2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben visco aldım canım ama çeşidi falan yoktu 50 tl ye aldık. annem üstüne de yorgan kalınlığında bir ped yaptı yünden üstüne onuda koyayım mı bilmiyorum ama o zaman çok yüksek oluyor.

ben visco aldım canım ama çeşidi falan yoktu 50 tl ye aldık. annem üstüne de yorgan kalınlığında bir ped yaptı yünden üstüne onuda koyayım mı bilmiyorum ama o zaman çok yüksek oluyor.

park yatağa bende visco aldım moje diye bi marka 60 tl civarıydı sıvı geçirmez alezi var üzerinde.... kullanışlı gibi görünüyor.. endişelenme bence pmauk yataklarda gayet güzel... bizi eskiden düşünsene nerelerde yatırdılar :)) eskiden visco mu vardı...

selam arkadaşlar .....

evde dinlenmece devam ediyor ama yapılacak işler bitmiyo illaki bişeylr çıkıyo...ve nasıl akşam oluyo anlamıyorum....

bugün artık hastane çantamı hazırladım orta boy tekerlekli valiz aldım ve anca sığabildik....dilerseniz ben yanıma neler aldım paylaşayım sizede fikir olsun.....benim eksiğim varsa sizde bana fikir verin ....
BEBEK İÇİN
2 takım zıbın
2 adet uzun kol cıtcıtlı badi
2 penye 1 kadife tulum
2 adet alt üst takım...
1 yelek....4 kalın çorap ....1önlük....3 ağız mendili...3 adete şapka....3 adet eldiven....1 adet yüz örtüsü
1 paket yeni doğan bezi....1 paket yeidoğan slak mendil...1 adet pişik kremi.....1 adet emzik...1 adet biberon...
1 kadife battaniye 1 penye battaniye 1.....hastaneden çıkartırken giydirmek için kapşonlu kundak battaniye....ve ana kucağımız...

ANNE İÇİN..

2 adet pijama takımı...
3 adete iç çamaşırı....2 adet emzirme sütyeni.
3 adet pijamalara uygun çorap.....
2 adet pijamalara uygun terlik....3 adet pijamalara uygun taç yada toka...
1 paket ıslak mendil....1 adet rula havlu....1 adet göğüs ucu çıkaran pompa....1...paket göğüs pedi....1 paket göğüs silme mendili....1 adet sabun...1 adet koltuk altı roll...1 adet nıvea parfum.....makyaj malzemeleri....
fotograf makinesi.....

çantayı hazırlamakta epey zaman aldı arkadaşlar bebeğin cicilerini neyi neyle giyeceğine göre grup yaptım ve tulumu çorabı zıbın takımı bu şekilde şeffaf buzdalabı poşetlerine koydum ve cok düzenli oldular.....

Benim annem senenin bir yarısı burda bir yarısı başka şehirlerde, 3 şehir arasında geziyor:) Normalde kışın İstanbulda ama eşya götürmek için gittiler kar falan yağınca yola çıkmak istemediler. Onsuz başlamamı da istemedi işlere, kıyafetler bir yerde bebek şekerleri bir yerde bekliyor, bakalım gelince yapıcaz:)

Canım eşleri hamile olan erkeklerin bazılarında böyle garip şeyleri olabiliyormuş, bebeklerini kucağına alıp baba olmanın sorumluluğuyla düzelir diyorlar, inşallah çözülebilir birşeydir, çözülemezse de canın sağolsun, senden ve bebişinden kıymetli değil.

Canım bebiş mesaneye baskı yaptığından idrar torbası tam boşalmıyormuş, az ve sık idrara çıkma, idrar kaçırma vs şeyler bundan oluyormuş, geçen gün doktorum söyledi, normalmiş yani.

üzerine yün pedi koysam mı sizce? annem üşür viscoda diyor.

canım ya bu kadar şeye gerek var mı bebek için? teyzem 2 takım koy dedi bana bebek için birini hemşirelere verirsin biri de yedek olsun yeter diyo :)

Herkese iyi akşamlar, bugün saat birde tosyaya geldik, geldiğimiz gibi kendimi yatağa attım ve saat üçbuçukta uyandım bavulları yerleştırdım, çamaşırları makinaya attım, serdim derken bu vakit oldu, Şimdi eşimle çay keyfi yapıyoruz... O trt 1de avrupa avrupayı izliyor bende neti açtım

17 şubatta yine Ankaraya gidecem inşaAllah... 20 şubatta kontrolm var.... ve sonrasında artık tosyaya dönmeyeceğim.... çünkü 36. haftama girmiş olacağım....

Bu arada daha önce bahsetmiştim, eşim martta kastamonuda çalışmaya başlayacak, nisanda Ankara için tayin dilekçesi vereceğiz ve oda haziranda belli oluyor.... Eğer Ankara çıkmazsa haziranda kastamonuya taşınacağız... ama bizde Kastamonuyu istemiyoruz... madem her halükarda taşınacağız o zaman ankaradan sonra başka şehirler tercih edelim diyoruz... ve ikinci tercih bursa, üçüncü tercih bolu düşündük... ben aktivitenin, eğitim-seminerin, yabancı dil kursunun bol olduğu bir şehir istiyorum.... Tosyadaki gibi eve kapanmak istemiyorum :26:Bursalı ve bolulu arkadaşlar bu şehirler hakkında beni bilgilendirrlerse sevinirim....

canım ya bu kadar şeye gerek var mı bebek için? teyzem 2 takım koy dedi bana bebek için birini hemşirelere verirsin biri de yedek olsun yeter diyo :)

cnm belki lazım olmaz ama ben geçen gün hastanede 1 gece kaldım ve cok huzursuz oldum insan yanında herşeyi evdeki gibi tam olsun istiyo ben stres oldum inan kullanmasamda çantada dursun ne zararı olucakki....

ilk başta bady giyebiliyormu iç zıbın dış zıbın giydiriliyor diye biliyorum .. göbek bağı düşmeden bady giydirilmezmiş sen bady de koymuşsun tulumda ... giydirilebiliyormu ya benide tereddüte düüşürdün öyleyse ekleyeyim çantaya bide hiç gecelik yok hep pijama koymuşsun... başta gecelik giydiriyorlarmış.. sürekli baktıkları için...

hakınızda hayırlısı olsun cnm ben istanbuldan sonra alıştım güzel bir şhir bursa sen tosyadan sonra illaki seversin burayı hem burda bizlerde varız eğlenceli olur....

cnm birçok arkadaşla konuştuk kimi bady giydiriliyo sadece dedi kimi sadece zıbın takımı bende işimi garantiye aldım ikisindende koydum ...tuluma gelince tulum giyiliyor bir sakınca yok ablam bebeklerinde hep tulum giydirdi nede olsa beli lastikli bişey değil....birde ben sezeryan olucam yani alttan muayne olmıycağım cnm...

hakınızda hayırlısı olsun cnm ben istanbuldan sonra alıştım güzel bir şhir bursa sen tosyadan sonra illaki seversin burayı hem burda bizlerde varız eğlenceli olur....
canım az önceki mesajında bir gün hastanede yattım demişsin, ya ben Ankarada tam takip edemediğimden gözümden kaçmış, inşaAllah ciddi bir durum yoktur:26:

Bu arada dediğin gibi, ankaradan sonra tosya beni çok bunalttı ama tosyadan sonra bir şehire yerleşmek daha da iyi gelecek gibi Birde Bursayı çok övüyorlar, güzel, yaşanılabilir bir şehir diye, Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

ewet cnm perşembe günü kasılmalardan dolayı hastaneden nst ye bağlandım ve sancılarım çıktı acil yatış yapıldı ilaç ve serum verildi erken doğum olma olasılığı var cnm bebek için ciğer geliştirici iğne yapıldı ....şimdide 4 saatte bir ilça içiyorum kasılmaları önlesin diye doğuma kadar kullanıcakmışım....hakkımızda hayırlısı bugün biraz sancım oldu sabah ama geçti sanırım artık vücüd doğum sinyallerini veriyo rabbim hayırlısı ile o günleride göstersin inşallah bende korkudan artık çantayı hemen hazırlmak istedim....

bu arada evet cnm bursa güzel zevkli biryer heryerede yakın ist...3 saat...aşşağıda bursalı arkidişlerimi görüyorum onlar benden eski sana destek olurlar şimdi....huhuuuuuuuuuuuuu aysen bedriye...

canım listen eksiksiz gibi duruyo ben acaba zıbın 3 takımmı koysam diyorum çıtçıtlı badiye gerek olurmuki yeni doğdu zaman giydirilmesi zor oluyomuş göbek bağı olduğu için bide bebek emmezse sağıp içirmek için kaşık koycam biberondan verince memeden kaçarsa diye bide sen kendin için diş fırçası diş macunu koydun mu listede göremedimde kirli poşetide koymak lazım

ben ben çok sık wcye gidiyorum ama gittiğme değmiyor psikolojikmi oldu artık bilemiyorum benimde hiç bir şikayetim yok bebek baskı yapıyor sanırım

hoşgeldin canım...eşin için hayırlı olsun inşallah ankara yada bursa olur gönlünlünüzce olur büyükşehirde yaşamaya alışmış biri küçük şehirlerde yapamıyor bizde 3 yıldır doğudaydık artık çok bunalmıştımki çok şükür tayinimiz çıktı bende evi toparlıyorum allahtan hiç kutu falan atmamışım toplaması kolay oluyor...

var cnm koydum diş macunu ve fırça...ya geçen gün ayşen bahar hastanesine sormuş onlar biz zıbın istemiyoruz badi giydiyoruz demiş...geçen günde biliyosun necla zıbın takımı sityolar mutlaka dedi annemlerde ilk başta zıbın takımı dyo bende garanti olsun ikisinide koydum cnm...

canım yaa çok geçmiş olsun, Rabbim yar ve yardımcın olsun, bebişlerimizi de en hayırlı bir zamanda kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…