2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah ALLAH gönlüne göre versin bende bursada oturuyorum doğma büyüme buralıyım tavsiye ederim tanışmış oluruz

Çantalarda hazırlanmaya başlanmış, bizim hiç birşeyimiz hazır değil ama çok şükür en azından alındı, eksiğimiz yok, Artık ankaraya gidişimde hazırlayacağım, tek eksiiğim emzirme atleti... Ronya hepsi buradadan aldığını söylemişti, hangi markadan aldı acaba... fiyatı uygun çünkü, ben ankarada mağazalara sordum 24 tl diyorlar o kadar pahalı birşey almak istemiyorum, emzirme sütyeni almayacağım ve atletide 4-5 tane alayım diyorum:44:

Son düzenleme:

annemde zıbın takımı koy diyo badiyi nasıl giydircez ki hamur gibi olcak çocuk ben zaten eve getirince kundak yapcam kuzumu

ooo senin telaşın şimdiden başlamış, Rabbim yardımcın olsun,kolaylık versin.... inşaAllah sizin içinde hayırlı olur

Bizde hayırlısı ne ise o olsun diyoruz ama bir taraftanda burası olsun, şurası olsun demeden de edemiyoruz bakalım kısmet...

merhabalar güzel annecikler sürekli yazamıyorum ama takip etmeyi de ihmal etmiyorum. size bir sorum olacak şimdi doğumdan sonra yanımızda anneler veya kayınvalideler kalacak, doğum sonrası küçük hediyeler vermek gerekir mi:44: ya da ne hediye almak gerek akıl verin annişlerrr

canım ben hediye verildiğini hiç duymadım ama içinden geldiyse verebilirsin anneler sonuçta

aslında her ihtimale karşı biberon ve bi tane emzik koysak mı kii... çok ağlarsa hastanede emzik istiyorlarmış.... süt gelmeyincede biberon mama için.... bide şimdiki biberon ve emzikler çok iii anne göğsüyle birebir uyumlu diyolar diş damak bozukluğu yapmıyormuşşşş.. ama tabi ilk bebek benim çok bilmiyorum ama almayı düşünüyorum yanıma ne olur ne olmaz bide süt sağma makinesi , bide göğüs pedi koydum...

canım ben hediye verildiğini hiç duymadım ama içinden geldiyse verebilirsin anneler sonuçta

ne bileyim işte sanki vermem gerekliymiş gibi hisssettimzaten çantaya ne koyayım ne eksik diye düşünmekten içim sıkıldı birde hediye almak için düşünmeyeyim o zamn

Shipsbaby Emzirme Atleti - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
canım ben çok beğendim gönül rahatlığıyla alabilirsin eminim sende beğeneceksin
yalnız şuanki bedeninden 2 bedeb büyük al

umudumm listen şahane ama kendine gecelik almayı unutma
bende ilk doğumumu sezeryanla yaptım ama gecelik istediler bizden
hem pijamanın lastiği falan sıkabiliyor
canım bu arada ben yanıma süt sağma pompası alıcam
birde netten aventin 10 lu süt saklama kapları var onlardan alıcam
onlar steril edilebiliuor eğer bebek ilk başta emmezse sütümü kaşıkla vericem
tabi kaşıkta alıcam yanıma
birde süt getiren milkplus içeceklerden almayı düşünüyorum baya iyiymiş

bende cihicconun kauçuk uçlu yeni doğan emziğini ve kauçuk uçku biberon aldım dedin gibi anne göğüsüyle uyumlu emzik 12 tl biberon 22 tl 150 mg lık süt sağma makinesinide emzikte koycam çantaya lansinoh marka göğüs pedi aldım akan sütü jelleştiriyomuş ıslak kalmıyomuş

Kızlar selam nasılsınız

semracım bende yasin okudum 1 tane allah kabul etsin inş.
Dün anneme sordum yasini 1 defa mı okunması gerekir diye annem farketmez dedi tek kişi bile okuyabilirmiş hepsini

Kızlar selam nasılsınız

semracım bende yasin okudum 1 tane allah kabul etsin inş.
Dün anneme sordum yasini 1 defa mı okunması gerekir diye annem farketmez dedi tek kişi bile okuyabilirmiş hepsini

Allah kabul etsin canım ve bilgi içinde çok teşekkür ederim. çok iyi oldu öğrendiğimiz.

canım bu 2.oldu dimi.
kayıtlı 1 yasinin varmış.

Son düzenleme:
CANIM GEÇMİŞ OLSUN ÜZME KENDİNİ EŞİN YANINDA ÇOK ŞÜKÜR DAHA NE OLSUN :)

allah kabul etsin canım ve bilgi içinde çok teşekkür ederim. çok iyi oldu öğrendiğimiz.

Canım bu 2.oldu dimi.
Kayıtlı 1 yasinin varmış.

evet canım bu 2. Inş. Devamıda gelir

Son düzenleme:

canım benim Allah kabul etsin inşallah özelden yazdım ama görmedin sanırım beni de istediğin güne yaz ve burdan bana haber ver mutlaka okurum gerekirse ben de hatırlatma kurarım ama ihmal etmem merak etme Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese inşallahhhh...

canım bak sakın üzülme erkekler ne kadar anlıyo görünse de gerçekten anlamıyolar o bebeği kucaklarına almadan da anlamayacaklar bak zaten pişman olmuş seninki şimdiden ama inan bebğini kollarına alınca mahvolucak iyice pişman olucak sana olanları unutturmak için elinden geleni yapıcak ha sen tabiiki unutmayacaksın ama inan bebeğin gelince herşey şimdikinden daha ii daha güzel olucak merak etme Allaha sığın dua et inan için rahatlar Allah seni darda zorda koymaz bebeğini düşün ve üzülme artık senin için ondan önemli hiç bişi yok bunu unutma

canım başınsağolsun Allah sabır versin çok iyi anlıyorum seni bende dedemi kaybettiğimde ben şimdi nasıl dayanıcam diye ağlardım herkesten gizli geceleri ama allah sabrını veriyo sende bebeğin için sabır dile dua et bebeğin için dayanman gerek.

Canım bence Bursa daha iyi, Bursalı değilim ama Bolu'yu gördüm bana çok küçük sıkıcı bir yer gibi geldi, yani gerçi ben en son göreli 10 sene olmuştur en az, belki şimdi daha güzeldir, bir gezip bakmak lazım, ama yine de Bursa daha iyi sanki, İstanbula da çok yakın. İzmir veya Balıkesir'in koyları da güzel bak.

Bence iç çamaşırını adetini en az 10 yap, sürekli kirlenicek çünkü kanamadan, ve en az bir gecelik ekle canım, sezareyenden sonra hemşireler gecelik istiyor. Uzun ve kalın olanlardan bir gecelik iyi olur. Üşütmemek de lazım.

Hastanelerde süt sağma makineleri olmuyor mu, ben vardır diye götürmem diyordum ama yoksa götürmek lazım tabi. Kaşık biberonlar oluyormuş onlardan al diyor herkes bana da, nasıl bişey bilemiyorum netten alırım sanırım.

selam güzel annişler nasılsınız bakıyorum doğum konuşulmaya başlanmış okurken çok duygulandım ilk bebişim benimle kalsaydı ben de sizinle aynı telaşı yaşıyor olacaktım ama nasip işte.. beni hatırlayanlar vardır mutlaka kızlar ikinci hamileliğimin müjdesini vermiştim sonrada yazamadım çünkü onu da düşük yaptım duygusal olarak ağır bir dönem geçirdim şuan da testlerimiz yapıldı ters giden bişey yok dr. um yumurta tembelliği gibi bişeyden bahsetti vücut geliştirmiyor dedi bir de kistim oluşmuş şuan ilaç tedavisine başladım sonrada yine bebek arayışımız başlayacak.. sizden ricam bana da dualarınız da yer verin lütfen.. uğrayamıyorum okuyamıyorum yazamıyorum ama duygusal anlamda toparlanabilmek içindi dün streetpit mesaj atmış öyle mutlu oldumki siz ne güzel insanlarsınız bebeğime kavuşamadım ama sizi tanıdığım için çok mutlu oldum allah bebeişlerinizi sağlık sıhatlice kucağınıza almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepinizi öpüyorum..

canım geçmiş olsun inş. sende hayırlısıyla bebeğine kavuşursun moralini yüksek tut düşünmemeye çalış inş. her şerde bi hayır vardır Allaha hakkında hayırlısını versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…