2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

34.haftamız bitmek üzere..çok heyecanlıyım ve korkuyorumda..bebişimin ve benim eşyalarımı yıkamaya başladım..artık çantayı hazırlamam lazım sanırım...hergün korkarak uyuyorum sanki bebiş sabırsızlanıp çıkacak diye...

cnm sağol yardımın için belki bir gecelik alırım ama süt sağma makinesini sanırım ilk başta hastaneler ayarlıyo bir sorun olursa yoksada aldırırım hemen birtane umarım hiç birimizin ihtiyacı kalmaz cnm....

evet cnm seni hatırlamaz olurmuyuz rabbim tez zamanda inşallah göbüşünü doldurur ama önce tedavin tamamlansın ondan sonra sağlıkla meleğin göbüşüne konsun annesi.....

hazırlıklarını yapmaya başlasan iyi edersin,zira sonraki haftalarda daha bi tembelleşiyo insan,daha doğrusu ağırlaşmış olunca yapmakta zorlanırsın.iyi düşünmeye çalış,inşallah hepimizin bebeği zamanında gelir...

Canım benim ya inan bana aklımdaydın ama senden ses çıkmayınca kötü haber vardır diye sormaya korktum İnşallah tez zamanda bekletmeden bebişine kavuşturur Allahım seni. Sen çok iyi bir insansın, Allah da kalbinin güzelliğine göre nasip etsin canım. İnşallah yakın zamanda sorunlardan kurtulup bebişine kavuşursun, bizi de güzel haberlerinle mutlu edersin.

arkadaşlar hepinize iyigeceler,tatlı uykular..
yatcas kalkcas ve bir gün daha yaklaşmış olcas o mutlu güne :)

iyi geceler...hayırlısıyla inşallah hepimiz kavuşuruz o mutlu güne....bu arada bu alt tarafa o süre yazan şey periyodik cetvel diim nasıl yapılıyor...birde bebişimi en baştaki1.sayfadaki listeye ekleyemedim ben..forum bana biraz karışık geliyor ...hala çözemedim kusura bakmayın sorayım dedim.

ben özel mesaj atmıştım ama görmedin sanırım.. listene beni de ekle canım. hangi gün yazarsan okurum. telefona uyarı koyarım diğer arkdaşlar gibi.. okuyunca da mesaj atarım sana

canım kusura bakma özel msj atamıyorum 100 msj kuralını tamamlamadığım için eğer senin için de uygunsa 9 şubata yazayım seni şimdiden ALLAH RAZI OLSUN

eline sağlık aysencim,bende nerde bu diyorum demekki işe koyulmuşsun üstünden büyük bir yük kalkmıştır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…