- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.461
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SENİ DE EKLİYORUM LİSTEME 6 ŞUBAT YAZIYORUM EĞER SENİN İÇİN DE UYGUNSA ÇOK İYİSİNİZ YA:43::43:[/QUOTE .!.:Allah hepimizden razı olsun inşallah.6şubata göre ayarladım teli..Allah kabul etsin
kızlar size bir şey sorucam
benim bir iki haftadır idrar miktarımm azaldı
yani sık sıkı az miktarda idrara çıkıyorum
herhangi bir yanma şikayetim yok bol bol suda içiyorum
acaba diyorum artık rahim büyüdüğündenmi böyle oluor
aranızda böyle bir durumu yaşayan varmı
ben son 2 haftadır yaşıyorum bu dediğini,hele son günlerde dalga geçer gibi azıcık bişe için gitmiş oluyorum wc.ye :) mesaneye baskı arttığından böyle oluyordur..
aslında her ihtimale karşı biberon ve bi tane emzik koysak mı kii... çok ağlarsa hastanede emzik istiyorlarmış.... süt gelmeyincede biberon mama için.... bide şimdiki biberon ve emzikler çok iii anne göğsüyle birebir uyumlu diyolar diş damak bozukluğu yapmıyormuşşşş.. ama tabi ilk bebek benim çok bilmiyorum ama almayı düşünüyorum yanıma ne olur ne olmaz bide süt sağma makinesi , bide göğüs pedi koydum...
ben kauçuk emziklerden koydum,chıcco marka..bide biberon yerine kaşık koydum,sıkıntı olursa kaşıkla vermeyi düşünüyorum.süt sağma makinesini hastaneye sormuştum,istemiyolarmış.yani ordaki kullanılır herhalde acil bi durumda
selam güzel annişler nasılsınız bakıyorum doğum konuşulmaya başlanmış okurken çok duygulandım ilk bebişim benimle kalsaydı ben de sizinle aynı telaşı yaşıyor olacaktım ama nasip işte.. beni hatırlayanlar vardır mutlaka kızlar ikinci hamileliğimin müjdesini vermiştim sonrada yazamadım çünkü onu da düşük yaptım duygusal olarak ağır bir dönem geçirdim şuan da testlerimiz yapıldı ters giden bişey yok dr. um yumurta tembelliği gibi bişeyden bahsetti vücut geliştirmiyor dedi bir de kistim oluşmuş şuan ilaç tedavisine başladım sonrada yine bebek arayışımız başlayacak.. sizden ricam bana da dualarınız da yer verin lütfen.. uğrayamıyorum okuyamıyorum yazamıyorum ama duygusal anlamda toparlanabilmek içindi dün streetpit mesaj atmış öyle mutlu oldumki siz ne güzel insanlarsınız bebeğime kavuşamadım ama sizi tanıdığım için çok mutlu oldum allah bebeişlerinizi sağlık sıhatlice kucağınıza almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepinizi öpüyorum..
acil şifalar dilerim,inşallah size de Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder..
cnm sağol yardımın için belki bir gecelik alırım ama süt sağma makinesini sanırım ilk başta hastaneler ayarlıyo bir sorun olursa yoksada aldırırım hemen birtane umarım hiç birimizin ihtiyacı kalmaz cnm....Shipsbaby Emzirme Atleti - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
canım ben çok beğendim gönül rahatlığıyla alabilirsin eminim sende beğeneceksin
yalnız şuanki bedeninden 2 bedeb büyük al
umudumm listen şahane ama kendine gecelik almayı unutma
bende ilk doğumumu sezeryanla yaptım ama gecelik istediler bizden
hem pijamanın lastiği falan sıkabiliyor
canım bu arada ben yanıma süt sağma pompası alıcam
birde netten aventin 10 lu süt saklama kapları var onlardan alıcam
onlar steril edilebiliuor eğer bebek ilk başta emmezse sütümü kaşıkla vericem
tabi kaşıkta alıcam yanıma
birde süt getiren milkplus içeceklerden almayı düşünüyorum baya iyiymiş
selam güzel annişler nasılsınız bakıyorum doğum konuşulmaya başlanmış okurken çok duygulandım ilk bebişim benimle kalsaydı ben de sizinle aynı telaşı yaşıyor olacaktım ama nasip işte.. beni hatırlayanlar vardır mutlaka kızlar ikinci hamileliğimin müjdesini vermiştim sonrada yazamadım çünkü onu da düşük yaptım duygusal olarak ağır bir dönem geçirdim şuan da testlerimiz yapıldı ters giden bişey yok dr. um yumurta tembelliği gibi bişeyden bahsetti vücut geliştirmiyor dedi bir de kistim oluşmuş şuan ilaç tedavisine başladım sonrada yine bebek arayışımız başlayacak.. sizden ricam bana da dualarınız da yer verin lütfen.. uğrayamıyorum okuyamıyorum yazamıyorum ama duygusal anlamda toparlanabilmek içindi dün streetpit mesaj atmış öyle mutlu oldumki siz ne güzel insanlarsınız bebeğime kavuşamadım ama sizi tanıdığım için çok mutlu oldum allah bebeişlerinizi sağlık sıhatlice kucağınıza almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepinizi öpüyorum..
34.haftamız bitmek üzere..çok heyecanlıyım ve korkuyorumda..bebişimin ve benim eşyalarımı yıkamaya başladım..artık çantayı hazırlamam lazım sanırım...hergün korkarak uyuyorum sanki bebiş sabırsızlanıp çıkacak diye...
arkadaşlar hepinize iyigeceler,tatlı uykular..
yatcas kalkcas ve bir gün daha yaklaşmış olcas o mutlu güne :)
canım benim Allah kabul etsin inşallah özelden yazdım ama görmedin sanırım beni de istediğin güne yaz ve burdan bana haber ver mutlaka okurum gerekirse ben de hatırlatma kurarım ama ihmal etmem merak etme Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese inşallahhhh...
allah razı olsun canım kusura bakma özelden msj atamıyorum daha yeni üye oldum ben seni listeme 8 şubata yazsam olur mu şimdiden çok teşekkür ederim
ben özel mesaj atmıştım ama görmedin sanırım.. listene beni de ekle canım. hangi gün yazarsan okurum. telefona uyarı koyarım diğer arkdaşlar gibi.. okuyunca da mesaj atarım sana
canım bende okurum ama nezaman okucam
ALLAH RAZI OLSUN BEN LİSTE YAPIYORUM CANIM EĞER SENİN İÇİNDE UYGUNSA 10 ŞUBATA YAZAYIM MI SENİ
canım benim Allah kabul etsin inşallah özelden yazdım ama görmedin sanırım beni de istediğin güne yaz ve burdan bana haber ver mutlaka okurum gerekirse ben de hatırlatma kurarım ama ihmal etmem merak etme Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese inşallahhhh...
allah razı olsun canım kusura bakma özelden msj atamıyorum daha yeni üye oldum ben seni listeme 8 şubata yazsam olur mu şimdiden çok teşekkür ederim
tabiki yazabilirsin canım sadece ayatel kürsü istiyosun dimi 8 şubat bende merak etme Allah kabul etsin şimdiden
canım bende okurum ama nezaman okucam
ALLAH RAZI OLSUN BEN LİSTE YAPIYORUM CANIM EĞER SENİN İÇİN DE UYGUNSA 10 ŞUBATA YAZAYIM MI SENİ
Herkese merhaba kaç gündür giriyorum okuyup çıkıyorum yazamadan. Hasta olanlara geçmiş olsun, bebişlerine ciciler alanlar güle güle kullansınlar inşallah. Ben bu hafta bebeğin çamaşırlarını yıkadım ütüledim, hastaneye gidecekleri ayrı ayrı hazırladım kendi pijamalarımı ve çamaşırlarımı falan da. Sadece çantaya koyulacaklar da o çanta ortada yok ya küçük ya da büyük çantalar.
Cuma kar kış demeden son kalan ıvır zıvırlar için çarşıya çıktım eksikleri tamamladım sayılır. Bu arada arkadaşlar da oturmaya fala geldi. Dün de şehir dışından arkadaşlar geldi akşam dışarıdaydık bugün onlar uludağa çıktı bana ellemeyin artık dedim. Bütün gün orada otursam vay halime. Kocamı da yolladım onlarla, oğlumla keyif yapıyorum evde. Bu hafta gerçekten yoğundu iş yaptıktan sonra bel ağrısı yamulttu beni yengeç gibi yürümeye başladım. Dinlenince geçiyor ancak.
Dün sabah gidip çalışabilir raporumu aldım bakalım 2. dönemden ne kadar dayanabileceğim. Lachesis sen de raporunu almışsın canın sıkılmış özele gidiliyor diye yapıyorlar bunu devlete işiniz düşünce geliyorsunuz diye arkadaşlara da tahlil istediklerinde falan kötü davranmş birkaç doktor. Tam gün yasası yüzünden muayenehaneleri de kapattılar. Tabi bunlar kötü davranışların gerekçesi olamaz.
ALLAH RAZI OLSUN BEN LİSTE YAPIYORUM CANIM EĞER SENİN İÇİNDE UYGUNSA 10 ŞUBATA YAZAYIM MI SENİ
canım benidee yaz demiştim ama gözden kaçırdın galiba nezaman okuyum
[]
canım benidee yaz demiştim ama gözden kaçırdın galiba nezaman okuyum
cnm bende okurum banada bilgi verin ....hangi gün kaçtane okuyucaz ....
tabiki yazabilirsin canım sadece ayatel kürsü istiyosun dimi 8 şubat bende merak etme Allah kabul etsin şimdiden
canım 41 yasin demişti sanırım arkadaş ayetel kürsümü yazmıştı acaba :44::44::44:
şimdi gördüm ayetel kürsüymüş
şimdi gördüm ayetel kürsüymüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?