem belki normaldir, idrarda proteine de bakiyorlardir heralde, bakmislarmiydi.
Allah korusun bebisini ve seniii :))
Merhaba zeynepazra, senin için bende okurum. Allah sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasipetsin inşaallah! Birde bişey paylaşmak istiyorum seninle; arkadaşımın 4 seneye yakın çocuğu olmadı ve bu yaz haziran başında beni aradı hamile kalabilmek niyetiyle arkadaşlarıyla salat-ı tefriciye paylaşıp onun için okuyorlarmış, bana da okurmusun demişti. Ve Temmuzda Allah'ın izniyle hamile olduğunu müjdelemişti hatta bende ertesi gün hamile olduğumu öğrenmiştim.
her ihtimale karşı telefonuma alarmlı hatırlatma kuruyorum perşembe için
beni de listene ekle,okurum hangi gün istersen..Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlat..
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SENİ DE EKLİYORUM LİSTEME 6 ŞUBAT YAZIYORUM EĞER SENİN İÇİN DE UYGUNSA ÇOK İYİSİNİZ YA
canım okurum ama sen tekrar topicten yazıp hatırlatırmısın
unutabilirim diye korkuyorum açıkcası
CANIM HATIRLATIRIM TABİ ALLAH RAZI OLSUN
olur canım ben de tele kurarım okurum inş.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇOK SAĞOL
zeynepazra bende okurum canım sen gününü söylersin
canım ALLAH RAZI OLSUN SALETEN TEFRİCİYE OKUDUK EŞİMLE O BİTTİ İNŞALLAH ALLAH KABUL EDER CANIM SENİ LİSTEME ALSAM OKUYACAĞIN GÜNÜ DE 5 ŞUBAT OLARK YAZSAM OLUR MU
zeynepazra bende okurum canım sen gününü söylersin
tabiki olur. Allah şimdiden kabuleder inşaallah.
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun senin için de uygunsa 7 şubata yazıyorum ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?